Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Greta μου πολύ στεναχωρέθηκα που δεν ευχαριστηθήκατε τις διακοπούλες σας :( Να τον χαίρεσαι το αγόρι σου, να γίνει μεγάλος υπεύθυνος αδελφός!

Καλως ηρθες!! μας ελλειψες!;)

Σ ευχαριστω τοσο πολυ για τις ευχες σου..

Να ευχηθω καλο χειμωνα???:-P

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλό χειμώνα κι από μένα! Παιδιά, σκάω από τη ζέστη παρομοίως!!! Κατά τα άλλα καλά είμαι, έχω αρχίσει να χαζεύω κούκλες στα μαγαζιά...αλλά κρατιέμαι ακόμα και δεν αγοράζω τίποτα. Μετά τον 6ο -7ο θα αρχίσω σιγά σιγά να κατεβάζω τα μωρουδιακά από το πατάρι, να τα φρεσκάρω και να δω τί μου λείπει να αγοράσω...Μερικά θα είναι λίγο γαλάζια βέβαια...χιχι...αλλά δεν είναι οι καιροί για περιττά έξοδα!!! Φορμάκια καινούρια θα πάρω, αλλά σεντονάκια, πάνες, κουβερτούλες και τέτοια δεν υπάρχει λόγος να μην τα χρησιμοποιήσω και στο καινούριο μωράκι. Είναι σαν καινούρια άλλωστε!!!

FEJKp3.png

zHIYp3.png

Κορίτσια μου τι κάνετε? σας διάβαζα αλλά δεν προλαβαίνα να γράψω.... Έχω καλά και κακά νεα, θα σας τα πω όλα μαζί...

Κουράστηκα πολυ, στο σπίτι γινόταν ένας χαμός, 30 άτομα κάθε μέρα 4-5 μερες πριν το γάμο που ήταν την Κυριακή. Φαγητά και μάζεμα κάθε μέρα, είχα βοήθεια βέβαια, αλλα μεγάλη ταλαιπωρία... Βέβαια πάνω στην ένταση δεν έλειψαν και οι τσακωμοί για το όνομα του μωρού που περιμενουμε(!!!).... Σε όλα αυτά προσθέστε και την κούραση μου με το παιδί, τις πρόβες και τις λοιπές ετοιμασίες... Σάββατο πρωί έπαθα αιμορραγία..... Αίμα πολυ, σαν πρώτη μέρα βαριάς περιόδου, μέχρι στα πόδια μου έτρεχαν... Παρατάω το γλέντι και το συγγενολοι και πάμε Ιασώ... Αποκόλληση! Μου δίνει ο Γιατρος 11 χάπια τη μέρα, μου κάνει μια ένεση και λέει με αυτά τα χάπια και πλήρη ξάπλα, όλα θα πανε καλά! Του λέω γιατρέ καλά τα λες αλλα αύριο έχω γάμο - βάπτιση! Έφαγε φρίκη ο άνθρωπος και ν μην τα πολυλογώ αυτός έλεγε να τα ακυρώσω όλα... Τελικά τα κάναμε τα μυστήρια, αλλα ήμουν καθιστη σε σκαμπο και στο τραπέζι χόρεψα μόνο ένα γύρο για το καλό... Βέβαια Δευτέρα ήμουν χειρότερα.... Τώρα μετα απο 1 εβδομάδα ξάπλας είμαι καλύτερα, αλλα έχω πονακια. Το απόγευμα θα πάω στο γιατρό να δούμε πως παει...

Πάντως παρόλα αυτά ο γάμος ήταν τέλειος και παρά το άγχος μ και το κλάμα π είχα ρίξει ότι θα περάσω χάλια, όλα καλά!

Μόνο οι διακοπές μας ακυρώθηκαν, αλλα χαλάλι του Μπεμπουλη...:D

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Διαφημίσεις

Ευχομαι περαστικα απο καρδιας!Και φυσικα, να ζησετε!

Κορίτσια μου τι κάνετε? σας διάβαζα αλλά δεν προλαβαίνα να γράψω.... Έχω καλά και κακά νεα, θα σας τα πω όλα μαζί...

