Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Κι εμεις αυτο κάναμε το infarix το εξαπλο!

Για την ωρα μια χαρά μου φαίνεται λιιιγο πιο υπναρας ίσως κ πιο...αγκαλίτσας.

Εμεις λέμε σε λιγο να πάμε την πρώτη μας βόλτα στα jumbo έτσι για το καλο :) τον περιμένω μονο να ξυπνήσει να φάει πρώτα κ μετα. :)

Σήμερα στο μεταξύ υπέκυψα κ...αγόρασα παντελόνι. Το maternity μου πέφτει τελείως πλέον αλλα με 8 κιλά πάνω από τα Προ εγκυμοσύνης ειμαι πολύ μακριά από το να φορέσω τα δικά μου. Τσαν-τσιν-τσον ειναι μη πω κ ψέμματα αλλα δεν θελω ρε γμτ να πάρω ρούχα έτσι όπως ειμαι τωρα γιατι θα επαναπαυτεί κ δεν θα τα χάσω ποτέ, αλλα οκ κανα δυο χρειάζομαι οποτε δεν ηθελα να ξοδέψω μια περιουσία σε κατι που ευελπιστώ να φορέσω μονο μια σαιζόν!

Σκέφτομαι επίσης να παω σε διατροφολόγο/διαιτολόγο να μου δώσει διατροφή/δίαιτα γιατι νομιζω τρώω τοσο ακανόνιστα κ χάλια που δεν εχω κ Ελπίδα να επανέλθω μόνη μου!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αθηνα εγω ρωτησα τον παιδιατρο ποτε κανει πυρετο και ειπε εντος 48ωρου.ευχομαι το μικρουλη σου να μην κανει τιποτα!

Βουλα μου τυχερη εισαι....κυκλοφορουν πολλες ιωσεις ρε γαμωτο,παντως αυτο που λες δεν ιχυει λενε.Τα αγοράκια ειναι πιο ευαισθητα!Εμεις ειμαστε πιο σκληροπυρηνικες..χι χι

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γεια σας κορίτσια μου!

Βλέπω μπαίνετε όλες στον χορό των εμβολίων σιγά-σιγά. Εμένα σας είπα, υπνηλία και πυρετό είχε μέχρι το Σάββατο από την Πέμπτη το βράδυ που το κάναμε.

Βούλα, μη τη φοβάσαι τη μπέμπα, ίσα-ίσα τα κορίτσια είναι πιο δυνατά από τα αγόρια.

Στο θέμα παιδιάτρου και εγώ τα ίδια σκέφτομαι. Η δικιά μας είναι πολύ φιλική, ούτε μικρή ούτε μεγάλη σε ηλικία, για ιατρικά θέματα την εμπιστεύομαι γιατί κυριολεκτικά έσωσε τον ανηψιό μου από λοιμώδη μονοπυρήνωση (το πήρε πρέφα με την μία και τον έστειλε νοσοκομείο) αλλά είναι γενικά της παραδοσιακής και συντηρητική στις απόψεις της (αλλά δεν τις επιβάλει). Θα ήθελα κάποια πιο "μοντέρνα" αλλά δεν το ρισκάρω να πάρω σβάρνα τους παιδιάτρους.

Σήμερα η μπέμπα είχε πολύ γκρίνια, τρώει πιο συχνά και κλαίει για να κοιμηθεί. Κάναμε το μπάνιο μας και τώρα κοιμάται με τον μπαμπά της.

Με τα ρούχα προς το παρόν δεν κάνω τίποτα. Τα τζην δυσκολεύουν λίγο στην κοιλιά αλλά οι φόρμες και τα κολάν είναι οκ, οπότε περιμένω να ζεστάνει ο καιρός για να βάλω κατευθείαν φούστες και φορέματα που μου κάνουν.

