Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ούτε εγώ της δίνω πιπίλα και ούτε πρόκειται να της δώσω δεν το θεωρώ σωστό να την στουμπώνω με κάτι για να κοιμάται κι εγώ να κάνω με άνεση τις δουλειές μου ή να ρίχνω τους ύπνους μου προτιμώ να την πηγαίνω πέρα δώθε κι ας μου βγει η μέση ευτυχώς το κάνω εναλλάξ με τον σύζυγο ή την κουνάω με το καρότσι μέσα στο σπίτι αν θέλω να πέσει για ύπνο ή την αφήνω να νυστάξει/κοιμηθεί από μόνη της. Μην πέσετε να με φάτε αν είστε κατά απλά γράφω κι εγώ την γνώμη μου. Και για να μην λέτε της την δοκίμασα 2-3 φορές και την έφτυνε.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Enseignante κοριτσι μ γιατι να πέσουμε να σε φάμε;; Σιγα κ εμείς την γνώμη μας λέμε... Απλά σαν δευτερο μανούλες λιγο πιο "έμπειρες" απλά λέμε οτι η πιπίλα σώζει... Αν εσυ δεν θέλεις να δώσεις θα κανεις αυτο π θέλεις εσυ άσχετα με το τι λέμε εμείς...

Αθηνα μ δεν πιστεύω να παρεξηγηθηκες π ειπα οτι θα το μετανιώσεις...;

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Καλε για όνομα όχι κ να παρεξηγηθώ! :)

Απλώς δεν μου αρεςει η ιδέα κ εκείνο το δίλεπτο που τη χρησιμοποίησα ένιωθα λες κ του έβαζα... Τάπα κ μου φάνηκε κάπως :/

Δεν ξερω αν αργότερα δεν την αποφύγω για την ώρα κ για όσο αντέχω Τουλ.. Κρατάω :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημέρα ηλιόλουστη!

Τι κάνετε μανουλες και μπεμπακια?Εγώ απολαυσα εναν καφέ στην βεράντα και μετα κλασσικά δουλειές που δεν τελειώνουν ποτε συν τα παιδιά...

Εν τω μεταξύ γελαω με το κεφάλαιο πιπιλα!!Ποσο ίδιες οι μανουλες στο πρωτο παιδάκι...σε τρώνε οι τύψεις όταν δίνει πιπιλα ενω στο δεύτερο ψαχνεις να αποστειρώσεις την πιπιλα στο μαιευτηριο που σου έφεραν στα δειγματα δωρεάν!χαχα!

Είναι και θέμα στο ποσο χρονο διαθετεις βέβαια για να δωσεις βυζι αντί για πιπιλα και εγώ δεν διαθετω!!

Μην εχετε τύψεις πάντως δεν έγινε και κάτι με λίγη πιπιλα ίσα ίσα τα ηρεμεί..

kashmam ο μεγαλος δεν την επερνε την πιπιλα δεν την ήθελε εν τω μεταξύ εμεις προσπαθούσαμε την πιπιλαγε λίγο όταν μεγάλωσε αλλά δεν την ήθελε ποτε πραγματικα.και όταν έγινε ενος χρόνον την πεταξα.

Ενω ο Μπεμπης την πήρε σχεδόν αμέσως.την ζητάει όταν του πέφτει και στο δυωρο καταλαβαίνω οτι πειναει.Δηλ όπως μου είπε και ο παιδίατρος όταν πειναει ,πειναει!Δεν πρόκειται να μπερδευτεί και όντως αν πειναει την φτύνει δεν την κρατάει!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Όντως κ εγω το παρατήρησα οτι οταν πεινάει κ της βάλω πιπίλα κανει μμμμ... Κ αφού δει οτι γάλα γιόκ την φτύνει κ κλαίει!! Χαχαχα

Το μονο μ πρόβλημα με την πιπίλα ειναι οτι οταν κοιμαται με πιπίλα κ της φυγει γκρινιάζει ενώ οταν κοιμαται χωρίς πιπίλα αν τύχει κ ξυπνήσει γκρινιάζει αλλά την ξανά πέρνει ο ύπνος...

Σήμερα επιτέλους έχουμε κ παιδίατρο εχω μεγαααλη περιέργεια να δω ποσά κιλα έβαλε σε 25 μερες!!!

Επίσης εχω την εντύπωση πως επειδή κοιμαται τόσες ωρες αταιστη μάλλον γιαυτο όλη την ημερα τρωει τοσο συχνά, θα το ρωτήσω κ αυτο!

