Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Ax Greta δεν φαντάζεσαι ποσο περιμένω ν ερθει ο καιρός ν αρχίσει ν τρωει η μικρη...

Εμένα επειδή μ βγήκε κρυουλιαρα κ μολις ξεντυθει το χειλάκι μας τρέμει κ τα χερια μας παγώνουν (όπως ειμαι κ εγω δλδ) στο σπιτι εχω 22 βαθμούς κ αυτήν την ντύνω με κάλτσες μακρυμάνικο φανελακι κ εκείνο το ολόσωμο από πάνω φορμάκι.

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω πρώτα κανω το μακρυμάνικο φανελάκι κοντομάνικο, μετα το ολόσωμο φορμάκι το κανω παντελόνι μακρύ κ κοντομάνικη μπλούζα μετα το μακρύ παντελόνι το κανω κοντό κ τέλος βγάζω κ το κοντομάνικο φανελάκι κ μένει μονο η κονρομανικη μπλούζα με το κοντό παντελόνι. Βλεπω ποσο ζεσταίνεται κ το παιδί βέβαια αλλά στον γιο με αυτήν την σειρα τα έκανα μέχρι π εκανε καύσωνα κ ηταν μονο με το παμπερς...αλλά αυτός ειναι σαν τον μπαμπα τ ζεσταίνεται πααααρα πολυ!!

KMwEp3.png

Εμεις ειμαστε εξαρχης με κοβτομανικο φανελακι κ ολοσωμο φορμακι..θα βρω για 3-6 παντελονι κ μπλουζακι?κ στον υπνο?ελεγα να συνεχισω με φορμακια κ εσωρουχακια κ οχι ρουχα για τα 3-6..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Ηθελα και εγω να ρωτησω για το πως τα ντύνεται.

Εγω ημουν στο μακρυμανικο φαρμάκι και μετα ολοσωμο βαμβακερο απο πανω.τωρα ειμαι στο φορμακι το μακρυμανικο και απο κατω τα βαμβακερα παντελονακια με τα ποδαρακια μεσα και μια ζακετουλα απο πανω η στο κοντομανικο φορμακι και ολοσωμο απο πανω....

Και εγω εχω 22 βαθμους στο σπιτι χωρις θέρμανση τις τελευταίες μερες..ευτυχως ζεστανε..

Εμενα και τα δυο μοιάζουν στον μπαμπα ιδρωνουν γινονται μουσκεμα....

Φανταστείτε σημερα το βραδυ στον υπνο μου ακουμοησα στο μαξιλαρι του αντρα μου και ξύπνησα!!!!!Φανταστείτε ποσο μουσκεμα ηταν και με ξύπνησε....

Σιγα σιγα εγω βγαζω παπλωμα και ηδη εχω ξεστρωσει...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Συνεχιζω..απλα το βραδυ μου κανει ανησυχο υπνο κ δεν καταλαβαινω αν πειναει η οχι οταν στριφογυρνα με κλειστα ματια..

Μπραβο σου!!!!!!!!!!!!!!!!

Και μενα το κανει αυτο ορισμένες φορες την νυχτα τον τσεκαρω και τον βάζω στο πλαι και του δινω πιπιλα..

Αν συνεχίζει τον βάζω στο στηθος...

Και εχω παρατηρήσει οτι οτα το κανει αυτο το επομενο πρωι τα πρώτα κακακια ειναι πρασινα...αρα κολικους αρα ειχε ανησυχια..

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα κοριτσαρες!!

Σήμερα εχει γενέθλια ο αντρας μου κ ο αδερφός τ... Κ δεν ξερω τι στο καλό να τ κανω...

Τεσπα, τι κανετε πως ειστε;;; Τα μπεμπεκια σας;; Τα παιδάκια σας;;

Κατι θελω αλλά δεν ξερω τι... Καπου θ ηθελα ν ήμουν... Να περνούσα τέλεια κ ήρεμα... Δεν ξερω ρε γμτ πάντως δεν θελω ν ειμαι σπιτι μ!!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο σου!!!!!!!!!!!!!!!!

Και μενα το κανει αυτο ορισμένες φορες την νυχτα τον τσεκαρω και τον βάζω στο πλαι και του δινω πιπιλα..

Αν συνεχίζει τον βάζω στο στηθος...

Και εχω παρατηρήσει οτι οτα το κανει αυτο το επομενο πρωι τα πρώτα κακακια ειναι πρασινα...αρα κολικους αρα ειχε ανησυχια..

Εγω αντι να του βαζω πιπιλα,διοτι του πεφτει κ μετα θα πρεπει να του τη δινω συνεχεια κ παει ο υπνος μου τον αφηνω..αν αποιλοιμηθψ σημαινει οτι σταματα..αν οχι κ δυναμωνει η φωνη του,συνηθως καμια ωρα μετα,θα θηλασω..αυτο με τα κακα δεν ξερω διοτι συνηθως γ θα μου κανει πολλα μαζεμενα αλλα μουσταρδι,κανονικα..εντψμεταξυ καθε φορα ξυπνα κ σφιγγεται..αληθεια,οταν μπουν στερεες αποθηλαζεις ευκολα?

F4oIp2.png

Καλημέρα κοριτσαρες!!

Σήμερα εχει γενέθλια ο αντρας μου κ ο αδερφός τ... Κ δεν ξερω τι στο καλό να τ κανω...

Τεσπα, τι κανετε πως ειστε;;; Τα μπεμπεκια σας;; Τα παιδάκια σας;;

Κατι θελω αλλά δεν ξερω τι... Καπου θ ηθελα ν ήμουν... Να περνούσα τέλεια κ ήρεμα... Δεν ξερω ρε γμτ πάντως δεν θελω ν ειμαι σπιτι μ!!

Σε ευχαριστω για το κουραγιο..

Να τους χαιρεσαι!

F4oIp2.png

Γεια σας κ απο μας!

Εμεις τρεχαμε σημερα για χαρτουρες πριν κανα δυωρο ηρθαμε σπιτι και τον αντρα μου τον φωναξαν στην δουλεια του και θα καθησει μεχρι της 11 :shock::shock:

Εν τω μεταξυ το μωρο οδύρεται... Πανω που νομιζα οτι ξεμπερδεψαμε με τους κολικους...

kashmam και οι δυο τους ιδια μερα γενέθλια???

Χρονια τους πολλα

little και εμενα του πεφτει αλλα δεν του την βαζω καμμια φορά και δεν ξυπνάει..σημερα ομως μου βγαλε την πιστη πολυ χαλια υπνο!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια και από εμένα!

Είχαμε πάει βόλτα το πρωί, γυρίσαμε το μεσημέρι και από τότε το παιδί πολύ ύπνο !! Αλήθεια εσάς την ημέρα πως κοιμάται ? Το βράδυ κάνετε συνεχόμενο ύπνο ? Εγώ μέχρι τις 9-10 τον έχω βάλει για τον βραδινό ύπνο, μήπως πρέπει να πάω την ώρα πιο μετά ? Αλλά και αυτό πως γίνεται αν νυσταζει και κλαίει ?

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...