Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

quinsey να 'σαι καλά και με το καλό η αυχενική....

αλλά νομίζω το σκέφτεσαι λάθος... Θα έπρεπε να πετάς από τη χαρά σου που θα δεις αναλυτικότατα και ολοκληρωμένα το μωράκι σ για πρώτη φορά....

Λοιπόν, θετική ενέργεια και μην αφήσεις το άγχος σου να σου κλέψει αυτές τις τόσο ωραίες στιγμές! Περιμένουμε νέα σου!:P:p:p

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Boulitsa ειχες δικιο! Παραλιγο να καταστρεψω την πρωτη ...πληρη γνωριμια με το μικρο με το αγχος μου :-)

Αναμενουμε κ τις εξετασεις αιματος (το αργοτερο ως τη δευτερα λογω της Παναγιας) αλλα στην αυχενικη τα πηγαμε μια χαρα :-D

Α και μαλλον φερνω ισορροπια στο κλαμπ. Οπως ειπε κ ο γιατρος "μη βιαστεις να τα παρεις γαλαζια αλλα για αγορακι το βλεπω"

Tsufp2.png0RVqp2.png

Boulitsa ειχες δικιο! Παραλιγο να καταστρεψω την πρωτη ...πληρη γνωριμια με το μικρο με το αγχος μου :-)

Αναμενουμε κ τις εξετασεις αιματος (το αργοτερο ως τη δευτερα λογω της Παναγιας) αλλα στην αυχενικη τα πηγαμε μια χαρα :-D

Α και μαλλον φερνω ισορροπια στο κλαμπ. Οπως ειπε κ ο γιατρος "μη βιαστεις να τα παρεις γαλαζια αλλα για αγορακι το βλεπω"

είδες που σου τα 'λεγα? όλα τέλεια λοιπόν... Βλέπω να τα "τρώμε" τα κορίτσια... Κι εγώ αγόρι έχω.... !!!

little star ευχαριστώ κοπέλα μου για τις ευχές!:P Εγώ είμαι 13 και 6 και κάπως έχει βελτιωθεί η κατάσταση την τελευταία εβδομάδα, οπότε κάνε λίγη υπομονή ακόμα...

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Κορίτσια!!! Ειμαι καλά!! Φύγανε ολα τα συμπτώματα!! Εντάξει έμεινε λίγο φούσκωμα κ μειδαμινες σκατοναυτιουλες μολις ξυπνήσω αλλά μετά ειμαι τέλεια! Επιτέλους! Μαρτύρησα 6 ολόκληρες εβδομάδες! Βέβαια η διάθεση Μ δεν ειναι κ στα ύψη λόγω κατάθλιψης που σας έλεγα αλλά ειμαι καλα... Αύριο φεύγω για 2-3 μέρες Χαλκιδική να ξεσκασουμε!

Boulitsa έφτασε η ώρα εε!;! Άντε η ώρα η καλή ολα τέλεια!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Boulitsa!!!!!!!! Έφτασε η μεγάλη μέρα!!!! Η ώρα η καλήηηηη!!!!!!!:D:D:D:D

Κορίτσια, πώς τα πάτε με τη ζέστη; Εγώ μπορώ να πω ότι δυσκολεύτηκα αυτές τις μέρες και ευτυχως πήρε ο άντρας μου την άδεια και με βοηθάει με το μικρό, γιατί θα τα είχα παίξει τελείως. Κατά τα άλλα όλα καλά.

Το μωρό δεν το έχω ακούσει, μου φαίνεται πλύ νωρίς. Το πρώτο το είχα ακούσει στις 21 εβδομάδες νομίζω και στις 22 πιο ξεκάθαρα.

Ανυπομονώ!!! Φιλάκια σε όλες!!! Και στα πιτσιρίκια και στα σποράκια!!!!!

FEJKp3.png

zHIYp3.png

Γειά σου Γκρέτα!! Καλά είμαι, είχα κάτι ψιλοπονάκια αυτές τις μέρες, αλλά ο γιατρός μου είπε ότι δεν είναι τίποτα, απλά μεγαλώνει η μήτρα τώρα και είναι φυσιολογικό. Την άλλη εβδομάδα έχω υπέρηχο να δω την κουτσούνα μου και ανυπομονώ να δω πώς μεγάλωσε.

Κατα τα άλλα, από κοιλίτσα, μέτρια μπορώ να πω ότι έχω φουσκώσει, σε σχέση με το γιο μου που δεν φαινόταν τίποτα μέχρι τον 6ο μήνα!!!

Τώρα είμαι σε φάση που ψάχνω στρώμα για κανονικό κρεββάτι του γιου μου και έχω μπερδευτεί εντελώς. Τα cocomat είναι πανάκριβα πραγματικά και δεν ξέρω αν αξίζουν και τόσο τελικά, να σας πω την αλήθεια. Πήγα και στη media και είδα μερικά, αλλά δεν ξέρω τί να πάρω για αυτήν την ηλικία. Είναι σημαντικό το στρώμα για τη στήριξη της σπονδυλικής στήλης, ειδικά τώρα που είναι στην ανάπτυξη.

Αυτοί εκεί διαφημίζουν πιο πολύ τα στρώματα με ανεξάρτητα ελατήρια, αλλά μου φαίνονται υπερβολικά μαλακά. Ξέρω ότι πλέον δεν ισχύει αυτό που έλεγαν παλιά, ότι δηλαδή το στρώμα πρέπει να είναι σκληρό, αλλά και τόσο πολύ μαλακό δεν το εμπιστεύομαι. Οπότε μάλλον θα ψάξω αλλού για ένα μέτριας σκληρότητας.

