Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Little μου πραγματικά σε καταλαβαίνω όπως εισαι ήμουνα εγω...

Το ποσο με τσατιζε ο Γυναικολογος σ...! Με το ξένο γάλα πιθανότατα να εχει κάποιες στάνταρ ωρες πχ οτι θα τρωει ανα 2 ωρες γιατι θ ειναι πιο παχύ θ το χορταίνει πιο καλα. Μακάρι να σ το δεχτεί το μπουκάλι κ την πιπίλα να παρεις τα πάνω σ!!

Ολα θα φτιάξουν κοπέλα μ γλυκιά! Λιγο ακόμα κουραγιο κ ολα θα μπουν στη σειρά...

Πάντως αυτα τα λόγια δεν στα ειπα για να μ πεις ευχαριστώ... Αλλά για να ξεχάσεις τα λόγια του γυναικολόγου σ... Γιατι ούτε έγκυος εκανε κ ή δεν εχει παιδια ή ακόμα κ αν εχει δεν νομιζω να τα μεγαλώνει αυτός για να ξερει...

KMwEp3.png

Θα συμφωνήσω με την kasmam! Αν είναι δυνατόν να τα λέει αυτά! Όλοι ξέρουν ότι με τον θηλασμό πρόγραμμα δεν υπάρχει, το φτιάχνει μόνο του το μωράκι. Σπάνια θα βρεις μωράκι με πρόγραμμα τόσο μικρό. Η γνώμη μου είναι βρες έναν παιδίατρο πιστοποιημενο σύμβουλο και συμβουλεψου τον. Ο γυναικολογος ας έχει γνώμη για γυναικολογικα, για τα παιδιά ακούμε τους παιδίατρους.

Επίσης ρίξε λίγο τις προσδοκίες σου και άσε τα πράγματα να πάρουν το ρυθμό τους. Μπορεί μέχρι τώρα να είχες τον απόλυτο έλεγχο στη ζωή σου, τώρα όμως έχεις να κάνεις με ένα νέο ανθρωπάκι, που έχει δική του βούληση όσο μικρό και αν είναι. Δοκίμασε με το γάλα, μπορεί να κάνει θαύματα.

Για τον σύζυγο μην φοβάσαι. Ολονων μας δουλεύουν και γυρνανε κουρασμενοι, και το μωράκι δυστυχώς σε αυτή τη φάση είναι ακόμα μια κούραση. Μην ακούς που κάποιες το κάνουν να μοιάζει η απόλυτη ευτυχία και ευκολία. Αυτό δεν υπάρχει, εγγυημένα. Δεν λέγεται το πρώτο τρίμηνο του μωρού τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης αδικως. Είναι το ίδιο εξαντλητικο. Υπομονή και να σκέφτεσαι ότι και το μωράκι σου θα μεγαλώσει όπως χιλιάδες άλλα που είχαν σοβαρά προβλήματα (χωρίς να εννοώ ότι η περίπτωση σας είναι ευκολακι).

Στα λέω με κάθε καλή πρόθεση, άλλωστε και εγώ του προγράμματος είμαι και νιώθω τελείως έξω από τα νερά μου.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλα που τον πέτυχες το γυναικοΛόγο; Όχι από πλευράς γνώσεων γυναικολογίας Αλλα... Αν ειναι δυνατον(!) άμα ηταν έτσι όλες θα μας είχαν χωρίσει πι άντρες μας μολις γεννήσαμε!

Καλα για το θέμα της διατροφής δεν λέω κουβέντα π τύπος ειναι για ξύλο σιγά μην του απολογηθείς κιόλας για όνομα!!!

Τόσα ξέρουν τόσα λενε!

Μην επηρεάζεσαι κοπέλα μου από τέτοιους "καλοθελητές" ο κάθε ένας τόσα ξέρει τόσα λέει! Άκου εκει!!! Συγχύστηκα τωρα(!)

Εμεις περνάμε μια μερα μαρτύριο κλαίει κ οδύρεται ΣΥΝΕΧΕΙΑ εκτός αν εινα γαντζωμένος στο στήθος (μολις παω να τον απομακρύνω ουρλιάζει) αλλα δεν πεινάει μάλλον γιατι αν του δώσω μπιμπερό το πετάει (οκ εκτός από τις στιγμές που όντως πεινάει).

