Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Κορίτσι μου σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι ο μήνας σου 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Πάει και 7 ημέρες για να τα κάνει και δυσκολεύεται. Όντως η μυρωδιά δεν παίζεται :oops: Θηλαζει κυρίως αλλά θέλει και συμπλήρωμα. Το λυπαμαι το κακομοιρο, να δούμε που θα πάει...

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμάς μερες σαν κ τούτες που ζητάει λιγο συμπλήρωμα (λιγότερο από 200 ml στο 24ωρο) δεν κανει πολλά αλλα εχει "βαριές" πάνες.

Οταν ζητάει πιο πολύ συμπλήρωμα (γύρω στα 350ml στο 24ωρο) μας ρίχνει βόμβες αλλα οι πάνες του δεν ειναι βαριές... Ή τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται!

Στις καμπύλες σταθεροί είμαστε από τη γέννηση ως σήμερα στην 25% στο βαρος κ στην 50% στο ύψος αλλα... Όλοι γύρω μου δείχνουν να ειναι Τουλ στην καμπύλη του 75%(!)

Μπανιο δεν του κάνω κάθε μερα συνήθως μερα πΑρα μερα αν κ εχει τύχει να το κάνω στις 3 μερες (στα πολλά κρύα)

Λούσιμο 2 φορές την εβδομαδα έτσι μου είχαν πει στο μαιευτηριο.Δεν δείχνει να εχει θέμα λιπαρότητα βέβαια (μάλλον πήρε από μένα σε αυτο)...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλα ετοιμαστικα να γραψω για το θερμόμετρο και το ελαιόλαδο και το εσβησα λεω θα με κραξουν!

Το εχω δοκιμασει και εγω στον μεγαλο και λειτουργει!!!

Γιατρός μου το ειχε πει..

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Στέλλα όντως πιο άνετα τα πρωινά μ αλλά το λάθος μ ειναι οτι τα απολαμβάνω πολυ κ μετα τρέχω αντί να κανω κατι κ το πρωι μ ήμαστε μόνες με την μπεμπα τα κανω ολα μαζεμένα από την ωρα π θ ερθει το παιδί κ μετα. Κάθε μερα λέω αυριο θ κανω αυτο αυτο κ αυτο το πρωι να ειμαι απλας το απογευμα κ κάθε πρωι τελικά βαριέμαι κ δεν κανω τπτ... Μπουφος παιδί μ τι να λέμε;

Εγω τον γιο τον έκανα μπάνιο κάθε μερα μεχρι να χρονίσει μετα έγινε μερα παρά μερα κ τωρα την μπεμπα την πλένω κάθε φορά π θα χεσει γιατι το φοβάμαι το πιπί μην μ πάθει τίποτα κ κάθε βράδυ μπάνιο.

Ερωτηση: ποτέ θα μπορω να τα βάλω στην μπανιέρα κ τα δυο να παίξουν; Από το εξάμηνο από τον χρόνο ή πιο μετα λόγω μικροβίων;

Πολυυυυ γκρίνια κ σήμερα πολυ ομως οχι αστεία κ κλααααμα... Τι στο καλό έπαθε; Τωρα μας θυμήθηκαν οι κολικοι; Γιατι κ στο στήθος την εβαλα κ μπααα! Αλλά το απογευμα το κλάμα κράτησε κανα 20-30 λεπτό κ μετα κοιμήθηκε. Να μην μπορούσε να κοιμηθει;;

KMwEp3.png

Καλημερα σας!!

Τι κωλοκαιρος......παλι ξύπνησα με ημικανια τα νευρα μου!

Πρεπει να κλεισω ραντεβου σε εναν νευρολογο το συντομότερο αλλα με τον αποκλειστικο θηλασμο μεχρι να μπουν στερεές ειναι λιγο πακετο!

Βούλα με ειχες ρωτησει για τα πλενομενα αν τα αγορασα ε?τωρα έφαγα φλας,φυσικα και οχι δεν εχω προλαβει και μου τελειωσαν τα μιας χρήσης και το βράδυ γινομαι χαλια...να δω ποτε θα παω και εκει...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σας!!

Τι κωλοκαιρος......παλι ξύπνησα με ημικανια τα νευρα μου!

Πρεπει να κλεισω ραντεβου σε εναν νευρολογο το συντομότερο αλλα με τον αποκλειστικο θηλασμο μεχρι να μπουν στερεές ειναι λιγο πακετο!

Βούλα με ειχες ρωτησει για τα πλενομενα αν τα αγορασα ε?τωρα έφαγα φλας,φυσικα και οχι δεν εχω προλαβει και μου τελειωσαν τα μιας χρήσης και το βράδυ γινομαι χαλια...να δω ποτε θα παω και εκει...

Κ μας λαδωνει το μαλλακι μας γμτ..ερωτηση,δινεις κ τα δυο στηθη και στα αδειαζει κ τα δυο δλδ?δεν εχεις θεματα πετρωματος κλπ?

F4oIp2.png

Μαργαριτα μου με αυτο το μωρο σαλατα τα χουμε κανει....

