Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα στις μανούλες και σε όλα τα μωρακια , τα οποία έχουν μεγαλώσει πολύ!

Είχα πολύ καιρό να σας διαβάσω, γιατί εδώ και ενα μήνα έχω εγκατασταθεί στο σπίτι της μάμας μου! Ο μπαμπάς μας είχε πολλή δουλειά και επέστρεφε σπίτι αργά το βραδύ...για να γλιτώσω την κατάθλιψη ήρθα στη μαμά μου! Ευτυχώς το Σαβ/κο επισρέφουμε σπίτι:P!

Εδώ είχα θέμα με το internet!

Εμείς συνεχίζουμε να έχουμε κολικούς και σήμερα η μικρούλα εκλεισε 3ο 24ωρο χωρίς να έχει κανει κακάκια :(' ! Έχει γκρίνια .... Γενικά έχει μεγαλώσει, γελάει, λεει τα δικά της και μας ξετρελαίνει!

Πολλά φιλιά σε όλες, χαρηκα που διάβασα τα νέα σας!

Κατάλαβα..

Εγω ειμαι 1.70(σχεδον��) και 67kg και 800γρ

Και εμενα μπαίνουν τα τζιν αλλα λογω της χαλαρωσης τωρα φανονται απαισια ρε γμτ.και εμενα λιπος με καιει να χασω αλλα το θεωρώ τοσο δυσκολο να κανω διατροφή δεν ξερω γιατί,ισως ν κανω και λαθος.

Greta μου, επιφυλάσσομαι να σου στείλω πρόγραμμα γυμναστικής όταν με το καλό επιστρέψω σπίτι! Ο συνδυασμός διατροφής και άσκησης θα σου δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα!:-P

Greta μου στο 1,61 μου φαίνονται πολλα τα 53 κιλα.

Ασε ασε από πατσάδες αλλο τίποτα το πως φαίνονται από τα τζιν... Τσακίζομαι!!!

Η διατροφή γιατι σ φαινεται δύσκολη; Οτι θ πείνας;

Γυμναστήριο δύσκολα ρε γμτ δεν εχω κανέναν ν μ κρατάει τα παιδια κ ο αντρας μ λείπει συνεχεια έρχεται μονο το απογευμα αργά όποτε άκυρο το γυμναστήριο...άφηστε π έκανα την προηγουμενη εβδομάδα κάθε πρωι γυμναστική π έδειχνε το nova life κ δεν μπορούσα ν κουνηθώ ακόμα λιγο πονάω... Αγυμνασια σε ολο της το μεγαλείο!

KMwEp3.png

Greta μου, επιφυλάσσομαι να σου στείλω πρόγραμμα γυμναστικής όταν με το καλό επιστρέψω σπίτι! Ο συνδυασμός διατροφής και άσκησης θα σου δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα!:-P

Που εισαι κορίτσι μου εσυ?Σε σκεφτομουν χθες και τσουπ εμφανιστηκες!Ζοριζεστε με κολικους ε?υπομονη και θα περασει το μονο σιγουρο!

Οσο για προγραμμα που λες αναμενω!!!

Με μεγαλη χαρα :D:D

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Greta μου στο 1,61 μου φαίνονται πολλα τα 53 κιλα.

Ασε ασε από πατσάδες αλλο τίποτα το πως φαίνονται από τα τζιν... Τσακίζομαι!!!

Η διατροφή γιατι σ φαινεται δύσκολη; Οτι θ πείνας;

Γυμναστήριο δύσκολα ρε γμτ δεν εχω κανέναν ν μ κρατάει τα παιδια κ ο αντρας μ λείπει συνεχεια έρχεται μονο το απογευμα αργά όποτε άκυρο το γυμναστήριο...άφηστε π έκανα την προηγουμενη εβδομάδα κάθε πρωι γυμναστική π έδειχνε το nova life κ δεν μπορούσα ν κουνηθώ ακόμα λιγο πονάω... Αγυμνασια σε ολο της το μεγαλείο!

Ναι εχεις δικιο εχει να κανει και το υψος σημαντκο..αλλα θα μαζεψουμε που θα παει!!!!!Ειναι και νωρις ακομα μην τρελαθουμε...εχουμε χρονο!

