Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Χεσ'την πεθερα...ας λεει οτι θέλει...

Αν τυχόν παρεις την otrisalin κοιτά πως γινεται...

Γυρνάς το κεφάλι τ μωρού στο πλάι στο ρουθούνι το πάνω (π κοιτάει ταβάνι δλδ) βάζεις τον όρο με δύναμη (μπορει να βγει από το κατω ρουθούνι ειναι φυσιολογικό κ ειναι κ καλό) κ μετα βάζεις το "ρουφηχτηρι" (το λέω εγω) στο ρουθούνι π έβαλες τον όρο (το πάνω δλδ) κ ξεκινάς να ρουφας... Καθως ρουφας με ενα αλλο ευκαιρο δάχτυλο ανοιγόκλεινε το αλλο ρουθούνι (κανει καλύτερη δουλεια ρουφάει πιο καλα τις μυξες!)

Και αν εχει γεμίσει με πολυ μύξα το ανταλλακτικό βάλε αλλο κ συνεχίσει με τον ιδιο τροπο στο αλλο ρουθούνι...

Επειδή ομως κ αυτα τα ανταλλακτικά φεύγουν στο πι κ φι αν θες μπορείς να το πλένεις κ αντί για εκείνο το σφουγγαράκι να βάζεις βαμβάκι. Αν θες!

Ετσι κανω κ εγω τα πλενω με καυτι νερο.ειναι πανακριβα.σε μθα ιωση θελουμε 50?σε τετοια.ακομα και τασφουγγαρακια πλενονταινα ξερεις

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι αποκαλυπτήρια Θεέ μου!!! Σαν να παραγνωριζομαστε δλδ!! Χαχαχχα

Το kashmam ειναι το όνομα του γιου μου (κασσανδρος) εν συντομία kash+mam σαν να λέμε η μαμα του κασσανδρου... Χαχαχαχαχ!!

Καλά το Κάσσανδρος είναι φοβερό σαν όνομα τον φωνάζετε με το πλήρες του ή έχει κάποιο υποκοριστικό;; Κι εμείς έχουμε λατρεία με τα αρχαιοελληνικά και στην μικρή αρχαιοελληνικό διαλέξαμε :rolleyes: Εντωμεταξύ χθες έκανε η μικρή το δεύτερο εμβόλιο και την έχει πιάσει μια υπνηλία αφού μου ξενίζει λέω άλλο παιδί έγινε ξαφνικά.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Χα χα ναι Αθηνά εδώ παρούσα!!

Μολις γυρίσαμε από τη βόλτα μας με τη γιαγιά κ η μάνα-κουκουβάγια πόζαρε σε όλες τις ...πόζες που είχε φωτογραφία με την ίδια ουσα μωρό:)

Ααχ ποσό μου λείπει π τόπος μου γμτ :(

Σας ακούω με κρυώματα κ στενοχωριέμαι :(

Εμεις καλα είμαστε θα πάμε να μας δει κ η παιδίατρος τη Δευτέρα έτσι για το καλο αλλα μια χαρά. Βέβαια από Κέρκυρα ο μικρός δεν έχει δει τπτ με το που βγαίνουμε ...την πέφτει για ύπνο αλλα δεν μπορει! Την αύρα θα την παίρνει :D

Μονο ο μπαμπάς μας μας λείπει που ειναι στην Αθήνα κ δουλεύει :(

Αντιγόνη τι ωραίο όνομα!!!

Κ φυσικα δεν μας "κατσικώνεσαι" μην ακούω χαζά!!! :)

Αθηνά μου ωραία τα νησιά και γενικότερα η εξοχή αλλά δυστυχώς έχουν περιορισμένη επαγγελματική αποκατάσταση μπορεί βέβαια να το γενικεύω. Εδώ στην Χαβούζα(άκα στην Αθήνα) υπάρχουν όσο να πεις ένα τσικ παραπάνω δουλειές. Είναι ωραίο να γυρνάς στο πατρικό σου με το παιδί σου. Καλά εγώ κλαίω με το παραμικρό πια. Ήμουν που ήμουν έγινα υπερ-υπερ-ευαίσθητη. :rolleyes:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εμεις εχουμε την αλλα εβδομαδα το πρωτο εμβολιο..να περιμενω πυρετο κλπ;

Εμένα στο πρώτο δεν μου έκανε τίποτα ούτε πυρετό ούτε γκρίνια στο δεύτερο που το έκανε χθες και λένε ότι είναι λίγο πιο βαρύ είναι του πνευμονιοκοκκου εμφάνισε υπνηλία τίποτα άλλο το κάθε παιδάκι ομως αντιδρά διαφορετικά.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Αθηνά μου ωραία τα νησιά και γενικότερα η εξοχή αλλά δυστυχώς έχουν περιορισμένη επαγγελματική αποκατάσταση μπορεί βέβαια να το γενικεύω. Εδώ στην Χαβούζα(άκα στην Αθήνα) υπάρχουν όσο να πεις ένα τσικ παραπάνω δουλειές. Είναι ωραίο να γυρνάς στο πατρικό σου με το παιδί σου. Καλά εγώ κλαίω με το παραμικρό πια. Ήμουν που ήμουν έγινα υπερ-υπερ-ευαίσθητη. :rolleyes:

Το ξερω :( για αυτο μας έχει φάει η χαβούζα να έρθω εδώ κ να είμαστε κ οι 2 άνεργοι δεν λέει ...

