Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλημέρα και από εμένα!

Σήμερα έρχονται οι γονείς μου και επιτέλους θα ξεκουράσω τα χεράκια μου από τις πολλές αγκαλιές (άλλο που δε θέλω και εγώ βέβαια χι χι). Εμείς χθες και προχθες πολύ κλάμα αλλά και πολύ ύπνος. Χθες κοιμήθηκε από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί!!! Α και επιτέλους ξεκινήσαμε πολύ δύσκολα να τα κάνουμε την Πέμπτη (σκληρά σα πλαστελίνη) και χθες όλη μέρα ξεσκατίζαμε (εξού και το τόσο κλάμα). Στο μεταξύ όταν αδειάζει το έντερό της την πιάνει μετά τέτοια πείνα που δε λέγεται!

Βούλα στο θέμα του κανονισμού πολυκατοικίας εγώ είμαι πολύ μυστήρια, θέλω τα τυπικά να τηρούνται. Φασαρία δεν κάνουμε το μεσημέρι, το ίδιο και το βράδυ μετά τις 22:00. Έλα όμως που μένουμε σε οικογενειακή πολυκατοικία και εδώ είναι μαθημένοι να κάνουν ότι θέλους ότι ώρα θέλουν! Αρχίζει να παίζει πιάνο πχ. η ανιψιά μου στις 23:00 το βράδυ!! Και με ενοχλεί η ώρα και επειδή είναι στην αρχή και έχω κάνει ανάλογες σπουδές και αυτά που παίζει τα έχω ακούσει 700 χιλιάδες φορές!! Είναι θέμα ρε γμτ να μη σέβεται ο άλλος τίποτα!

Εμείς ακόμα το παλεύουμε με το Ελένη, το Κασσάνδρα δεν της πάει, πρότεινα τα Έλλη, Έλσα αλλά δεν πέρασαν. Πρέπει να βρούμε κάτι που να συμφωνούμε όλοι (μπαμπας και αδελφή αλλά η δική μου ψήφος μετράει περισσότερο, καθώς σύμφωνα με την μεγάλη, αφού εγώ την κουβάλαγα τόσους μήνες, δικαιούμαι να είμαι πρόεδρος της επιτροπής και η ψήφος μου να μετράει διπλά :P )

Από χέρια στο στόμα άλλο τίποτα και εμάς, είναι φυσικό της ηλικίας τους πάντως.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μ καλά, τι κάνετε; Εγω απο διάθεση ψιλό χάλια, θα σας πω!

Όλο λέω να σας γράψω, αλλα ειναι τόσα αυτά π θελω να σας πω π το αναβάλλω, ειμαι γαϊδούρα το ξέρω, συγχωρήστε με!

Λοιπόν για το θέμα του ονόματος, όπως θα θυμάστε στην κόρη μ εχω βγάλει το όνομα της πεθεράς μ, Αθηνα δλδ! Ήταν το πρώτο κ ήθελα κ εγω να βγει όνομα απο το σόι του άντρα μ, επίσης το θεωρώ πολυ ωραίο όνομα κ είπα οκ εξαρχής. Αυτό π μ έκανε να τρελαίνομαι ειναι οτι πριν ερωτηθουμε, όλοι το είχαν στάνταρ λες κ ήταν δικό τους παιδι! Ετσι είπα στο δεύτερο να τους τρελαθώ εγω! Η πλάκα ειναι οτι κ τους δυο παππούδες τους λένε Γιώργο κ παλι το είχαν σίγουρο. Φανταστείτε τότε π είχα πάθει την αποκόλληση, μια μερα πριν το γάμο, ήταν απο τι στενοχώρια μ, γτ στο τραπέζι ειπώθηκε το Γιώργος κ όταν είπα οτι δν θ βγει ετσι γτ ειναι η μισή Ελλάδα κ δν μας αρέσει, κυριολεκτικά έπεσαν να με φάνε!