Εγω ναι φοβαμαι οτι δεν θα τηρω την διατροφη.δεν μπορω να ζησω χωρις σοκολατα ρε παιδι μου..ποτε δεν μπορεσα απλα τωρα οτι μπανει,μενει!!!:mrgreen::mrgreen:

Βεβαια το καλοκαιρι τσακιζω πολλα φρουτα αλλα και αυτα εχουν ζαχαρη πολυ.

καλα το οτι προλαβαίνεις να κανεις και γυμναστικη με ξεπερναει....

Εγω ενα steper εχω αλλα εχω να ανεβω απο πριν μεινω εγκυος και τωρα και να θελω ΔΕΝ προλαβαινω...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μονο αυτο προλαβαίνω κ αυτο γιατι 9 φεύγει το παιδί κ 10 ξυπνάω εγω την μικρη όποτε σε αυτήν την μια ωρα οτι κανω... Μετα τπτ! Κ σήμερα από το μεσημέρι κ μετα πολυ κλάμα! Έκλαιγε κοιμόταν ξυπνούσε έκλαιγε έτρωγε έκλαιγε κοιμόταν ξυπνούσε έκλαιγε κ ουτω καθεξις... Πρώτη φορά τοσο κλάμα τι ηταν αυτο... Με ψοφησε!

Ωχ... Κουράστηκα σήμερα ψυχολογικά περισσότερο, με στεναχώρησε η σκατουλα...

Έστελ... Γεια σου κοριτσι μου! Υπομονή με τους κολικούς που θα πάνε θα περάσουν κ θα ηρεμήσει Η μικρούλα σου... Ποσο ειναι τωρα;

KMwEp3.png

Και νενα τρελη γκρίνια ετσι οπως τα λες μεχρι που τον εκανα μπανιο και ζωντανεψε λιγο αλλα μετα παλι τα ιδια.

Πριν καμμια ωρα ξαπλωσαμε μαζι τον θηλαζα ξαπλα γιατι αλλιως εκλαιγε και πριν λιγο αποκοιμήθηκε!

Ισα που προλαβα να λουστω...ο αντρας μου κοιμισε τον μεγαλο και εγω απλα τωρα θα κοιμηθω!!

Ειμαι κομματια.....

Καληνυχτιζω μανουλες και μωρακια

Ευχομαι να κοιμηθω κανα 4ωρο

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μόλις κοιμησα τον μεγάλο, τρώω και σας διαβαζω!

Kashmam, η μικρούλα σήμερα είναι 2 μηνών και 10 ημερών! Τον γιο τον ξεκίνησες πάλι παιδικό , ε; Εγώ θα τον στείλω 4 Μαΐου και ανυπομονώ! Έχω αγωνία να δω αν θα έχει θέμα με κλάματα κλπ! Ελπίζω όχι...περνούσε πολύ ωραία εκεί, αλλά τον έχω διακόψει απο 19 Ιανουαρίου. Έχει μεσολαβήσει αρκετό διάστημα και φοβάμαι μην έχουμε πισωγυρίσματα!

Greta, το βάρος του μικρού σου απλά δεν υπάρχει! Φτου σου κοπέλα μου, φαίνεται έχεις γάλα turbo! Εμείς κοντεύουμε τα 6 κιλά και μας νομίζουν όλοι για μεγαλύτερο σε ηλικία μωρό! Φαντάζομαι εσάς!

Καλό βράδυ σε όλες και ήρεμη νύχτα να έχουν τα μικρά μας!

Κοριτσια ειμαι πολυ στενοχωρημενη...σε δεκατρεις μερες πηρε μονο 150 γραμ.θα φωναξω συμβουλο θηλασμο..ο μικροσ τρωει πεντε λεπτα μονο το ενα στηθος κ δεν θελει αλλο..επισης δεν πιανει καλα το στηθος νομιζω..ενω προσπαθω να πιανεο κ την αλω,εκεινος το πεταει κ κρατα τη θηλη..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια ειμαι πολυ στενοχωρημενη...σε δεκατρεις μερες πηρε μονο 150 γραμ.θα φωναξω συμβουλο θηλασμο..ο μικροσ τρωει πεντε λεπτα μονο το ενα στηθος κ δεν θελει αλλο..επισης δεν πιανει καλα το στηθος νομιζω..ενω προσπαθω να πιανεο κ την αλω,εκεινος το πεταει κ κρατα τη θηλη..

