Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Hello hello κ από μας!

Little την πήρε τελικά την πιπιλα;! Μπράβο! Ηρεμησες καθολου;

Και εγω ιδρώνα πολυ μέχρι πριν λίγες μερες... Ειναι ορμονικό αυτο ειναι το μονο σίγουρο!

Πειτε κανένα νέο ρε κορίτσια... Κατι να κουτσομπολεψουμε τελοσπαντων...

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρήκα θεμα!!

Εκανε η μαμα μ βλέφαρο πλαστική κ πει την ευκαιρία εκανε κ τις σακούλες κατω από τα μάτια κ λιγο τις ρυτίδες μικροπράγματα... Κ σκέφτηκα οτι εγω οταν αποθηλασω κ περάσει κ λιγος καιρός θα έκανα μια ανόρθωση στήθους γιατι αν ειναι όπως ηταν στον γιο κ χειρότερα σαν δεύτερη φορά φούσκωμα ξεφούσκωμα...χάλια!!! Ποσο λέτε να κοστίζει μια ανόρθωση;;;

KMwEp3.png

Εγω στον γιο έδινα το δικό μ γάλα με μπουκάλι για δυο μήνες μέχρι π κουράστηκα κ αποφασισα να σταματήσω. Έδωσα κατευθείαν το ξένο γάλα κ το δικό μ σιγα σιγα μείωνα τις αντλήσεις με το θηλατρο σε τρεις μερες τελείωσε τα γάλα από εκει π έβγαζα 200ml από κάθε στήθος την φορά δλδ με μια άντληση έβγαζα 400ml έφτασα να βγάλω 20ml και από τα δυο κ εκει ηταν π δεν ξανά άντλησα... Ειχα μπόλικο γάλα! Μακάρι να μπορούσα να δω ποσο εχω κ τωρα...

Δεν ειχα τεράστιο στήθος αλλά ηταν μεγαλούτσικο κ μετα π τελείωσα με το γάλα μου, μίκρυνε κ έπεσε... Εμένα δεν μ άρεσε καθολου! Τωρα πάλι τούμπανο κ μετα πάλι θα πεσουνε... Ε δεν λεει 26 χρόνων κοπέλα με πεσμένα βυζια...

KMwEp3.png

Εγω στον γιο έδινα το δικό μ γάλα με μπουκάλι για δυο μήνες μέχρι π κουράστηκα κ αποφασισα να σταματήσω. Έδωσα κατευθείαν το ξένο γάλα κ το δικό μ σιγα σιγα μείωνα τις αντλήσεις με το θηλατρο σε τρεις μερες τελείωσε τα γάλα από εκει π έβγαζα 200ml από κάθε στήθος την φορά δλδ με μια άντληση έβγαζα 400ml έφτασα να βγάλω 20ml και από τα δυο κ εκει ηταν π δεν ξανά άντλησα... Ειχα μπόλικο γάλα! Μακάρι να μπορούσα να δω ποσο εχω κ τωρα...

Δεν ειχα τεράστιο στήθος αλλά ηταν μεγαλούτσικο κ μετα π τελείωσα με το γάλα μου, μίκρυνε κ έπεσε... Εμένα δεν μ άρεσε καθολου! Τωρα πάλι τούμπανο κ μετα πάλι θα πεσουνε... Ε δεν λεει 26 χρόνων κοπέλα με πεσμένα βυζια...

Ελα ρε,σε τρεις μερες;Κ μενα γιατι μου λενε θα παρει πανω απο μηνα?

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Βασω σοβαρα και εσενα το πλυντηριο πιατων??Τι γινεται βρε παιδια...εύχομαι να μας βγει καλο!!

little αποθηλασα οταν ηταν 14μηνων!!μπαμ και κατω..

Ειπα να τον αφγσω στην μαμα μου 2-3μερες αλλα μια αντεξα μακρια του :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μεσα σε 4 μερες σταματησε το πρηξιμο και σταματησε να παραγει....Ζητουσε αλλα δεν εδινα εδωσα δυο τρεις φορες επειδη τον λυπομουν...την νυχτα δεν εδωσα ποτε γαλα...μονο νερο!

εύκολα ηταν σχετικα!

kashmam αχ και εγω θελω στο στηθος....φουσκωμα ξεφουσκωμα τοσο καιρο.....δραμα η κατασταση.ποσο κοστιζει?

