Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλημερες και απο εμας!

Αθηνουλα με στεναχωρησες αληθεια :(

Καταλαβαινω τι λες ακριβώς..Δεν υπαρχει καλυτερη φαση απ αυτην του θηλασμου γι αυτο τρρλενομουν οταν αρρωστησε που δεν θηλαζε.

Ειναι ευκολια καταρχας γι αυτο ελεγα και εγω στην little να κανει υπομονη γιατι θα αλλαξει αυτη η κατασταση,εσυ το ειδες μονη σου.ενα μωρακι πολυ λιγο μεγαλυτερο απ τα δικα μας τοσο διαφορετικο....

Τα χαπια μαγιας μπυρας νομιζω δεν θα εχουν τοσο γρηγορ αποτελεσμα νομιζω..

Παντως να θυμασαι οσο μεγαλυτερη ζητηση τοσο μεγαλυτερη παραγωγη...βαζε τον στο στηθος εκει να πιπιλαει οσο αντεχεις..λιγο υπομονη θελει και πιστεψε με ξερω ποσο κουραστικο ειναι.

Σε φιλω

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κ από εμάς...

Κ σήμερα 22:00-10:00 πάλι την ξύπνησα εγω...

Greta η κόρη μ δεν χαραμιζει τον ύπνο της για τπτ. Εχθες από τον φόβο μ π κοιμήθηκε τόσες πολλές ωρες την τάιζα ανα διωρο ( δεν περίμενα να γκρινιάξει δλδ) ομως όπου την έδινα έτρωγε ( οχι ομως πολυ καλα) κ επειδή κάποιες φορές την ξυπνούσα για να φάει στο διωρο είχαμε απίστευτη γκρίνια!!! Κ σήμερα το πρωι π ξύπνησε ειπα να την δώσω κ τα δυο στήθη για να χορτάσει μετα από τόσες ωρες νηστικια αλλά έβγαλε λιγο γάλα... Π αυτη δν βγάζει ποτέ! Αρα;; Για ν κοιμαται τόσες ωρες σήμαινει οτι ειναι χορτατη κ θέλει ύπνο... Κ επίσης να την αφήνω ν μ ζητάει αυτη να φάει κ να μην την πιέζω; Για πείτε την γνώμη σας;

Επίσης κ εχθες κ προχθές το βράδυ έφαγε κ από τα δυο στήθη, λέτε γιαυτο να κοιμαται τόσες ωρες;

Άσχετο: 30 Αυγούστου η βάφτιση μας! Σήμερα έκλεισα! Κ το όνομα αυτής Αριάδνη!!

KMwEp3.png

Καλημέρα κ από εμάς...

Κ σήμερα 22:00-10:00 πάλι την ξύπνησα εγω...

Greta η κόρη μ δεν χαραμιζει τον ύπνο της για τπτ. Εχθες από τον φόβο μ π κοιμήθηκε τόσες πολλές ωρες την τάιζα ανα διωρο ( δεν περίμενα να γκρινιάξει δλδ) ομως όπου την έδινα έτρωγε ( οχι ομως πολυ καλα) κ επειδή κάποιες φορές την ξυπνούσα για να φάει στο διωρο είχαμε απίστευτη γκρίνια!!! Κ σήμερα το πρωι π ξύπνησε ειπα να την δώσω κ τα δυο στήθη για να χορτάσει μετα από τόσες ωρες νηστικια αλλά έβγαλε λιγο γάλα... Π αυτη δν βγάζει ποτέ! Αρα;; Για ν κοιμαται τόσες ωρες σήμαινει οτι ειναι χορτατη κ θέλει ύπνο... Κ επίσης να την αφήνω ν μ ζητάει αυτη να φάει κ να μην την πιέζω; Για πείτε την γνώμη σας;

Επίσης κ εχθες κ προχθές το βράδυ έφαγε κ από τα δυο στήθη, λέτε γιαυτο να κοιμαται τόσες ωρες;

Άσχετο: 30 Αυγούστου η βάφτιση μας! Σήμερα έκλεισα! Κ το όνομα αυτής Αριάδνη!!

