Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι,εχουμε..αν δεν ειναι κολικοι,ειναι πονοι στο εντερο διοτι γουργουριζει..ασε τρειε μερες τωρα υποφερουμε :|

Αχ ρε κοριτσακι εχουμε τα ιδια.εμενα με επιασε το παραπονο πριν καμμια εβδ και εκλαιγα.ελεγα στην μαμα μου κατι συμβαινει με το γαλα μου ειδικα προς το απογευμα .γουργουριζει το εντερο το ακουω.και τουλαχιστον 3φορες την εβδ κατα της 10το βράδυ γινεται πανικος..γινεται μαυρος απ το κλαμα τοσο πονο μιλαμε.αυτο για καμμια ωρα.

Λιγο που διάβασα λεει οτι οι κολικοι ειναι αρκετα επώδυνοι και προκειτε για το εντερο οχι την κοιλια...το εντερο τους ποναει...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Άι μαρη π Ήσουνα κ μιλάω μόνη μ!

Εχω πεθερα εδω γιατι τρέχει σε γιατρους δεν ειναι καλα η υγεια της εχασε την μαμα της κι ολας πριν μια εβδ και σεν προλαβαινω να μπω.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γεια σας κοριτσάρες τι κάνετε;; Εγώ ας τα λέμε καλά ανησυχώ επειδή δεν έχω ακόμα περίοδο το ξέρω πως είναι λόγω του θηλασμού αλλά εγώ θέλω να μου έρθει να ξέρω πως είναι όλα καλά. Ο καθένας θα μου πείτε με τις σκοτούρες του.. Τελοσπάντων kashmam και Greta να σας ρωτήσω εσείς στα πρώτα σας παιδάκια τα είχατε ξεκινήσει με λαχανικά ή φρούτα;; Ρωτάω γιατί κοντοζυγώνει ο 6ος σε 3 μήνες και αγχώνομαι από τώρα. Αφήστε που δεν ξέρω τι να κάνω αν με δουν να θηλάζω μετά τους 6 μήνες θα με κράζουν τα σόγια και δεν σας κρύβω πως αυτό με ρίχνει ψυχολογικά.

Καλησπερα!.

1.περιοδος στον πρωτο μου ηρθε μετ απο 7-8μηνες..(απολαυσε το καλε)

2.ξεκινησαμε 6.5μηνων με φρουτα μετα απο εναν μηνα λαχανικα και 8.5μηνων περιπου προσθεσαμε κοτοππυλο μοσχαρι

Κρεμες εμας ηταν κατα ο παιδιατρος.δεν εχει φαει ποτε.στον μπεμπη θα δωσω βρωμη στον μεγαλο την ανακαλυψα δυστυχως(δεν ηξερα οτι μπορουν να την φανε τα μπεμπακια)οταν ηταν ενος χρόνον..

Μην αγχωνεσαι οτι αποριες στον παιδιατρο αλλα και σε εμας εδω αν θες

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλησπερα!.

1.περιοδος στον πρωτο μου ηρθε μετ απο 7-8μηνες..(απολαυσε το καλε)

2.ξεκινησαμε 6.5μηνων με φρουτα μετα απο εναν μηνα λαχανικα και 8.5μηνων περιπου προσθεσαμε κοτοππυλο μοσχαρι

Κρεμες εμας ηταν κατα ο παιδιατρος.δεν εχει φαει ποτε.στον μπεμπη θα δωσω βρωμη στον μεγαλο την ανακαλυψα δυστυχως(δεν ηξερα οτι μπορουν να την φανε τα μπεμπακια)οταν ηταν ενος χρόνον..

