Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Κορίτσια καλημερα προς απογοήτευση σας δεν την δέχτηκα την δουλειά διότι δεν θα προλαβαίνω να κοιμάμαι και θα είμαι σαν ζόμπι την υπόλοιπη μέρα δεν πειράζει άλλη φορά να φτιάξει λίγο καλύτερο πρόγραμμα η μικρούλα μου αν και πριν τα 2 δεν την βλέπω να φτιάχνει πρόγραμμα αλλά ποτέ δεν ξέρουμε :rolleyes:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σημασια εχει εσυ να νιωθεις καλα...εμεις τα εχουμε δει ολα απο χτες στις δυο το πρωι..αυπνια ο μικρος,παρολο που την ημερα κοιμοταν τελεια κ βασει της μεθοδου επρεπε το βραδυ να κοιμηθει πολυ καλα..σημερα πηγαμε στους δικους μου,ο μικρος τρελη γκρινια απο το μεσημερι μεχρι πριν λιγο..

F4oIp2.png

Μαργαρίτα μήπως έφαγες κατι κ τον ενόχλησε; Μήπως τον μάτιασαν; Μήπως τ μετέδιδες την ανησυχία σ; Μήπως δεν εχει κανει κακά;

Ελιες?Καλαμακι χοιρινο σουβλακι με πρασινη ψητη πιπερια που δεν καιει κ πατατες..Το ματι παιζει,εδειξα κατι φωτο..αλλαη σημερινη γκρινια??Ανησυχια δεν ειχα χτες..κακα επισης εκανε..κλαψ..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια που είστε καλέ που χαθήκατε;; Εμείς το παλεύουμε με τους ορούς (τους φυσιολογικούς) κάθε φορά που πάω να της βάλω δίνω μάχη πραγματική. Κατά τα άλλα αρχίζει σιγά σιγά και πιάνει αντικείμενα δεν τα κρατάει αλλά κάνει το χεράκι της να τα πιάσει ακόμα της πέφτουν. Μεγαλώνει το κοριτσάκι μου και κάθε μέρα με τρελαίνει και περισσότερο. Αξίζουν όλα τα ξενύχτια ρε κορίτσια. Από πάνες τι μάρκα επιλέγετε εγώ τώρα αγόρασα για να δοκιμάσω τα active fit και τα baby dry να δω ποιο από τα δύο θα μας βολέψει ελπίζω να μην μας κάνει ερεθισμούς μέχρι τώρα της έβαζα τα new baby αλλά επειδή το γαιδουράκι μεγάλωσε και το σαμαράκι μίκρυνε ψάχνω τα επόμενα παμπεροβήματα μας. Από διάθεση είμαι μέτρια να δω πότε θα πάω για πεντικιούρ και για καινούρια γυαλιά(οράσεως είμεθα ολίγον γκαβές λόγω μυωπίας). Α και το κερασάκι στην τούρτα ρε κορίτσια δεν είναι σπαστικό να τσακώνεσαι με τον άντρα σου αλλά εκείνος να μην θυμώνει;; Δεν ξέρω εκεί τουρμπινιάζω ακόμα περισσότερο :?

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλεεε... Καλημέρα καλεεεε!

Που πήγατε ολες; βολτα;

Τι κανετε; Καλή εβδομάδα να έχουμε χωρίς γκρίνιες κ αϋπνίες εύχομαι!!

Εμείς σήμερα έχουμε να παμε τον μεγαλο σε Ωρυλα να δούμε τα κρεατακια μας να μας πει τι να κανουμε. Γιατι ροχαλιζουμε παρά πολυ κ κανουμε κ άπνοιες κ γενικότερα εκει π μια μύξα κανει π.χ. να φυγει σε μια εβδομάδα εμάς μας φεύγει σε τρεις! Αντε να δούμε...

KMwEp3.png

Αντιγόνη μου μαζι γράφαμε!

Αυτο π λες ειμαι εγω... Τσακώνεται ο αντρας μ μαζι μ κ ειναι σαν να τσακώνεται μόνος τ! Χαχαχαχ... Αλλά οχι παντα ειναι κ φορές π γινεται μεγαααλες σαματάς!

Εμάς στον μεγαλο δεν μας είχαν βολέψει τα active fit αλλά τα baby dry μ φαίνονται πιο μαλακά...

Εμείς σήμερα γίναμε δυο... Θελω να μεγαλώνει λιγο πιο γρηγορα να φτάσουμε στη φάση π θ μπουσουλησουμε μήπως κ κατέβουμε από τα χερια της μαμας λιγάκι...το αριστερο εχει κανει μπράτσο!!

KMwEp3.png

Καλεεε... Καλημέρα καλεεεε!

