Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Girlz ερώτηση. Μολις έμαθα οτι σε 2 μήνες θα κάνουμε την πρώτη επίσημη έξοδο μας στα βαφτίσια ενός πιθανού μελλοντικού φίλου μας :P

Ίσα που θα είμαστε 4 μηνών...

Τι φοράνε σε τοσο μικρό παιδάκι;;; Υπάρχουν "καλα ρούχα" για τοσο μικρούλια ;;

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Girlz ερώτηση. Μολις έμαθα οτι σε 2 μήνες θα κάνουμε την πρώτη επίσημη έξοδο μας στα βαφτίσια ενός πιθανού μελλοντικού φίλου μας :P

Ίσα που θα είμαστε 4 μηνών...

Τι φοράνε σε τοσο μικρό παιδάκι;;; Υπάρχουν "καλα ρούχα" για τοσο μικρούλια ;;

Υπάρχουν κοίταξε αν θες στα marasil ή στα lapin και σε βιοτεχνίες συνοικιακές έχει πάρει το μάτι μου. Βασικά λεφτά να θες να ξοδέψεις και εν ανάγκη ράβεις κιόλας που λέει ο λόγος.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Κορίτσια είμαι χάλια ψυχολογικά μου φταίνε τα πάντα σήμερα μου λείπει κι ο άντρας μου ευτυχώς θα έχει λίγες μέρες καθισιό και θα τον χαρώ. Βαρέθηκα το σπίτι μας που είναι μικρό και όλο κοπανιέμαι πάνω στα πράγματα. Σόρρυ αν χαλιέστε με το ποστ μου αλλά δεν είχα που αλλού να τα πω.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλα και εμεις καθε μερα με τον συζυγπ πλακωνομαστε..του βγαζω την κουραση μου και μου τη σπαει που τα βραδια που εγω ξυπναω να θηλασω εκεινος κοιμαααααται..τελικα εχουμε ηπια κρυφη γοπ,καναμε υπερηχο..τεταρτη θα ερθει συμβουλος να δει τον θηλασμο μας διοτι προσπαθωντας να καταλαβω γιατι δεν πηρε καλο βαρος σκεφτομαι μηπως δεν πιανει καλα, διοτι αυτες τις μερες θηλασα και απο τα δυο στηθη και μειωσα το μπλοκ φιντινγκ κ πετρωσαν τα στηθη και το ενα συντριβανακι εγιναν τρια..το μωρο το εβαζα με καθε ευκαιρια να θηλαζει και τα επαιρνε,μαλλον δεν ηθελε η το ενοχλουσε η ροη..μιλαμε μωβ γινοταν απο την τσαντιλα..αφου φονηθηκα οτι θα μου μεινει..ελεγα,ποναει???τι στο καλο??θα νομιζουν στην πολυκατοικια οτι το κακοποιω...

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Μαργαριτα σοβαρα μιλας τωρα?και τι θα κανετε για την κρυφη γοπ?τι ειναι block feeding?

Που κανατε τον υπέρηχο?

Αθηνά ναι υπαρχουν ρουχα πιο επισημα και για τοσο μωρακια...Σωστά σε κατατοπισε η Αντιγονη

tqpkp3.png

PzUbp3.png

ΚΑλημερες!!!

Τελευταία μερα σήμερα στο νησί μου :(

Το απόγευμα πετάμε πιςω στη χαβούζα :(

Μέχρι κ ο καιρός στενοχωριέται βρέχει από το πρωι...

Στο μεταξύ παλεύω να χωρέσω τα πάντα στη βαλίτσα κ τη χειραποσκευή ... Δύσκολο!!! Ομολογουμένως σήμερα θα...βόλευε να μη θηλάζω μέσα στον πανικό να πρέπει να ...σταματάω τα πάντα γιατι το αστέρι μου...πεινάει :)

Φιλάκια σε όλες!!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Τιποτα δεν μπορουμε να κανουμε,παιρνουμε ειδικο σιροπακι για να μην πονα αλλα καποιες μερες επιδεινωνεται

.μπλολ φιντινγκ ειναι να θηλαζεις απο το ενα στηθος για καμποσες ωρες..εγω κραταω εξαωρο..διοτι ο μικρος κανει μικρα γευματα και δεν φτανει ευκολα στο λιπαρο γαλα..οποτε..

F4oIp2.png

Χάλια!! Ο γιος με γαστρεντερίτιδα (διάρροια) κ με κόλλησε κ μενα ( εχω ενα στομάχι σκατα! Με το ζόρι κρατιέμαι να μην κανω εμετό)! Φοβάμαι μην κολλήσει κ η μικρη...

Μια γκρίνια απο τον γιο κ μια γκρίνια κ νεύρα απο μενα... Γμτ!!!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Χάλια!! Ο γιος με γαστρεντερίτιδα (διάρροια) κ με κόλλησε κ μενα ( εχω ενα στομάχι σκατα! Με το ζόρι κρατιέμαι να μην κανω εμετό)! Φοβάμαι μην κολλήσει κ η μικρη...

Μια γκρίνια απο τον γιο κ μια γκρίνια κ νεύρα απο μενα... Γμτ!!!

Και λεω που είναι............... Να σου πω την αλήθεια το σκέφτηκα!Θηλαζε θηλαζε μπας και την γλιτωσει το μωρο

Περαστικα σας και οσο μπορεις μακρια το ενα απ το αλλο

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Περαστικά Βούλα κι εμένα ακόμα η μικρή ρογχίζει άντε να μπει το καλοκαίρι να γλιτώσουμε από τις κωλοιώσεις.

Κορίτσια τι κάνετε πως είστε να ρωτήσω νοικιάζετε εσείς ή μένετε σε δικά σας;; Εγώ μένω σε δικό μου προς το παρόν αλλά είναι πολύ μικρό και κοπανιόμαστε συνέχεια παντού. Λέω να φύγουμε από εδώ αλλά είναι πολλά τα έξοδα ρε γμτ.

Δεν θέλω να αρχίσει να μπουσουλάει εδώ η μικρή αλλά από την άλλη δεν μας βλέπω να το καταφέρνουμε. :(

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Ρε κορίτσια περαστικά !!

"Διαφήμιση" για 2ο παιδι ειστε κ οι 2 σας :P

Εμεις φυσικα ξαναβγήκαμε εκτός ρυθμού με την αλλαγή κ άντε να έρθουμε στα ίσα μας!

Κατα τα αλλα προσπαθώ να μπω κ γω σε ρυθμούς γιατι ως τωρα η μαμα μου... Στο χέρι μου έφερνε οτι ηθελα ειχα κ 2 ζευγάρια χέρια έξτρα σήμερα μόνη στο σπιτι... Δύσκολα !!!

Αλλα θα ξανά συνηθίσω που θα παει!!

Αντιγόνη μαζί γράφαμε :)

Εμεις σε δικό μας πέρσι τον Αύγουστο ήρθαμε (κ να συντονίζεις μετακόμιση στις 10 εβδομάδες εγκυμοσύνης-εγω το κράτησα κ δεν το είπα ούτε σε γονείς μέχρι τις 12 εβδομάδες (12+5 για την ακρίβεια που έκανα αυχενική) δεν ηταν καθόλου εύκολο!!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Δεύτερη μερα που το μωρο δεν κανει τιποτα αλλο απ το να κλαίει μερα νυχτα!!!!

Τα νευρα μου κρόσσια κοινώς!! Τετοια γκρινια τι να σας πω νυσταζει και ξυπναει και κλαιει

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...