Από βόλτες, εμείς θυμάστε ότι ρισκάραμε πριν καν τις 40 ημέρες και ταξιδέψαμε αεροπορικώς, ευτυχώς χωρίς παρατράγουδα. Επίσης βγήκε αλώβητη από την ίωση γαστρεντερίτιδας που μας έπιασε όλους στην πολυκατοικία. Φτου να μη τη ματιάσω, φαίνεται να είναι γερή μέχρι στιγμής. Άμα στρώσει ο καιρός (σήμερα πάλι μούχλα) θα καθιερώσουμε καθημερινή βόλτα στην πλατεία της γειτονιάς...

Αντιγόνη, καλά έκανες και δεν ανέλαβες το μάθημα αφού δεν αισθανόσουν καλά. Από το να είσαι με μισό μυαλό στο μωρό, άστο καλύτερα για αργότερα... :)

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Βασω μήπως περνατε αλμα?

Δυνατη η μικρουλα σου αλλα βοηθαει και ο θηλασμος περνει απο σενα αντισώματα.. Εγω θα περιμενω να ζεστανει ο καιρός καλα και μετα θα τον παιρνω μαζί μου παντου!

Χαλαει απο αυριο παλι :(

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Εγώ φοράω αυτά τα μπλε στα χέρια γιατί δεν με βλέπω να την γλιτώνω την τενοντίτιδα από την τόση αγκαλιά. Να χαίρεσαι την τσούπρα σου θα μεγαλώσουν μωρέ και μετά θα τα νοσταλγούμε όλα. Όταν θα είμαστε χουφταλάκια άραγε θα υπάρχει το parents τότε;;

Αντιγόνη μουμην τα φορας συνέχεια.. Στην σχολη(β.φυσικοθεραπευτή) ο καθηγητης μας ελεγε οτι ειναι καθαρα για ψυχολογικους λογους,νομιζεις οτι σε βοηθαει προσεχε μην σου γινει συνηθεια!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα έφυγαν μπαμπάς κ γιος κ περιμένω να βαλει το foxlife την σειρα glee π μαρεσει!!!

Πηγαμε που λέτε στον ωρυλα κ τ εξηγήσαμε οτι ροχαλιζουμε οτι κανουμε απνοιες κ οτι από τον Σεπτέμβριο π ξεκίνησε παιδικό έχουμε μια μόνιμη μύξα (διαφανές) αλλά οσο και να την φύσαμε πάλι ακούμε την μύτη τ να εχει μύξα! Λοιπόν...(κ εδω θελω την γνώμη σας) μας έγραψε μια ακτινογραφία για να δούμε πιο καθαρά τα κρεατακια σε τι φάση ειναι κ να δούμε αν ΠΡΕΠΕΙ η οχι να τα αφαίρεσουν. Ως εδω καλα! Ομως μ ειπε να τ δώσω αντιβίωση για δέκα μερες (αν θυμαμαι καλα τωρα δεν το εχω το χαρτί μπροστά μ) κ σταγόνες soldesanil (κορτιζόνη δλδ) κ παιδικό otrivin και μολις περάσουν αυτές οι δέκα μερες με ολα αυτα ταυτόχρονα, μετα για άλλες δεκα μερες να τ δώσω xozal (τύπου αέριους) για να καταπολεμήσουμε την χρονιοτητα της κατάστασης και μ τον ξαναπάμε να τον δει...

Εν δω μεταξύ εχει μια εβδομάδα π η μύξα εχει ελαττωθεί αισθητά κ μ ειπε φταίει π δεν πήγαινε παιδικό σχεδόν δυο μήνες. Αλλά γιατι αντιβίωση κ κορτιζόνη χωρίς να έχουμε πρόβλημα;;; Ακόμα το σκεφτόμαστε δεν ξέρουμε τι ν κανουμε. Είπαμε την Πέμπτη π έχουμε παιδίατρο για την μικρη να τ πούμε τ παιδιάτρου τι μας ειπε κ να ακούσουμε κ την δίκη τ γνώμη.

Α! Έχουμε κ στραβό διάφραγμα...

KMwEp3.png

Καλημέρα!