Που πήγατε ολες; βολτα;

Τι κανετε; Καλή εβδομάδα να έχουμε χωρίς γκρίνιες κ αϋπνίες εύχομαι!!

Εμείς σήμερα έχουμε να παμε τον μεγαλο σε Ωρυλα να δούμε τα κρεατακια μας να μας πει τι να κανουμε. Γιατι ροχαλιζουμε παρά πολυ κ κανουμε κ άπνοιες κ γενικότερα εκει π μια μύξα κανει π.χ. να φυγει σε μια εβδομάδα εμάς μας φεύγει σε τρεις! Αντε να δούμε...

Καλά Βούλα η περιγραφή της μύξας με έστειλε πέθανα στο γέλιο :rolleyes:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Αντιγόνη μου μαζι γράφαμε!

Αυτο π λες ειμαι εγω... Τσακώνεται ο αντρας μ μαζι μ κ ειναι σαν να τσακώνεται μόνος τ! Χαχαχαχ... Αλλά οχι παντα ειναι κ φορές π γινεται μεγαααλες σαματάς!

Εμάς στον μεγαλο δεν μας είχαν βολέψει τα active fit αλλά τα baby dry μ φαίνονται πιο μαλακά...

Εμείς σήμερα γίναμε δυο... Θελω να μεγαλώνει λιγο πιο γρηγορα να φτάσουμε στη φάση π θ μπουσουλησουμε μήπως κ κατέβουμε από τα χερια της μαμας λιγάκι...το αριστερο εχει κανει μπράτσο!!

Εγώ φοράω αυτά τα μπλε στα χέρια γιατί δεν με βλέπω να την γλιτώνω την τενοντίτιδα από την τόση αγκαλιά. Να χαίρεσαι την τσούπρα σου θα μεγαλώσουν μωρέ και μετά θα τα νοσταλγούμε όλα. Όταν θα είμαστε χουφταλάκια άραγε θα υπάρχει το parents τότε;;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρες!εμβολιαστηκαμε!!! Κάναμε το εξαπλο ... Κλάψαμε λιγο αλλα θηλάζαμε παράλληλα οποτε το ξεπεράσαμε γρήγορα. Αναμένουμε τωρα να δούμε αν θα μας κανει παρενέργειες...

Κατα τα αλλα φτάσαμε αισίως τους 57 πόντους κ τα 4470 :)

Αχ ρε κορίτσια θελω τη γνώμη σας... Πως φτάσατε να εμπιστεύεστε τον παιδίατρο σας; Εγω τον πήγα τωρα στην παιδίατρο που πήγαινα κ εγω ως παιδι η οποία ειναι καταπληκτική γιατρός κ αν κ θεωρητικά ειναι πια προς τα τελειώματα της καριέρας της εξακολουθεί να καταρτίζεται αλλα εκτός αυτού ειναι ΤΟΣΟ καλή κ με τα παιδιά κ με ...τους γονείς. Την εμπιστεύομαι με κλειστά τα μάτια αλλα προφανώς δεν μπορει η παιδίατρος του παιδιού μου να ειναι ... Στην Κέρκυρα (!)

Η γιατρός στην Αθήνα (μας τη συστήσαμε) ενώ μου φαίνεται καλή/καταρτισμένη τη νιώθω λιγο... Ψυχρή όχι κακή απλώς ...δεν ξερω...

Να σας πω ένα παράδειγμα: η γιατρός στην Αθήνα φυσικα κ μου είπε τα ωφέλη του θηλασμού κ να το προσπαθήσω κ... Τέλος.

Η γιατρός εδώ αφού τελειώσαμε με τα της επίσκεψης με έβαλε κ της έδειξα πως τον πιάνω κάθησε κ τον παρατήρησε πώς θηλάζει κ μου έδωσε πρακτικές συμβουλές έπι τούτου.. Κ από όσο ξερω έτσι ειναι με όλους αφήστε που ξέρει οτι δεν θα με εχει τακτική πελάτισσα ξέρει οτι ζω αθήνα.

Από την άλλη ομως τι να κάνω δλδ να κάνω το παιδι μου πειραματόζωο κ να πάρω σβάρνα τους παιδιάτρους Αθηνών Πειραιά κ περιχώρων (sic) για να βρω αν θα μου κανει κάποιος περισσότερο κλικ;

Δεν ξερω, εχω προβληματιστεί... Είχα κάποιες αμφιβολίες για την παιδίατρο (αν... Ταιριάζουμε να το πω) μετα από τη σημερινή επίσκεψη... Ενισχύθηκαν.

Αλλα δεν ξερω πώς να το χειριστώ...

Any tips?

Tsufp2.png0RVqp2.png

Γεια σααααααας!!

Καταφερα να μπω και εγωωωωω

Τι κανετε?βλεπω καλα μου ειστε!

