Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Κοριτσια σε τι ηλικια θα πατε τα μωρα στην κουνια στο δωματιο τους?φοβαμαι μηπως κανει ανησυχο υπνο επειδη δεν χωρα στο πορτ μπεμπε..στο πλατος,διοτι στο υψος εχει ακομα..του εχω βεβαια κ διπλη πετσετα για σφηνακι..κ επισης επειδη την ημερα τον κοιμιζω με κουνημα λετε να εχω θεμα στην κουνια που ειναι σταθερη??

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω εχω θεμα γιατι το παιδικο ειναι μικρο και επισης εχω και το κρεβάτι αυτοκινητο του μεγαλου που πιανει ολο το δωματιο..Αν μπορούσα θα τον εβαζα σιγα σιγα αλλα επειδη τωρα κοιμαται ο μεγαλος στο δωμάτιο του δεν θελω να τον ενοχλεί το μωρο καθε τρις και λιγο...

Στο δικο μου υπνοδωμάτιο χωραει η κουνια αλλα εγω δεν θελω να την εχω μεσα :( δεν μου αρεσει...

Δεν ξερω τι θα κανω...το πολυ κανα μηνα βλεπω να χωραει ακομα στο πορτ μπεμπε

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Εγω εχω θεμα γιατι το παιδικο ειναι μικρο και επισης εχω και το κρεβάτι αυτοκινητο του μεγαλου που πιανει ολο το δωματιο..Αν μπορούσα θα τον εβαζα σιγα σιγα αλλα επειδη τωρα κοιμαται ο μεγαλος στο δωμάτιο του δεν θελω να τον ενοχλεί το μωρο καθε τρις και λιγο...

Στο δικο μου υπνοδωμάτιο χωραει η κουνια αλλα εγω δεν θελω να την εχω μεσα :( δεν μου αρεσει...

Δεν ξερω τι θα κανω...το πολυ κανα μηνα βλεπω να χωραει ακομα στο πορτ μπεμπε

Καταλαβα..για κανα μηνα που λες,το λες λογω βαρους η υψους;Πβς θα καταλαβω οτι δεν χωρα πια;

F4oIp2.png

Και στα δυο.δεν εχει πολλα περιθωρια δυστυχως!

Εμενα γεννήθηκε 4.260 και 54 εκατοστα φαντασου τωρα ποσο έχει παει..φοραμε εδω και 20 μερες Pampers n.3

Θα το καταλαβεις να ειναι ανετος μωρε μην βρισκει στα ποδια.

Είναι ωραια εκει μεσα νοιωθουν ασφαλεια ενω στην κουνια τα περισσότερο δυσανασχετουν.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Και στα δυο.δεν εχει πολλα περιθωρια δυστυχως!

Εμενα γεννήθηκε 4.260 και 54 εκατοστα φαντασου τωρα ποσο έχει παει..φοραμε εδω και 20 μερες Pampers n.3

Θα το καταλαβεις να ειναι ανετος μωρε μην βρισκει στα ποδια.

Είναι ωραια εκει μεσα νοιωθουν ασφαλεια ενω στην κουνια τα περισσότερο δυσανασχετουν.

Α,εμεις ειμαστε στο δυο ακομα κ ειμαστε δεκα μερες μικροτεροι σας, την τεταρτη τις προαλλες ζυγιζε 5.100..αρα βασει υψους παει,οκ..εγω νομιζα κ αν εχει χωρο στα πλαγια να απλωθει..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Τον γιο τον πήγα στους δυο μήνες αλλά οχι επειδή ηθελα, αλλά επειδή οι διπλανοί κάθε βράδυ καβγαδιζανε πολυ άσχημα πετούσαν πραγματα...σπάσανε ενα σωρό πραγματα... Κ μ τον ξυπνούσαν όποτε πήγε στο δωμάτιο τ...

Τωρα εχω κ εγω αυτο π λεει η Greta δεν θελω να την παω από τωρα για να μην τον ξυπνήσει (δεν ξυπνάει η αλήθεια ειναι ) αλλά αργοτερα με δόντια γκρίνια κλπ... Να την βάλω σε δικό της δωμάτιο δεν θέλει ο γιος γιατι λεει την θέλει μαζι τ... Όποτε ειπα θα την κρατήσω μαζι μ σίγουρα οσο θα θηλάζω κ μετα βλέπουμε...

KMwEp3.png

Γεια σας γεια σας!!!

Αφού σηκώσαμε τον κόσμο στο πόδι όλη μερα δεν βρίσκαμε ησυχία με τπτ τελικα μετα το μπανιο (στις 8. ) πέσαμε ξεροί στην αγκαλιά της γιαγιάς μας κ κοιμομαστε ακομα του καλού καιρού!

Γενικά πολλή γκρίνια από τις αλλαγές περιβάλλοντος έχει αρχίσει κ μαθαίνει να ειναι όλη μερα στα χέρια (6 ενήλικες στο σπιτι τις προηγούμενες μερες πάντα υπήρχε κάποιος πρόθυμος!) κ νομιζω οτι θα παλαβωςω μολις γυρίσω Αθήνα (!)

Κοιμομαστε κ μαζί τωρα οποτε.. Αν κ στο χωριό που τον έβαλα σε κούνια (τη δικιά μου κ...συγκινήθηκα να σας πω(!)) έδειξε να κοιμάται με μεγαλύτερη ευκολία από οτι στο babybay!! Ανάποδο το παιδι μου τι να πω!!!