Γεια χαρά από την πρωτεύουσα kashmam μου εγώ την αφήνω να κοιμάται και ξυπνάει μόνη της όταν πεινάει και από βάρος πάμε μέχρι στιγμής και ελπίζω και στο μέλλον σούπερ. Καλά το Αριάδνη και εγώ θα το έβαζα αλλά τελικά ο σύζυγος διάλεξε άλλο και συμφώνησα κι εγώ. Μπράβο που κλείσατε για την βάφτιση σας. Με το καλό και το όνομα που επιλέξατε υπέροχο και ρομαντικό :rolleyes:

Κορίτσια σήμερα λέω να την βάλω στην κούνια της για πρώτη φορά θα κάνω το μεγάλο βήμα και ο Θεός βοηθός.

Και μιας και λέτε για βαφτίσεις μήπως πρέπει να αρχίσω να κλείνω κι εγώ από τώρα;;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Να το χαιρεται το ονομα η μπεμπουλα!!!

Το ειδα και εγω το τικερακι σου και απορησα.στειλε μου παλι τους κωδικους γιατι τα σβηνω να δω τι μπορω να κανω.

Για τον υπνο της μπεμπας θα σου ελεγα να κανεις ενα τηλ στον παιδιατρο.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Enseignante εγω τα έκλεισα από τωρα γιατι ρώτησα τον φωτογράφο ποτέ θέλει να τ οω ημερομηνία κ μ ειπε οσο πιο γρηγορα όποτε αν έκλεινα τον φωτογράφο θ έπρεπε να κλείσω κ εκκλησία...

Greta μ κ εγω σκεφτομαι να παρω τον παιδίατρο ενα τηλ γιατι αγχώνομαι...

Σε ευχαριστώ π ασχολείσαι με το τικερακι μ...

Έστειλα τους κωδικούς. Τους πήρες;

KMwEp3.png

Ναι κοριτσι μου το ειδα το μνμ.σου υποσχομαι με την πρωτη ευκαιρια θα το κοιταξω!

Μην ανησυχεις για την μπεμπα αλλα πρεπει να ενημερωσεις τον παιδιατρο.ο αντρας μου ηταν ετσι μωρο...ακριβως ετσι είναι ακομα με τον υπνο :P

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κοριτεια,φοβαμαι πως το μωρο μου ειναι πολυ απαιτητικο κ ετσι θα συνεχισει να ειναι..μετα απο καθε γευμα γκρινια..για να κοιμηθει γκρινια..κοιμαται λιγο..κοιμαται με στηθος...δυο στηθη δεν δινω γιατι φοβαμαι θα επιστρεψω σε πετρωματα εντονα...ερχονται δοντακια μετα,αν δν παιρνει πιπιλα θα υποφερω..δεν μπορω να το αφησω να βγω..απεχω απο γαλακτοκομικα κρυφα κ φανερα κ εχουν τεντωθει τα νευρα μου..στους μεταμεσονυκτιους θηλασμους αν δεν ενεργειται αμεσως μετα θα κλαιει..ελεος δλδ..κ λεω,στερουμαι χιλια πραγματα,προσπαθω κ αντι το μωρο να στρωνει οσο μεγαλωνει γινεται χειροτερο..ειμαστε κ σε αλμα..κ απο οτι ειδα,ερχονται απανωτα αλματα..δεν θα την παλεψω ετσι..

Οργανωση βαφτισης;;ποτε να προλαβω;;

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Little πω πω τι περνας... Μπράβο σ π αντέχεις!!κ παρόλα αυτα Θηλαζεις;εισαι αξια!!!

Greta μακάρι ν ειναι απλός παιδί τ ύπνου κ ν μην ειναι τπτ αλλο...

Οσο για το τικερακι όοοοοποτε μπορέσεις! Μην βιαστείς!

KMwEp3.png

Με έχουν τρομάξει,οτι με το ξένο γάλα θα ενεργεται ακόμα πιο δύσκολα,θα έχει παλι γκρίνια οπότε δεν γλιτωνω κ οτι αφού δεν παιρνει πιιπιλα,παλι θα θέλει στήθος να κοιμάται..βοήθεια!!!εντ μεταξύ ο σύζυγος δουλεύει,γυρνά πτωμα κ έχουν παίξει τα νεύρα του να το βλέπει να γκρινιάζει όσο είναι ξύπνιο..