Μαργαρίτα καλήμερα αν αισθάνεσαι πώς ο σύμβουλος θα σε βοηθήσει να πάρεις να ξέρεις πάντως πώς τα μωράκια δεν παίρνουν το ίδιο βάρος κάθε εβδομάδα εμένα έτυχε την προ-προηγούμενη εβδομάδα να βάλει μόνο 70gr αλλά την επόμενη ξαναπήρε κανονικά και εγώ αγχώνομαι με το βάρος και την ανάπτυξη της μην νομίζεις πάντως η γνώμη της συμβούλου κακό δεν θα σας κάνει. Να προσέξεις μονο να είναι πιστοποιημένη επαγγελματίας και αν έβρισκες και παιδιάτρο-σύμβουλο θα ήταν ακόμα καλύτερα.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Αυτή η μύτη μας δεν λέει να καθαρίσει ρε γαμώτο αν συνεχίσουμε έτσι μέχρι την Παρασκευή δεν μας βλέπω να τον γλιτώνουμε τον παιδο-ΩΡΛ. Βγαίνει μπόλικο πράγμα από τον αποφρακτήρα. Μας έδωσε η παιδίατρος otrivin baby να της βάζω κάθε βράδυ αλλά επειδή το μωρό δεν κάθεται δεν ξέρω αν όντως της μπαίνει. Ανησυχώ ρε κορίτσια οι πιο έμπειρες πείτε την γνώμη σας λέτε να μας γυρίσει σε τίποτα άλλο; Αλλά από την άλλη η παιδίατρος μας είπε πως εφόσον το έχει τόσο καιρό και δεν έχει εκδηλώσει πυρετό ή κάτι άλλο λογικά δεν θα της γυρίσει. Η αλήθεια είναι πως ρόγχιζε εδώ και 1 μήνα αλλά δεν είχα δώσει σημασία δεν ήταν τόσο έντονο και σαν πρωτάρα κι εγώ έλεγα θα της φύγει. Το θετικό είναι πως δεν της έχει κοπεί η όρεξη.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Αυτή η μύτη μας δεν λέει να καθαρίσει ρε γαμώτο αν συνεχίσουμε έτσι μέχρι την Παρασκευή δεν μας βλέπω να τον γλιτώνουμε τον παιδο-ΩΡΛ. Βγαίνει μπόλικο πράγμα από τον αποφρακτήρα. Μας έδωσε η παιδίατρος otrivin baby να της βάζω κάθε βράδυ αλλά επειδή το μωρό δεν κάθεται δεν ξέρω αν όντως της μπαίνει. Ανησυχώ ρε κορίτσια οι πιο έμπειρες πείτε την γνώμη σας λέτε να μας γυρίσει σε τίποτα άλλο; Αλλά από την άλλη η παιδίατρος μας είπε πως εφόσον το έχει τόσο καιρό και δεν έχει εκδηλώσει πυρετό ή κάτι άλλο λογικά δεν θα της γυρίσει. Η αλήθεια είναι πως ρόγχιζε εδώ και 1 μήνα αλλά δεν είχα δώσει σημασία δεν ήταν τόσο έντονο και σαν πρωτάρα κι εγώ έλεγα θα της φύγει. Το θετικό είναι πως δεν της έχει κοπεί η όρεξη.

Καλημερα Αντιγονη μου!θα σου πω οτι μας ειπαν στο Παιδων.εφ οσον εινι ζωηρο απυρετο και τρώει ειναι ολα κλα αλλα δεν σημαινει πως η κατάσταση δεν μπορει να αλλαξει....

Εσυ να την παρακολουθεις...

Ξερω ξερω μυξα που βγαζει εμενα ήταν 30ημερων και ελεγα δεν παιζει τόση μυξα,ηταν οση εβγαζε και ο μεγάλος που είναι 2.5χρ....

Φαντασου απ τον πολυ ορο και τον αποφρακτηρα εχουν μεγαλωσει τα ρουθουνια μας :rolleyes::rolleyes:

Τωρα δεν ξερω τι σκ@τ@ ειναι αυτο που δεν έρχονται πανω οι μυξες και ακούγονται στον λαιμο :confused::confused:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Α κοριτσια μας ειπε ο παιδιατρος να κλεισουμε προληπτικά ραντεβου σε παιδο-καρδιολογο και παιδο-ορθοπεδικο.κλεισαμε μεσα ιουνιου...

Εσεις θα κανετε κατι αναλογο?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...