Κλείσαμε την 7η εβδομαδα χτες κ διανύουμε την 8η που ξερω οτι ειναι άλμα αλλα... Δύσκολα τα πράγματα!!! Ξερω υπομονή αλλα... :/

Tsufp2.png0RVqp2.png

Αχ θελω να γραψω τοσα πολλα και δεν εχω χρονο καθολου

Little εχουν δικιο τ κοριτσια

Ακου και τις παλιες δεν υπαρχει προγραμμα κοριτσι μου θα αργησει λιγο αυτο

Αθηνα ειστε σε αλμα και εμεις στην φαση αυτη ειμαστε..μονο.που το.καμαρι μου δεν θελει στηθος θελει.πιπιλα...τρωει και τελος το αφηνει..και μου λειπουν αυτα που μου εκανε ο μεγαλος :(

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Και ναι η γκρίνια με έφτασε στο να υποκύψω στην πιπίλα... Αποτέλεσμα; 2 λέπτα ηρεμίας με το ρολόι κ μετα ... ΣΑματας!

Την πέταξε κ αρνείται να την ξαναπάρει.

Ολονύκτια θα έχουμε!

Τεσπα :/

Για άλλο μπήκα αυριο φεύγω για το χωριό οποτε νο Ίντερνετ οποτε μπήκα να ευχηθώ ένα καλο πασχα/καλές διακοπές κ μακάρι να περάσουμε υπέροχες μερες όλες μας με την οικογένεια μας κ -για πρώτη φορα- τα μπεμπακια μας!!!

:)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Ρε συ Greta μας κοροϊδεύεις;;; Χαχαχαχαχα εσυ δεν έκανες αμάν να παρει την πιπίλα ο μικρός για να μην τραβήξεις οτι τράβηξες με τον μεγαλο κ τωρα λες οτι σ λείπει... Ντιπ για ντιπ αναποφάσιστη!! (Δεν ειρωνεύομαι! Γελάω!)

Αθηνα μου καλό Πάσχα κ σε σενα! Να περάσετε όμορφα κ να γυρίσεις ανανεωμένη κ ξεκούραστη!!

KMwEp3.png

Ρε συ Greta μας κοροϊδεύεις;;; Χαχαχαχαχα εσυ δεν έκανες αμάν να παρει την πιπίλα ο μικρός για να μην τραβήξεις οτι τράβηξες με τον μεγαλο κ τωρα λες οτι σ λείπει... Ντιπ για ντιπ αναποφάσιστη!! (Δεν ειρωνεύομαι! Γελάω!)

Αθηνα μου καλό Πάσχα κ σε σενα! Να περάσετε όμορφα κ να γυρίσεις ανανεωμένη κ ξεκούραστη!!

Ναι ειμαι!!οταν το εγραφα γελουσα...τοτε τρελεναιμουν ενω τωρα μου κακο φαίνεται.... Τρελη κοινως!χαχα

Αθηνα Καλο Πασχα κοριτσακι Καλη Ανασταση!

Καλο δρομο να εχετε!

Καλημερα κοσμε!!!!!Θηλασαμε και την πεφτουμε παλι....

Βρεχει τοσο δυνατα!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημερα μανουλα! Εγω το παθαινα μετα που γεννησα για 10-12 μερες, αλλα οπως αποδειχθηκε ειχα και δεκατα. Υποθεσαμε παρενέργειες της επισκληριδιου!!

Μηπως να μετρήσεις και συ καλου κακου ρην θερμοκρασία σου?

Διαφημίσεις

Εγώ αυτό με τον ιδρώτα το είχα στο τέλος της εγκυμοσύνης και για κάνα μήνα μετά, υπέθεσα ότι είναι σκαμπανεβάσματα ορμονών. Αυτό που έχω ακόμα από τη γέννα μέχρι σήμερα είναι ότι με πιάνει αηδία όταν τρώω ακόμα και όταν πειναω, πράγμα κουλό καθώς μ'αρεσει το φαΐ.

mairy lou τα μωρά μας γεννήθηκαν ίδια μέρα και αν κρίνω από τη δική μου, είναι πολύ δυνατά παιδιά :)

Αθηνά, καλό σας ταξίδι!

