Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Greta Ουαου ψηλοί κ εσείς! Ετσι ακριβώς ειναι ο γιος. Εν τω μεταξύ το ύψος δεν ξερω από ποιον το εχει παρει... Εκτός αν περνούν κ από γιαγιάδες κ παππούδες τότε οκ.

Τα μάτια τ γιου ηταν εκείνο το μπλε σκούρο οταν γεννήθηκε αλλά τελικά γίνανε γαλάζια κ αυτα τα πήρε από την αδερφή μ. Τωρα κ αυτη εχει μπλε σκούρα μάτια πως ξέρουμε οτι θ μείνουν; Αφού λένε κ οτι οσο θηλαζουμε μένουν μπλε τα μάτια.(ισχύει άραγε);;

KMwEp3.png

Κορίτσια δεν σας ειπα!Το μωρο 7κιλα και 63ποντους...επισης μπλε ματι....

Θα εχω πολλες υποψηφιες νυφες :tongue::tongue::tongue:

7 κιλά;;;;; Κ έλεγα εκείνη τη Μπέμπα που ηταν στους 4,5 μήνες 7 κιλά νταρντανομωρο!! :tongue:

Αντιγόνη καταλαβαίνεις τωρα γιατι δεν κανονίζουμε . Που να ανταγωνιστεί το 4,5 κιλά κάστανο μάτι παιδι μου το γκρετογαμπρο;;

Με ψυχολογικά από τα γένοφασκια του θα το εχω :tongue: ??

Tsufp2.png0RVqp2.png

Σιγουρα περνουν και απο παππουδες και απο γιαγιαδες.

Εμεις ειμαστε ψηλοι γενικα και απο τις δυο μεριες.τωρα για τα ματια εχουμε και μπλε και πρασινα.

Πράσινα ειναι τα δικά μου.ο μεγαλος τα ειχε μπλε σκουρο αλλα εγιναν καστανα.εδω φαινονται πιο ανοιχτα ειναι γαλαζια ηδη ασε που μου το ελεγαν ολοι.

Αλλα εγω δεν εδινα βαση μεχρι που Ρώτησα τον παιδιατρο ο οποιος μου ειπε οτι ναι ειναι ανοιχτοχρωμα και θα μεινουν...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

7 κιλά;;;;; Κ έλεγα εκείνη τη Μπέμπα που ηταν στους 4,5 μήνες 7 κιλά νταρντανομωρο!! :tongue:

Αντιγόνη καταλαβαίνεις τωρα γιατι δεν κανονίζουμε . Που να ανταγωνιστεί το 4,5 κιλά κάστανο μάτι παιδι μου το γκρετογαμπρο;;

Με ψυχολογικά από τα γένοφασκια του θα το εχω :tongue: ??

Χαχαχα Αθηνα γελαω μονη μου!αληθεια :lol::lol::lol::lol:

Ρωταω τον παιδιατρο?Ειναι καλο το βαρος αυτο?με κοιταει ειρωνικα και μου απανταει:Τα χερια σου ενταξει ειναι?Η αλήθεια ειναι οτι μου τα χει κοψει....

Πάντως και στον μεγαλο και στον μπεμπη δεν ενοιωσα ποτε πως ειχα μωρακι.......

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσιααααα αλλο ενα κιλο και ειμαι στα προ εγκυμοσυμης!το ιδανικο θα ηταν να χασω αλλα 4-5ρε γαμωτο.να μειωθει λιγο μπουτι.

Ο θηλασμος για αλλη μια φορα με βοηθαει παρα πολυ εμενα αλλα πρεπει να το ραψω λιγο...ηδη ξεκινησα και τρωω παγωτα...

Επισης ξεκινησα να τρωω λαδερα και δεν ειχαμε θεμα!

Οπως και πρασα και σπανακορυζο χθες και ολα μια χαρα!

Μενουν μονο τα οσπρια αλλα με φοβιζουν λιγο...

Εσεις τρωτε τα παντα?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αχ Greta κ μενα ενα κιλό έμεινε αλλά κ εγω θελω 4 ν χάσω! Αλλά το θεμα μ ειναι οτι δεν τρώω φαγητό αλλά καμια σοκολάτα κανένα τοστ λίγα κράκερς μεχρι ο έρχεται το βράδυ κ Πειναωωωω αλλά μεχρι ν κοιμηθει η μπεμπα με παίρνει κ μενα ο ύπνος κ το πρωι ξυπνάω κ θελω ν φάω τα παντα... Αλλά πάλι γινεται το ιδιο πράγμα. Κ με τις σοκολάτες οχι δεν θ τα χάσω αλλά φοβάμαι μην βάλω κιολας! Θελω κ εγω να ρωτήσω για καμια διατροφή να κανω αν επιτρέπεται να χάσω λίπος γιατι εχθες π δοκίμασα το παντελόνι μπήκα κ κούμπωσε αλλά τα παχακια απαπαπα... Μπλιαχ!

KMwEp3.png

Κορίτσια μην μιλάτε κι εσείς οι αδύνατες για κιλά εμείς οι αφρατούλες τι να πούμε;;; Πάντως τώρα με τον θηλασμό πεινάω συνέχεια στην εγκυμοσύνη μου πρόσεχα ούτε γλυκά ούτε τίποτα τώρα τρώω για 10 άτομα. Εντάξει όχι και για 10 αλλά ότι τρώω τρώω. Τουλάχιστον εμένα ο άντρας μου με γνώρισε αφράτη οπότε δεν έχει να μου καταλογίσει ότι πριν ήμουν συλφίδα και τώρα δεν είμαι. :?