Να σας ρωτήσω κατι; Νωρίς δεν ειναι να πάνε από τωρα στο δωμάτιο τους;; Εγω κατα τον 15υγουστο (6 μηνών) έλεγα να τον παω μέσα, όχι οτι ρώτησα παιδίατρο ή κατι ακομα αλλα έτσι μου ακούγεται λογικό... Δεν ξερω μου φαίνεται πολύ μωρό ακομα...

Ρουχαλάκια εγω κοντομάνικο από μέσα κ φορμάκι απέξω του βάζω εντάξει δείχνει να ειναι νομιζω...

Kashmam να χαίρεσαι τα κριαρακια σου!!!

Φιλιά !!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Greta μου να σε ρωτήσω έκανες κάτι ιδιαίτερο στον μικρό σου όσο είχε μυξούλες η δικιά μου έχει μπούκωμα ρε γαμώτο ευτυχώς χωρίς πυρετό ακόμα και την ακροάστηκε η γιατρός και της βρήκε σαν ψιλοκρυωματάκι. Είμαι να πεθάνω από την στεναχώρια να αγοράσω λες την συσκευή otrisalin για τις μυξούλες την ακούω που δυσκολεύεται και δεν μπορώ. Της βάζω προς το παρόν physiomer baby υπάρχει κάτι άλλο να κάνω;; Kashmam ως έμπειρη δώσε χείρα βοηθείας κι εσύ :confused:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Και αναρωτιόμουνα π χάθηκες;;;

Στον γιο την έλιωσα την συσκευή otrisalin!! Λιγο βάσανο για τα μωρά αλλά τουλάχιστον φεύγουν οι μυξες!βασικα για μα φυγει η μύξα οοολη μονο με αυτόν τον τροπο...(ετσι πιστεύω) γιατι κ ο όρος με όση δύναμη κ να μπει θα παρει μύξα αλλά οχι όλη!ειδικα αν η μύξα ειναι παχύρρευστη δραμα! Τεσπα, Αν αποφασίσεις να τ κανεις κ θέλεις "οδηγίες" πες να σ πω...

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Και αναρωτιόμουνα π χάθηκες;;;

Στον γιο την έλιωσα την συσκευή otrisalin!! Λιγο βάσανο για τα μωρά αλλά τουλάχιστον φεύγουν οι μυξες!βασικα για μα φυγει η μύξα οοολη μονο με αυτόν τον τροπο...(ετσι πιστεύω) γιατι κ ο όρος με όση δύναμη κ να μπει θα παρει μύξα αλλά οχι όλη!ειδικα αν η μύξα ειναι παχύρρευστη δραμα! Τεσπα, Αν αποφασίσεις να τ κανεις κ θέλεις "οδηγίες" πες να σ πω...

Θα την αγοράσω αν είναι να κάνει δουλειά στην συσκευή αυτή εγώ δεν φυσάω για να τραβηχτούν οι μυξούλες;; Καλά έχω και άπειρα νεύρα με την πεθερά μου η οποία είπε ότι έχω το παιδί μη μου άπτου γι'αυτό αρρώστησε. Εντάξει τι να της πεις τώρα..

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Greta εισαι μπούφος! Δίδυμα ειναι καλεεεε!!! ΧαχαχαχχαχααχαχαχαχαχαχχΧαχαζααχαχχΑχαχαχχ Χαχαχα.

:tongue::tongue::tongue::tongue:

Δεν το σκέφτηκα ΑΛΛΑ θα μπορούσε και να μην είναι!!!,:P:p:p:p

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Greta μου να σε ρωτήσω έκανες κάτι ιδιαίτερο στον μικρό σου όσο είχε μυξούλες η δικιά μου έχει μπούκωμα ρε γαμώτο ευτυχώς χωρίς πυρετό ακόμα και την ακροάστηκε η γιατρός και της βρήκε σαν ψιλοκρυωματάκι. Είμαι να πεθάνω από την στεναχώρια να αγοράσω λες την συσκευή otrisalin για τις μυξούλες την ακούω που δυσκολεύεται και δεν μπορώ. Της βάζω προς το παρόν physiomer baby υπάρχει κάτι άλλο να κάνω;; Kashmam ως έμπειρη δώσε χείρα βοηθείας κι εσύ :confused:

Κοριτσάκι μου πολύ λυπάμαι ειλικρινά!!!

Ορο ορο ορο με σύριγγα. Πάρε ενα μεσαίου μεγέθους μπουκάλι με φυσιολογικό ιρο στο φαρμακείο και σύριγγες των 5ml και βαζε της 2.5ml στο κάθε ρουθούνι

Εμένα με βολεψε πολύ η συσκευή της chicco που ρουφαρι.τι να σου πω εμενεα έτσι είμαι ακόμα.του έβαλα ορο πριν λίγο, ακούω χχχρρρρ χχρρρρ αλλά δεν μου βγάζει κάτι με την συσκευή ενω στις γουλιες που βγάζει βγάζει και φλεμματα.δεν του ανεβαίνουν προς τα πανω όμως..τι να οω ο θεός βοηθός ρε γαμωτο τι τραβαμε

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Θα την αγοράσω αν είναι να κάνει δουλειά στην συσκευή αυτή εγώ δεν φυσάω για να τραβηχτούν οι μυξούλες;; Καλά έχω και άπειρα νεύρα με την πεθερά μου η οποία είπε ότι έχω το παιδί μη μου άπτου γι'αυτό αρρώστησε. Εντάξει τι να της πεις τώρα..

Της chicco είναι πιο φτηνή.υπάρχει στα jumbo

Τώρα στην πεθερά τι να σου πω να πεις........δεν σχολιαζω καλυτερα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...