Και εμεις καλα ειμαστε καναμε και το πρώτο εμβολιο το Σαββατο,τελικα το 5πλο το infarix που ειχε κανει και ο μεγαλος.ευτυχως χωρις πυρετο αλλα τρελη γκρινια και επισης το αγορακι μου το μικρο τρομαζει παρα πολυ βρε μανουλες!Εκει που κάθεται στο καροτσι και παει να αποκοιμηθεί ξαφνικα πετάγεται και μενει απ το κλαμα γινεται κατακόκκινος καμμια φορα και μπλε:shock:

Ο παιδιατρος λεει να μην ανησυχουμε οπως και επισης να μην στειλω τον μεγαλο του χρονου παιδικο.καλυτερα το2016 προνηπιο,ετσι με συμβουλεψε..

Για το χουρχουρητο που ακουγεται στον μπεμπη μου ειπε να μην ανησυχουμε παλι εφ οσον ειναι καθαρος απο ακροαστικα και οταν τον ακουω πχ να μην μπορεινα αναπνευσει δηλ. Οταν οι μυξες φτανουν στην μυτη μονο τοτε να βαζω ορο.εγω βαζω πρωι βραδυ σίγουρα και αναλογως την κατάσταση την ημερα..

Το σ/κ βολταραμε και ηταν υπεροχα!

Ερωτηση:μετα το πρωτο εμβολιο θεωρείται ασφαλες να παρουμε τα μωρα μαζι μας σε μεγαλοκαταστηματα,εμπορικα?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αθηνουλα μαζι γραφαμε...

Μεγαλο θεμα εθιξες γιατι αυτο περιτρυγιριζει στο μυαλο μου καιρο τωρα...ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ!!!

Ουτε εγω τον εμπιστευομαι!Πολυ χαλαρο τον βρισκω,πχ του λες εξεταστε και αυτια και σου απανταει οχι δεν χρειάζεται... Ειλικρινα δεν καταλαβαινω,βαριεται?δεν θελει να βαζει τα παιδακια σε ασκοπες εξετασεις?βλέπει την εικονα του μωρου/παιδιου και το θεωρει ασκοπο???

Παντως εγω θεωρω τρελο το μωρο με μυξα συνεχεια και να μην ελέγξουμε αυτια!Και ρε φιλε μου την σπαει να δινω 30?ηια ενα εμβολιο 1λεπτο.αν ειναι ετσι παω και στο κεντρο μανας και παιδιου,την ιδια δουλεια κανουν.......και τζαμπα!Γιατι να πληρωνω και να μην εξεταζει το μωρο???????Θελω και εγω να αλλαξω αλλα δεν ξερω πως θα γινει αυτο!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

ασφαλες να παρουμε τα μωρα μαζι μας σε μεγαλοκαταστηματα,εμπορικα?

Την ίδια απορία εχω κι εγω! Θεωρώ πως ναι ομως τι στο καλο στη γυάλα θα τα έχουμε μέχρι να χρονίζουν;

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλησπέρα... Εμείς ρε κοριτσια από την ημερα π σαραντισαμε έχουμε παει αρκετές φορές στο cosmos ή ικεα ή praktiker στον μαρσιπο την εχω δεν ξερω αν παίζει ρόλο... Βέβαια προσεύχομαι να μην κολλήσει τίποτα! Την Πέμπτη εμείς το εμβόλιο κ ρώτησα ειναι κ εμάς το infarix το εξαπλο κ αγχώνομαι... Δεν ξερω ρε κοριτσια στον γιο ποτέ δεν αγχώθηκα ούτε για τα εμβόλια για πυρετό κλπ κ γενικότερα ήμουν πολυ χαλαρή στο θεμα αντισωμάτων... Σε αυτήν νιωθω διαφορετικά επειδή ειναι κοριτσάκι κ μικρούλα (σε σχέση με τον γιο π ηταν πιο...πως να το πω ηταν πιο "σκληρότραχυλος" δεν μπορω να το εξηγήσω αλλιώς)... Τι να πω...

Οσο για το θεμα τ παιδιάτρου κ ο δικός μας ειναι συγκρατημένος αρκετά δεν τον λες ψυχρό ομως. Αλλά χρειάστηκαν μήνες για να "γλυκάνει". Μπορει να ειναι κ ο χαρακτήρας τ ετσι ή ακόμα κ το οτι ειναο αντρας. Στην γυναικα τ π χρειάστηκε μ παω μια φορά χωρίς να μας ξερει ηταν πιο γλυκια πιο τρυφερή πιο χαμογελαστή.

Εχθες ειχε δουλεια ο αντρας μ Χαλκιδική κ μας πήγε πάλι στην κουμπαρά μ περάσαμε τέλεια... Το παιδί ειδε τα φιλαράκια τ κ χάρηκε πολυ!!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...