Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Θελω κολπα να παρει την πιπιλα..κ με το μπιμπερο τα ιδια...πως θα αποθηλασω;;;εχω αγχωθει... Κ κατι ακομα,τα κωρα σας το βραδυ πχ μετα τις οχτω που το κοιμηζετε;νιωθω οτι εχει τρελα νευρα κ υπερενταση κ μηπως να το κοιμηζω σε ησυχια στο υπνοδωματιο;ο αντρας μου λει οτι πρεπει να μαθει κ στην φασαρια...κοριτσια,μου λεπει ο χρονος μαζι του...γυρναει αργα κ μονο κοιμομαστε μαζι...ολο αναπολω το παρελθον...

Εσεις ειστ τυχεροι που κοιμαστε μαζι ακομα!!!!!!

Εμας την βγαζει στον καναπε τελευταία η λογω ιώσεων η επειδη εχω και τα δυο στο κρεβατι τα οποια κλαινε και εκεινος πρεπει να κοιμηθει γιατι δουλευει..

Μην νοιωθεις ασχημα κοριτσακι μου,και εγω αναπολω τα παλια αλλα σε πληροφορω οτι θα αλλάξει η κατάσταση θα γινεται οπως πριν παλι..και τσουπ εκει θα κανετε και δεύτερο μωρακι και παλι απ την αρχη........:D:D

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σχετικα με τιςπιπιλες τα εχω κανει ολα οσα λες...τζιφος..

Μπιμπερο τα δρ μπραουν εχω,ενω πριν καμια 20αρια μερες ειχε πιει,τωρα τπτ...να παρω το καλμα;

Για την πιπιλα μου ειχε πει ενας παιδιατρος στον μεγαλο τοτε να τον βαζω μπρουμυτα με το κεφαλι στο πλαι με μια χερη την πιπιλα καο με το αλλο πανω στο μαγουλο του και λιγο στο κεφαλι.οσο πιανει το χερι σου.εμενα μου φανηκε λες και εκπαιδευα σκυλο να σου πω την αληθεια...φυσικα εκεινος δεν την ηθελε!

Εκτος απο αυτα που σου ειπε η kashmam δεν γνωριζω κατι αλλο.παντως το μωρο τωρα δεν την παιρνει αμεσωε καμμια φορα και την κραταω λιγο με το χερι μου εγω και μετα αρχιζει και την πιπιλαει..

Τωρα για τα μπιμπερο επισης υπαρζουν μωρακια που δεν τα θελουν!Μακαρι να έπιανε λιγο την πιπιλα ρε γαμωτο ωστε να ηρεμουσε λιγο να μην αποθηλαζες..

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Εμείς πηγαμε παιδίατρο...ήμαστε ψηλές! Ήμαστε δυνατές! Σε 25 μερες βάλαμε 1120γρ... Δεν μ φάνηκαν κ πολλα ο Παιδιατρος μ ειπε οτι ειναι μια χαρά. Ολα μια χαρά γενικότερα... Μιλήσαμε κ για βγάλουμε τα κρεατακια τ μεγάλου αν μας πει κ ο Ωρυλας οτι μπορουμε να τα βγάλουμε... Αυταααα...

Από το απογευμα μια διάθεση... Σκατουλες μπλε! Βαρέθηκα... Την ρουτίνα! Βαρέθηκα κ την γκρίνια τ γιου π τωρα π δεν κοιμαται τα μεσημέρια κατα τις 7 το απογευμα αρχίζει μια γκρίνια κ μια αναποδιά... Αλλά τωρα έπεσε ξερός!! Θα περιμένω ομως οταν θ ξαναπάει σχολείο π θ ξυπνάει από τις 7:30 το πρωι θα κοιμαται το μεσημέρι σαν πουλάκι!!

Σας έπρηξα με τα άσχετα πραγματα αλλά ηθελα να τα μοιραστώ με κάποιον...

KMwEp3.png

Εσεις ειστ τυχεροι που κοιμαστε μαζι ακομα!!!!!!

Εμας την βγαζει στον καναπε τελευταία η λογω ιώσεων η επειδη εχω και τα δυο στο κρεβατι τα οποια κλαινε και εκεινος πρεπει να κοιμηθει γιατι δουλευει..

Μην νοιωθεις ασχημα κοριτσακι μου,και εγω αναπολω τα παλια αλλα σε πληροφορω οτι θα αλλάξει η κατάσταση θα γινεται οπως πριν παλι..και τσουπ εκει θα κανετε και δεύτερο μωρακι και παλι απ την αρχη........:D:D

Χαχα βαλτη είσαι με το τελευταίο σχόλιο;;; :P

Παντως little κ εμείς χωρίςτα κοιμομαστε 5 νύχτες την εβδομάδα για να μην ξυπνάει στο μεταμεσονύκτιο τάισμα αλλιώς δεν θα τη βγάλει στη δουλεια...