Αλλα θα "σκότωνα" για παιδικά χρόνια του παιδιού μου σαν αυτά που πέρασα εγω... Άσε μην την πιάσουμε αυτή τη συζήτηση εχω ρίξει πολύ κλάμα στην εγκυμοσύνη για το θέμα!!! :/

Α άσχετο να ρωτήσω κατι; Τέλος Μάρτη θα κάνατε βαφτίσια; Ή ειναι χειμώνας ακομα λέτε; Εχω ένα θέμα να συνδυάσω τις διακοπές του κόσμου (εχω συγγένειΣ που δεν θελω να λείπουν κ ζουν στο εξωτερικό) με μια βολική ημερομηνία κ η μόνη που δείχνει να βολεύει όλους ειναι εκει στο τέλος του Μάρτη αλλα δεν ξερω τα βαφτίσια τα εχω συνδυάσει με καλοκαίρι... Για πείτε γνώμες...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Το ξερω :( για αυτο μας έχει φάει η χαβούζα να έρθω εδώ κ να είμαστε κ οι 2 άνεργοι δεν λέει ...

Αλλα θα "σκότωνα" για παιδικά χρόνια του παιδιού μου σαν αυτά που πέρασα εγω... Άσε μην την πιάσουμε αυτή τη συζήτηση εχω ρίξει πολύ κλάμα στην εγκυμοσύνη για το θέμα!!! :/

Α άσχετο να ρωτήσω κατι; Τέλος Μάρτη θα κάνατε βαφτίσια; Ή ειναι χειμώνας ακομα λέτε; Εχω ένα θέμα να συνδυάσω τις διακοπές του κόσμου (εχω συγγένειΣ που δεν θελω να λείπουν κ ζουν στο εξωτερικό) με μια βολική ημερομηνία κ η μόνη που δείχνει να βολεύει όλους ειναι εκει στο τέλος του Μάρτη αλλα δεν ξερω τα βαφτίσια τα εχω συνδυάσει με καλοκαίρι... Για πείτε γνώμες...

Εμείς λέμε μέχρι μέσα Οκτώβρη να τα έχουμε κάνει γιατί αν είναι και χάλια ο καιρός θα είναι πιο δύσκολα οπότε δεν θα διάλεγα εγώ προσωπικά τον Μάρτη λόγω καιρού θα διάλεγα είτε Μάιο είτε Σεπτέμβρη γιατί και φουλ καλοκαίρι μας βγαίνει η πέτσα από την ζέστη

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Αντιγονη μ σε ευχαρστουμε για τα καλα σ λογια...τυχαιο το κασσανδρος οταν γεννηθηκε το ακουσαμε εκει στο νοσοκομειο ηταν το ονομα τ αντρα της διπλανης μ κ μας αρεσε...

Στην κορη ειπαμε αριαδνη...

KMwEp3.png

Όλες οι μητέρες αγοριών που έχω γνωρίσει έχουν ένα θέμα με τις νύφες τους. Την ακούω να ρουθουνίζει και δεν μπορώ εσάς σας κρατάει ακόμα;; Γκρέτα μου ελπίζω να μην γίνεις κι εσύ στο μέλλον κακιά πεθερά που λένε εσύ φαίνεσαι καλή κοπέλα πρόθυμη και καλοσυνάτη κοίτα μην σου γυρίσει. Καλά αυτό το λέω σε όλες τις αγορομάνες.

Ακομα κραταει δεν ξερω τι ειναι αυτο.αυριο που μαλλον θα κάνουμε εμβολιο θα το συζητησω με τον παιδιατρο.

Οσο για το τι πεθερα θα γινω ξερεις τι λέω?

Να είναι ευτυχισμενοι πραγματικα με όποια θελουν

Εκείνοι ξερουν,εκεινοι θα περασουν μια ζωη με τις γυναικες τους οχι εγω...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Τι ωραιο όνομα βρε Βουλα!!!

Εμενα ο μεγάλος Αλέξανδρος και ο μπεμπουλης Οδυσσέας ;);)

Βασω δυσκολη στιγμη εκεινη που αποχωριζεσαι το μικρακι σου για να πας στην δουλεια σου παλι αλλα πίστεψε με θα σου περασει...αν και κατα την γνωμη μου το καλυτερο ειναι να ειμαστε δίπλα στα παιδακια μας στα3πρωτα χρονια...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...