Κουράστηκα πολυ, στο σπίτι γινόταν ένας χαμός, 30 άτομα κάθε μέρα 4-5 μερες πριν το γάμο που ήταν την Κυριακή. Φαγητά και μάζεμα κάθε μέρα, είχα βοήθεια βέβαια, αλλα μεγάλη ταλαιπωρία... Βέβαια πάνω στην ένταση δεν έλειψαν και οι τσακωμοί για το όνομα του μωρού που περιμενουμε(!!!).... Σε όλα αυτά προσθέστε και την κούραση μου με το παιδί, τις πρόβες και τις λοιπές ετοιμασίες... Σάββατο πρωί έπαθα αιμορραγία..... Αίμα πολυ, σαν πρώτη μέρα βαριάς περιόδου, μέχρι στα πόδια μου έτρεχαν... Παρατάω το γλέντι και το συγγενολοι και πάμε Ιασώ... Αποκόλληση! Μου δίνει ο Γιατρος 11 χάπια τη μέρα, μου κάνει μια ένεση και λέει με αυτά τα χάπια και πλήρη ξάπλα, όλα θα πανε καλά! Του λέω γιατρέ καλά τα λες αλλα αύριο έχω γάμο - βάπτιση! Έφαγε φρίκη ο άνθρωπος και ν μην τα πολυλογώ αυτός έλεγε να τα ακυρώσω όλα... Τελικά τα κάναμε τα μυστήρια, αλλα ήμουν καθιστη σε σκαμπο και στο τραπέζι χόρεψα μόνο ένα γύρο για το καλό... Βέβαια Δευτέρα ήμουν χειρότερα.... Τώρα μετα απο 1 εβδομάδα ξάπλας είμαι καλύτερα, αλλα έχω πονακια. Το απόγευμα θα πάω στο γιατρό να δούμε πως παει...

Πάντως παρόλα αυτά ο γάμος ήταν τέλειος και παρά το άγχος μ και το κλάμα π είχα ρίξει ότι θα περάσω χάλια, όλα καλά!

Μόνο οι διακοπές μας ακυρώθηκαν, αλλα χαλάλι του Μπεμπουλη...:D

F4oIp2.png

Boulitsa πρώτα από όλα, συγχαρητήρια, να ζήσετε και με το καλό να βαφτίσετε και το καινούριο μπεμπέ! Αχ βρε κορίτσι μου όμως τι σου έλαχε και 'σενα! Κοίτα να ξεκουραστείς τώρα καλά καλά. Αν μπορείς πάρε μία γυναίκα να σε βοηθήσει. Ξεκούραση και χαλάρωση εσύ, τίποτα άλλο!

LITTLE_STAR και εγώ τις ίδιες απορίες έχω. Με τα καρότσια δε, έχω μπερδευτεί τελείως :D

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Boulitsa Πω Πω τι πέρασες κορίτσι Μ! Πρόσεξε τωρα και ολα θα πανε τέλεια!

Εγώ σκατα...πάλι αναγουλες πάλι εμετους... Σταμάτησα κ τα primperan βέβαια κ λέω μήπως αυτό φταίει π ξανά γύρισαν ολα, κάπου διάβασα οτι το στομάχι συνηθίζει με τα primperan.βαρεθηκα όμως! Αυτός ο Μπέμπης με ταλαιπωρεί πολύ. Λιγο να σηκωθώ απο το κρεβάτι αμέσως λιποθυμάω δεν μπορώ να πάω πουθενά. Κ εγώ σήμερα εχω γιατρό (άλλαξα γυναικολόγο) θα τ τα Πω ολα να δούμε τι θα Μ πει κ για τους εμετους και για τις ζαλάδες...άντε μέχρι σήμερα ο άντρας Μ είχε άδεια,απο αύριο τι θα κανω; Φοβάμαι κιόλας μην λιποθύμησω οταν θα ειμαι μόνη Μ με το παιδί κ τι θα γίνει άραγε;

Τεσπα,εύχομαι να περάσουν σύντομα ολα γιατι δεν την παλεύω άλλο!!!!

KMwEp3.png

Kashman μ σε καταλαβαίνω... Κουράγιο κ φώναξε γονείς-πεθερικά για βοήθεια. Εγώ έτσι έχω κάνει...

Χθες πήγα στο γιατρό, τελικά η αποκόλληση ειναι στο σάκο.... Δουλεια μάλλον δεν ξαναπάω καθόλου και πιθανότατα θα τη βγάλω ξάπλα ως το τέλος με πιθανότητες για αρκετές επιπλοκες απο αυτά π κατάλαβα... Για τ μόνο π αγχώνομαι ειναι ν πανε όλα καλά με την εγκυμοσύνη κ στεναχωριέμαι π δν μπορώ ν ασχοληθώ με το παιδί...:( τεσπα, εύχομαι ν πανε όλα καλά κ τπτ άλλο...