Ενίοτε "χάνει" κ το τελευταίο βραδινό από την κούραση...

Κι εμένα μου έχει λείψει το παρελθόν και η ηρεμία ψεμματα να μην πω... Φαντάζομαι ομως ότι μολις το βρέφος γινει μωρό,μετα μικρό παιδάκι κοκ τα πράγματα θα ειναι καλύτερα :)

Kashmam μια χαρά η κόρη μεγαλώνει βλεπω. Κι όσο για το ύψος δεν μου κάνει εντύπωση... Τις 2 φορές όλες κι όλες που εχω βρεθεί στα μέρη σας η αίσθηση μου ειναι οτι όλες οι Σαλονικιες είστε ...πανύψηλες κ κουκλάρες! :)

Κουραγιο μωρε κ με το γιο θα στρώσει που θα παει!!

Άντε έρχεται το Πάσχα (διακοπές) επιτελους!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Αχαχαχαχχαχα δίκιο εχει η Γκρέτα εκει π αρχίζουν κ φτιάχνουν τα πραγματα καπου εκει θελουμε δευτερο κ ξανά μάνα από την αρχή!! Αλλά μολις μεγαλώσει κ το μικρο... Απόλαυση! Κ μολις πάνε κ σχολείο κ λείπουνε τα πρωινά ακόμα καλυτερα!! Κ αν κοιμούνται κ σε κανένα φίλο τους... ΠΑΡΤΥ!!!

Εμείς ευτυχως κοιμόμαστε μαζι είχαμε ενα διάστημα π ξυπνούσε ο γιος κ ήθελε να κοιμηθει μαζι μας αλλά τον έπαιρνε ο αντρας μ κ πηγαινανε στο σαλόνι αλλά εχει 3-4 μερες π σταμάτησε να ξυπνάει κ να το ζητάει.

Άντε να δούμε...

KMwEp3.png

Αχαχαχαχχαχα δίκιο εχει η Γκρέτα εκει π αρχίζουν κ φτιάχνουν τα πραγματα καπου εκει θελουμε δευτερο κ ξανά μάνα από την αρχή!! Αλλά μολις μεγαλώσει κ το μικρο... Απόλαυση! Κ μολις πάνε κ σχολείο κ λείπουνε τα πρωινά ακόμα καλυτερα!! Κ αν κοιμούνται κ σε κανένα φίλο τους... ΠΑΡΤΥ!!!

Χααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχααχχαχχαχχαχαχα :tongue::tongue:

Καλησπερα κοριτσια....

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάρες τι κάνετε;; Εγώ ας τα λέμε καλά ανησυχώ επειδή δεν έχω ακόμα περίοδο το ξέρω πως είναι λόγω του θηλασμού αλλά εγώ θέλω να μου έρθει να ξέρω πως είναι όλα καλά. Ο καθένας θα μου πείτε με τις σκοτούρες του.. Τελοσπάντων kashmam και Greta να σας ρωτήσω εσείς στα πρώτα σας παιδάκια τα είχατε ξεκινήσει με λαχανικά ή φρούτα;; Ρωτάω γιατί κοντοζυγώνει ο 6ος σε 3 μήνες και αγχώνομαι από τώρα. Αφήστε που δεν ξέρω τι να κάνω αν με δουν να θηλάζω μετά τους 6 μήνες θα με κράζουν τα σόγια και δεν σας κρύβω πως αυτό με ρίχνει ψυχολογικά.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Enseignante εμάς μας ειχε αρχίσει με τα φρούτα αν θυμαμαι καλα σε δυο βδομαδες βάλαμε τα λαχανικά κ σε δυο εβδομάδες βάλαμε κ την κρέμα.

Αχ γιατι κοριτσι μ σε κόφτει τι μ@λ@κιες θα σ πουν τα σόγια σ;!;! Γιατι;;; Επειδή θα θηλαζεις οσο γουστάρετε τα δυο σας;;; Μην δώσεις σημασία ούτε δευτερόλεπτο!! Μην μπεις καν στον κόπο να θυμώσεις με όσα θα ακούς! Κ φυσικά μην δικαιολογηθείς!! Αγνοείς κ φεύγεις...

Α! Εμάς μας ξεκίνησε τα φρούτα 5,5 μηνών...

KMwEp3.png

Little εσείς είχατε γοπ; ( συγγνωμη π δεν θυμαμαι).

Αν ναι πως παει;; Γιατι μετα από κάθε θηλασμό; Ειναι σίγουρα κολικοι; Είχατε κ από πριν;

Ναι,εχουμε..αν δεν ειναι κολικοι,ειναι πονοι στο εντερο διοτι γουργουριζει..ασε τρειε μερες τωρα υποφερουμε :|

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...