Το βραδυ πίνει το ενα μονο γιατί συνηθως εχει πετρωσει λογω του οτι ξυπναει καθε 4ωρο 5-ωρο

Την ημερα και τα δυο και ποτε δεν τα εχω δεθ να εχουν πετρωσει.αλλα εφ οσον κοιμαται λογικα χορταινει...

Αχ πολυ με αγχωνει αυτο το μωρο στον θηλασμό

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Σιγά μη σε κράξουμε ρε Greta! Τουλάχιστον σε αυτή την ομάδα διαξιφισμούς και κόντρες δεν έχουμε :D

Το δοκίμασα και το θερμόμετρο αλλά τίποτα :cry: Σήμερα μιλούσα με μια συνάδελφο και μου είπε ότι αυτή το πρόβλημα το έλυσε με μίσχο από γεράνι :shock: και λαδάκι, της το είχαν πει κάτι γιαγιάδες. Εντάξει, αυτό μου φαίνεται όντως τραβηγμένο!

Επιθέματα μιας χρήσης έχω και εγώ, να σου τα δώσω αν θέλεις, εμένα σπανίως τρέχει το στήθος και δεν τα έχω χρησιμοποιήσει, έτσι μένουν στο ράφι.

Βούλα, εμένα πάντως πολλές φορές κλαίει όταν νυστάζει.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Τι κάνετε μανούλες; Εγώ τώρα κοίμησα την μικρή, ο μπόμπιρας πήγε βολτίτσα με τον μπαμπά και χαλαρώνω!!!!!!

Greta, πήρα εγώ το ρίσκο του κραξίματος!:tongue:

Βάσω, η κοιλίτσα της είναι σκληρή? Έχει κολικούς? Έχω και άλλο γιατροσόφι!!! Κομπρεσούλα στην κοιλίτσα με χαμομήλι και ελαιόλαδο, το περνάς απο το τηγάνι πρώτα! Μη γελάς, σε βλέπω!:tongue: Θα ρωτήσω τη μαμά μου λεπτομέρειες και θα τις γράψω! Η μικρή είχε σκληρή κοιλίτσα και ελαφράς μορφής ομφαλοκοίλη, η οποία λόγω του σφιξίματος, γινόταν πιο έντονη και εφαρμόζοντας το <γιατροσόφι> είδα μεγάλη βελτίωση. Στον γιο μου , όταν μου έλεγαν παρόμοιες μεθόδους ήμουν διστακτική και τις απέφευγα. Τώρα κάνω διάφορα πειράματα!

Εγω λέω για επιθέματα πλενομενα.

Πηγαμε παιδιατρο σε 21 μερες βάλαμε 600γρ μ φάνηκαν πολυ λίγα ήμαστε δλδ 5460 κ 60 πόντους. Κάναμε κ το εμβόλιο κ κλάψαμε μεχρι π δακρύσαμε κιολας.

Εύχομαι ν μην μ κανει πυρετό...!

KMwEp3.png

Καλημέρααααα

Τι κανετε τσουπρες??πως ηταν η νυχτα σας?

Εμας έτσι και ετσι το μωρο ολο σφιγγοταν γυρναγε απο δω απο κει και ολα αυτα με τα ματια κλειστα...θελω να ελπιζω οτι ποναει η κοιλιτσα γιατι εκανε και αερια..

Αλλα η γκρινια του μεγαλου ηταν πιο ανυπόφορη! Τι σκ@τ@ εχει αυτο το παιδι???Να ξυπνάει πιο πολυ και π.το μωρο και να κλαιει??????ελεος εχουμε κουραστει τοσο με τον αντρα μου :(

Κορίτσια Βουλα και Βασω ευχαριστω τοσο που λετε να μου στείλετε τα επιθεματα αλλα δε θα δεχτω,εν υπαρχει περιπτωση!:oops::oops:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Χαχαχαχαχα Α ρε Greta! Γιατι μαρη ν μην δεχτείς;

Ρε συ γιατι δεν τον παίρνει ο αντρας σ ν κοιμηθούνε μαζι στον καναπέ; Μπορει ν μην τ αρέσει π το μωρό κοιμαται στο δωμάτιο σ κ αυτός οχι αν δεν θες ν τον παρεις στο κρεβάτι σ ας τον παρει ο αντρας σ. Ετσι κ ο μεγάλος θ νιώσει οτι σας εχει κοντα τ κ όλοι θ κοιμάστε καλυτερα... Τι λες;

KMwEp3.png

Κοριτσια,ο μικρος απο χτες το βραδυ χωνει ολη τη μπουνιτσα κ τη μασουλαει..το κανει πριν κοιμηθει συνηθως αλλα κ το βραδυ οταν ξυπνα κ τοτε τον ταιζω..χτες βραδυ φρικαρα επειδη τον ειχα θηλασει,εδειχνε να δυσανασχετει μετα στο στηθος κ εχωνε το χερι κ ρουφαγε σαν τρελος..τρομαξα διοτι νομιζα οτι η δεν βρισκει γαλα και πειναει η πονα λογω γοπ κ φοβαται να φαει..οχι ε??

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...