Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανούλες!

Ελπίζω να έχει ηρεμήσει το κλάμα στα Ζουζούνια σας Greta και Μαργαρίτα! Μήπως ζεσταίνονται? Εμένα η μικρή γκρίνιαζε πολύ προχθες και όταν την εντυσα πιο ελαφρά , ηρέμησε! Υπομονή και αγκαλίτσες για να τα παρηγορείτε!

Kashmam, περαστικά σας! Ταλαιπωρία η γαστρεντερίτιδα...καλό πλύσιμο χεριών για να γλιτώσει η μικρή! Αυτά είναι που με αγχώνουν με τον παιδικό σταθμό....Ελπίζω να αναρρώσετε σύντομα!

Αθηνά καλωσόρισες και καλή προσαρμογή! Οι πρώτες μέρες χωρίς βοήθεια θα σου φανούν λίγο ζόρικες, αλλά θα τα καταφέρεις.

Αντιγόνη, εγώ μένω σε δικό μου σπίτι και ευτυχώς είναι μεγάλο. Το μικρό σπίτι σίγουρα δεν σου προσφέρει άνεση, αλλά μια χαρά μπορεί να μεγαλώσει ενα μωρό και σε λίγα τετραγωνικά....αρκεί να έχει πολλή αγάπη!

Εμείς τελικά επιστρέφουμε αύριο σπίτι μας. Θα χρειαστούμε και εμείς ενα διάστημα προσαρμογής αφού λείπουμε σχεδόν 5 βδομάδες... Άντε να δω πώς θα μαζευτεί ο μπόμπιρας, εδώ είναι καθημερινά με τα ξαδερφάκια του και περνάει πολύ όμορφα...

Σας καληνυχτώ και εύχομαι ενα ήρεμο βραδύ!

Γεια σας κορίτσια! ! Σας διαβαζω που και που για να μπαινω στο κλιμα και γω μολις ερθει σπιτι το καμαρι μου! Δυσκολα ειναι αυτή η φαση για τα ζουζουνια σας. Υπομονη!! ;)

Καλημέρα σας! Ευχάριστουμε πολυ για τα περαστικά!

Καλυτερα είμαστε σήμερα...

Εσάς η γκρίνια πως παει; Μήπως ειναι κανένα άλμα αναπτυξης?

Το μονο καλό... Έχασα κ το ενα τελευταία κιλό π μ ειχε μείνει κ δεν χανόταν με τπτ... Χαχαχαχα

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο βούλα!!!

Εγω εχω μέλλον ακόμα αλλά τουλάχιστον έχασα ενα κιλό (εδώ κ 20μερες δεν έπεφτα ούτε γραμμάριο) κ είμαι ενα κλικ πριν η ζυγαριά ξανα δείξει το 5 μπροστά :tongue:

Βέβαια μέχρι τα 51-52 όπου θελω να φτάσω (52.5 ξεκίνησα την εγκυμοσύνη 50 ειναι τα "καλα" μου) έχουμε μέλλον ακομα!!!

Βασικά περνάω πολλές βρες καθιστη /ξαπλωμένη με τον μικρό πανω μου γιατί ειναι γκρίνιας κ δεν ησυχάζει κ επειδή δεν εχω χέρια να τον κρατανε... Το συνειδητοποίησα τωρα στην Κέρκυρα που κινούμουν πιο εύκολα κ βγαίναμε πιο πολύ κτλ...

Οπότε σημερα που ειχα κάρι δουλειές αντί να στείλω τον...άντρα αξημέρωτα τον φόρτωσα στον καρότσι κ πήγαμε!

Ανκ ...ζόρι το καρότσι σλαλομ ανάμεσα σε παρκαρισμένα,λακούβες,δέντρα κάναμε κτλ κτλ (!) άντε να μεγαλώσει λίγο να μην φοβάμαι εγω κυρίως κ παντού με το μαρσιπο μας βλέπω!!

Κατα τα αλλά η γκρίνια καλα κρατεί είμαστε πολύ του έξω όπου κ ήρεμουμε αμέσως. Στο σπίτι πάλι .... :/

Tsufp2.png0RVqp2.png

Αχ αθηνα μ κ εγω βοήθεια απο πουθενα κ τωρα με την γαστρεντερίτιδα ενα δραμα! Εχθες δεν την πάλευα ΚΑΘΟΛΟΥ! Σήμερα ευτυχως ειμαι καλυτερα.

