Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Little μου με το μπουκάλι τα "αναγκάζεις" να πίνουν περισσότερο καθώς το γάλα ρέει άφθονο κ πιο εύκολα όποτε πίνουν περισσότερο επίσης με το ξένο θα χορταίνει πιο καλα όποτε μην απόρησεις αν σ τρωει ακόμα κ ανα τρίωρο (ανάλογα την ποσότητα βέβαια π θα πίνει). Εχει δίκιο η Βάσω να δοκιμάσεις το πρώτο πρωινό γάλα να ειναι το ξένο.

Επίσης μια συμβουλή με όλη μ την αγαπη, μην ακούσεις ποσά ml θ σ πει ο παιδιατρος να πίνει αλλά όσα θα θέλει το μωράκι σ! Εμάς βγαίνοντας από το νοσοκομειο μ είχαν πει 60ml να δίνω κ ο μικρός για να χορτάσει ήπιε 180! Τρεις φορές έφτιαξα από 60 γιατι έκλαιγε!!!

Αν κ όπως τα λες πρέπει να ειναι φαγανός ο δικός σ!! οπουε ξεκινάς κ βλέπεις ποσο θα πιει!

Ποτέ θα το ξεκινήσεις;;; Οταν το κανεις πες μας πως πήγε κ ποσο ήπιε...!

Με 180 θα ξεκινησω κ εγω..αρα λετε αυριο το πρωι να πρωτο δωσει ο συζυγος?ελεγα σημερα μεσημερακι,δοκιμαστικα..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kashmam, ο γιατρός σου είναι όντως πολύ καλός, μακάρι να ήμουν Θεσσαλονίκη να τον είχα! Για πλαστική το σκέφτομαι και εγώ για αργότερα, να διορθώσω το στήθος που έχει μία διαφορά. Ευτυχώς κρατιέται ακόμα στο ύψος του :)

Greta πολλές αναποδιές όντως! Η γλωσσοφαγιά είναι (ξέρεις εσύ) ή ατιστάθμισμα για την απόκτηση των υπέροχων παιδιών μας :)

Little_star και εμένα έτσι μου έχει πει η παιδίατρός μου (αλλά ανά εβδομάδα). Προσπάθησε το με το πρώτο του γεύμα μετά από ύπνο.

Σήμερα θα πάμε επίσκεψη σε κάτι φίλους, θα είναι η πρώτη μας επίσημη επίσκεψη και δική μου έξοδος (που θα σουλουπωθώ δηλαδή για να βγώ). Έφτιαξα και τα φρύδια μου που είχα γίνει γιαγκούλας, θα βάψω και νύχι, λες και θα πάω Μαζωνάκη νιώθω χα χα χα!

Έτσι να μας βλέπουν οι άντρες μας και να πέφτουν κάτω να ξαναζούμε τα πρώτα ραντεβού ένα πράγμα :)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Εμείς κοριτσι μ προτείναμε το πρωι για καλυτερα για να ειναι κ πεινασμένος μήπως το δεχτεί πιο εύκολα το μπουκάλι... Αν εσυ θέλεις σήμερα δώσε σήμερα... Οτι θέλεις εσυ!!

Αλλά γράψε μας μετα πως πήγε...

KMwEp3.png

Α καλα το χει η μερα...

Βασωεγω ισιωσα μαλλι νοιωθω αλλος ανθρωπος!!!εβγαλα και selfie αχαχχα..

Πολυ γλωσσοφαγιά και απο εδω ο κακος χαμος!φαντασου οτι ειμαστε κανα μηνα αρρωστοι μονίμως!

Καλη βολτα να περασετε σουπερ!

little εγω δεν ξερω πως να σε βοηθησω με τον σταδιακο αποθηλασμο..

Να σου πω την αληθεια μου ηλπιζα οτι θα αλλαζες γνωμη σιγα σιγα..........αλλα βλεπω οτι το θες πολυ να αποθηλασεις και αν αυτο σε κανει να νοιωσεις καλυτερα τοτε καντο το συντομότερο, οι πιο εμπειρες θα σε βοηθησουν!Καλη επιτυχία!

kashmam χαιρομαι που σου αρεσε :D

Οντως αν ημουν και εγω απ τα μερη σου θα τον ειχα επιλεξει για παιδιατρο...να μας γραφεις και εμας οτι συμβουλες σου δινει.

