Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χριστός Ανέστη κοριτσια!!!!

Τι κανετε; Πως περνάτε την σημερινή μερα;;;

Εμείς χωριστήκαμε ο αντρας μ πήρε τον γιο κ πήγανε Χαλκιδική στον πατέρα τ αντρα μ ειναι εκει μαζεμένοι όλοι κ ψήνουν κ εχει άπλετο χώρο να τρέξει κ να παίξει το παιδί κ περνάει υπέροχα! κ εγω με την κόρη μείναμε Θεσσαλονίκη με τους γονείς μ κ το απογευμα περιμένω κ την αδερφή μ με το παλικάρι της!

Εν δω μεταξύ τους πηρα τηλ μια φορά μιλήσαμε κ τους ξανά πηρα ακόμα μια αργοτερα κ λεει ο γιος μ "μαμα μας έπρηξες! Μπαμπαααα πάλι η μαμα ειναι" τον ρουφιανο. περνάει όμορφα κ με εχει γραμμένη...

KMwEp3.png

kashmam χαχχα εχει πλακα ο μικρουλης σου!!

Εμεις ειμαστε μαζεμένοι με τους δικους μου στο σπιτι μου,ψησαμε αρνάκι στον φουρνο φαγαμε κοιμησα τα μικρα και τωρα δεν μπορω να κουνηθω!!!!

Τι καιρος υπεροχος ειναι αυτος???Μπορει να βγούμε καμμια βόλτα αργοτερα...

Χθες καναμε την πρωτη μας βολτα και οι 4!!!

Σας φιλω να περασετε ομορφα!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Χριστος ανεστη!Ή πρωτη μας προσπάθεια στεφθηκε απο αποτυχία..ο μικρός ήπιε λίγο κ τοξερασε στον άντρα μου..και κλαμα φουλ κ τσαντιλα..τον έβαλα μετα να θηλάζει κ ηρέμησε..σήμερα πήγε φόρους γονείς μου,κατσαμε πολλές ώρες,σκάλα ηταν..ο μικρός όλη την ωρα στο καρότσι σχεδόν,έφαγε ανα δίωρο,πολύ καλός..κάτι τετια μου κάνει λέω δεν θέλω να αποθηλασω...ουφ...μάλλον το ποαλλεργικο γάλα τελικά βρωμαει..αλλά φοβάμαι να δοκιμασω κανονικό,μην έχει καμια αλλεργία..έλεγα να ψαξω λίγο τη μέθοδο τιυθηλαστρου για μέρες που θέλω να λειψω απο το σπίτι παραπάνω απο μιάμιση ωρα...τι λετε?κ κάτι άλλο,υπάρχει κίνδυνος να μην μπορω να αποθηλασω,αν λέμε τώρα θηλασω μέχρι να μπουν στερεές δλδ στους πεντέμισι μηνες?

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Ε στην τελική αν δεις οτι ειναι καλός κ αντέχεις να κανεις ακόμα μια προσπάθεια ξανδοκιμασε με τον θηλασμό... Βλέπεις κ αποφασίζεις... Πως ειστε σήμερα;;;

Εμείς επιτέλους πηγαμε σχολείο σήμερα! Τι ωραίο πρωινό;!;! Ηρεμία...

KMwEp3.png

Καλημερα μανουλες!

Τι κανετε?πως ειναι τα μπεμπακια??μεγαλωνουν?

Εμεις απολαμβάνουμε λιακαδα στην βεραντα μας,και ο μπεμπουλης μας κοιμαται...

kashmam σας ζηλευωωωωωω

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα! Χρόνια πολλά και Χριστός ανέστη!! Τι κανετε; Πώς τα περάσατε; Εμείς χαρηκαμε τον μπαμπά μας, χθες ήμασταν βόλτα από το πρωί και ο μπεμπακος ήταν μια χαρά.

Μήπως γνωρίζετε τον λόγο που μπορεί να μειωθεί το γάλα; Χθες το πρωί που έβγαλα για την βόλτα με τα βίας έφτασα τα 100 :-( που πριν 120 από το ένα χωρίς κανένα πρόβλημα! Λέτε να μην τρώει καλά το παιδί ? Βέβαια το βράδυ το ένα έτρεχε γάλα... Γιατί μπορεί να συνέβη αυτό ?

Σήμερα λέω να τον δοκιμάσω πάλι στην κούνια του, να δω αν θα κοιμηθεί...

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Καλησπέρα!