Μην αγχωνεσαι οτι αποριες στον παιδιατρο αλλα και σε εμας εδω αν θες

Σε ευχαριστώ :) η αλήθεια είναι πως αν δεν μου έρθει η περίοδος δεν θα ησυχάσω θα νομίζω μονίμως ότι κάτι έχω πάθει. Εσείς είστε καλύτερα από τις ιώσεις;;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Αχ ρε κοριτσακι εχουμε τα ιδια.εμενα με επιασε το παραπονο πριν καμμια εβδ και εκλαιγα.ελεγα στην μαμα μου κατι συμβαινει με το γαλα μου ειδικα προς το απογευμα .γουργουριζει το εντερο το ακουω.και τουλαχιστον 3φορες την εβδ κατα της 10το βράδυ γινεται πανικος..γινεται μαυρος απ το κλαμα τοσο πονο μιλαμε.αυτο για καμμια ωρα.

Λιγο που διάβασα λεει οτι οι κολικοι ειναι αρκετα επώδυνοι και προκειτε για το εντερο οχι την κοιλια...το εντερο τους ποναει...

Εμενα το κανει οποιαδηποτε ωρε της ημερας..πχ σημερε στιΣ ΕΠΤΑΜΙΣΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΤΡΙΒΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ...

F4oIp2.png

Εμενα το κανει οποιαδηποτε ωρε της ημερας..πχ σημερε στιΣ ΕΠΤΑΜΙΣΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΤΡΙΒΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ...

Καλα ενταξει δεν υπαρχει!!!εμενα σημερα κοιμήθηκε 10με 2(πρωτη φορα επαθα πλακα)θηλασε και ξανά ξύπνησε στις 4 ε απο κει και περα ολο σφιγγοταν και βογκουσε τι να σου πω...μετα εκανε αερια και κακα(που ειχε πανω απο μηνα να κανει την νυχτα) και ηρεμισε..αυτο γυρω στις 7το.πρωι.....:(:(

Οταν τρωει συνέχεια γουργουριζει το εντερο και το στομαχι και ξερεις τι...νομιζω οφείλεται στην υπερπαραγωγή που αν θυμαμαι καλα και εσυ εχεις..

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Βρε καλώς τες!!

Greta κ εμάς για βρώμη κ κουακερ μ ειχε πει να τρωει αντί για κρέμες εμπορίου αλλά δίκη μ επιλογή ηταν να δώσω κρέμα. Συλλυπητήρια Greta...

Κ εμάς σήμερα πρώτη φορά (κ χεστηκα πάνω μ η αλήθεια ειναι) κοιμήθηκε 22:00-10:00 χωρίς να ξυπνήσει καθολου εκτός από μια στιγμή στις 7 το πρωι π σφίχτηκε κ γκρίνιαξε παρά πολυ λιγο κ εκλασε εκανε έναν ήχο ανακούφισης κ συνέχισε τον ύπνο της. Και στις 10 το πρωι εγω την ξύπνησα γιατι τρόμαξα μην έπεσε σε λήθαργο επειδή δεν σηκώθηκε μέσα στη νύχτα να φάει...

Enseignante βρε κοπέλα μ όμορφη αντί να απολαύσεις τους μήνες χωρίς περίοδο ειδικά τωρα το καλοκαίρι π φοράμε τις σερβιέτες κ ανάβει ο κωλος μας εσυ αγχώνεσαι οτι κατι δεν παει καλα;

KMwEp3.png

kashmam ευχαριστώ για τα συλλυπητήρια!!

Και να πω οτι για αλλη μια φορα κλαιω :lol:lol:lol:lol:lol:lol:

με αυτα που γραφεις!!!!!!!!!!!

Πως είναι η μπεμπα σημερα?θηλαζει ικανοποιητικά? Γνωμη μου επρεπε να την ξυπνήσεις το πρωι..

Εγω εχω τα νευρα μου γιατι αρπαχτηκα ασχημα με τον αντρα μου χθες το βραδυ.....και δεν μιλαμε

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!! Τι κανετε;

Εμείς λέμε καλά! Αυτή τη βδομάδα αντιμετωπισαμε 2 θέματα.

