Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Στελλιτσα χαρηκα ;) Προληπτικά μου ειπε και οταν τον ρωτησα για υπέρηχο στα ισχία μου ειπε θα σας κανει οτι θελει ο ορθοπεδικος.

Υπερηχο καρδιας ειχα κανει στον μεγαλο γιατι ειχε φυσημα αλλα ολα οκ.μου ειπε να κλεισω στο 1535 ραντεβου ορθοπεδικο στο Τζάνειο και καρδιολογο στο Γενικο Νικαιας(η αναποδα δεν θυμαμαι).εκεινος μου ειπε εχουν καλους γιατρου εκει.

Υπάρχει μια πολλή καλή παιδοκαρδιολόγος στο Ωνάσειο, η όποια συνεργάζεται και με την Βιοϊατρική. Εμένα μου είχε γράψει την εξέταση η παιδίατρος και πλήρωσα μια συμμετοχη γύρω στα 20 ευρώ, αν θυμάμαι καλά. Η οικονομική επιβάρυνση σου εξασφαλίζει ενα πιο συντομο ραντεβού! Αλλα αφού δεν συντρέχει λογος ανησυχίας δεν χρειάζεται να βιαστείς!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαχα εντάξει άμα ειναι να ειναι οι σωματοφύλακες της παρέας!

Αν κ ...εχω στηρίξει τις ελπίδες μου στη Μπέμπα της βάσως που μεγαλώναμε με παρόμοιους ρυθμούς άμα εχει ξεφύγει κι αυτή ... :P

Γκρέτα τα σαλακια συνδέονται με τα δόντια;;; Κι εμάς εδώ και 3-4 μερες βγάζει... Τόνους από σάλια συνέχεια (!) α μη μου λες τετοια ΑΠΟ οτι ξερω ειναι μεγάλη πίκρα (κ για τα παιδιά και για τους γονείς) τα δόντια (!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Χαχα εντάξει άμα ειναι να ειναι οι σωματοφύλακες της παρέας!

Αν κ ...εχω στηρίξει τις ελπίδες μου στη Μπέμπα της βάσως που μεγαλώναμε με παρόμοιους ρυθμούς άμα εχει ξεφύγει κι αυτή ... :P

Γκρέτα τα σαλακια συνδέονται με τα δόντια;;; Κι εμάς εδώ και 3-4 μερες βγάζει... Τόνους από σάλια συνέχεια (!) α μη μου λες τετοια ΑΠΟ οτι ξερω ειναι μεγάλη πίκρα (κ για τα παιδιά και για τους γονείς) τα δόντια (!)

Αθηνα ναι!χερακι βαζει στο στομα?Της ξαδέρφης μου εβγαλε 4μηνων το πρωτο. Και να ξερετε απ την στιγμη που βάζουν χερακια στο στομα δεν υπάρχει λογος να αποστειρωνετε.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αθήνα η δική μου είναι 4800 και 61εκ. Η παιδίατρος λέει ότι είναι κανονική σε βάρος και ψηλή. Ο μπεμπης απέναντι μας που είναι γεννημένος 10 μέρες μετά μοιάζει μικροσκοπικος δίπλα της. Επίσης είχαν κάτι γείτονες ένα μπεμπη 5 μηνών και ήταν σαν τη δική μου :)

Από σάλια έχουμε και εμείς πολλά, μπουνιές στο στόμα και τα μανίκια μουσκεμα... Έρχονται τα δόντια, το βλέπω...

Στέλλα εμείς θα είμαστε τρισευτυχισμενοι αν τα έκανε κάθε 4 ημέρες. Ούτε το καινούριο γάλα φαίνεται να δουλεύει, ούτε τα χαμομηλια. Αν θηλαζεις αποκλειστικά μέχρι και εβδομάδα είναι οκ, αρκεί να μη ζορίζεται το παιδί.

Υπέρηχο ισχιων μας είπαν και εμάς από το νοσοκομείο αλλά επειδη η μπεμπα είχε ισχιακη προβολή. Η παιδίατρος μας όμως την είδε και είπε ότι δεν χρειάζεται.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Επιτέλους μετα απο 4 μέρες η μικρούλα εκανε κακάκια, yupi! Τι άγχος και αυτό με τη δυσκοιλιότητα! Η γιατρός μου συνέστησε χαμομήλι και προσπαθώ να της δώσω με μπιμπερό, αλλά δεν το θέλει! Έχω δοκιμάσει 4 διαφορετικά μπιμπερό και μόνο χθες ήπιε λίγο. Πάντως κορίτσια , εγώ θα επιμείνω να μαθει το μπιμπερό. Θα της δίνω ενα γεύμα με γάλα που θα έχω βγάλει με θηλαστρο. Τον γιο μου τον θήλασα 15,5 μήνες και δεν πήρε ποτέ μπιμπερο , αλλά είχα κουραστεί ψυχολογικά.... Δεν θέλω να μπω ξάνα σε παρόμοια διαδικασία, έτσι και αλλιώς είναι σχεδόν αδύνατο έχοντας ήδη και άλλο παιδάκι να είμαι διαθέσιμη ανα πάσα ωρα !

Little , μην αγχώνεσαι! Θα συμφωνήσω με τα κορίτσια, υπάρχουν διακυμάνσεις στο βαρος που βάζουν! Εμένα η παιδίατρος μου έχει πει να ζυγιζω μία φορά την εβδομαδα , αλλά να είναι παρόμοιες οι συνθήκες! Συνήθως ζυγίζω μετά το μπάνιο, ελαφρώς ταϊσμένη και εννοείται έχοντας κανει κακάκια! Επίσης στα πεντε πρώτα λεπτα του θηλασμού, το μωρο έχει φάει το 90% του γεύματος!