Τελικά το παιδι θα το βγάλω Μάξιμο. Ο πεθερός μ το ξέρει, αλλα νομίζει οτι κάνω πλάκα κ παντού λέει το παιδι Γιώργο-όχι μπροστά μ όμως! Πάντως εμείς στην ευχή το είπαμε κ του παπά, οπότε έληξε το θέμα! Αθήνα σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ!!!! Ειναι πολυ λεπτό το θέμα! Εγω αυτη τη φορά ημουν απόλυτη γτ θεωρώ οτι τίμησα τους πεθερους μ στο πρώτο παιδι κ φτάνει, ακόμα κ αν αυτοί δν ειναι ικανοποιημένοι. Η συμβουλή μ ειναι οτι πρέπει να τα βρεις με τον άντρα σ κ να τους ανακοινώσετε τι αποφασίσατε, χωρις πολλα πολλα. Βρείτε μια συμβιβαστική λύση κ αν δν τα βρίσκετε άστο πάνω τ κ πες τ απο τώρα πως στο δεύτερο θα βγάλεις οτι όνομα θες εσύ.

Εν τω μεταξύ όλο τσακωνόμαστε με τους πεθερους μου, μένουμε στο ιδιο οικόπεδο σε διαφορετικά σπίτια, κ σκεφτόμαστε σοβαρά να φύγουμε να ησυχάσουμε, αλλα δν ειναι τόσο απλό. Ειναι όμως εφιάλτης να μην νιώθεις καλά στο σπίτι σ κ να προτιμάς να εισαι έξω για τέτοιους λόγους. Το κακό ειναι οτι ο πεθερός μ ειναι πλ οξύθυμος κ λέει πράγματα π δν μπορώ να τα συγχωρήσω με τίποτα. Μη σας τύχει κορίτσια, χίλιες φορές χωρις βοήθεια παρά αυτός ο βραχνάς των πεθερικών.

Το χειρότερο ειναι οτι με τόση γκρίνια κ κακό μάτι, το πρωί η μικρη σκόνταψε κ έσκισε το φρύδι της, με αποτέλεσμα ν την πάω στο Ιασώ, όπου έκανε και 15 ράμματα. Πόνεσε η καρδιά μ πραγματικά κ ήταν τόσο ήσυχη η κούκλα μ! Τώρα ειναι μια χαρά, αλλα κ παλι τη βλέπω με τα ράμματα κ βάζω τα κλάμματα. Μετα λέω οτι αυτά ειναι μέσα στο παιχνίδι κ εφόσον ειναι κατι περαστικό, ολα καλά!

Αυτά τα χάλια, σας έλλειψαν τα γκρινιαρικα μήνυματα μ; I am back λοιπόν!:P

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Αθηνά κ Μαξίμος!! Μου αρέσουν (καλα αν δεν παινέψεις το σπιτι σου :) )

Κ νομιζω ταιριάζουν κ μαζί. (Σε κάποιο ξένο site θυμάμαι να διαβάζω οτι πρέπει λέει οι γονείς να το λαμβάνουν υπόψη όπως κ αν ταιριάζει με το επώνυμο μη βρεθούν με κόρη την Άννα Γούλα πχ :) )

Boulitsa welcome back! Μας λείπεις!

Βάσω με το καλο να τους δεχτείς !!!

Το έλλη ωραίο όνομα υπάρχει αυτούσιο ή ως υποκοριστικό άλλου;

Εμεις ήρεμα μεγαλώνουμε (μπάς κ σας φτάσουμε!! ) κ απολαμβάνουμε τις τελευταίες μερες στον τόπο μας...:)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημέρα!

Boulitsa περαστικά στο κοριτσι σ! Φαντάζομαι οτι εσυ πόνεσες περισσότερο απο την μικρη...

Το Μαξίμος θεϊκό! Ετσι λεγαμε να τον βγάζαμε εμείς αν κάναμε αγόρι.

Κοριτσια θελω να σηκωθώ κ να φύγω απο εδω πέρα! Μακρυά απο όλους! Μ έχουνε σπάσει τα νεύρα! Να πήγαινα ενα ταξίδι για κανα μηνα μακρυά! Ούτε στο τηλέφωνο να μην μας έβρισκαν!! Μακρυά κ ζεστά! Χαβάη ας πούμε (Χαχαχαχαχαχα) προς το παρόν εχω παει μονο Ντουμπάϊ ( π δεν μ άρεσε) κ Ταϋλάνδη ( π αν μπορούσα να πήγαινα συνεχεια θ ήμουνα εκει κάθε χρόνο αλλά 14 ωρες ταξίδι σκύλο βαρέθηκα μέσα στο αεροπλάνο)

Εσείς π εχετε παει κ πως σας φάνηκε;

KMwEp3.png

Μηνα του μελιτος Λας Βεγκας και Λος Αντζελες..τα υπολοιπα Ντουμπαι και Ευρωπη..η Αμερικη μακραν καλυτερη..κοριτσια νομιζω περναμε αλμα..τρελη γκρινια,χτυπιεται στο στηθος κλπ

.το ελπιζω δλδ αλλιως κανει σαν να μην χορταινει..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Ειμαι τοσο κομματια ειχαμε ολο κοσμο ολο το Σ/Κ και μολις ξαπλωσα!!!!Δεν την παλευω αλλο..