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Γεια σας!Σημερα εχουμε το πρωτο εμβολιο...για να δουμε..ο μικρος εμενα εχει μπλε σμαραγδι αυτο το βαθυ δλδ..τετοια εχει ο συζυγος..τα δικα μου ειναι γαλαζοπρασινα..για να δουμε κ τα κιλα μας..απο παμπερς ειμαστε ακομα στο νο 2 του new baby..κοριτσια αποκλειστικα θηλαζουσες,ο μικρος τωρα ανα μιαμιση με δυο ωρες την ημερα,κοιμαται ενα διωρακι απο τις εννια το πρωι εως τις οχτω το βραδυ περιπου κ μετα κανει εναν μεγαλο υπνο πεντε ωρες,θηλαζει,μετα τρεις με τρεισιμισι ωρες υπνο,ξανα τρωει κ μετα δυομισαωρο συνηθως...καλα ειναι?μηπωε θα επρεπε να μειωσω τα βραδινα δινοντας πιπιλα?δεν ξεγελιεται κιολας ο ατιμος..μου ειπε η γιατρος το βραδυ να τον αφηνω μεχρι να κλαψει γοα να θηλασω,αλλα φεν μπορβ να τπν ακουω ρε κοριτσια να γκρινιαζεο κ να δυναμωνει η γκρινια,αφου ξερω οτι ξυπνα για να φαει..

Οσο για τα κιλα,προσπαθω να προσεχω,εχασα μισο κιλο...Ουαου..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Μαργαρίτα μ εγω θ σ έλεγα να συνεχίσεις αυτο π κανεις να μην τον ξεγελάς με πιπιλα ειναι μικρός ακόμα για να μην τ δίνει γάλα...(γνώμη μ) δεν ειμαι κ ειδικός...

Greta μου μάλλον μονο σε διατροφολο χάνεις λίπος γιατι εκανε ο αντρας μ διατροφή κ έχασε 15 κιλα κ έχασε λίπος ενώ σε δίαιτα π κανουμε μόνοι μας χάνουμε κ μυική μάζα (ετσι ειχε πει η διατροφολόγος) το καλό ηταν οτι ήξερα τι να μαγειρεύω κάθε μερα...

KMwEp3.png

Εγραψα ενα μηνυμα και μου φύγε :(

Ελεγα Βουλα το γνωριζω αυτο μετην μυικη μαζα γι αυτο και οταν κανουμε μονοι μας διατροφη νοιωθουμε και αδυναμιες..ο αντρας σου ξαναπηρε τα κιλα?

Δεν γνωριζω και κανεναν διατροφολογο ρε γμτ...

Και εγω θα σου ελεγα Μαργαριτα να μην δινεις πιπιλα γιατι σκεψου και το ενδεχομενο να διψαει και οχι να πειναει απαραίτητα οποτε το μονο που θα καταφερεις ειναι να τον εκνευρισεις και παει ο υπνος...

Εγω δινω στήθος και οταν σιγουρευτω οτι ηπιε τοτε δινω πιπιλα αν θελει να πιπιλισει.

Για παραδειγμα σήμερα το βραδυ δεν ηθελε πιπιλα αποκοιμιζοταν μονος του!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ο αντρας μ ειναι 100 κιλα 1,80 αλλά

Δεν ειναι χοντρός εχει πλάτες (ειναι το αγαπημένο μ σημείο κ τις εχει παρει κ ο γιος)!!!!

Ειναι γεροδεμένος δυνατός κ σφιχτός εχει μονο κοιλιά αλλά οχι μεγάλη. Αλλά ειναι φαγανός! Με την διατροφή έκλεισε κ το στομάχι τ κ έτρωγε ωραιότατα!! Αλλά μετα ηταν π έμεινα έγκυος κ δεν μπορούσα να κουνηθώ όποτε έτρωγε μονο απ'εξω κ τωρα π άνοιξε η δουλεια κ δεν προλαβαίνει να ερθει σπιτι νωρίς τρωει πάλι απέξω όποτε τα ξαναβαλε τα 10. Ειπα εγω ν κανουμε κ οι δυο διατροφή ομως να έχουμε το ιδιο μενού αλλά τις ποσότητες διαφορετικές. Να δούμε ποτέ θ παμε στη διατροφολόγο... Εγω ειμαι 1,61 κ τωρα ειμαι 53 κιλα αλλά θελω ν φτάσω στα κιλα π ήμουν οταν γέννησα τον γιο κ μετα δλδ 49. Αλλά θελω ν χάσω λίπος από μπούτια κοιλιά κ παχακια...

KMwEp3.png

Βρε άντε μη σας πω καμία κουβέντα όλες με τα γαλάζια πράσινα κόκκινα κίτρινα μπλε μάτια εδώ μαζευτήκατε!!! :tongue:

Θα ανοίξω sub-topic: μανούλες Φεβρουαρίου 2015 με καφέ κοινότοπα μάτια κι αυτές κ τα παιδιά τους !!! Αν κ έτσι που σας ακούω... Μόνη μου θα ειμαι!!!

:tongue:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Κατάλαβα..

Εγω ειμαι 1.70(σχεδον) και 67kg και 800γρ

Και εμενα μπαίνουν τα τζιν αλλα λογω της χαλαρωσης τωρα φανονται απαισια ρε γμτ.και εμενα λιπος με καιει να χασω αλλα το θεωρώ τοσο δυσκολο να κανω διατροφή δεν ξερω γιατί,ισως ν κανω και λαθος.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...