Τελικα η μπεμπα πως τα παει με τον υπνο?Τον πηρες τηλ να τον ρωτησεις?

Κοριτσια με εχει τρελανει ο μπεμπουλης!!!!Ολο μας γελαει με φωνουλα...οι κραυγες και οι φωνουλες που βγάζει ειναι απιστευτες...

Αλλα θα μου βγαλει την πιστη το βλεπω.είναι πολυ ζορικος..το βυζι το θελει μονο και μονο οταν πειναει για κανεναν αλλον λογο.προς το παρον τουλάχιστον!

Για παραδειγμα αρχιζει κλαιει και αμεσως παω να τον θηλασω και κανει χειροτερα!Συμβαινει σε καμμία αλλη αυτο?Υποθετω οτι δεν πειναει και μου το δειχνει,λογικα!

Αρα του συμβαινει κατι άλλο οποτε δεν επιμενω..

Ειχα μαθει αλλιως ρε γαμωτο και με τρομαζει αυτο μερικες φορες.Επισης καλεσα τον παιδιατρο ο οποιος μου ειπε εφ οσον δεν εχει πυρετο κανουμε εμβολιο χωρις κανένα προβλημα.Αρα απο εβδομαδα θα τρυπηθουμε.Επισης μου ειπε αν τον δω και δεν τρωει η δεν μπορει να παρει ανασα να τον καλεσω να τον ακουσει γιατι ακουω χχρρρ χρρρ στο στηθος!

Βεβαια με τον ορο βγαζει κατι μυξες και φλεμματα...

Δευτερο μπουκαλι ορου τελειωνει μεσα σε δυο μηνες!!!!!!

Κατα τ αλλα ειμαι τρελα ενθουσιασμένη με το καινουριο ψυγειο (αν και για κουζινα πηγαινα) και ειμαι επισης ενθουσιασμένη με τον καιρο,με τον ηλιο δηλαδη... ;)

Καλο μας μεσημερι

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Α καλα το χει η μερα...

Βασωεγω ισιωσα μαλλι νοιωθω αλλος ανθρωπος!!!εβγαλα και selfie αχαχχα..

Πολυ γλωσσοφαγιά και απο εδω ο κακος χαμος!φαντασου οτι ειμαστε κανα μηνα αρρωστοι μονίμως!

Καλη βολτα να περασετε σουπερ!

little εγω δεν ξερω πως να σε βοηθησω με τον σταδιακο αποθηλασμο..

Να σου πω την αληθεια μου ηλπιζα οτι θα αλλαζες γνωμη σιγα σιγα..........αλλα βλεπω οτι το θες πολυ να αποθηλασεις και αν αυτο σε κανει να νοιωσεις καλυτερα τοτε καντο το συντομότερο, οι πιο εμπειρες θα σε βοηθησουν!Καλη επιτυχία!

kashmam χαιρομαι που σου αρεσε :D

Οντως αν ημουν και εγω απ τα μερη σου θα τον ειχα επιλεξει για παιδιατρο...να μας γραφεις και εμας οτι συμβουλες σου δινει.

Τελικα η μπεμπα πως τα παει με τον υπνο?Τον πηρες τηλ να τον ρωτησεις?

Κοριτσια με εχει τρελανει ο μπεμπουλης!!!!Ολο μας γελαει με φωνουλα...οι κραυγες και οι φωνουλες που βγάζει ειναι απιστευτες...

Αλλα θα μου βγαλει την πιστη το βλεπω.είναι πολυ ζορικος..το βυζι το θελει μονο και μονο οταν πειναει για κανεναν αλλον λογο.προς το παρον τουλάχιστον!

Για παραδειγμα αρχιζει κλαιει και αμεσως παω να τον θηλασω και κανει χειροτερα!Συμβαινει σε καμμία αλλη αυτο?Υποθετω οτι δεν πειναει και μου το δειχνει,λογικα!

