Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαργαριτα εγώ την κοιμιζω όπου να'ναι κάνω εκεί τα ακροβατικά μου και κοιμάται

Κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη κατάφερα και πήγα να κουρευτω μετα από 8 μήνες πετάω σας λέω να δω πότε θα πάω και για νύχια μάλλον θα φέρω καμιά νυχου σπίτι

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Εμείς πάλι μέσα στη μερα ήμαστε συνεχει αγκαλια... Το βράδυ θηλασμός ξαπλωμένοι κ στο κρεβάτι της μολις την παρει ο βαθύς ο ύπνος κ μεεεεεχρι το πρωι!

Άσχετο Greta με τα πλενομενα επιθέματα τι έκανες; Τα βρήκες; Τα πήρες; Ολα good?

Ευχαριστούμε ευχαριστούμε για τα καλα σας λόγια περί ονόματος! Για Οδυσσέας πήγαινε αλλά δεν μας "καθόταν" στα μουτρα του κ τσουπ ακούσαμε το κασσανδρος κ μας ταίριαζε γάντι! Κ το Αλέξανδρος δίνει μια αρχοντιά! Ελπίζω να μην το κόψαμε σε Αλέξης... Γιατι ετσι ολόκληρο ειναι πολυ καλύτερο!

Εμείς βάφτιση κλείσαμε για 30 Αυγούστου...

KMwEp3.png

Κοριτσια διαβασα ενα ξενο σαιτ για εκπαιδευση υπνου για μωρα μεχρι τριων μηνων κ αγχωθηκα..ελεγε πρεπει να κοιμουνται ακομα κ τη μερα σε δωματιο ησυχο ενω εγω τον εχω ως τωρα στο σαλονι με οτι θορυβους συνεπαγεται αυτο..επισης ελεγε πρεπει μετα το φαγητο να ειναι μεχρι μια ωρα ξυπνιοι με παιχνιδι κ οχι παραπανω γιατι θα παθουν υπερενταση κ δεν θα κοιμουνται μετα..κ λεω μηπως γιαυτο εμενα ειναι τοσο ανησυχος? Το τριψιμο ματιων κ αυτιου κ το χασμουρητο σημαινει αμεσως για υπνο..κ οτι το αφηνουμε μεχρι εικοσι λεπτα να αποκοιμηθει μονο,αν ειναι ησυχο στο κρεβατι του αλλιως πιπιλα η οπως βοηθιεται..ελεγε επισης αν ξυπνα μεσα στη νυχτα κ εχει φαει προσφατα να μην ξαναταισουμε να δοκιμασουμε να το αποκοιμισουμε οπως συνηθως κλπ..χτες το βραδυ δεν κοιμηθηκα καθολου καλα..τον εβλεπα να γυρνα τπ κεφαλι δεξια αριστερα πριν κοιμηθει κ ενω τον νανουριζα κ εδειχνε οτι θελει να κοιμηθει ταλαιπωριοταν..κοιμηθηκε καποια στιγμη μετα ξυπνησε να φαει κ οταν τον εβαλα ξανα για υπνο παλι τα ιδια..τις προηγ.μερες αποκοιμιοταν μονος,τι εχει παθει??κουναγα μια ωρα για να κοιμηθει..κ αυτο με το κεφαλι...

F4oIp2.png

Καλημέρες! Κ εγω όπου ναναι τον κοιμίζω να πω την αλήθεια. Υπάρχει κ η άποψη που λέει οτι πρέπει να "μάθει" στο θόρυβο κ το φως της ημέρας..

Αν κ αυτο με το φως εμεις δεν έχουμε θέμα βγήκαμε κάπως... Φοβητσιάρηδες κ ακομα κ τη νυχτα με τα λαμπατέρ ανοιχτά κοιμομαστε στα σκοτάδια ή με το φωτακι σηκώνουμε τον κοσμο(!)

