Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Γεια σου ρε Βάσω!!!!!

Little Για το μπουκάλι π ειπε η νασια καπου το ειχα διαβάσει κ εγω να το δώσει κάποιος άλλος εκτός από την μαμα...

Α! Βάσω κ εμάς μονο μπρούμυτα κοιμαται... Κ ο γιος μπρούμυτα κοιμόταν ο Παιδιατρος με μαλώνει π τα αφήνω ν κοιμούνται μπρούμυτα αλλά... Αφού ετσι θέλουν κ τους αρέσει ομως... Κ πάνω από ολα κοιμούνται!!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το almiron της nutricia...

Αυτο είχα δει στο μαιευτήριο αυτο πήρα.

Η παιδίατρος όταν την ρώτησα μου είπε οτι λιγο πολύ όλα ίδια ειναι κ μονο αν υποψιαστούμε αλλεργία η κατι τέτοιο θα το κοιτάξουμε περισσότερο. Δεν χρειάστηκε ευτυχώς :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Γεια σας κοριτσια τι κανετε?

Εμεις καλα!

Βασουλα καλως ηρθες παλι!!!

Εμεις περναμε την τριτη ιωση στην σειρα!!

Ελαφρια αλλα η μυξα καλα κρατει!

Τελειωνει το δευτερο μπουκαλι ορου,ενος λιτρου φυσικα το καθενα!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Enseignante γιατι κοριτσι μ ετσι σήμερα;

Εμάς σήμερα ειχε ο αντρας μ δουλεια Χαλκιδική κ μας πήρε κ εμάς να μας παει στην κουμπαρά μ με την βαφτιστήρα μ κ τον γιο της!! Χάρηκα πολυ π τους είδα κ ακόμα περισσότερο χάρηκε ο γιος μ π ειδε τα φιλαράκια τ κ παίξανε κ μετα μολις τελείωσε ο αντρας μ την δουλεια πέρασε μας πήρε κ γυρίσαμε...

Αυτα τα νέα μας...

Πάσχα τι θα κανετε κοπελιές;;;

KMwEp3.png

Ένα γεια και από εμένα στα γρήγορα (η μικρή κοιμάται ξαπλωμένη επάνω στον άντρα μου χε χε)!

Σα να βρίσκουμε ρυθμούς και πολύ χαίρομαι... Χθες κοιμηθήκαμε 5 ώρες σερί το βράδυ, το φχαριστηθήκαμε οικογενειακώς :D Πάσχα εδώ Αθήνα, δε βγαίνουμε οικονομικά για να ξαναπάμε Θεσσαλονίκη αλλά δεν πειράζει, θα έρθουν οι γονείς μου στο τέλος του μήνα. Άλλωστε το Πάσχα σα γιορτή δε μου λέει και πολλά, δεν τρώμε και κατσίκια αρνιά οπότε, απλά είναι ευκαιρία να μείνουμε λίγο παραπάνω μόνοι σαν οικογένεια, χωρίς να πρέπει να πάει στη δουλειά ο μπαμπάς μας.

Almiron έδιναν και στο Έλενα που γέννησα, η παιδίατρός μου όμως που πρότεινε το Ηumana για καλύτερο. Ευτυχώς σήμερα χεστήκαμε απροβλημάτιστα:rolleyes:, τα χαμομηλόνερα έκαναν καλό φαίνεται.

enseignante τι έπαθες κοπέλα μου;

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Ένα γεια και από εμένα στα γρήγορα (η μικρή κοιμάται ξαπλωμένη επάνω στον άντρα μου χε χε)!

Σα να βρίσκουμε ρυθμούς και πολύ χαίρομαι... Χθες κοιμηθήκαμε 5 ώρες σερί το βράδυ, το φχαριστηθήκαμε οικογενειακώς :D Πάσχα εδώ Αθήνα, δε βγαίνουμε οικονομικά για να ξαναπάμε Θεσσαλονίκη αλλά δεν πειράζει, θα έρθουν οι γονείς μου στο τέλος του μήνα. Άλλωστε το Πάσχα σα γιορτή δε μου λέει και πολλά, δεν τρώμε και κατσίκια αρνιά οπότε, απλά είναι ευκαιρία να μείνουμε λίγο παραπάνω μόνοι σαν οικογένεια, χωρίς να πρέπει να πάει στη δουλειά ο μπαμπάς μας.

Almiron έδιναν και στο Έλενα που γέννησα, η παιδίατρός μου όμως που πρότεινε το Ηumana για καλύτερο. Ευτυχώς σήμερα χεστήκαμε απροβλημάτιστα:rolleyes:, τα χαμομηλόνερα έκαναν καλό φαίνεται.

enseignante τι έπαθες κοπέλα μου;

Με είχε πιάσει το παράπονο που δεν έχω λεφτά γενικότερα που μου δίνουν συνέχεια οι γονείς μου στεναχωριέμαι κιόλας για όταν θα τελειώσει ο θηλασμός και μου αρέσει τόσο πολύ και διάφορα τέτοια . Κι εσύ μπεμπουλα έχεις ε ;; Επίσης με ενοχλεί που ο άντρας μου γυρνάει πάντα πτώμα και δεν με βοηθάει και δεν τον βλέπω παρά μόνο κοιμισμένο το βράδυ ..