1. Μάθαμε ότι πρέπει να τρώμε όρθιοι γιατί διαφορετικά ανεβαίνει το γάλα και πνιγομαστε. Από τότε που το εφαρμοσαμε αυτό σταμάτησαν τα βηξιματα σαν να προσπαθεί να καθαρίσει τον λαιμό του και οι γουλιες. Και εννοείται τρώμε χωρίς κλάματα.

2. Από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ δεν κοιμόταν καθόλου, μόλις τον έβαζα στην κούνια ξυπναγε. Ενώ στην καλαθουνα του κοιμάται μια χαρά , μάλλον αισθάνεται ανασφάλεια στην κούνια.

Πήρε και μπουκάλι και ησύχασα και από αυτό. Πήγαμε στα μαγαζιά την πρώτη μας βόλτα το Σάββατο και χθες το βράδυ βγήκαμε με τον άντρα μου μόνοι μας, τον κράτησε η μαμά μου!

Αυτά τα νέα μας!!! Τελικά κάθε παιδί είναι τόσο διαφορετικό!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!! Τι κανετε;

Εμείς λέμε καλά! Αυτή τη βδομάδα αντιμετωπισαμε 2 θέματα.

1. Μάθαμε ότι πρέπει να τρώμε όρθιοι γιατί διαφορετικά ανεβαίνει το γάλα και πνιγομαστε. Από τότε που το εφαρμοσαμε αυτό σταμάτησαν τα βηξιματα σαν να προσπαθεί να καθαρίσει τον λαιμό του και οι γουλιες. Και εννοείται τρώμε χωρίς κλάματα.

2. Από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ δεν κοιμόταν καθόλου, μόλις τον έβαζα στην κούνια ξυπναγε. Ενώ στην καλαθουνα του κοιμάται μια χαρά , μάλλον αισθάνεται ανασφάλεια στην κούνια.

Πήρε και μπουκάλι και ησύχασα και από αυτό. Πήγαμε στα μαγαζιά την πρώτη μας βόλτα το Σάββατο και χθες το βράδυ βγήκαμε με τον άντρα μου μόνοι μας, τον κράτησε η μαμά μου!

Αυτά τα νέα μας!!! Τελικά κάθε παιδί είναι τόσο διαφορετικό!

Μπουκαλι πως πηρατε;Με ενδιαφερει..

F4oIp2.png

kashmam με τον τροπο που γραφεις μετην καλη εννοια παντα :D

Nasia και εμενα το κανει αυτο με τον λαιμο του και της little επισης!Εμενα ο παιδιατρος στην πρωτη επισκεψη χωρις να του αναφερω κατι μου ειπε μόνος του να τρωει ορθιος και τουλάχιστον 20λεπτα ορθιος πριν κοιμηθει...τωρα παλι μου εκανε νουμερα ουρλιαζε στο στηθος μολις τον εβαζα ειχε καιρο να μου το κανει,ηπιε απ το ενα με το ζορι!τον ξαπλωσα να κοιμηθεί γκρινιαζε αλλα τον πήρε ο υπνος τελικα σιγουρα ομως για λιγο.

Αυτο που λες με την κουνια και την κσλαθουνα ισχυει.Εγω δεν εχω βγαλει ακομα κουνια.

Ωραια που βγηκατε οι δυο σας με τον αντρα σου,εμας είναι αρκετα δυσκολο πια με δυο παιδακια και αυτο μας εχει κουρασει και τους δυο,το νοιωθω!Μηδεν χρονος για εμας πια, ελπιζω να αντεξουμε...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα όμορφες!!

Τι κάνετε;; Εμεις φάγαμε μολις κ ετοιμαζόμαστε να την ξαναπέσουμε (ακριβώς τη στιγμή που η μανούλα έχει πλέον ξυπνήσει για τα καλά καταλαβαίνετε! :) )

Γενικά καλά είμαστε αν κ αρχίζουμε να έχουμε σταθερά γκρίνια το βραδυ... Το Σάββατο... Εξαντλήσαμε το YouTube μέχρι να ηρεμήσει... Από ελαφρολαϊκά μέχρι...αντάρτικα φτάσαμε κ φυσικα γύρω γύρω στο σαλόνι εναλλάξ με το μπαμπά ή τη μαμα! Ελπίζω να μην κρατήσει πολύ αυτή η φαςη γιατι θα μας βγάλει νοκ αουτ ο μπέμπης!