Σήμερα έχουμε τρελή γκρίνια από τις 7 το πρωι κλάμματα... Εχει βγάλει κ το γάλα του 2 φορές (κ ηταν από θηλασμό που με τοσο κόπο προσπαθώ να κρατήσω κ... Πόνεσε λιγο)

Γενικά εδώ κ 5 ώρες θηλάζει -ηρεμεί κ ματα ξανά από την αρχη! Κουράστηκα να σας πω την αλήθεια λιγο...

Στο μεταξύ ησυχάζει μονο μαζί μου οποτε ούτε μέχρι την τουαλέτα δεν μπορω να παω (πρέπει να αφήσω το ... Στήθος μου πιςω :P )

Όχι οτι πεινάει γιατι πήγα να του δώσω μπιμπερό (που οταν πεινάει το ...καταβροχθίζει!) κ ούτε να το φτυσει...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες! Κ εγω όπου ναναι τον κοιμίζω να πω την αλήθεια. Υπάρχει κ η άποψη που λέει οτι πρέπει να "μάθει" στο θόρυβο κ το φως της ημέρας..

Αν κ αυτο με το φως εμεις δεν έχουμε θέμα βγήκαμε κάπως... Φοβητσιάρηδες κ ακομα κ τη νυχτα με τα λαμπατέρ ανοιχτά κοιμομαστε στα σκοτάδια ή με το φωτακι σηκώνουμε τον κοσμο(!)

Σήμερα έχουμε τρελή γκρίνια από τις 7 το πρωι κλάμματα... Εχει βγάλει κ το γάλα του 2 φορές (κ ηταν από θηλασμό που με τοσο κόπο προσπαθώ να κρατήσω κ... Πόνεσε λιγο)

Γενικά εδώ κ 5 ώρες θηλάζει -ηρεμεί κ ματα ξανά από την αρχη! Κουράστηκα να σας πω την αλήθεια λιγο...

Στο μεταξύ ησυχάζει μονο μαζί μου οποτε ούτε μέχρι την τουαλέτα δεν μπορω να παω (πρέπει να αφήσω το ... Στήθος μου πιςω :P )

Όχι οτι πεινάει γιατι πήγα να του δώσω μπιμπερό (που οταν πεινάει το ...καταβροχθίζει!) κ ούτε να το φτυσει...

Αθηνούλα υπομονή το αγοράκι σου σε έχει ανάγκη αισθάνεται ασφάλεια στο στήθος σου κι εμένα όταν είναι αγκαλιά μας νιώθει ασφαλής :)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Μαργαρίτα να σ πω την αλήθεια εγω κατι τετοια δεν τ διαβάζω κ δεν τα δίνω σημασία γιατι δεν γινεται να βάλεις το μωρό για ύπνο με το Ζόρι μια ωρ μετα το φαΐ τ αν δεν θέλει μα κοιμηθει δεν πρόκειται να κοιμηθει με τίποτα, επίσης δεν γινεται να επικρατεί η απόλυτη ησυχία γατί απλά δεν γινεται... Ειδικα αν ειναι δευτερο παιδί... κ ειναι κ αυτο π λεει η αθηνα οτι λένε την ημερα φασαρία ( μέχρι ενός σημείου βέβαια) κ το βράδυ ησυχία για να ξεχωρίζουν την ημερα από την νύχτα...

Αφήστε π οδηγίες στα μωρά δεν υπάρχουν πιστεύω πως η κάθε μαμα ακούει το ένστικτο της κ καταφέρνει τα παντα γιατι γνωρίζει καλυτερα από όλους το παιδάκι της! Κ γιατι το δέσιμο της μάνας δεν συγκρίνεται με ΤΙΠΟΤΑ!!

KMwEp3.png

Παντως σημερα που εφαρμοζω κατι κοντινο,δλδ τρωμε,παιζουμε κ στη μιαμιση ωρα το πιλυ θα γκρινιαξει κ τον βαζω στο δωματιο του κ κοιναται..παντζουρθα ανοιχτα πορτα γυρτη κ εμεις στο υπολοιπο σπιτι..