Greta, στον γιο είχα κάνει και εγώ προληπτικά triplex καρδιάς και θα κανονισω να κάνω και στην μικρή! Η Ορθοπεδική εξεταση που θα κάνεις τι περιλαμβάνει? Εγώ του είχα κανει υπέρηχο ισχίων, λόγω ανησυχίας που είχε εκφράσει η παιδίατρος. Στο Παίδων εκλεισες ραντεβού?

Kashmam, ελπίζω να μην έχουμε πρόβλημα με τον παιδικό! Είναι πιο ξεκούραστα τα πρωινά , ε?

Κορίτσια, επειδή βλέπω οτι έχετε συστηθεί ....είμαι η Στέλλα! Θα προσπαθήσω να θυμάμαι και τα δικά σας ονόματα! Φιλιά πολλά!

Τοτε ελπιζω να ηταν τυχαιο τι να πω..σημερα τον εβαζα στηθος συνεχεια κ καποια στοιγμη ξερασε..μηπως τπν πιεσα??κ αυτος γιατι επινε τοτε??

F4oIp2.png

Αθήνα η δική μου είναι 4800 και 61εκ. Η παιδίατρος λέει ότι είναι κανονική σε βάρος και ψηλή. Ο μπεμπης απέναντι μας που είναι γεννημένος 10 μέρες μετά μοιάζει μικροσκοπικος δίπλα της. Επίσης είχαν κάτι γείτονες ένα μπεμπη 5 μηνών και ήταν σαν τη δική μου :)

Βρε άντε από κει κ συ για καλο σε φέραμε;; :tongue:

Φαντάζομαι η Μπέμπα εχει κ...Τυρκουαζ μάτι ξερω γω ε;;; :tongue:

Που ειναι τέλος πάντων οι μαμάδες από αυτά τα γειτονοπουλα να εχω κ εγω έναν άνθρωπο να συνεννοηθώ κ να με καταλάβει;;; :tongue:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Μπα... πτωχά πλην τίμια καστανά το κόβω. Πάντως και της φίλης που γέννησε τέλος Γενάρη πιο ελαφρύ είναι από εμάς. Μην αγχώνεσαι, μέσα στις καμπύλες να είστε και ας είναι και στο χαμηλό όριο. Η μεγάλη μας πάντα λιγοφαγη, στο κάτω όριο και κατηγορία πουπουλο ήταν και έχει γίνει κοπελαρα.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια τα κανετε καθε μερα μπανιο?

Εγω μερα παρα μερα...

Σε μια γνωστη που γέννησε πριν κατι μερες της ειπε η μαια οχι παραπανω απο δυο φορες την εβδομαδα το κεφαλι...Και αντε πες ειναι σωστο,τον δικο μου τον λουζω και μετα απο μια ωρα ειναι λες και εχω να τον λουσω καμμια βδομαδα...εχει λιπαρο μαλλι δεν γίνεται αυτο!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Βασω μου δυσκολευεστε ε?η παιδίατρος τι λεει?

Ειναι θεμα η δυσκοιλιότητα ρε γαμωτο.Στον μεγαλο ειχαμε και εμεις θεμα τοτε αλλα ευτυχως το ξεπερασε..

Ευτυχώς το μωρο κανει κανονικα..τοσο που μας εχει ξεκληρίσει στις πανες αλλα χαλαλι του...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Βάσω καλησπέρα! Η μικρή σας, αν θυμάμαι καλά, θηλάζει και παίρνει και συμπλήρωμα ε?

Κάθε πότε τα κάνει? Και εμένα η παιδίατρος μου είπε πως και βδομάδα είναι οκ, αλλά τις περισσότερες φορες την βλέπεις μετά απο κάποια στιγμή πολλή ανήσυχη... Στο μεταξύ, η μυρωδιά απο τις πορδίτσες δεν υπάρχει! Πάντως εφάρμοσα γιατροσόφια , δεν ξέρω αν συνέλαβαν σε κάτι! Έβαλα στην άκρη του ποπού της ελαιόλαδο χρησιμοποιώντας μία μπατονέτα! Επίσης στο μαιευτήριο , που και εκεί είχε κλείσει 36 ώρες χωρίς να τα έχει κάνει, της έκαναν πρόκληση με χρήση .....θερμομέτρου!!! Όταν μου το είπαν ψιλοφρίκαρα, αλλά είναι συνήθης τακτική σε βρέφη....

Αθηνά, ο γιος μου είχε γεννηθεί 2670! Στην καμπύλη του βάρους ήταν πάντα στο 25%, και εγώ αγχωμένη πολύ τότε! Όμως η παιδίατρος μου έλεγε : <<και ποιος θέλει να είναι το μωρό υπέρβαρο? Μια χάρα είναι!>> Τώρα θα μου πεις βάσει αυτών , θα πρεπει να ανησυχώ που η μικρή είναι σχεδόν στο 90%!!!!:shock:

Και εγώ μέρα πάρα μέρα την κάνω μπανακι αν και το ίδιο με εσάς μας είπαν οι νοσηλευτριες. Μια φίλη στην Αγγλία ρώτησε την παιδίατρο της - μια μαύρη 2 μέτρα - να κάνει κάθε μέρα και η γιατρός της λέει "γιατί; τι έχει και βρωμίζει; 2 φορές το μήνα το κεφάλι και σκέτο νερό" χα χα χα... Η αλήθεια είναι ότι αν τα πλενεις από κάτω σε κάθε αλλαγή, το σωματακι δε θέλει τόσο συχνά. Αλλά και μένα λιγδωνει το μαλλί της, έχει και πολύ και μου τη δίνει

Προς το παρόν δοκιμάζουμε το νέο γάλα για 1 εβδομάδα και βλέπουμε...

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...