Ασε αθηνα μ κ εμείς στα χερια συνεχεια ελάχιστα στο ρηλαξ ή στον καναπέ ή στο γυμναστήριο, αντε λιγο περισσότερο αν την απασχολεί ο γιος αλλά για να κοιμηθει ΠΡΕΠΕΙ να την εχω στον ώμο κ να μιλάω! Αν απλά περπατάω δεν κοιμαται χτυπιέται κ γκρινιάζει...

Κ μετα απλά καθομαι κ συνεχίζει τον ύπνο της στον ώμο μ!

Άσχετο: σήμερα ειπα την μπεμπα "μπούφο" κ πετάχτηκε ο γιος κ λεει οχι μαμα εγω ειμαι μπουφος η μπεμπα ειναι μπουφη...(απο το θηλυκό γένος)

Χαχαχαχαχαχαχ

KMwEp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου ταλαιπωρημένα!

Εμείς είμαστε στο τρέξιμο αυτές τις μέρες μιας αφού έχω εδώ τη μάνα μου, κάνω ότι εξωτερική δουλειά είχα και δε μπορούσα. Πήγα επιτέλους στον γιατρό για έλεγχο (όλα καλά αλλά πόνεσε το τεστ ΠΑΠ), ο άντρας μου έκανε επέμβαση στα μάτια του (που είχε καθυστερήσει καιρό-δεν το αποφάσιζε), έφτιαξα ένα μίνι κήπο στο μπαλκόνι με αυτοπότιστο, να βλέπει λουλούδια η μπέμπα :D

Με την δουλειά είχα εξελίξεις, καθώς τώρα μου ανακοίνωσαν ότι δεν εγκρίνουν τους 3,5 μήνες μαζεμένους, αν θέλω ας πάρω το 6μηνο του ΟΑΕΔ. Μετά από σκέψη και προβληματισμό, αποφάσισα ότι δεν πειράζει, θα μας λείψουν βέβαια τα χρήματα του μισθού μου, αλλά τουλάχιστον θα είμαι δίπλα στη μπέμπα το κρίσιμο για την ψυχολογία της πρώτο εξάμηνο, θα μάθουμε να τρώμε στέρεες, γενικά θα περάσω περισσότερο χρόνο μαζί της. Αυτή την ευκαιρία μάλλον δεν θα την έχω ξανά (εκτός αν μου τύχει το ΛΟΤΤΟ) οπότε ας κάνω στο σκ!@#ο μου παξιμάδι και θα τα καταφέρουμε!

Βούλα θα ακούς πολλά τέτοια ωραία από εδώ και στο εξής. Και όταν θα μιλάνε και τα 2 να δεις γέλιο που θα ρίχνετε. Περαστικά σας, όντως κυκλοφορεί ίωση γαστρεντερίτιδας και εδώ, θήλαζε και μη φοβάσαι τίποτα :)

Αντιγόνη το δικό μας σπίτι είναι κανονικό αλλά κανονικά χρειάζεται όλο ανακαίνιση. Πίστεψέ με όμως, είτε μικρό είτε μεγάλο, για τα παιδιά δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο. Εμείς μεγαλώσαμε πενταμελής οικογένεια (3 ενήλικοι 2 παιδιά) σε 65 τετραγωνικά μέτρα και αν με ρωτήσεις θα σου έλεγα ότι το σπίτι μας ήταν τεράστιο!

Αθηνά, μεγάλη υπόθεση οι μαμάδες. Η δικιά μου θα φύγει το Σάββατο και δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου ταλαιπωρημένα!

Εμείς είμαστε στο τρέξιμο αυτές τις μέρες μιας αφού έχω εδώ τη μάνα μου, κάνω ότι εξωτερική δουλειά είχα και δε μπορούσα. Πήγα επιτέλους στον γιατρό για έλεγχο (όλα καλά αλλά πόνεσε το τεστ ΠΑΠ), ο άντρας μου έκανε επέμβαση στα μάτια του (που είχε καθυστερήσει καιρό-δεν το αποφάσιζε), έφτιαξα ένα μίνι κήπο στο μπαλκόνι με αυτοπότιστο, να βλέπει λουλούδια η μπέμπα :D

Με την δουλειά είχα εξελίξεις, καθώς τώρα μου ανακοίνωσαν ότι δεν εγκρίνουν τους 3,5 μήνες μαζεμένους, αν θέλω ας πάρω το 6μηνο του ΟΑΕΔ. Μετά από σκέψη και προβληματισμό, αποφάσισα ότι δεν πειράζει, θα μας λείψουν βέβαια τα χρήματα του μισθού μου, αλλά τουλάχιστον θα είμαι δίπλα στη μπέμπα το κρίσιμο για την ψυχολογία της πρώτο εξάμηνο, θα μάθουμε να τρώμε στέρεες, γενικά θα περάσω περισσότερο χρόνο μαζί της. Αυτή την ευκαιρία μάλλον δεν θα την έχω ξανά (εκτός αν μου τύχει το ΛΟΤΤΟ) οπότε ας κάνω στο σκ!@#ο μου παξιμάδι και θα τα καταφέρουμε!