Little μ ξαναπροσπαθησες με ξένο; Να σε ρωτήσω, γιατι φοβασαι για αλλεργία;

Επίσης τι εννοείς να μην μπορείς να απόθηλασεις;

Δεν ξαναπροσπαθησα..φοβαμαο διοτι νομιζω εχω δει βλεννες στα κακα,λογω της κρυφης γοπ κ επειδη γενικα μετα το μαμ θελει αμεσως να τον σηκωνω ορθιο..επισης να ρωτησω,κανει κ εσας ανησυχο υπνο?δλδ το βραδυ κυριως,κουναει το κεφαλι περα δωθε,βγαζει ηχους σαν να δυσανασχετει κ ολα αυτα με κλεισστα ματια..χτες δοκινασα να τον ταισω εκεινη την ωρα κ εφαγε..αλλα δεν ξερω αν πειναει η κατι αλλο κ τπν ξυπναω τσαμπα..σαν να μισοκλαιει κοιμωμενος..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Little εισαι σιγουρη οτι ειναι αλλεργια?

Νομιζω οτι αδικα παιδευεσαι...

Επειδη εχει και εμενα βλεννες και ειχα παρει τον παιδιατρο τηλεφωνο και ηταν κατηγορηματικος οτι το μωρο δεν εχει αλλεργια,τον ρωτησα μήπως να κοψω τα γαλακτοκομικά και μου το απαγορεψε!

Βεβαια το αγχος μου παρέμεινε γιατι και αν εκανε λαθος?δεν ξερω τι να πω,θυμαμαι και στον μεγαλο μου κατι τέτοια! Αλλα τελικα δεν ειχε κατι.

Ο παιδιατρος τι σου λέει εσενα?δεν υπάρχει καποια εξεταση να κανετς να ηρεμισεις και εσυ?

Παντως και εμενα δυσανασχετει το μωρό μετα απο καθε γευμα σχεδον,θελει να τον σηκωσω να ρευτει και βγάζει και γουλιες μεγαααλες χαλια γινομαστε και οι δυο αλλα τα περασα και στον μεγαλο και απλα κανω υπομονη!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Νασια αυτο μπορει να συμβει λιγο πριν σου ερθει περιοδος απ οσο ξερω αλλα και παλι δεν ειναι σιγουρο.

Γιατι βγαζεις και με το θηλαστρο?

Μπορει να ετυχε βρε παιδι μου και τα θηλαστρα ξερω ότι πρεπει να ειναι νοσοκομειακά για να βγαζουν καλη ποσοτητα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Little εισαι σιγουρη οτι ειναι αλλεργια?

Νομιζω οτι αδικα παιδευεσαι...

Επειδη εχει και εμενα βλεννες και ειχα παρει τον παιδιατρο τηλεφωνο και ηταν κατηγορηματικος οτι το μωρο δεν εχει αλλεργια,τον ρωτησα μήπως να κοψω τα γαλακτοκομικά και μου το απαγορεψε!

Βεβαια το αγχος μου παρέμεινε γιατι και αν εκανε λαθος?δεν ξερω τι να πω,θυμαμαι και στον μεγαλο μου κατι τέτοια! Αλλα τελικα δεν ειχε κατι.

Ο παιδιατρος τι σου λέει εσενα?δεν υπάρχει καποια εξεταση να κανετς να ηρεμισεις και εσυ?

Παντως και εμενα δυσανασχετει το μωρό μετα απο καθε γευμα σχεδον,θελει να τον σηκωσω να ρευτει και βγάζει και γουλιες μεγαααλες χαλια γινομαστε και οι δυο αλλα τα περασα και στον μεγαλο και απλα κανω υπομονη!!!

Εξεταση οχι ακομα επειδη ειναι μικρος κ δεν θα δειξει..μου ειπε αν αντεχω ας απεχω..φοβαμαι μωρε..

F4oIp2.png

Νασια αυτο μπορει να συμβει λιγο πριν σου ερθει περιοδος απ οσο ξερω αλλα και παλι δεν ειναι σιγουρο.

Γιατι βγαζεις και με το θηλαστρο?

Μπορει να ετυχε βρε παιδι μου και τα θηλαστρα ξερω ότι πρεπει να ειναι νοσοκομειακά για να βγαζουν καλη ποσοτητα!

Βγάζω με το θήλαστρο όταν είναι να βγούμε έξω. Δεν έχω θηλάσει έξω.

Έχω ακόμη αίμα από την γέννα. Θέλω να πάρω και τον γιατρό τηλ,πολύ δεν μου έχει κρατήσει;

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...