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Γεια σας μανουλες, μπαινω σφηνα στο θεμα σας μιας και εχω πολυ καιρο να γραψετε, καποιες με θυμαστε αλλες οχι.. Να σας γραψω οτι γεννησα 6/2 ενα μινιον αντρακι μολις 610 γρ.

Τωρα γιναμε 2 μηνων και συνεχιζουμε και να ξεπερναμε τα θεματακια μας. ΔιπλΑσιασαμε και βαρος επισης!!!!!! Πινουμε γαλατακι almiron premature για να γινουμε ανδρες δυνατοιιιι :D

Τι κάνετε;;

Κάπου διάβασα για ρυθμούς... Εγω δεν λέω τπτ γιατι όςες φορές είπα... Ο γιος μου βάλθηκε να με διαψεύσει πανηγυρικα!!! :P

Εμεις ετοιμαζόμαστε για μεγάλο ταξίδι!!! Αυριο (μ. Πεμπτη) πάμε στα μέρη της μανούλας :D

Κ μάλιστα οδικώς :s ελπίζω να την παλέψουμε (οικογενειακώς!) 500km ταξίδι!

Θα κάτσω κ λιγο παραπάνω εγω τέλος του μήνα θα επιστρέψω στην Αθήνα :)

Ο μικρός εδώ κ λίγες ώρες ειναι μέσα στη γκρίνια μου χει κανει το στήθος πιπίλα (μόνη παρηγοριά τα περί προσφοράς κ ζήτησης στο θέμα του θηλασμού ποιος ξέρει με τόσο...ρουφηγμα μπορει κ να συγκινηθεί!!) αλλα κουραστικό(!)

Κ επίσης όλη την ωρα πάνω μου με το που πήγα να τον αφήσω... Χτυπιέται/ξυπνάει/ουρλιάζει με αυτή τη σειρά.

Δύσκολη την κόβω τη μ.εβδομαδα!!!

:)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααα

Mairy lou μπραβο στον γιοκα σου πραγματικος μαχητης!!

Χαιρομαι πολυ για εσας!Με το αναπνευστικό πως παει?

Τι κανετε κοριτσια?εβαλε κρυο παλι ρε γαμωτο!!αλλα ευτυχως για λιγο θα ειναι..

Εμενα έχουν και τα δυο μυξουλες και το μωρο σημερα εκανε λιγα πρασινα κακα!χθες υπεφερε απο κολικους

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γεια σας και απο μένα,σήμερα πηγα επιτέλους γυναικολογο,είμαι καλά,ευτυχώς και κάτι θετικό..διότι απο ψυχολογία στα πατώματα..πήρα το νοβαλακ ha να του δοκιμασω σήμερα,όχι εγώ,ο σύζυγος..με κατσαδιασε ο γυναικολόγος οτι έπρεπε να έχει πρόγραμμα φαγητού το μωρο κ έχω χασει το μέτρο κ με το να του δίνω όπου θέλει και την αποχή μου απο τροφές το έχω σε μια γυαλα .επίσης οτι φαίνονται πολύ αγχωμενη κ κουρασμένη κ ή όλη κατασταση θα επηρεάσει τη σχέση μου με το σύζυγο...αυτά τα ωραία..του είπα οτι θέλω να αποθηλασω,αλλά δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω με τα τοσα γεύματα του μωρού...

F4oIp2.png

Little συγγνωμη κιολας αλλά ο Γυναικολογος σ ειναι βλάκας!

Πρώτον δεν γινεται ενα μωρό δυο μηνών ν εχει προγραμμα φαγητού ειδικά με τον θηλασμό!!! Αντε με το ξένο θα μπορούσε να υπάρχει κάποιο προγραμμα κ αυτο σπάνια!

Δλδ τι; Θ πεινάει το βρέφος κ ΕΣΥ δεν θ τ δίνεις ν φάει αν δεν έχουν περάσει τρεις ωρες;;;; Ειναι σοβαρός;;;

Δεύτερον ειναι το πρώτο σ παιδάκι κ ειναι απόλυτα φυσιολογικό να τα εχεις βρει σκούρα ολες στο πρώτο μας τα ιδια περάσαμε!!! Κ αγχομενες ήμασταν κ κουρασμένες κ από ολα!! Δεν εισαι σούπερ ήρωας!!! Έλεος!!

Τρίτον αυτο π λεει για την σχέση σ με τον αντρα σ ακόμα μεγαλύτερη βλακεία! Μόνη σ τα περνας ολα καθώς ο αντρας σ λείπει πολλές ωρες κ ειναι επόμενο να σε βλέπει κουρασμένη οταν γυρνάει από την δουλεια... Τι σημαίνει αυτο;;;

Εγω στον γιο ήμουνα σκατα ψυχολογικά 4 μήνες αγέλαστη κουρασμένη μέσα στα νεύρα κι ομως ο σύζυγο έδειξε μεγάλη κατανόηση! Κ μολις ηρεμησα κ μπήκαν κ τα πραγματα σε μια σειρά δεθήκαμε περισσότερο!!!

Γενικότερα αυτα τα λόγια δεν λέγονται σε μια πρωτομαμα π ειναι αγχωμένη κ κουρασμένη!

KMwEp3.png

Κ στην τελική την αποχή σ από τα φαγητά την έκανες οχι για να βάλεις το μωρό σε μια γυάλα αλλά την έκανες με όλη σ την αγάπη για να μην ταλαιπωρείτε το λεχουδακι σ!!!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...