Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Κοριτσια,ο μικρος απο χτες το βραδυ χωνει ολη τη μπουνιτσα κ τη μασουλαει..το κανει πριν κοιμηθει συνηθως αλλα κ το βραδυ οταν ξυπνα κ τοτε τον ταιζω..χτες βραδυ φρικαρα επειδη τον ειχα θηλασει,εδειχνε να δυσανασχετει μετα στο στηθος κ εχωνε το χερι κ ρουφαγε σαν τρελος..τρομαξα διοτι νομιζα οτι η δεν βρισκει γαλα και πειναει η πονα λογω γοπ κ φοβαται να φαει..οχι ε??

Τα ιδια μου κανει και εμενα τις ιδιες ανησυχιες με εσενα εχω :mrgreen::mrgreen:

αλλα επειδη εχουμε και σαλια πολλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι αυτο που λες και λεω ΔΟΝΤΙΑ

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαχαχαχαχα Α ρε Greta! Γιατι μαρη ν μην δεχτείς;

Ρε συ γιατι δεν τον παίρνει ο αντρας σ ν κοιμηθούνε μαζι στον καναπέ; Μπορει ν μην τ αρέσει π το μωρό κοιμαται στο δωμάτιο σ κ αυτός οχι αν δεν θες ν τον παρεις στο κρεβάτι σ ας τον παρει ο αντρας σ. Ετσι κ ο μεγάλος θ νιώσει οτι σας εχει κοντα τ κ όλοι θ κοιμάστε καλυτερα... Τι λες;

Δεν μπορω να δεχτω δεν ξερω γιατί! Θα αγορασω!ευχαριστω πολυ πολυ παντως.

Ο αντρας μου τον κοιμιζει αλλα ο καημενος θελει να κοιμηθεί στο κρεβατι του.και το θεμα ειναι να μαθει να κοιμαται μονος του.παει 3χρονων το θεωρω απαράδεκτο αυτο που γινεται.να ξυπνάει 10φορες την νυχτα.

Δεν ξερω αν νομιζει και καλα οτι τον παραταμε και εχουμε το μωρο...δεν του εχει δωσει κανείς αυτη την εντυπωη ρε γμτ.ολοι απο πανω του,γιατι να νοιωθει ετσι?

Στεναχωριεμαι παρα πολυ

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Τα νεα της ημέρας: Τελικα δεν θα ονομάσουμε τον μπεμπουλη Οδυσσεα αλλα Άγγελο!!

Λυσσαγα απ τον πρωτο γιο γι αυτο το ονομα αλλα ο αντρας μου δεν ηθελε....τωρα τον επεισα!

Το θεμα ειναι οτι το ειχαμε πει στους περισσοτερους κοντινούς και αρχιζουν κι ξυνιζουν...Ειναι δυνατον?εχω στενοχωρηθεί πολυ αντι να χαιρομαι

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Το Άγγελος μου αρεςει πολύ!!! Το Οδυσσέας ηταν κάποιος παππούς;;

Γιατι τσινιζουν οι γύρω;

Εμεις θα τον πούμε Φώτη κ δεν θελω καθόλου αλλα...βαρέθηκα να τσακώνομαι για το όνομα..

Αλλα ακομα δεν εχω καταφέρει να το λέω χωρίς να με πιάνουν νεύρα κ κλάμματα...

Μεγάλη ιστορία από που να το πιάσω.. Η boulitsa (που χάθηκες βρε ψυχή;) θα με καταλάβαινε στο θέμα που από οτι θυμάμαι είχε παρόμοια θέματα με το όνομα...

Τεσπα μου έπεσε η διάθεση πάλι...