Μπηκα να σας διαβάσω και ειχα σκοπο να γραψω αυριο...αλλα ήθελα να πω στην Μαργαριτα οτι τα μωρα μας μοιαζουν τοοοοοοοοσο πολυ!!!Και εχω τις ιδιε ανησυχιες με εσενα αλλα πως ειναι δυνατον να καταπινει γαλα και να κλαίει?εγω βλεπω οτι εχω γαλα αρα θελω να ελπιζω και εγω κανενα αλμα οτι είναι... Ελπιζω και σε εσας το ιδιο,το αλλο σεναριο δεν το θελω!

boulitsa την θελουμε την γκρινια σου... Περαστικα στον κοριτσαρο μπορω να διανοηθω τι περασες.........

Βούλα δεν εχω πει ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ :(:(:(:(

Επισης ειμαι πολυ κουρασμενη στενάχωρημενη απογοητευμενη τρελαμενη νυσταζωωωωωωωωωωω

Καλο βραδυ

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κ εγω για ποτέ πέρασε το Σαββατοκύριακο χαμπάρι δεν πηρα...

Πάτησα κ έναν ωραιότατο καυγά με τον αντρα μ ειπώθηκαν κ λόγια άσχημα κ ξέσπασα νεύρα πολλών μηνών... Κ αφού τα ειπα τα λόγια τα μετανοιωσα κ τωρα ενώ ξαλαφρώσα απο τα αλλά μ έμεινε η στεναχώρια...

Η μπεμπα πρώτη φορά ξεκαρδίστηκε στο γέλιο κυριολεκτικα! Ηταν τέλειο!!!

KMwEp3.png

Καλημέρες!!! Τι κάνετε;;

Εμεις περάσαμε μια χάλια νυχτα δεν μπορούσε ο μικρός να κοιμηθεί σφίγγοταν

Ηρεμούσε μονο στην αγκαλιά μου,φαΐ δεν ήθελε (έπιανε το στήθος χάλια κ μετα κόπανιοταν κ τραβιοταν δοκίμασα μήπως του ειναι δύσκολο κ μπιμπερό εκει κόντεψε να ρίξει το σπιτι) κ τελικα κοιμήθηκε μονο πάνω μου από τις 4 μέχρι τις 8:30 που τον παρέδωσα στη μάνα μου κ ξεράθηκα 2 ώρες (!)

Κορίτσια η μάνα μου μου πε που αυτός έκλαψε (πάλι μονο πάνω της ησύχασε) τοσο κομμάτια ήμουν που δεν κατάλαβα τπτ(!)

Με φόβισε λιγο αυτο μεθαύριο στην Αθήνα που θα μαι μόνη μου οταν φεύγει ο άντρας μου για δουλεια δλδ μπορει να πέσω ξερή κ να μην καταλαβαίνω που το παιδι μπυ κλαίει;;;

Θελω να ελπίζω πως όχι κ οτι "έφταιγε" οτι ήξερα οτι ειναι σε χέρια εμπιστοσύνης αλλα oh well μάλλον εχω γινει υπέρ αγχωτική κ ευαίσθητη;;

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημέρες καλά είμαστε εδώ στην καθημερινότητα μας σκέφτομαι να κάνω ημιμόνιμο τι λέτε να το τολμήσω ή θα δώσω τζάμπα χρήματα;;

Αθηνά μην ανησυχείς με το που θα ακούς ένα τσικ να κάνει ο γιος σου θα πετάγεσαι αμέσως είναι που τώρα είχες την μαμά σου κι εγώ όταν έχω τον άντρα μου και νταντεύει την μικρούλα μας πέφτω σαν κοτόπουλο.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Αθηνα μ στο υπογράφω δεν υπάρχει περίπτωση να μην ακούσεις τον μπόμπιρα άμα κλαίει. Σήμερα επαναπαύτηκες οτι ηταν στην μαμα σ κ έκλεισες διακόπτες!