F4oIp2.png

Γεια σας, γεια σας! Σας έλειψα; Εσείς μου λείψατε πάντως :) Δυστυχώς δεν μπορώ εύκολα να σας γράψω από tablet ή κινητό αλλά σας διαβάζω ανελλιπώς και σας χαίρομαι κορίτσια μου. Όποτε ξεκινάω να γράψω, φωνάζει η μπέμπα και τα παρατάω. Τα μπεμπάκια μας πάντως λίγο πολύ μοιάζουν.

Εμας το μεγάλο μας προβλημα ειναι η δυσκοιλιότητα. Το Σαββατο φτασαμε να κανουμε κλύσμα γιατι είχε φτασει 7η ημερα και το μπεμπί ηταν μεσα στη γκρίνια. Η παιδιατρος μας προτεινε αρχικα να της δινω το συμπληρωμα με χαμομηλονερο και αν ουτε αυτο κανει κατι, τοτε να αλλαξουμε γαλα. Η ποσοτητα βεβαια συμπληρωματος που παιρνει ειναι περιπου 40-70ml και αυτο οχι σε ολα τα γευματα. Ξεκινησα με τα χαμομηλια και βλεπουμε... Πάντως με το χαμομήλι είναι πιο ήρεμο το έντερό της, αέρια έχει αλλά όχι κολικούς (που παρουσιάσαμε κάποιες μέρες υστερικό κλάμα το έρμο). Πήραμε και σταγόνες infacolic αλλά νομίζω το χαμομηλόνερο είναι που έδρασε καλύτερα.

Αθηνά, τις ίδιες σκέψεις κάνουμε. Ξέρω 2 κοπέλες που έχουμε γεννησει κοντά και οι δύο θηλάζουν αποκλειστικά και το ζηλεύω και με πιάνουν τα διαόλια μου και οι τύψεις που υπέκυψα στον "εκβιασμό" του παιδιάτρου στο νοσοκομείο. Σκέφτομουν να προσπαθησω να το γυρισω σε αποκλειστικό αλλά χρειάζεται θηλαστρο νοσοκομειακό και επίσης ειλικρινά η μπεμπα είναι γατζωμενη μονιμα επανω μου, σε σημείο που κουράζομαι. Την ταϊζω κάθε φορά και από τα δύο στήθη και μας παίρνει καμιά ώρα. Επειτα, ηδη αρχισαν να με χρειαζονται στη δουλειά. Τις φορες που πήγα, την ταισε η μάνα μου και όλα καλα. Με τον αποκλειστικό, τι θα εκανα; Η παιδίατρός μου λέει ότι θεωρεί τη μεικτή διατροφή πολύ δύσκολη γιατί έχεις και το "γάτζωμα" του θηλασμού και τα τσουμπλέκια του ξένου. Να αποθηλάσω πάντως ούτε που το σκέφτομαι, μου αρέσει πολύ το δέσιμό μας. Επίσης, περάσαμε οικογενειακώς (γιαγιάδες παππούδες, ανήψια, εγώ και η μεγάλη κόρη) ίωση γαστρεντερίτιδας και η μπέμπα άθικτη. Θέλω να πιστεύω ότι οφείλεται στο ότι πήρε αντισώματα από εμένα.

Και εμενα η μπέμπα μου φαινεται τεραστια! Νομίζω οτι φταιει το γεγονός οτι τα βλέπουμε συνεχεια σε κοντινή απόσταση :D

Κατά τα αλλα, την ημερα κοιμόμαστε ελάχιστα και το βραδυ, 4 ώρες και μετά 2 δύοωρα. Αν κοιμηθει παραπάνω, ξυπνά με τετοιο κεφι που για να την ξαναπαρει ο υπνος, ιδρωνουμε. Επίσης για να κοιμηθούμε θέλουμε αγκαλιά και βόλτα ή απορροφητηρα ή μουσική (δυνατή όμως, όχι τίποτα νανουρίσματα). Το χειρότερο από όλα είναι ότι δε θέλει να κοιμάται ανάσκελα ή στο πλάι, αλλά μπρούμυτα, το οποίο και γνωρίζω ότι απαγορεύεται. Αν την βάλω αλλιώς, κουνάει χέρια πόδια και τρομάζει από μόνη της και ξυπνάει κατευθείαν. Το θετικό είναι ότι και μπρούμυτα, σηκώνει το κεφάλι της και το γυρίζει πλευρά μόνη της. Επίσης το co-sleeping μας εχει βολέψει αφάνταστα, να μη χρειάζεται να σηκωθεί κανείς μας από το κρεβάτι.