Την καλησπέρα μου σε όλες :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Τα ιδια μου κανει και εμενα τις ιδιες ανησυχιες με εσενα εχω :mrgreen::mrgreen:

αλλα επειδη εχουμε και σαλια πολλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι αυτο που λες και λεω ΔΟΝΤΙΑ

Δεν ξερω,η γιατρος μου ειπε οχι δοντια ακομα,ειναι το στοματιξο σταδιο,εξερευνα το σωμα του, ηρεμει ετσι..κ μου ειπε να το αποφευγει οσο γινεται γιατι θα στραβωσει η γναθος..κ να επιμενψ στην πιπιλα..του γυρισα στο φορμακι τα χερακια κατω που ειναι για να προστατευεται απο νυχιες..αλλα δεν κοιμαται,γκρινιαζει..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Γιατι τσινιζουν οι γύρω;

Εμεις θα τον πούμε Φώτη κ δεν θελω καθόλου αλλα...βαρέθηκα να τσακώνομαι για το όνομα..

Μεγάλη ιστορία από που να το πιάσω.. Η boulitsa (που χάθηκες βρε ψυχή;) θα με καταλάβαινε στο θέμα που από οτι θυμάμαι είχε παρόμοια θέματα με το όνομα...

Εμειε που εχουμε πει ποτε θα γιβει γ βαφτιση αλλα οχι ονομα?ειχαμε πει με τον αντρα μου κληρωση μεταξυ των δυο που θελουμε,βγηκε το δικο μου αλλα ο αντρας μου δεν θελει..βλεπω να μενει αβαπτιστο.. 😂

F4oIp2.png

Καλα μαργαρίτα κ το δικό μας "αγάπη" κ "μπέμπη" μέχρι τα ...12 μας βλεπω :P

Απλώς,χωρίς να μου φταίει το όνομα βεβαια(μέτριο το λες) , όλο αυτο το "καπέλο" 'το πρώτο παιδι κ δη το αγορι(μη χ***!) παίρνει το όνομα του πατέρα του πατέρα"... Ναι γιατι δεν σας είπα είμαστε κ από Βασιλική γενιά κ μην χαθεί το όνομα!!

Επειδή ήξερα τι έρχεται ηταν ο μοναδικός λόγος που στενοχωρηθηκα τον Αύγουστο στην αυχενική οταν μας είπαν αγοράκι...(νταξει μετα ήρθα στα συγκαλα μου το παιδι μου ηταν υγιές κ εγω ειχα κατεβάσει μούτρα;;; ):)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλα μαργαρίτα κ το δικό μας "αγάπη" κ "μπέμπη" μέχρι τα ...12 μας βλεπω :P

Απλώς,χωρίς να μου φταίει το όνομα βεβαια(μέτριο το λες) , όλο αυτο το "καπέλο" 'το πρώτο παιδι κ δη το αγορι(μη χ***!) παίρνει το όνομα του πατέρα του πατέρα"... Ναι γιατι δεν σας είπα είμαστε κ από Βασιλική γενιά κ μην χαθεί το όνομα!!

Επειδή ήξερα τι έρχεται ηταν ο μοναδικός λόγος που στενοχωρηθηκα τον Αύγουστο στην αυχενική οταν μας είπαν αγοράκι...(νταξει μετα ήρθα στα συγκαλα μου το παιδι μου ηταν υγιές κ εγω ειχα κατεβάσει μούτρα;;; ):)

Μια απο τα ιδια..αλλα δεν μπορω αυτα τα παραδοσιακα..

F4oIp2.png

Καλησπέρα! Ε ρε θέματα με τα ονόματα!!! Σίγουρα είναι άσχημο να αποφασίζουν άλλοι το όνομα του παιδιού σου! Δείτε το με χιούμορ, γιατί αλλιώς βλέπω τα νεύρα να γίνονται κρόσι! Εγώ το πήγα παραδοσιακά, λόγω ειδικών συνθηκών. Οι γονείς του άντρα μου δεν ζουν, και ο ίδιος είναι μοναχοπαίδι. Ένιωσα την ανάγκη να δώσω τα ονόματά τους, χωρίς ο ίδιος να το απαιτήσει. Στο μεταξύ τα ονόματα και των δύο είναι σπάνια και περίεργα και στην αρχή ψιλοζοριζόμουν, αλλά επειδή απο τότε που ήταν έμβρυα τα έλεγα με το όνομά τους τώρα τα έχω συνηθίσει και συμπαθήσει! Για να καταλάβετε τι εννοώ : Ζήσης το όνομα του γιού μου και Ζαχαρούλα της μικρής! :tongue:

Ας είναι καλά τα παιδάκια μας και αν μεγαλώνοντας δεν συμπαθούν τα ονόματά τους , ας τα κάνουν όπως θέλουν!!!

Δεν ξερω,η γιατρος μου ειπε οχι δοντια ακομα,ειναι το στοματιξο σταδιο,εξερευνα το σωμα του, ηρεμει ετσι..κ μου ειπε να το αποφευγει οσο γινεται γιατι θα στραβωσει η γναθος..κ να επιμενψ στην πιπιλα..του γυρισα στο φορμακι τα χερακια κατω που ειναι για να προστατευεται απο νυχιες..αλλα δεν κοιμαται,γκρινιαζει..

Τον ειδε και ειπε οχι δοντια?ξερω γω ρε γαμωτο,παντως καποια μωρα βγαζουν νωρις.Ο δικις μου εχει τρελα σαλια,βρέχεται, του βαζω σαλιαρες...

Παντως εγω ξερω οτι με την πιπιλα στραβωνει η γναθος...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Γιατι τσινιζουν οι γύρω;

Σ ευχαριστώ παρα πολυ!Οδυσσέας δεν ειναι κανενας!Τα ονόματα τα διαλεγουμε εγω και ο αντρας μου,κανεις άλλος!Ομολογω πως εβρισα απο μεσα μου οταν διαβαζα το μηνυμα σου!!!!!Ελεος!!!Αυτο γινοταν παλια,να αποφασιζουν αλλοι για το ονομα οχι τωρα!Αυτο εκαναν στους γονεις μου με το ετσι θελω με το ονομα μου!Και τα χω παρει γιατι μου εχει πει η μαμα πως ένοιωσε και πως νοιωθει 27χρονια μετα!Γι αυτο και καταλαβαινω πως νοιωθεις εσυ!

Ειναι το πρώτο σου παιδι....τι βλακειες ειναι αυτες?και αν δεν σου αρεσει δηλ?με το ζορι???

Σορυ αν σε φορτωνω και αλλο ειλικρινα...

Να το χαίρεται το παιδακι σου το ονομα του οποιο και αν ειναι αυτο!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Εμειε που εχουμε πει ποτε θα γιβει γ βαφτιση αλλα οχι ονομα?ειχαμε πει με τον αντρα μου κληρωση μεταξυ των δυο που θελουμε,βγηκε το δικο μου αλλα ο αντρας μου δεν θελει..βλεπω να μενει αβαπτιστο.. 😂

Χαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχχαχαχααχαχα 😂😂😂😂😂

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλησπέρα! Ε ρε θέματα με τα ονόματα!!! Σίγουρα είναι άσχημο να αποφασίζουν άλλοι το όνομα του παιδιού σου! Δείτε το με χιούμορ, γιατί αλλιώς βλέπω τα νεύρα να γίνονται κρόσι! Εγώ το πήγα παραδοσιακά, λόγω ειδικών συνθηκών. Οι γονείς του άντρα μου δεν ζουν, και ο ίδιος είναι μοναχοπαίδι. Ένιωσα την ανάγκη να δώσω τα ονόματά τους, χωρίς ο ίδιος να το απαιτήσει. Στο μεταξύ τα ονόματα και των δύο είναι σπάνια και περίεργα και στην αρχή ψιλοζοριζόμουν, αλλά επειδή απο τότε που ήταν έμβρυα τα έλεγα με το όνομά τους τώρα τα έχω συνηθίσει και συμπαθήσει! Για να καταλάβετε τι εννοώ : Ζήσης το όνομα του γιού μου και Ζαχαρούλα της μικρής! :tongue:

Ας είναι καλά τα παιδάκια μας και αν μεγαλώνοντας δεν συμπαθούν τα ονόματά τους , ας τα κάνουν όπως θέλουν!!!