Η μαμα σου ευχαριστημένη?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Δεν ξερω ρε γμτ ποσο κοστίζει μια ανόρθωση (γιατι μ άρεσε π μίκρυνε δεν θελω να βάλω στήθος)

Η μαμα μ πήγε σε οφθαλμίατρο πλαστικό χειρουργό. Ναι ειναι ευχαριστημένη αλλά τα μάτια της ειναι σαν να έφαγε μπουνιά!! Γέλασα πολυ οταν την είδα!

Little αν το σταματήσεις μαχαίρι παίρνει τοσο 3-4 μερες. Προφανώς οταν σ λένε μήνα ίσως εννοούν οταν μπουνε τα φαγητά πχ τα φρούτα δίνεις την πρώτη μερα μια φέτα μήλο(αλεσμένο) δλδ 2-3 κουταλιές κ μετα συμπληρώνεις με γάλα... Την επόμενη μερα θα δώσεις μισό μήλο κ μετα γάλα μετα ολόκληρο μήλο κ μισή μπανάνα κ μετα γάλα κ παει λέγοντας μέχρι να μπει κ το αχλάδι κ να φάει κ τα τρία φρούτα ολόκληρα κ να γίνει ενα ολοκληρωμένο γεύμα χωρίς να δώσεις γάλα από πίσω... Αν το σκεφτείς αυτο να γινεται σε τρία γεύματα κ να μείνει μονο πρωι κ βράδυ το γάλα κ να το σταματήσεις κ αυτο σ παίρνει κανα μήνα... Δεν ξερω αλλιώς γιατι ν σ ειπαν για μήνα... Ποιος σ το ειπε αλήθεια;;

Το πως μπαίνουν τα φαγητά τα ειπα όπως μας τα ειπε ο Παιδιατρος...

KMwEp3.png

Good morning :D

Εχω διαβασει τα παντα απ τον Παπαβεντση και για την διατροφη μωρου και της θηλάζουσας.

Αυτο που κανει εντυπωση ειναι οτι δεν απαγορευει τιποτα στην διατροφή της μαμας την περιοδο του θηλασμου,και λεει αν θυμαμαι καλα οτι δεν υπαρχουν κανονες.δηλ ενα μωρακι οντως μπορει να το πειραξουν τα οσπρια ενω ενα αλλο οχι...

Τοτε η μαμα σταματαει για λιγο το συγκεκριμενο φαγητο αλλα μετά απο λιγο το ξανα εντάσσει στο μενου.

Επίσης η ξαδερφη μου ειχε εκτυπωσει την διατροφή του μωρου και την ακολουθησε κατα γραμμα για τον γιο της...και σκοπευω να της το ζητησω

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Greta υπεροχο!!! Σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!

Ναι κ μενα μ ειπε τρως τα παντα με μετρο κ μονο για το γαλα μ ειπε οχι πολυ, κανα φλυτζανι την ημερα μονο.

Ειναι οντως πολυ καλος! Εγω παντως τον εχω συστησει σε πολλες φιλες κ γνωστες π γεννησαν κ ολες εμειναν ευχαριστημενες αρα δεν ειναι τυχαιο...

Τεσπα, θελω ν παω cosmos ν αλλαξω κατι δωρα της μικρης κ ο μπαμπας μας δεν ξεκουνιεται απο τον καναπε!!!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Δεν ξερω ρε γμτ ποσο κοστίζει μια ανόρθωση (γιατι μ άρεσε π μίκρυνε δεν θελω να βάλω στήθος)

Η μαμα μ πήγε σε οφθαλμίατρο πλαστικό χειρουργό. Ναι ειναι ευχαριστημένη αλλά τα μάτια της ειναι σαν να έφαγε μπουνιά!! Γέλασα πολυ οταν την είδα!