Βούλα θα ακούς πολλά τέτοια ωραία από εδώ και στο εξής. Και όταν θα μιλάνε και τα 2 να δεις γέλιο που θα ρίχνετε. Περαστικά σας, όντως κυκλοφορεί ίωση γαστρεντερίτιδας και εδώ, θήλαζε και μη φοβάσαι τίποτα :)

Αντιγόνη το δικό μας σπίτι είναι κανονικό αλλά κανονικά χρειάζεται όλο ανακαίνιση. Πίστεψέ με όμως, είτε μικρό είτε μεγάλο, για τα παιδιά δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο. Εμείς μεγαλώσαμε πενταμελής οικογένεια (3 ενήλικοι 2 παιδιά) σε 65 τετραγωνικά μέτρα και αν με ρωτήσεις θα σου έλεγα ότι το σπίτι μας ήταν τεράστιο!

Αθηνά, μεγάλη υπόθεση οι μαμάδες. Η δικιά μου θα φύγει το Σάββατο και δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι!

Βάσω μου ο μεγαλύτερος μου φόβος είναι μην γυρίσει και μου πει η μικρή θέλω να μένω στην γιαγιά που έχει μεγάλο σπίτι και όχι σε σένα που έχεις μικρό. Αφού το βλέπω και στον ύπνο μου το εν λόγω σκηνικό. Φοβάμαι γιατί τα σημερινά πιτσιρίκια ότι βλέπουν στους φίλους τους το ζητάνε και τρέμω μήπως μια μέρα με απορρίψει η μικρή μου. Ελπίζω να μην ακούγομαι η τρελή του Σαγιώ. :|

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Γεια σου ρε Βάσω!!!

Μεγάλη υπόθεση η μαμα! Εγω στα μεγάλα ζόρια το καλοκαίρι με τους εμετούς κ με τον γιο ειχα την βοήθεια της. Μονο εκει... Το θεμα μ ειναι οτι χιλιάδες άπειρες φορές της εχω πει οτι δεν μ αρέσει να ζητάω την βοήθεια της γιατι κ αυτη δουλεύει ακόμα όποτε δεν ξερω κ ποτέ δεν ειναι κουρασμένη για να την πω να ερθει κ να μην την φέρνω στην δύσκολη θεση να μ πει οχι. Όποτε της λεω καλυτερα όποτε θέλεις κ μπορείς να έρχεσαι είτε για παρέα είτε για βοήθεια κ δεν με εχει παρει ποτέ!! Παράδειγμα ενα σημερινό γεγονός (π τελικά δεν έκατσε φάση) θ πήγαιναν οι γονείς μ χωριό κ λεω θα παω κ εγω με τα παιδια κ ο αντρας μ θ ερχόταν αυριο κ της λεω "δεν θ βάλω τον γιο για ύπνο μεσημέρι ώστε το βράδυ να μην Ζοριστω με το πως θα τα κοιμησω" κ μετα ξανά λεω "πως θ κοιμηθούμε ρε μαμα δεν ξερω" κ μ απαντάει "στο μεγαλο το κρεβάτι αντί για κάθετα μπορείτε να κοιμηθείτε οριζόντια για να χωρεσετε κ οι 3 κ να μην φοβασαι μην πέσει κ ο μεγάλος" κ τς λεω ασε καλυτερα φέρε το πάρκοκρεββατο κ μολις την παρει ο ύπνος την μικρη θ την αφήσω εκει κ τότε λεει Α ναι σωστα!

Ούτε δλδ να μ πει θ κοιμηθω εγω με τον μεγαλο ή έστω θα τον κοιμησω εγω... Κατι... Τι να πω; Ετσι κ εγω δεν ζητάω ποτέ τπτ! Κ στην μετακόμιση μονο της ζήτησα να ερθει να μ καθαρίσει κουζίνα κ μπάνιο κ ο μπαμπάς μ ολο μ έλεγε γιατι δεν λες την μαμα σ να σε βοηθήσει;;;

Ε δεν μπορω να ζητιανεύω βοήθεια απο πουθενα!!! Ειμαι μόνη μ απο τις 9:00-20:00 το βράδυ κ δεν με νοιάζει καθολου!!!

