Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Κορίτσι μου σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι ο μήνας σου 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Φοβηθηκα μηπως συνδεεται με την πιπιλα..αν κ τρωει κλασσικα ιδια διαστηματα,κλασσικα δεν αδειαζει στηθος,κλασσικα καθεται ενα πενταλεπτο κ δεν θελει το αλλο στηθος..πιπιλα δινω μονο οταν τομ βλεπω να χασμουριεται κ το στηθος δεν το θελει..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Greta, το βάρος του μικρού σου απλά δεν υπάρχει! Φτου σου κοπέλα μου, φαίνεται έχεις γάλα turbo! Εμείς κοντεύουμε τα 6 κιλά και μας νομίζουν όλοι για μεγαλύτερο σε ηλικία μωρό! Φαντάζομαι εσάς!

Καλό βράδυ σε όλες και ήρεμη νύχτα να έχουν τα μικρά μας!

Καλε 6 κιλα η μπουμπου???φτου φτου ειστε και εσεις!!!αφρατουλα και η δικια σας!

Εμας μας περνανε για μεγαλυτερο ναι,δεν με χαλαει γιατι μας ματιαζουν και εγω λεω ναι ναι τοσο ειναι χαχαχα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Φοβηθηκα μηπως συνδεεται με την πιπιλα..αν κ τρωει κλασσικα ιδια διαστηματα,κλασσικα δεν αδειαζει στηθος,κλασσικα καθεται ενα πενταλεπτο κ δεν θελει το αλλο στηθος..πιπιλα δινω μονο οταν τομ βλεπω να χασμουριεται κ το στηθος δεν το θελει..

Τοτε που ειχα ρωτησει τον παιδιατρο γιατι ειχα την ιδια απορια(βεβαια δεν ειναι συμβουλος)μου ειχε πει αποκλείεται να πειναει και να μπερδευει στηθος με πιπιλα....οταν πειναει πειναει!

Δεν ξερω ρε γαμωτο και μενα χεςτο βραδυ μου εκανε κολπα.αλλα απ την αλλη το βάρος του δικου μου ειμαι ικανοποιητικο.παρε συμβουλο να νοιωσεις καλυτερα αλλα να ξερεις δεν περνουν καθε βδομαδα το ιδιο βαρος και θα σου ελεγα να τον ζυγιζεις μια φορα το μηνα.μην τον ξανα ζυγιζεις εσυ γιατι βλεπεις τωρα τον λογο...πως τρελενεσαι εννοω κα μπορει και να μην υπάρχει λογος

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μαργαρίτα σίγουρα δεν παίζει ν μπερδέψει την πιπιλα με στήθος! Θ πιπιλίζει θ δει οτι δεν έρχεται γάλα κ θα κλάψει!

Αν θες συμβουλο θηλασμού να μιλήσεις από τηλέφωνο αν θες παρε τον παπαβεντση.αν κ σαν να τον ακούω θ σ πει ν βάζεις το μωρό συνεχεια στο στήθος κ αν δεν πιάνει καλα ν τον βγάζεις κ ν τον ξανά βάζεις μεχρι ν πιάσει καλα το στήθος.

Ν προτείνω κατι; Αν καθως το βάζεις το στήθος στο στόμα να κρατούσες με το χερι σ το στήθος κ να πιεζες την θήλαια άλω μέσα στο στόμα τ κ να την κρατούσες εκει. (Κατάλαβες τπτ ετσι όπως το ειπα);;

Έστελ τον ξεκίνησα ναι κ ηρέμησε κ αυτός κ εγω. Ν σ πω την αλήθεια μια προσαρμογή την ξανάπερναμε αλλά σε πιο ήπια φάση δεν κλαίει απλά γκρινιάζει πριν βγει από το αμάξι αλλά μολις δει τους φίλους π κάθονται στο τραπέζι τρέχει σε αυτούς... Κ οταν τον παίρνω μ λει οτι πέρασε πολυ ωραία το αλλο πρωι βέβαια τα ιδια πάλι. Σήμερα μ ειπε ο αντρας μ οτι δεν γκρίνιαξε καθολου ελπίζω αυτο να ηταν κ να τελείωσε!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Γκρετα θυμισε μου δινεις πιπιλα?η γιατρος τον ζυγισε,οχι εγω..

Ναι δινω.καθε μηνα τον ζυγίζετε?σε εναν μηνα εβαλε 70γρ?Αν θυμαμαι καλα εσυ ειχε πολυ γαλα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα όμορφες!

Τι κάνετε;;; Εγω δεν θελω να φύγω (!) μας λείπει ο μπαμπάς μας φυσικα αλλα ειναι τοσο όμορφα εδώ!!!!

Ρε κορίτσια τι τα ταϊζετε τα παιδιά σας;;; 7 κιλά η μια 6 η άλλη!!!

Σήμερα είδα κ την κόρη μιας γειτόνισσας εδώ με το παιδάκι της "πως κ τον εχεις στο καρότσι κ δεν τον αφήνεις να τρέξει λιγο;" Τη ρωτάω

"Ε... Δεν περπατάει ακομα 11 μηνών ειναι" μου απαντάει,κάγκελο εγω!! Τουλάχιστον 1.5 μη σας πω 2 μου φάνηκε!!