Στο μωρό, πρώτα ο θεός, θα πάρω ίδιο με αυτό που είχα στο μικρό. Λένε ότι κάθε παιδί πρέπει να παίρνει το δικό του στρώμα και το παλιό να το πετάμε τελείως, να μην το δίνουμε σε άλλο μωράκι.

Πάντως, γενικά σε αυτήν την οικογένεια έχουμε ένα θέμα με τα στρώματα, γιατί ούτε το δικό μας βγήκε καλό και αναγκαστήκαμε να το αλλάξουμε...

FEJKp3.png

zHIYp3.png

(μιας και η vtgian μάλλον κάνει βουτιές... :tongue:)

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα...

♒ Τα υδροχοάκια

Marianna P.: 05/02/2015

Papagalia: 06/02/2015 ♀

greta: 08/02/2015 ♀

boulitsa: 12/02/2015 ♂

Little_Star: 17/02/2015

♓ Τα ψαράκια

vtgian: 19/02/2015 ♀

Quinsey: 20/02/2015 ♂

aik: 22/02/2015

kashmam: 25/02/2015 ♂

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρααα...

Boulitsa να ΖΗΣΕΤΕΕΕ!

kashmam άντε επιτέλους να έρθεις στα ίσα σου κοπέλα μου, να ανέβει και η διάθεσή σου!!

Εγώ είμαι καλά (αν και δεν κάνω και πολλά πράγματα ψέμματα μην πω :) )

και ετοιμάζομαι για τις διακοπές μου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Παρασκευή 17:00 αναχωρούμε για το νησί μου :D

Το περιμένω πώς και πώς!!! :D:D:D

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλησπερα και απο εμενα!

μπραβο kashmam με το καλο ο μπεμπης σου!

Papagalia δυσκολα τα πραγματα με τα στρωματα.παντως μην τρελενεσαι και αγχωνεσαι.σιγουρα κατι θα βρεις που θα ειναι τι ιδανικο.

Quinsey καλες διακοπες..να περασεις ομορφα.

Νεα εγω δεν εχω τα ιδια σε γενικες γραμμες.κοιλια εχω κανει και εγω.με τον γιο μου στον 6° και δεν με καταλαβαιναν.ψιλοπονακια εχω ειδικα οταν σηκωνω τον μικρο αλλα δεν γινετε αλλιως.

επισης εχω βαρυνει πολυ!!! ευττχως ο καιρος δροσισε αρκετα!

τωρα αναμενω την β' επιπεδου πως και πως αλλα εχω ακομα...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γκρέτα, εμένα μπυ είπε ότι θα με δει μετά την αυχενική πάνω στο μήνα μία φορά και τον επόμενο μήνα θα κάνουμε τη Β επιπέδου. Δηλαδή θα τον δω τώρα, τέλη Αυγούστου και μετά τέλη Σεπτεμβρίου για τη β.

Στρώμα βρήκα τελικά για το παιδί, ακριβώς όπως το ήθελα, δηλαδή μέτριο! Το περιμένουμε σε 15 μέρες!!!!!!

FEJKp3.png

zHIYp3.png

εμενα ζηταει να με δει καθε δυο εβδ papagalia.

δεν εχει ιατρειο, πηγαινω στο Αλεξανδρας. για αυχενικη β'επιπεδου και doppler παω σε εμβρυολογο.

Με γεια το καινουριο σας στρωμα :)

Οι υπολοιπες τι κανετε? φουσκωνετε?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γεια σας και από εμάς!

Επιστρέψαμε αφού κάναμε τα μπανάκια μας, καλοφάγαμε (αλλά δεν πήραμε κιλα yes!), κοιμηθήκαμε με το παραπάνω και γυρίσαμε με σχεδόν καθόλου συμπτώματα αφού αισίως μπήκαμε είμαστε πια 14w1d. Η κοιλίτσα άρχισε σιγά σιγά να κάνει την παρουσία της αισθητή και πολύ χαίρομαι! Βγήκαν και τα αποτελέσματα της κυστικής ίνωσης, όλα καλά. Θα πάω την άλλη εβδομάδα στο γυναικολόγο για περαιτέρω οδηγίες και τον Οκτώβρη ξανά στον εμβρυολόγο για τη Β΄επιπέδου. Ανυπομονώ να το ξαναδώ το μπεμπάκι!

Greta μου πολύ στεναχωρέθηκα που δεν ευχαριστηθήκατε τις διακοπούλες σας :( Να τον χαίρεσαι το αγόρι σου, να γίνει μεγάλος υπεύθυνος αδελφός!

Boulitsa, συγχαρητήρια για τον γάμο και τη βάφτιση, περιμένουμε με αγωνία όλες τις λεπτομέρειες!

Kashman πολύ χαίρομαι που είσαι καλύτερα με τα συμπτώματα αλλά μη το βάζεις κάτω με την κατάθλιψη. Και να θυμάσαι, εδώ είμαστε όταν θέλεις να μιλήσεις κάπου, να σε ακούσουμε και να σε βοηθήσουμε. Να μιλάς και να μην κλείνεσαι.

Η Quinsey μάλλον θα κάνει τις βουτιές της :D

Papagalia και εγώ πλέον μόνο πονάκια και τραβήγματα έχω, είναι όντως επειδή μεγαλώνει η κοιλίτσα! Με γεια το στρώμα!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...