Η μικρή παίζει στο χαλί δραστηριοτήτων και εγώ μπήκα να σας γράψω. Σήμερα ήταν η τρίτη μέρα που κοιμήθηκε 6ωρο, λέτε να το κρατήσει; Ξυπνάω και βλέπω το ρολόι και λέω αμήν Θεέ μου :)

Δεν ξέρω Greta, μπορεί και να είναι! Πάντως σήμερα έχει πολύ καλύτερα κέφια, είναι πολύ γελαστή και καλοδιάθετη.

Βούλα, πάρε και τη γνώμη του παιδιάτρου πρώτα. Και εγώ τις φοβάμαι τις κορτιζόνες, ειδικά σε μικρή ηλικία. Ωρυλά ξέρω αρκετούς στη Θεσσαλονίκη, αν θέλετε 2η γνώμη. Έτυχε και είχαμε πραγματικά σοβαρό πρόβλημα με το βαφτισιμιό μου στην μυτούλα του και τους έχουμε γυρίσει όλους. Πάντως αν έχει στραβό διάφραγμα, σκεφτείτε να του το διορθώσετε, θα βελτιωθεί τρομερά η ποιότητα ζωής του. Έτυχε και είχα συναδέλφους με ανάλογο πρόβλημα και μετά την εγχείρηση όλοι έλεγαν ότι πραγματικά άλλαξε η ζωή τους.

Πω πω από το πρωί κόβουν θάμνους και γκαζόν στην απέναντι πολυκατοικία και μου έχουν πάρει το κεφάλι! Σκοτείνιασε εδώ πάλι ρε γμτ, πότε θα φτιάξει για τα καλά ο παλιόκαιρος να το ευχαριστηθούμε. Το καλοκαίρι πάντως το αποφάσισα, θα πάρω τη μικρή και θα πάμε να καθίσουμε στο κάμπινγκ με τους γονείς μου. Να ευχαριστηθώ μπάνια και η μικρή καθαρό αέρα.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημερααααααα

Βουλα παρε και δευτερη γνωμη,μην βιαστεις!

Η αποψη μου ειναι οτι πάντα πρεπει να περνουμε δευτερη γνωμη,ποσο μαλλον οταν προκειτε για τα παιδιά μας!

Γεμιστα για σημερα μιααααμ

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ρε Παιδιά μονο το δικό μου δεν κάθεται πουθενά; Μονο αγκαλιά τπτ δεν μπορω να κάνω :(

Καλα δε λέω για τωρα που λόγω εμβολίου έχουμε γινει υπέρ-αγκαλίτσες και υπό...νορμαλ συνθήκες δεεεν...

Βούλα προσυπογράφω πριν πλάκωσεις στα χάπια κ τα φάρμακα τοσο μικρό παιδάκι πάρε μια 2η γνώμη! Μπορει κ να σου πει τα ίδια αλλα να είσαι σίγουρη ρε παιδι μου (!)

Α να σας ρωτήσω... Στα μικρά σας μειώθηκε η όρεξη μετα το εμβόλιο; Εχω να δώσω συμπλήρωμα εδώ κ 5 ταισματα. Να αυξήθηκε τοσο η παραγωγή μου που να τον καλύπτει κ δη σε απογευματινούς θηλασμός δεν το κόβω οποτε μάλλον μας κόπηκε η ορεξη;

Tsufp2.png0RVqp2.png

Βάσω μου ναι δεν θα ένιωθα καλά και δεν δέχτηκα κι εσύ Αθήνα μένεις βλέπω ρε κορίτσια γιατί δεν κάνουμε καμιά συνάντηση οι της Αθήνας όχι ότι είναι εύκολη για μένα η μεταφορά αλλά λέμε τώρα (αμάξι δεν έχω μόνο τρεχάτε ποδαράκια μου).

Greta δεν τα φοράω ακόμα λέω να πάω να δοκιμάσω με την μικρή κανά σλινγκ ή μάι τάι μήπως αυτό την βολέψει γιατί έναν μάρσιπο της κίκο που μας έδωσαν ούτε να τον δει δεν θέλει.

