Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Nasia το θηλάστρο δεν βγάζει οσο γάλα τραβάει κ το παιδί να ξέρεις... Αλλά γιατι βρε κοριτσι μ δεν θηλαζεις έξω κ παιδεύεσαι με το θηλαστρο;

Greta εμείς στις 23 έχουμε εμβόλιο λογικά αν κρίνω από το πρώτο τ γιου ειναι το πενταπλο... Αν θυμαμαι κ καλα γιατι τωρα βαριέμαι να σηκωθώ να δω το βιβλιάριο... Χιχιχι

KMwEp3.png

Αααα little μπορει δλδ να μην εχει κ αλλεργία το μωρό...;;;

Δλδ το γάλα π πήρες δεν σ το ειπε ο Παιδιατρος; Από μόνη σ αποφάσισες ποιο θα παρεις;

O γιατρός μου το είπε..

F4oIp2.png

little μου δεν ξερω τι να σου οω ειδικος δεν ειμαι αλλα ευχομαι να μην εχει αλλερφια το μωρακι σου,αν και απ οσο ξερω εγω οταν εχουν αλλεργια βγάζουν αιμα στα κακα,ολα τα αλλα ισως οφειλονται σε δυασανεξια..

Nasia στην ξαδερφη μου είχαν κρατησει πολυ καιρο τα λοχια και μετα ανακαλυψε πως της ειχε ερθει και περιοδος.Οταν λες αιμα εννοεις κοκκινο?ισως αν του τηλεφωνουσες του γιατρού?

Εμεις χθες που βγηκαμε βόλτα εγω θηλασα κανονικα...

Στον μεγαλο δεν θηλαζα,δεν ξανα κανω το ιδιο λαθος...απλα καλυπτω λιγο το στηθος και δεν φαινεται τιποτα....

kashmam και εμεις κλεισαμε για εμβολιο αυτη την εβδομαδα απ οτι ειδα τριπλο ειναι..

Ευχομαι μονο να μην κανει πυρετο....

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Δεν έχω βρει ρε κορίτσια τον τρόπο ακόμη να θηλάζω άνετα, στο σπίτι ξεντυνομαι σχεδόν. Έχω μεγάλο στήθος, ο μικρός τρώει όρθιος με αποτέλεσμα πρέπει να κρατάω και το στήθος και τον μικρό, πως θα καλυφτω ?? Τελοσπαντων ελπίζω κάποια στιγμή να το βρω!

Greta εμείς την δευτερα γινόμαστε 2 μηνών και θα κάνουμε το πρώτο μας εμβόλιο. Δεν ξέρωποιο ,πρέπει να πάρω τον παιδίατρο να την ρωτήσω, να μου το γράψει κιόλας.

Little εμένα είχε ανησυχία στον ύπνο μέχρι που άρχισα να τον ταΐζω όρθιο.

Κορίτσια πολύ γκρίνια σήμερα, από τις 2 και μετά μια κοιμόταν μια ξυπναγε.

Σας καλυνηχτω,

Φιλιά σε όλες

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Το υποαλλεργικο ha δεν ειναι για αλλεργικους αλλα πιθανον αλλεργικους,δλδ πιο χαλαρες καταστασεις..εμεις εμβολιο θα κανουμε την αλλη τριτη..θα ειμαστε δυομιση..μου ειπε η γιατρος οτι δεν φερνει πυρετο..τηβ ιδια ανησυχια με τον δικο μου ειχατε κ σεις?

F4oIp2.png

Την Καλημέρα μου στις μανούλες από την όμορφη Κέρκυρα :)

16 χρόνια στην Αθήνα ακομα δεν την συμπάθησα άλλος άνθρωπος γίνομαι με το που πατάω το πόδι μου στο νησί μου! Ούτε η γκρίνια του μωρού (που έπαθε νέα παράκρουση με το τρίτο διαφορετικό περιβάλλον μέσα σε 5 μερες ) δεν με ενοχλεί!

Περιμένω να τον ταΐσω σε λιγο κ βουρ βόλτα στο Λιστόν κ τη σπιαναδα να του δείξω που έπαιζε η μάμα όταν ηταν παιδι! :)

Little μου σε διαβάζω κ στενοχωριέμαι ειλικρινά ρε κορίτσι ταλαιπωρεισαι πολύ :(

Τον εχεις αφήσει καθόλου αυτούς τους 2 μήνες ή συνέχεια είστε μαζί;νομιζω οτι μολις καταφέρεις να τον αφήσεις λιγο κ κανεις reset όλα θα στρώσουν!