Αρα του συμβαινει κατι άλλο οποτε δεν επιμενω..

Ειχα μαθει αλλιως ρε γαμωτο και με τρομαζει αυτο μερικες φορες.Επισης καλεσα τον παιδιατρο ο οποιος μου ειπε εφ οσον δεν εχει πυρετο κανουμε εμβολιο χωρις κανένα προβλημα.Αρα απο εβδομαδα θα τρυπηθουμε.Επισης μου ειπε αν τον δω και δεν τρωει η δεν μπορει να παρει ανασα να τον καλεσω να τον ακουσει γιατι ακουω χχρρρ χρρρ στο στηθος!

Βεβαια με τον ορο βγαζει κατι μυξες και φλεμματα...

Δευτερο μπουκαλι ορου τελειωνει μεσα σε δυο μηνες!!!!!!

Κατα τ αλλα ειμαι τρελα ενθουσιασμένη με το καινουριο ψυγειο (αν και για κουζινα πηγαινα) και ειμαι επισης ενθουσιασμένη με τον καιρο,με τον ηλιο δηλαδη... ;)

Καλο μας μεσημερι

Γκρετούλα γιατί δεν του δίνεις κανένα σιροπάκι προληπτικά αυτό με τα ακροαστικά του που λες μου ακούγεται απειλητικό. Αλλά και πάλι ότι σας πει ο γιατρός σας. Γρήγορα και περαστικά να έχετε. Όταν διάβαζα στις αρχές το thread σας έλεγες πως δεν θες να έχεις νεογέννητο άρρωστο και τελικά αρρώστησε ο μικρούλης σου. Εγώ κάτι ξέρω και έχω γίνει προληπτική το μάτι παιδί μου δεν αντέχουν οι τριγύρω μας όταν είμαστε ευτυχισμένοι και δεν μιζεριάζουμε. Τελοσπάντων να σου πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα.

Τι μάρκα ψυγείο πήρες αν επιτρέπεις;; Καλορίζικο να είναι :-P

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Γκρετα μου,θελω να εχει επαφη μην κ δεν μου το δεχεται μετα..την ημερα τρωει ανα μιαμιση ωρα..που να βαψω μαλλι?ουτε μεχρι τα μαγαζια μιση ωρα απο εδω δεν προλαβαινω..ασε που ξανααρχισαν τα πετρωματα..γιατι ομως??ολη την ωρα νιωθω τις θηλες ερεθισμενες..

F4oIp2.png

Βρε κοριτσια πειτε μου αν ειμαι υπερβολικη,θελω ο αντρας μου το σκ να μαθαινει το μωρο κ οχι να κανει δουλειες στο σπιτι κ μετα να χανεται στο ιντερνετ..του ειπα αυριο να λειψω μαξιμουμ διωρο απο το σπιτι,τοσο καιρο μονη χωρις το μωρο εχω παει ενα τεταρτο στο μαρκετ..μου ειπε λοιπον οτι αν γυρισω κ εχει πλανταξει επειδη πειναγε να μην μου φανει περιεργο..κ οτι οταν δεχτει μπιμπερο τοτε να λειπω τοση ωρα...

F4oIp2.png

Βρε κοριτσια πειτε μου αν ειμαι υπερβολικη,θελω ο αντρας μου το σκ να μαθαινει το μωρο κ οχι να κανει δουλειες στο σπιτι κ μετα να χανεται στο ιντερνετ..του ειπα αυριο να λειψω μαξιμουμ διωρο απο το σπιτι,τοσο καιρο μονη χωρις το μωρο εχω παει ενα τεταρτο στο μαρκετ..μου ειπε λοιπον οτι αν γυρισω κ εχει πλανταξει επειδη πειναγε να μην μου φανει περιεργο..κ οτι οταν δεχτει μπιμπερο τοτε να λειπω τοση ωρα...��

Little όλοι οι άντρες χαζεύουν στο ίντερνετ ή ακόμα χειρότερα στην τιβί αν θες να λείψεις από το σπίτι τάισε τον μικρό και βγες αμέσως μετά να είναι φαγωμένος αλλά γιατί δεν τον παίρνεις μαζί σου στην βόλτα σου κι έτσι και το μωράκι θα βγει και εσύ θα κάνεις την βόλτα και ο σύζυγος δεν θα σου γκρινιάζει. Αν πάλι θες να βγεις μόνη σου χωρίς κανέναν τότε πρέπει να είναι ταισμένος ο μικρός και μετά να βγεις. Εκτός αν αφήσεις γάλα αντλημένο ή αν δώσει ο άντρας σου γάλα σε σκόνη.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλησπέρα κορίτσια!