F4oIp2.png

Εννοείτε οτι μόλος γκρινιάξει για ύπνο... Τον πας για ύπνο.

Κρατιέται μιάμιση ωρα ξύπνιος;;; Εμένα με το ζόρι κανα 50 λεπτό... Δεν προλαβαίνω κ πολλα...

Πως τον κοιμιζεις; Τον αφήνεις στο κρεβάτι κ κοιμαται μόνος τ;

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Εννοείτε οτι μόλος γκρινιάξει για ύπνο... Τον πας για ύπνο.

Κρατιέται μιάμιση ωρα ξύπνιος;;; Εμένα με το ζόρι κανα 50 λεπτό... Δεν προλαβαίνω κ πολλα...

Πως τον κοιμιζεις; Τον αφήνεις στο κρεβάτι κ κοιμαται μόνος τ;

Αναλογως..το βραδυ ως τωρα ετσι γινοταν..την μερα ομως παιζει καποιες φορες κουνημα κ πιπιλα που γλαρωνει αμεσως..

F4oIp2.png

Κορίτσια μου προτάθηκε να κάνω ένα μάθημα 1,5 ώρα την εβδομάδα μόνο δεν ξέρω τι να κάνω να δεχτώ ή να αρνηθώ;; Μήπως είναι ακόμα νωρίς;; :confused:

Εξαρτάται τις συνθήκες. Αν για 1.5 ωρα μάθημα χάνεις ... 5 ίσως δεν αξίζει. Από την άλλη εισόδημα και απασχόληση.. Y not? δεν ειναι οτι θα λείπεις και 100 ώρες από το σπιτι!

Βέβαια εγω ειμαι κ κομματάκι workaholic ο καιρός που ειμαι εκτός δουλειάς τωρ ειναι τη μέγιστο που εχω κάτσει χωρίς να δουλεύω από τη μέρα που τελείωσα το Πολυτεχνείο οποτε ίσως δεν ειμαι κ η καταλληλότερη να σου απαντήσει! Εγω θα την έπαιρνα παντως!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλησπέρα!

Κάναμε την απογευματινή μας βόλτα, φάγαμε και η μπέμπα κοιμάται μακάρια στην αγκαλιά του μπαμπά της. Στο θέμα του ύπνου, είμαστε και εμείς της αγκαλιάς. Δυσκολεύει βέβαια γιατί δεν μπορώ να κάνω τίποτα όταν είμαι μόνη μου σπίτι αλλά αφού έτσι αισθάνεται ασφάλεια το μωρό τι να κάνω; Πάντως, δε ξέρω για προγράμματα αλλά εμένα πότε μετά το φαγητό την πιάνει άμεσα ύπνος (μη σας πω με το βυζί στο στόμα) και άλλες φορές (συνήθως την ημέρα) έχει κέφια, γελάει, μιλάει και όσο και να θέλεις δε κοιμάται. Το μόνο που ακολουθώ είναι ότι την ημέρα δεν την πιέζω για ύπνο ενώ το βράδυ όταν ξυπνάει, δεν της μιλάω για να μην την ξεσηκώσω. Την ημέρα να μου κοιμηθεί συνολικά 3-4 ώρες. Τουλάχιστον κάθεται στο ρηλάξ μισάωρο και κάνω καμιά δουλειά. Πάντως στο πορτ μπεμπέ δε κοιμάται γιατί έχει μάθει να απλώνει χέρια στο κρεβάτι μαζί μας, και εκεί δε χωράει. Κάποια πρωινά την κοιμίζω στο σαλόνι. Από θόρυβο, μόνο το βράδυ ησυχάζουμε. Νομίζω οτι είναι μικρά για να νανουρίζονται μόνα τους. Χθες το βράδυ που είχε κέφια την άφησα να μιλάει μόνη της. Το έκανε για κανά τέταρτο αλλά μετά γκρίνιαξε και ήθελε αγκαλιά για να κοιμηθεί. Συνήθως κοιμάται ξαπλωμένη έπανω στον άντρα μου και όταν καλοκοιμηθεί, την αφήνουμε κάτω.