Εμάς αφού είδε και αποειδε ότι από τη πιπίλα γάλα δε βγαίνει, οπότε προσπαθώ να της την δώσω παίρνει μια έκφραση αηδίας και τη φτύνει ή την μασάει ρηχά με τα ουλα.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Εγώ αυτό με τον ιδρώτα το είχα στο τέλος της εγκυμοσύνης και για κάνα μήνα μετά, υπέθεσα ότι είναι σκαμπανεβάσματα ορμονών. Αυτό που έχω ακόμα από τη γέννα μέχρι σήμερα είναι ότι με πιάνει αηδία όταν τρώω ακόμα και όταν πειναω, πράγμα κουλό καθώς μ'αρεσει το φαΐ.

mairy lou τα μωρά μας γεννήθηκαν ίδια μέρα και αν κρίνω από τη δική μου, είναι πολύ δυνατά παιδιά :)

Αθηνά, καλό σας ταξίδι!

Εμάς αφού είδε και αποειδε ότι από τη πιπίλα γάλα δε βγαίνει, οπότε προσπαθώ να της την δώσω παίρνει μια έκφραση αηδίας και τη φτύνει ή την μασάει ρηχά με τα ουλα.

Εγώ κοντεύω τους 3 μήνες σε λίγες μέρες τι στο καλό να έχω ακόμα θέμα με τις ορμόνες μου;; Ποιος ξέρει γενικά πάντως αισθάνομαι μονίμως να κρυώνω δεν ξέρω έχω γίνει μάλλον υπερευαίσθητη. Ένας θεός ξέρει πότε θα μου ξαναέρθει η περίοδος.

vtgian Ούτε η δικιά μου την ήθελε την πιπίλα καλύτερα να σου πω που δεν την θέλει :)

Κορίτσια όσες φεύγετε από Αθήνα καλά να περάσετε με τα μωρά σας και προσέξτε μην την αρπάξετε γιατί ο καιρός όλο μας τα χαλάει. Εμείς θα μείνουμε εδώ. Και να σκεφτείς πέρσι τέτοια εποχή τέλη Απριλίου όμως έγινε η σύλληψη του μωρού μου και φέτος το έχω στην αγκαλίτσα μου. Περίεργα τα φέρνει η ζωή μερικές φορές.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Ετσι ειναι οι λεχωνες μην φοβαστε.εγω δεν ιδρωνα ποτε μα ποτε σαν ανθρωπος ουτε σε καύσωνα αλλα μετα τηνπρωτη εγυμοσυμη αλλαξα τελειως..εχω γινει υπερ ευαισθητη σε πολλα,απεκτησα αυχενικο κ αλλα διαφορα!

Τωρα παλι με το που γεννησα αλλαζω 2φορες την νυχτα.και μην ξεχνατε λεχωνες δεν ειμαστε 40μερες αλλα 9μηνες!Ακριβως οσο κραταει και η εγκυμοσυνη!

Εγω τουλαχιστον απο κει και περα θυμαμαι να ενοιωσα ξανα ανθρωπος!!!!Μετα τον αποθηλασμο βεβαια βρηκα τον εαυτο μου!

Τα κακα της ημερα μας χαλασε το ψυγειο απο χθες!

Κατι παλεψε ο αντρας μου και ειπαμε το φτιαξαμε αλλα τζιφος!!!!

Περιμενουμε καινούριο το απόγευμα.... Παει το δωρο του Πασχα :(

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Το έχει ο καιρός Greta μου. Εμάς χάλασε το πλυντήριο πιάτων και το καινούριο έκανε ένα μήνα να έρθει (το πρώτο μαγαζί που πήγα με δούλεψαν ψιλό γαζί και ενώ τους πλήρωσα, με έγραψαν κανονικά και τελικά περίμενα να μου δώσουν πίσω τα χρήματά μου και να πάω αλλού).

Σήμερα έχουμε γκρίνια από νωρίς, να δούμε πως θα περάσει αυτό το απόγευμα...

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλησπέρα,ευτυχώς δέχτηκα με την πιπιλα..σε σημείο να μας πέφτει κ να κλαιμε για αυτο,γιατί ακόμα είμαστε μικροίκ δεν ξέρουμε να την κρατάμε πολύ ώρα..Γκρέτα,πως αποθηλασες κ ποτε?

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...