Χτες πήγαμε επίσκεψη σε κατι γνωστούς κ ηταν κι άλλο ένα ζευγάρι με ένα μωράκι 4,5 μηνών.. Καλε το δικό μας (που λέω εγω όλη την ώρα "μεγάλωσε" κ "μεγάλωσε" ήτανε... Μικροσκοπικό μπροστά στο άλλο!!! Το κράτησα δε αγκαλιά ο δικός μου μου φάνηκε... Πούπουλο μετα!!! :)

Μεγαλώνουν πολύ σε αυτές τις ηλικίες :)

Το συγκεκριμένο ηταν κ πολύ γελαστό παιδι σε κοίταζε κ γέλαγε όλη την ώρα άντε να μεγαλώσει κ ο δικός μου να μας κάνει τετοια ανυπομονώ!!!

Είχε πλάκα δε όταν κοίταζε τον μικρό (από οτι μου είπαν οι γονείς δεν είχε ξαναέρθει σε επαφή με μη ενήλικα κ κοίταζε καλά καλά να καταλάβει περί τίνος πρόκειται!!

Και,Γκρέτα, κατάλαβα κ αυτο που λες οτι σου "λενε" οτι θέλουν στήθος καθώς μεγαλώνουν όντως ηταν ...σαφές :)

Αν κ να σας πω την αλήθεια "έπεσα" λιγο.. Η μαμα αυτή θηλάζει αποκλειστικά κ μολις το παιδάκι πείνασε πήγε μέσα το τάισε επέστρεψε κ αυτο ηταν... Ούτε μισή ώρα προετοιμασία ούτε να κουβαλάει ούτε τπτ.. Κ αυτο (το διαδικαστικό) ηταν το λιγότερο... Δεν ξερω δεν έφταιγε φυσικα η κοπέλα αλλα ... Μου έριξε την ψυχολογία... Συνειδητοποίησα οτι όλο αυτο με τη μεικτή διατροφή με πειράζει περισσότερο από οτι νόμιζα τελικα... Προσπαθώ μεν (εχω μια εβδομάδα που ξεκίνησα κ τς χάπια Μπύρας) αλλα... Τεσπα :)

Παντως little δεδομένου οτι εχεις τη δυνατότητα/ικανότητα αποκλειστικού θηλασμού ξανασκέψου το... Δεν ξερω εγω ειμαι στην ανάποδη μεριά από σένα κ πραγματικά μου φαίνεται κρίμα... Με όλη την καλή διάθεση κ χωρίς να θελω να σε πιέσω/δημιουργήσω τύψεις απλώς η σκέψη μου...

Τεσπα αποκοιμηθήκαμε παω να τον μεταφέρω στο κρεβάτι του :)

Καλή μας εβδομάδα!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημέρα!!!!

Little ένα πρωινό που ήταν να φάει του έδωσε η μαμά μου με το μπουκάλι και το πήρε αμέσως. Λένε ότι δεν πρέπει να το δώσει η μητέρα το πρώτο μπουκάλι γιατί την μυρίζει. Το πρωί που ήμασταν στα μαγαζιά του το έδωσα εγώ και δεν υπήρξε πρόβλημα. Μπουκάλια έχω της avente.

Greta ο παιδίατρος προχθές με είδε να τον ταΐζω και μου το είπε. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να μην έχουμε πισωγυρισματα.

Εσάς ρευεται σε κάθε γεύμα? Χθες το βράδυ δεν μου ρευοταν και τον κράτησα μέχρι να δω ότι κοιμάται ήρεμος για να τον βάλω στο κρεβάτι του.

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...