Στα ωραία τώρα, πεθαίνω κάθε φορά που όταν της γλυκομιλάω μου χαμογελάει και όταν μαλώνει με φωνές τα κουκλάκια της στο relax. Ειδικά με το γέλιο, όταν ξυπνάει από το 4ωρο, προσπαθώ να μην την ενθουσιάζω αλλά με κοιτάει, γελάει με ορθάνοιχτο στο στόμα και κουνάει χεράκια-ποδαράκια που δεν μπορείς να της αντισταθείς :D

Kashmam, έτσι ήθελε ο άντρας μου να την πούμε και τη δικιά μας αλλά τελικά καταλήξαμε στο Ελένη. Συμφωνώ για τα περι περιόδου. Μη σώσει και έρθει η καταραμένη!

D_Nasia η δικιά μου ρεύεται σχεδόν πάντα. Με το συμπλήρωμα, πιο δυνατα και απο εμένα!

Little Star και εγώ έτσι έχω ακόυσει, ότι το μπουκάλι είναι καλύτερο να το δώσει κάποιος άλλος. Εμείς ευτυχώς δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα, από την αρχή έπαιρνε και στήθος και μπουκάλι (και μάλιστα διαφορετικών εταιριών, Chicco & Avent, τα Avent τα θεωρώ καλύτερα πάντως και πιο "κοντά" στο σχήμα του στήθούς). Πιπίλα παίρνει σπανίως. Τις τελευταίες δύο μέρες θέλει να την δαγκώνει και τα ούλα, άλλο πάλι και τούτο!

Greta είστε πλέον υγιείς όλοι;

Αυτό το μήνυμα έκανα γύρω στις 3 ώρες να το γράψω χα χα χα..

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Με έχουν τρομάξει,οτι με το ξένο γάλα θα ενεργεται ακόμα πιο δύσκολα,θα έχει παλι γκρίνια οπότε δεν γλιτωνω κ οτι αφού δεν παιρνει πιιπιλα,παλι θα θέλει στήθος να κοιμάται..βοήθεια!!!εντ μεταξύ ο σύζυγος δουλεύει,γυρνά πτωμα κ έχουν παίξει τα νεύρα του να το βλέπει να γκρινιάζει όσο είναι ξύπνιο..

Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι. Κάποια γάλατα προκαλούν δυσκοιλιότητα σε κάποια παιδιά, σε άλλα πάλι όχι. Αν το "εχει" το παιδί με την γκρίνια, ότι και να του δώσεις (είτε στήθος είτε ξένο) πάλι γκρίνια θα έχει. Η αδελφή μου το πρώτο τρίμηνο έκλαιγε κάθε μέρα όλο το απόγευμα, άνευ αιτίας. Κάθε μέρα. Και μετά μαχαίρι. Ψάξε βγάλε άκρη... Όσο για τον σύζυγο, υπομονή.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Little δεν ξερω αν αυτο που θα πω ειναι πανάκεια αλλα ο δικός μου στα γεύματα που τρώει λιγο συμπλήρωμα (~30ml) ενεργείται πιο εύκολα από οτι όταν τρώει τη μεγάλη ποσότητα (70-80ml). Μπορεί βέβαια να ειναι κ τυχαίο!!

D_nasia κ ο δικός μου με το συμπλήρωμα ρεύεται πάντα κ δυνατά με το μητρικό μπορεί κ καθόλου...

Άντε ρε Βασούλα που είσαι χαμένη!!! Δίνε ένα "παρούσα" ρε κορίτσι έστω αραιά κ που!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...