Για τα καρότσια, όσον αφορά τις πρωτο μανούλες, επενδυστε σε ένα πολυκαρότσι, δηλαδή αυτά π ειναι χωριςτα η βάση και έχει πόρτ μπεμπε , κάθισμα αυτοκινήτου, τςαντα και κάθισμα βόλτας. Επισης, θα σας βολέψει να μπορεί το καρότσι ν κοιτάει μπροστά κ πίσω... Δείτε το inglesina trilogy π.χ. Εμένα με βόλεψε πολυ, πλενεται και δεν μου έχει πάθει τπτ... Αυτού του τύπου τα καρότσια ειναι λίγο ακριβά, αλλα αξίζει, τα έχουν όλα!

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια..επιτελους βρηκα χρονο να μπω.

boulitsa να ζησετε και με το καλο ο μπεμπης! τι περασες βρε κοριτσι μου.ευχομαι να περασουν συντομα ολα.να μην αγχωνεσαι και να κανεις αυτα που λεει ο γιατρος.

kashmam ελπιζω να ειναι μια φαση και να εχει ηδη περασει..

Εμεις παλι τα ιδια..ακουω ολο και πιο εντονα το μωρουλι μου αλλα οχι τοσο συχνα! ελπιζω να ειναι ησυχο γιατι αν μοιασει στον μικρο δεν με βλεπω καλα!!!

Little Star στις αγορες να προσεξεις να μην το παρακανεις και καταληξεις με αχρηστα πραγματα που δεν θα χρησιμοποιησεις ποτε! ενα καλο καροτσι να βολευει παντου για παραδειγμα εμεις εχουμε αυτο:

http://www.accesoriosbebe.net/images/productos/cochecito-bebe-foppapedretti-tres-sysem-azul.jpg

καλυτερα να δωσεις κατι παραπανω και να το εχεις και στο επομενο παιδακι σου παρα ενα φτηνο και να σπασει.εγω δεν το αλλαζω με κανενα.δεν πηρα λικνο μου ελεγαν ολοι ειναι αχρηστα λεφτα.στην αρχη τον εβαζα στην καλαθουνα διπλα μου.μεχρι που μεγαλωσε λιγο.

αλλαξιερα θα σου χρειαστει σιγουρα.

μπανιερα για το μπανακι του.δεν μου ερχεται κατι αλλο στο μυαλο.

και την προικα φυσικα.

ελπιζω να βοηθησα οτι αλλο θες ρωτησε μας

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Boulitsa κορίτσι Μ σ εύχομαι να πανε ολα καλα κ τέλεια!

Σήμερα πήγα για ακομα έναν υπέρηχο κ μας βγήκε κορίτσι...η αλήθεια ειναι οτι εγώ ακομα ελπίζω στο αγόρι κ θ περιμένω οταν θ κανω την ν επιπέδου π ελπίζω να δείξει πεντακάθαρα τι θ ειναι. Σήμερα ευτυχώς καλυτερα ειμαι κ ελπίζω να συνεχίσω έτσι γιατι βαρέθηκα!!!

KMwEp3.png

Το πόσο πολύ θελω ενα ακομα αγοράκι δεν φανταζεσαι! Βέβαια αν ειναι κορίτσι με το καλό να έρθει.απλα τα έμαθα τα αγόρια Μ φαίνονται πιο εύκολα.πρωτα πρώτα θελω μα ειναι ενα γερό υγείες μωρακι κ μετα οτι θέλει ας βγει εγώ το ίδιο θα το λατρεύω!

KMwEp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Ζέστη αφόρητη και σήμερα, δεν αντέχω άλλο!

Kashman μην αγχώνεσαι με το φύλο. Επειδή και εμένα 70/30 μου είπε κορίτσι, αν τυχόν βγει αγόρι το δικό μας, κορίτσι το δικό σας, κάνουμε μια ανταλλαγή και μένουν όλοι ευχαριστημένοι!

Διόρθωσα πάντως το πινακάκι, έτσι για το τυπικό :D

♒ Τα υδροχοάκια

Marianna P.: 05/02/2015

Papagalia: 06/02/2015 ♀

greta: 08/02/2015 ♀

boulitsa: 12/02/2015 ♂

Little_Star: 17/02/2015 ♂

♓ Τα ψαράκια

vtgian: 19/02/2015 ♀

Quinsey: 20/02/2015 ♂

aik: 22/02/2015

kashmam: 25/02/2015 ♀

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...