Εμεις το πρώτο εμβόλιο τέλος του μήνα που επιστρέφω Αθήνα σχεδόν 2,5 μηνών θα είμαστε .

Φιλιά όμορφες!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημέρα όμορφη μερα...!

Επιτέλους ήρθαμε στα φυσιολογικά μας! Πήγα πηρα εγω το παιδί από τον παιδικό με την μικρη στον μαρσιπο κοιμήθηκε επιτέλους το μεσημέρι πανεύκολα γιατι τον ξυπνάμε από τις 7:30 κ μετα ηταν τέλειος! Ούτε γκρίνια ούτε τπτ! Μεγαλο θεμα να ξεκουράζονται τα παιδια τα παίξαμε κ εγω κ αυτός 53 μερες χωρίς ύπνο τα μεσημέρια!

Έρχεται καλοκαιράκι σιγα σιγα!!!

Μακαρόνια με κεφτεδάκια σε σάλτσα ντομάτας το μενού!!

KMwEp3.png

Νασια τι εννοείς όρθιο τον ταΐζεις; Μπορείς να δώσεις μια εικόνα;

Φαινεται δλδ το στήθος σ; Συνήθως τα μαγαζιά έχουν δωμάτιο θηλασμού... Ή στο αυτοκίνητο μέσα... Πάνω κατω μπορείς να υπολογίσεις τι ωρα θ φάει κ τάισε τον οταν φτάσετε στη βολτα σας (μέσα στο αυτοκίνητο) κ κανεις κ την βολτα σ κ μετα φεύγοντας ενα τάισμα ακόμα πάλι μέσα στο αυτοκίνητο κ ειστε τζετ!

Μια γνώμη ειπα κοριτσι μ μήπως κ βολευτείς...

KMwEp3.png

Καλημέρα καλημέρα!!!

Μεγαλώνουν τα παιδάκια μας και σιγά σιγά μπαίνουμε σε έναν ρυθμό!

Kashmam τον πιάνω με το χέρι του στήθους που θηλάζω και τον φτάνω στο ύψος του στήθους. Με το άλλο χέρι πιάνω το στήθος.

Έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα μου λες, αλλά μένουμε επαρχία και τουαλέτες τέτοιες στα μαγαζιά δεν υπάρχουν. Το γάλα το παίρνω σε περίπτωση που είμαστε έξω και δεν έχουμε προλάβει να γυρίσουμε σπίτι.

Και εμείς μακαρόνια με κιμά σήμερα!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Αθηνά μου τι ωραια που περνατε...να περασετε ομορφα!!

kashmam χαιρομαι που βρίσκεται τους ρυθμους σας σιγα σιγα..

Εγω πλεον καταφερνω και τον κοιμιζω το μεσημερι αλλα η γκρινια παραμενει...:(

Νασια ετσ τον θηλαζω και εγω αλλα δεν εχω πολυ μεγαλο στηθος και δεν πολυ φαινεται..

Παντως συνηθως τον θηλαζω πριν φυγουμε η οταν φτασουμε καπου αλλα μην τρελενεστε κορίτσια..αυτα ειναι ασημαντα,οταν ξεκινησουν οι στερεές θα τα ξεχασετε ολα αυτα που τωρα σας φαινονται προβληματα.

Εμεις φαγαμε κοτοπουλακι με πατατουλες στον φουρνο

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ακουσα στην tv οτι ακομα κ αν χωραμε στα παλιά τζιν δεν πρεπει να τα φοραμε γιατι η κοιλια μας ειναι ευαίσθητη και αλήθεια οσες φορες εχω φορέσει εχω νοιωσει αβολα...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κοριτσια ασχετο,πως τα ντυνετε τωρα? Εγω μες στο σπιτι οπως οταν γεννηθηκε εχω σταθερα 20 βαθμους..δλδ με βελουτε κουβερτα σκεπαζεται..τωρα τον μαιο τι να προμηθευτουμε απο ρουχα??

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...