Το μωρό το εχεις στο ιδιο δωμάτιο; Αν κοιμάστε στο ιδιο δωμάτιο οχι μονο το κλαμα θ ακούς αλλά κ την πορδη!

KMwEp3.png

Γεια σας και απο εμας!

Αθηνά μην αγχωνεσαι κατα βαθος ξερεις και εσυ οτι δεν παιζει το ενδεχομενο να μην τον ακουσεις!

Εμενα αλλο μου κάνει εντύπωση τι παθανε τα μωρακια μας και κανουν ετσι.......το ίδιο συμβαινει σε εμας εδω αυτη τη στιγμη!!!!τον εχω αγκαλια και κοβουμε βόλτες...

Ουτε στήθος ουτε τίποτα :(

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μολις σιδερωσα 4πλυντηρια και οχι δεν τα ειχα αφησει καμια εβδομαδα ηταν μονο του Σαββατοκύριακου!!!!

Συν ολες τις δουλειες του σπιτιου φυσικα και μαγειρεψα σολωμό! Ευτυχως έρχεται ο μπαμπας μου και με βοηθαει με τα παιδια γιατί αλλιως δεν θα μπορουσα ουτε τα μισα να κανω.Α

Βρε κορίτσια μου με ποναει πολυ η μεση μου κατι που μετα την πρωτη μου γεννα δεν ειχα.Καποιοι λρνε λογω τις επισκληριδιου καποιοι μου ειπαν μήπως επειδη τωρα δεν ξεκουραζομαι σχεδον καθολου..

Παντως την επισκληριδιο την πρωτη φορα μου την εκανε μια αναισθησιολογος απιστευτη δεν θα την ξεχασω ποτε!!!

Αυτη τη φορα αλλη την εκανε,αλλη της εδειχνε και αλλη πληρωθηκε!!!:shock:

Αυτη που την εκανε μαθαινε πανω μου και επειδη με αφησε κάποια στιγμη θεωρησα οτι τελειωσε και κουνηθηκα γαμωτο και εχω φοβηθει πολυ μήπως κατι εχει γινει

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γεια σας μανούλες!

Βλέπω έχουν γκρίνιες τα μωράκια μας ε; Μήπως περνάνε κανά άλμα; Εμάς η δική μου κάπως έστρωσε... Την Πέμπτη ξεκίνησε να τα κάνει, Παρασκευή χεζόταν όλη μέρα και τα ξαναέκανε την Κυριακή. Την τελευταία φορά ούτε έκλαψε, που πάει να πει ότι δε δυσκολεύτηκε το παιδάκι. Τι να πω... Μακάρι να έδρασε επιτέλους το καινούριο γάλα και να ησυχάσει...

Αθηνά κοιμήθηκες τόσο βαριά καθαρά και μόνο επειδή ήξερες ότι το μωρό είναι σε καλά χέρια. Και εγώ το ίδιο κάνω με τον άντρα μου. Μόνο τότε ευχαριστιέμαι ύπνο.

Boulitsa καλώς μας βρήκες και πάλι! Αχ πόσο σε καταλαβαίνω... Εγώ τους έχω από κάτω και τα ακούω ΟΛΑ! Προχθες μου είπε η ανιψιά μου ότι η πεθερά μου τους έλεγε ότι δεν έχουμε κλείσει όνομα ακόμα, και οτι μπορεί να δώσουμε το δικό της!!!! Πράγμα που ουδέποτε αναφέρθηκε και δεν υπάρχει και περίπτωση να γίνει. Τώρα τους έχει πιάσει ο ανταγωνισμός που είναι οι δικοί μου εδώ και με το που βλέπουν την μπέμπα, κάνουν λες και έλειπε κανά χρόνο! Και όλο να κάνουν τον καραγκιόζη να γελάσει το μωρό, για να αποδείξουν πόσο τους αγαπάει το μωρό! Τι βλακείες! Προσπάθησε ρε κορίτσι να μη δίνεις σημασία.

Greta, αυτό λέγεται συσσώρευση κούρασης. Δεν πρόλαβες να ξεκουραστείς από το πρώτο και τσουπ ήρθε το δεύτερο. Τι να αντέξει και η έρμη η μέση; :)

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...