Κ στην τελική ενώ ξερει πως τόσες ωρες ειμαι μόνη μ ας σηκωθεί κ ας ερθει!

Συγγνωμη ρε κοριτσια αλλά ηθελα να τα πω να τα βγάλω απο μέσα μ!

Κ όποτε της τα λεω παντα με βγάζει ψεύτρα τ τύπου "οχι παρεξήγησες, δεν το εννοούσα ετσι, δεν θελω να μπλέκομαι στα πόδια σ... Κλπ κλπ...

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Αντιγόνη μ αυτο π σκέφτεσαι... Ούτε μια στο εκατομμύριο!!! Το σπιτι σας είτε τεράστιο είτε μικρο για την μικρη ειναι το παλάτι της!!! Κ μια πριγκίπισσα δεν θέλει τπτ λιγότερο ή τπτ περισσότερο απο το παλάτι της!! Κ οχι ενα απλό παλάτι ετσι...;;; Το δικό σας παλάτι!!!

KMwEp3.png

Αντιγόνη μ αυτο π σκέφτεσαι... Ούτε μια στο εκατομμύριο!!! Το σπιτι σας είτε τεράστιο είτε μικρο για την μικρη ειναι το παλάτι της!!! Κ μια πριγκίπισσα δεν θέλει τπτ λιγότερο ή τπτ περισσότερο απο το παλάτι της!! Κ οχι ενα απλό παλάτι ετσι...;;; Το δικό σας παλάτι!!!

Βούλα μου ίσως είμαι υπερβολική το ξέρω αλλά έχω τέτοιες φοβίες. Θέλω να είμαι πάντα εκεί για την μικρή μου να με εμπιστεύεται γιατί μόλις περάσουν τα δύσκολα της πρώτης ανάπτυξης μετά έρχονται τα ζόρια που θα πρέπει να την κερδίζω καθημερινά. Δεν ξέρω γιατί αγχώνομαι αλλά δεν το θέλω μου βγαίνει από μόνο του.

Όσο για την μαμά σου θα πέθαινα να την έχω εμένα η δικιά μου είναι τόσο χωσού που εγώ αποφεύγω να της μιλάω και να της λέω γιατί καταντάει παραπάνω από κουραστική. Αφού πολλές φορές λέω λες να γίνω κι εγώ υστερική και να πνίγω το παιδάκι μου; Παναγία βόηθα τότε. :|

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Το άλλο δε που κάνουν οι γονείς μου είναι να με γεμίζουν ενοχές ότι το παιδί μου θα ζηλεύει αν δεν του παίρνω όλα όσα θέλει αν δεν το πηγαίνω σε χίλιες δυο δραστηριότητες κ.ο.κ Με πνίγουν στην κυριολεξία. Εγώ ξέρω τα παιδιά έχουν ανάγκη από αγάπη και μετά από όλα τα υπόλοιπα.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Αντιγόνη ούτε να σου περνά από το μυαλό αυτή η ιδέα. Όπως το λέει η Βούλα είναι, για την κόρη σου το σπίτι σας θα είναι το παλάτι της. Μην αφήνεις να σε επηρεάζουν οι γονείς σου. Τα παιδιά θέλουν πρωτίστως αγάπη και να νιώθουν ασφάλεια με τους γονείς τους. Οι πληγές που αποκτά ένα στερημενο από αγάπη και αγκαλιά παιδί δεν επουλωνονται ποτέ. Ένα παιδί όμως που ξέρει ότι έχει την συναισθηματικη στήριξη των γονιών του, ακόμα και αν μεγάλωσε φτωχικα, θα είναι ώριμο να αντιμετωπίσει τα πάντα. Έχοντας μια κόρη και ανιψια στην εφηβεία θα σου πω πάντως ότι δεν χρειάζονται και τόσα πολλά υλικά αγαθά όσο το να έχουν κάποιον να τα ακούει χωρίς να το παίζει αυθεντία.

Βούλα λυπαμαι που είστε έτσι με την μαμά σου. Δεν πειράζει όμως, τα παιδάκια σου θα ξέρουν πόσο δυνατή μάνα έχουν.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Αχ Αντιγόνη μ... Την κόρη σ την εχεις κερδίσει! Ο,τι κ να κανεις κ να την μαλλωνεις κ τιμωρίες κ χίλια δυο... Στα μάτια θ σε κοιτάει κ θα λιώνετε κ οι δυο! "Μαμα" θα ειναι παντα η πρώτη κουβέντα στα μελενια χειλάκια της...

Εντάξει δεν θα ηθελα τέτοιους γονείς αλλά μια μέση λύση ρε παιδί μ!!!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...