Παραδοσιακα ονοματα!να τα χαιρονται τα παιδακια σου Στέλλα μου!

Παντως εγω με χιουμορ δεν μπορώ να το δω γιατι τα κουβαλανε μια ζωη!

Φαντασου μου ειπε ο αντρας μου πριν λιγο ενταξει και το Άγγελος δεν μ αρεσει 100% αλλα με εχεις πρηξει!!!!Για σενα το κάνω και χαιρομαι γιατί καθε φορα που ελεγα Οδυσσέας μου ερχοταν στο μυαλο η Ιθάκη, η Ωραια Ελενη και οι μνηστήρες :mrgreen::mrgreen:

Ενω τωρα το χαρομαι,ξερω ειναι παραφορεμενο αλλα δεν με νοιάζει!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα!!! Σήμερα π το παιδί δεν ειχε σχολείο κ ειπε ο αντρας μ ν με αφήσει να ξυπνήσω αργοτερα με ξύπνησε η απο πάνω απο τις 8! Γιατι ειχε βγάλει τα χάλια της στα κάγκελα του μπαλκονιού κ τα χτυπούσε!!! Ειναι δυνατόν;!;! Απο τις 8;;; Δεν σέβονται τπτ;;; Η αλλη εχει δυο παιδια κ μολις μπαίνουν στην πολυκατοικία στηρίζουν οτι ωρα κ να ναι είτε ειναι 23:00 είτε ειναι 7:30 είτε 16:00 κ δεν τα λεει σουτ!! Εγω δλδ αν ο πρώτος όροφος κ δεν εχω κανέναν απο κατω γιατι απο τις 14:30-17:30 δεν τον πολυ αφήνω ν κανει φασαρία;; Γιατι πριν βγούμε απο την πόρτα τ σπιτιού τ λεω να μιλάει σιγα γιατι μπορει κάποιος ν κοιμαται κ δεν ειναι σωστό ν φωνάζουμε κ ν ενοχλούμε; Οτι ωρα κ να ειναι!

Να! Αυτα μ την δίνουν στις πολυκατοικίες! Οτι κάποιοι δεν σέβονται τπτ!!!

Ειμαι υπερβολική;;

KMwEp3.png

Καλημέρα κορίτσια του thread. Έφτασε κιόλας Σάββατο και το νούμερο 3 στις πάνες μας βγαίνει off και πάμε για 3+ ω ναι μεγαλώνουμε. Πήγαμε στην παιδίατρο χθες και μας ακροάστηκε το βρήκε καλύτερα το μπούκωμα μας και να μην ανησυχούμε. Κατά τα άλλα όλα καλά όλα ανθιρά που θα έλεγε κι ο Βουτσάς.

Βούλα δεν ξέρω αν είσαι υπερβολική αλλά εμένα δεν με ενοχλούν οι θόρυβοι των γειτόνων να φανταστείς έχω μεσοτοιχία και ακούω τα πάντα λες και έχω δορυφορικό πιάτο οπότε δεν με πολυνοιάζει πια το θέμα. Το σπαστικό είναι όταν πέφτουν τα φύλλα από τις γλάστρες τους στο μπαλκόνι μου αλλά με τα χρόνια το συνήθισα κι αυτό.

Μαργαρίτα κι η δικιά μου βάζει τα χεράκια στο στόμα είναι φυσιολογικό να το κάνουν για μένα μην τον εμποδίσεις έτσι ανακαλύπτουν τα πράγματα γύρω τους σιγά σιγά.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...