Αθηνούλα και μένα της αγκαλιάς βγήκε κοίτα να το απολαύσεις θα περάσει ο καιρός νερό για πότε γέννησα για πότε κοντεύουμε τους 4 μήνες ούτε που το πήρα χαμπάρι.

Για γράψτε και οι υπόλοιπες τα νεάκια σας. Εμένα η μικρή αρχίζει και λέει λογάκια μπεμπεδίστικα κραυγούλες και τέτοια. Αχ περιμένω πως και πως να αρχίσει να με λέει μαμά. Καλά το τι μύξα της έβγαλα σήμερα το πρωί δεν λέγεται αλλά πολύ το χαίρομαι γιατί τις προηγούμενες μέρες δεν έβγαινε τίποτα. Ε ρε με τι χαίρεται ένας άνθρωπος άμα γίνεται γονιός.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Χαίρετε χαίρετε!

Σίγουρα θ κανω την ακτινογραφία κ θα δω τ θ μ πει κ ο Παιδιατρος!

Τα αλλά δεν θ του τα δώσω!

Βάσω ν φτιάξουμε το διάφραγμα μ ειπε μετα τα 18. Για κρεατακια αν χρειάζεται ν τα βγάλουμε εγω προτιμώ μέσα στον Μάιο.

Αλλά θεωρείτε πολυ καλός Ωρυλας κ μ εκανε εντυπωση η αγωγή π μας έδωσε ο γιος ειναι 3 χρόνων κ 4 μηνών.

Βάσω αφού στο εκανε 6 ωρο ετσι θ μείνει μέχρι να γίνει 7-8-9ωρο...

Αθηνα μ κ μενα δεν πολυκαθεται πουθενα... Λιγο στο ρηλαξ λιγο στο γυμναστήριο λιγο μπρούμυτα σύνολικα 15-20 λεπτα κ μην σ πω κ λιγότερα μετα στα χερια... Μονο οταν έχουμε κόσμο στο σπιτι τότε να κάτσει περισσότερη ωρα αλλά πάλι το μισάωρο δεν το ξεπερνάμε!!

KMwEp3.png

Αθηνα στον δικο μου δεν μειωθηκε η ορεξη!!!

Λες βρε να σταματησετε το συμπληρωμα?Αντε μακαρι...

Παντως τωρα που εχεις κοσμο και βοηθεια και δεν χρειαζεται να κανεις και πολλα εκμεταλλευσου το και βαζε τον στο στηθος οσο πιο συχνα μπορεις .Ξερω ποσο κουραστικο ειναι πιστεψε με αλλα μονο ετσι αυξανεις παραγωγη!

Βασω ειχα διαβασει παλια ενα αρθρο που ελεγε οτι αν τα μωρα στο 3μηνο καταφερουν και κοιμούνται αρκετες ωρες σερι τοτε κατα πασα πιθανον αυτο θα συνεχιστει....σας το ευχομαι!

Εγω παλι ρε κοριτσια αυτο που ζω δεν παιζει....το μωρο κνει και μενα ενα 5ωρο συνεχομενο και μετα παιζει ανα 3ωρο!

Τρωει κοιμαται....πολυ ησυχο!

Αλλα.......ο μεγαλος συνεχιζει και ξυπνάει και κλαιει!!!!3χρονια τωρα!!Ελεος αντι ναμε ξυπνάει το μωρο με ξυπνάει το γαιδουρι μου!!!!!!!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Α καλα Αντιγόνη εμείς μια φορά π ο γιος εκανε να χεσει 5 μερες πάρτυ κάναμε οταν εχεσε... Αφού περνάμε τηλέφωνα αδέρφια, γονείς κ λέγαμε χεσαμεεεε!!

Χα χα έτσι είναι :D

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Αντιγονη μου αυτη την συζήτηση ειχα χθες με ην μαμα μου.Εγω χαιρομαι με τα κακα του γιατι κάνει τελειες κενωσεις ενω στον μεγαλο δεν ήταν ετσι!Και γελουσαμε με την μαμα μου με τι χαιρομαι...χα χα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...