Κατά τα άλλα, τελικά πήρα της θηλές με ρυθμιζόμενη ροή και το καινούριο γάλα (αντιαναγωγικό) το πίνει κανονικά. Έκανε και κακά της, γιούπιιιι! Στα δυσάρεστα, το εμβόλιο της έκανε λίγο πυρετό και ζαβλακώθηκε (αλλά κοιμηθήκαμε 5,5 ώρες σερί), σήμερα όμως ήταν μια χαρά.

Βούλα, μου άνοιξες θέμα! Κασσάνδρα ήταν το όνομα που ήθελα να βγάλω το παιδί μου αν ήταν κορίτσι. Το είχαμε συμφωνήσει μάλιστα με τον άντρα μου πριν παντρευτούμε. Δε ξέρω πως έγινε και είπαμε να την πούμε την μπέμπα Ελένη. Αλλά τώρα, μου ξαναήρθε και μάλιστα νομιζω ότι το Κασσάνδρα της πάει περισσότερο! Το πρότεινα αλλά βρίσκω αντιστάσεις. Η μεγάλη αντιπρότεινε Αριάδνη ή Ίρις, ο άντρας μου κολλημένος με το Ελένη, ίσως όμως τους πείσω :rolleyes:

Αντιγόνη, η γνώμη μου είναι να το κάνεις! Κυρίως γιατί είναι λίγη ώρα και στη συνέχεια γιατί καλό είναι να μην είμαστε συνέχεια με το μυαλό στο μωρό. Εννοείται ότι δίνουμε το 100% της ψυχής μας στα μωρά μας, αλλά χρειάζεται κάποιες φορές και αποστασιοποίηση για να μην γινόμαστε υπερβολικές.

Καλό βράδυ κορίτσια, φιλιά στα μπεμπάκια σας :D

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημέρα κορίτσια!! Βλέπω συστηθηκατε :) Χαιρω πολύ... εμένα το καταλαβαίνετε το όνομά μου!!

Πολύ ωραίο όνομα το κασσανδρος και πρωτότυπο για άντρα!! Και εμείς 30 Αυγούστου μάλλον θα κλείσουμε την βάφτιση και το όνομα του θα είναι Δημήτρης, του πεθερου μου.

Χθες από το μεσημέρι μέχρι να κοιμηθεί για βράδυ είχε απίστευτη γκρίνια και ήθελε κάθε ώρα στήθος και έτρωγε μεγάλες γουλιες κάθε φορά. Βέβαια κοιμήθηκε 10:30 - 2:30 - 6:30. Είναι τυχαίο ή αυξήθηκαν οι ώρες του σε 4; Θα δείξει αλλά εύχομαι να αυξήθηκαν σε 4 γιατί οι 3 με είχαν κουράσει πολύ, γιατί οι 3 για εμάς είναι 2, μέχρι να φάει, να τον αλλάξεις και να κοιμηθεί πάλι.

Σχετικά με τον τρόπο που κοιμάται, στην αγκαλιά, ποτέ δεν μου έχει κοιμηθεί μόνος του. Εγώ και το πρωί και το βράδυ τον βάζω στο δωμάτιο απλώς το πρωί είναι με ανοιχτά πατζουρια και το βράδυ επικρατεί απόλυτη ησυχίακαι σκοτάδι. Το πρωί είναι ότι φασαρία κάνω εγώ γιατί είμαι μόνη στο σπίτι.

Και εγώ θα πήγαινα στην δουλειά Αντιγόνη. Πιστεύω θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα. Άσε που τώρα σιγά σιγά θα αυξηθούν οι ώρες που θα τρώει και από όσο διαβάζω θα γίνουν στάνταρ και έτσι θα μπορέσεις να προγραμματισεις το μάθημα για να είσαι την ώρα αυτή μαζί του.

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...