Little αν το σταματήσεις μαχαίρι παίρνει τοσο 3-4 μερες. Προφανώς οταν σ λένε μήνα ίσως εννοούν οταν μπουνε τα φαγητά πχ τα φρούτα δίνεις την πρώτη μερα μια φέτα μήλο(αλεσμένο) δλδ 2-3 κουταλιές κ μετα συμπληρώνεις με γάλα... Την επόμενη μερα θα δώσεις μισό μήλο κ μετα γάλα μετα ολόκληρο μήλο κ μισή μπανάνα κ μετα γάλα κ παει λέγοντας μέχρι να μπει κ το αχλάδι κ να φάει κ τα τρία φρούτα ολόκληρα κ να γίνει ενα ολοκληρωμένο γεύμα χωρίς να δώσεις γάλα από πίσω... Αν το σκεφτείς αυτο να γινεται σε τρία γεύματα κ να μείνει μονο πρωι κ βράδυ το γάλα κ να το σταματήσεις κ αυτο σ παίρνει κανα μήνα... Δεν ξερω αλλιώς γιατι ν σ ειπαν για μήνα... Ποιος σ το ειπε αλήθεια;;

Το πως μπαίνουν τα φαγητά τα ειπα όπως μας τα ειπε ο Παιδιατρος...

Για σταδιακο αποθηλασμο πριν μπουν στερεες τροφες μου ειπε,δλδ να αντικαθιστω γευμα με ξενο ανα τρεις μερες..εμενα κανει πεντακοσια γευματα ομως,τι θα κανω??

F4oIp2.png

Kashmam, ο γιατρός σου είναι όντως πολύ καλός, μακάρι να ήμουν Θεσσαλονίκη να τον είχα! Για πλαστική το σκέφτομαι και εγώ για αργότερα, να διορθώσω το στήθος που έχει μία διαφορά. Ευτυχώς κρατιέται ακόμα στο ύψος του :)

Greta πολλές αναποδιές όντως! Η γλωσσοφαγιά είναι (ξέρεις εσύ) ή ατιστάθμισμα για την απόκτηση των υπέροχων παιδιών μας :)

Little_star και εμένα έτσι μου έχει πει η παιδίατρός μου (αλλά ανά εβδομάδα). Προσπάθησε το με το πρώτο του γεύμα μετά από ύπνο.

Σήμερα θα πάμε επίσκεψη σε κάτι φίλους, θα είναι η πρώτη μας επίσημη επίσκεψη και δική μου έξοδος (που θα σουλουπωθώ δηλαδή για να βγώ). Έφτιαξα και τα φρύδια μου που είχα γίνει γιαγκούλας, θα βάψω και νύχι, λες και θα πάω Μαζωνάκη νιώθω χα χα χα!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Little μου με το μπουκάλι τα "αναγκάζεις" να πίνουν περισσότερο καθώς το γάλα ρέει άφθονο κ πιο εύκολα όποτε πίνουν περισσότερο επίσης με το ξένο θα χορταίνει πιο καλα όποτε μην απόρησεις αν σ τρωει ακόμα κ ανα τρίωρο (ανάλογα την ποσότητα βέβαια π θα πίνει). Εχει δίκιο η Βάσω να δοκιμάσεις το πρώτο πρωινό γάλα να ειναι το ξένο.

Επίσης μια συμβουλή με όλη μ την αγαπη, μην ακούσεις ποσά ml θ σ πει ο παιδιατρος να πίνει αλλά όσα θα θέλει το μωράκι σ! Εμάς βγαίνοντας από το νοσοκομειο μ είχαν πει 60ml να δίνω κ ο μικρός για να χορτάσει ήπιε 180! Τρεις φορές έφτιαξα από 60 γιατι έκλαιγε!!!

Αν κ όπως τα λες πρέπει να ειναι φαγανός ο δικός σ!! οπουε ξεκινάς κ βλέπεις ποσο θα πιει!

Ποτέ θα το ξεκινήσεις;;; Οταν το κανεις πες μας πως πήγε κ ποσο ήπιε...!

KMwEp3.png

Σε οποιο σπιτι κ αν παμε παίρνω δικιά της πάνα κ κουβέρτα κ την βάζω στην κρεβατοκάμαρα. Την πάνα από κατω κ την σκεπάζω κ με την κουβέρτα της...αλλά δεν την βαζω όπως κοιμόμαστε εμείς δλδ κάθετα αλλά οριζόντια. Αργοτερα οταν μεγαλώσει υα βαζω κ δυο μαξιλάρια δεξιά κ αριστερά για σιγουριά οτι αν στριφογυρίσει δεν θ πέσει.

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...