Δυστυχώς LITTLE έτσι είναι, αν δεν έχεις γάλα αφήσει μπορεί να γυρίσεις και να γίνεται χαμός γιατί δεν ξέρεις πότε θα θελήσει να φάει. Εγώ 5 λεπτά έλειψα μια μέρα και τους βρήκα αγκαλιά με τον μικρό να κλαίει γιατί μόλις είχε ξυπνήσει και πειναγε.

Κορίτσια με ενδιαφέρει και εμένα η ανορθωση από πριν μείνω έγκυος γιατί το στήθος μου είναι μεγάλο και βαρύ!!!

Εμείς σήμερα έχουμε γκρινιτσα πρέπει να περνάμε άλμα... να δούμε πόσο θα κρατήσει !!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

enseignante ειναι κατα στα σιροπια.δεν μου εχει ωσει ποτε!Δεν εχουν βηχα ευτυχως.και τον ρωτησα για τα ακροαστικα ακούγονται μονο με στηθοσκοπιο..αυτα ειναι φλεμματα και.μυξες που γυρνανε πισω..

Γι αυτο θελει προσοχη ειδικα στο μωρο γιατι μπορει να κανει αλλα μετα...δεν λεω τι γιατι οτι λεω το λουζομαι hehe

Το ψυγειο μαρκας Samsung, εχω και τοπλυντηριο ρουχων οπου εμεινα πολυ ευχαριστημενη...συν τα κινητα μας τοσα χρονια ;);)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

little δεν εισαι υπερβολικοι καθολου...ετσι ειναι οι αντρες δυστυχως!

Οσο για τον θηλασμο τραβας οτι εγω με τον μεγαλο.....απορω και εγω που βρηκα το.κουραγιο και συνέχισα... Παντως μετα το 3μηνο στρωνουν οοολα!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αντε ρε κορίτσια καμια δεν ξερει ποσο μπορει να κοστίζει μια ανόρθωση;;;

Εγω θελω να ρωτήσω τωρα τον παιδίατρο στις 23 π θα παμε αν μπορω να παω σε διατροφολόγο για κα κανω καμια διατροφή για να μειωθεί κ το λίπος μ, αλλιώς δεν εξηγείτε να μ εχει μείνει ενα κιλό αλλά να μην κλείνουν τα παντελόνια στην κοιλιά... Κ για γυμναστήριο θελω να ρωτήσω για power plate αεροβική βάρη κ τετοια... Καπου ειχε παρει το μάτι μ οτι έγραφε αυτές π θηλάζουν να μην γυμνάζουν τους μυς τ στήθους...

Κ για σολάριουμ θελω να ρωτήσω αν μπορω να κανω αργοτερα κ για τατουάζ!

Αυταααα...

KMwEp3.png

Αχ Greta ο αντρας μ κόλλημα με τα κινητά Samsung σήμερα πηγαμε στα public κ ζαχαρωνε το Samsung Galaxy 6 900?!!! Με τπτ ομως!!!! Ούτε να το σκεφτεί!! Εχει το 4 κ θέλει να το πουλήσει κ να παρει το 6... Αλλά μπααα...!!

Εγω πάλι ειμαι τ iPhone πολυ παντόφλες τα Samsung.

KMwEp3.png

Πρεπει να τρωω σαν βοδαρα αλλιως δεν εξηγειται οτι ειμαι ακομα οχτω κικα πανω απο πριν μεινω εγκυος..τοσο ζημια κανουν τα κουλουρια θεσσαλονικης??Διαβαζω ολες εχετε επανελθει,τι να πω... κριμα την αποχη απο γαλακτοκομικα κλπ..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...