Νταξει κ οι γονείς ειναι ψηλοί κ γεροδεμένοι αλλα ξερω γω; Βαρέθηκα να βλεπω νταρντανομωρα γύρω μου το δικό μου μοιάζει μικροσκοπικό (!!!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Επιτέλους μετα απο 4 μέρες η μικρούλα εκανε κακάκια, yupi! Τι άγχος και αυτό με τη δυσκοιλιότητα! Η γιατρός μου συνέστησε χαμομήλι και προσπαθώ να της δώσω με μπιμπερό, αλλά δεν το θέλει! Έχω δοκιμάσει 4 διαφορετικά μπιμπερό και μόνο χθες ήπιε λίγο. Πάντως κορίτσια , εγώ θα επιμείνω να μαθει το μπιμπερό. Θα της δίνω ενα γεύμα με γάλα που θα έχω βγάλει με θηλαστρο. Τον γιο μου τον θήλασα 15,5 μήνες και δεν πήρε ποτέ μπιμπερο , αλλά είχα κουραστεί ψυχολογικά.... Δεν θέλω να μπω ξάνα σε παρόμοια διαδικασία, έτσι και αλλιώς είναι σχεδόν αδύνατο έχοντας ήδη και άλλο παιδάκι να είμαι διαθέσιμη ανα πάσα ωρα !

Little , μην αγχώνεσαι! Θα συμφωνήσω με τα κορίτσια, υπάρχουν διακυμάνσεις στο βαρος που βάζουν! Εμένα η παιδίατρος μου έχει πει να ζυγιζω μία φορά την εβδομαδα , αλλά να είναι παρόμοιες οι συνθήκες! Συνήθως ζυγίζω μετά το μπάνιο, ελαφρώς ταϊσμένη και εννοείται έχοντας κανει κακάκια! Επίσης στα πεντε πρώτα λεπτα του θηλασμού, το μωρο έχει φάει το 90% του γεύματος!

Greta, στον γιο είχα κάνει και εγώ προληπτικά triplex καρδιάς και θα κανονισω να κάνω και στην μικρή! Η Ορθοπεδική εξεταση που θα κάνεις τι περιλαμβάνει? Εγώ του είχα κανει υπέρηχο ισχίων, λόγω ανησυχίας που είχε εκφράσει η παιδίατρος. Στο Παίδων εκλεισες ραντεβού?

Kashmam, ελπίζω να μην έχουμε πρόβλημα με τον παιδικό! Είναι πιο ξεκούραστα τα πρωινά , ε?

Κορίτσια, επειδή βλέπω οτι έχετε συστηθεί ....είμαι η Στέλλα! Θα προσπαθήσω να θυμάμαι και τα δικά σας ονόματα! Φιλιά πολλά!

Ελα βρε Αθηναααα θα μεγαλωσει και ο δικος σου θα δεις ;);)

Κορίτσια δεν σας ειπα...εδω και καμμια βδομαδα ο μπεμπακος εχει σαλια(βαζουμε σαλιαρες) τρωει χερια,μπουνιτσα μεσα χαμος.....βλεπω να μας σκαει νωρις το πρωτο δοντακι....ακομα δεν ξεμπερδεψαμε με κολικους ξεκινησαν τα δοντια...Ω ρε γλεντια!!!!!:shock::shock:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα όμορφες!

Τι κάνετε;;; Εγω δεν θελω να φύγω (!) μας λείπει ο μπαμπάς μας φυσικα αλλα ειναι τοσο όμορφα εδώ!!!!

Ρε κορίτσια τι τα ταϊζετε τα παιδιά σας;;; 7 κιλά η μια 6 η άλλη!!!

Σήμερα είδα κ την κόρη μιας γειτόνισσας εδώ με το παιδάκι της "πως κ τον εχεις στο καρότσι κ δεν τον αφήνεις να τρέξει λιγο;" Τη ρωτάω

"Ε... Δεν περπατάει ακομα 11 μηνών ειναι" μου απαντάει,κάγκελο εγω!! Τουλάχιστον 1.5 μη σας πω 2 μου φάνηκε!!

Νταξει κ οι γονείς ειναι ψηλοί κ γεροδεμένοι αλλα ξερω γω; Βαρέθηκα να βλεπω νταρντανομωρα γύρω μου το δικό μου μοιάζει μικροσκοπικό (!!!)

Βρε αφού εμείς γεννηθήκαμε 3840!. Και ο μπόμπιρας της Gretas 4200, αν θυμάμαι καλά!

Θα είναι οι σωματοφύλακες της παρεούλας του καφέ μας!:tongue:

Στελλιτσα χαρηκα ;) Προληπτικά μου ειπε και οταν τον ρωτησα για υπέρηχο στα ισχία μου ειπε θα σας κανει οτι θελει ο ορθοπεδικος.

Υπερηχο καρδιας ειχα κανει στον μεγαλο γιατι ειχε φυσημα αλλα ολα οκ.μου ειπε να κλεισω στο 1535 ραντεβου ορθοπεδικο στο Τζάνειο και καρδιολογο στο Γενικο Νικαιας(η αναποδα δεν θυμαμαι).εκεινος μου ειπε εχουν καλους γιατρου εκει.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Βρε αφού εμείς γεννηθήκαμε 3840!. Και ο μπόμπιρας της Gretas 4200, αν θυμάμαι καλά!

Θα είναι οι σωματοφύλακες της παρεούλας του καφέ μας!:tongue:

Χαχαχαχαχα οντως :lol::lol::lol::lol:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Βρε κορίτσια , η mairylou και ο γίγαντας της καλά είναι? Εγώ είχα σχεδόν 1 μήνα να σας διαβάσω και έχω χασει τα νέα τους, ελπίζω να είναι καλά!

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=30223&page=8

Εδω ειναι το θεμα τους!Ειναι καλα μεγαλώνει ο γιγαντακος

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...