KMwEp3.png

Εν το μεταξύ εχθες συνάντησαμε κατι γνωστούς π πηγαμε στο cosmos να ψωνίσουμε για τα βαφτιστήρια κ αυτοί έχουν ενα παιδί κ άρχισαν αμεσως άντε τωρα κ ενα τρίτο! Γιατι ρε παιδί μ να κανω εγω τρίτο κ να μην κανουν αυτοί δευτερο;!;! Πως μ σπάνε τα νεύρα!!!!

Το ιδιο μ λέγανε τα σόγια μας μολις γέννησα τον πρώτο... Μολις είχα γεννήσει κ αυτοί λέγανε άντε τωρα για το δευτερο... Να τους βάλω στη σειρά κ τους αρχίσω στα χαστούκια μ ερχόταν!!!

KMwEp3.png

Να τους βάλω στη σειρά κ τους αρχίσω στα χαστούκια μ ερχόταν!!!

Κλαιω λεμε....χαχαχαχαχαχχα!!!!!

Εσενα τι σου λενε για τριτο αφού τα εκανες ενα και ενα?χαζοι ειναι?????

Φανταζεσαι τι ακουσα εγω απ το μαιευητριο κι ολας.............Παμε τωρα για την κορη..λες και ειναι αξεσουαρ τα παιδια!!!

Εγω ειπα το εκλεισα το μαγαζι και επειδηο αντρας μου χαζογελαγε του ειπα και εκεινου αν θελει κορη να ψαξει για αλλη γυναικα!!!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Χαχα kashmam αν σου πω ποσά "άντε κ το επόμενο κόρη να τα κανεις σετ" άκουσα από το μαιευτήριο ακομα δεν θα το πιστεύεις!!

Καθήστε ρε παιδιά ακομα δεν ... Δέσανε τα ράμματα για το επόμενο θα λέμε; Αφήστε δε που ... Τι ειναι τα παιδιά να τα κάνω σετ; Ζευγάρι κάλτσες;;; :P

Tsufp2.png0RVqp2.png

Θελω κολπα να παρει την πιπιλα..κ με το μπιμπερο τα ιδια...πως θα αποθηλασω;;;εχω αγχωθει... Κ κατι ακομα,τα κωρα σας το βραδυ πχ μετα τις οχτω που το κοιμηζετε;νιωθω οτι εχει τρελα νευρα κ υπερενταση κ μηπως να το κοιμηζω σε ησυχια στο υπνοδωματιο;ο αντρας μου λει οτι πρεπει να μαθει κ στην φασαρια...κοριτσια,μου λεπει ο χρονος μαζι του...γυρναει αργα κ μονο κοιμομαστε μαζι...ολο αναπολω το παρελθον...

F4oIp2.png

Αν την εβαζες κ την κρατουσες με το χερι σ ν μην μοιρει ν την φτυσει κ ταυτοχρονα κουνουσες κ νανουριζες? Επισης αν ας πουμε η πιπιλα ειναι σιλικονης (οι διαφανες δλδ) να δοκιμαζες καουτσουκ (οι καφε)? Κ διαφορες μαρκες nuk, chicco, mam? Επισης ακριβως το ιδιο οσον αφορα της θηλες των μπιμπερο...σιλικονη,καουτσουκ,διαφορες μαρκες...

Δεν μ ερχεται ακομα κατι αλλο στο νου...επισης λιιιιγο πεινασμενος αν ειναι κιολας?

KMwEp3.png

Αν την εβαζες κ την κρατουσες με το χερι σ ν μην μοιρει ν την φτυσει κ ταυτοχρονα κουνουσες κ νανουριζες? Επισης αν ας πουμε η πιπιλα ειναι σιλικονης (οι διαφανες δλδ) να δοκιμαζες καουτσουκ (οι καφε)? Κ διαφορες μαρκες nuk, chicco, mam? Επισης ακριβως το ιδιο οσον αφορα της θηλες των μπιμπερο...σιλικονη,καουτσουκ,διαφορες μαρκες...

Δεν μ ερχεται ακομα κατι αλλο στο νου...επισης λιιιιγο πεινασμενος αν ειναι κιολας?

Σχετικα με τιςπιπιλες τα εχω κανει ολα οσα λες...τζιφος..

Μπιμπερο τα δρ μπραουν εχω,ενω πριν καμια 20αρια μερες ειχε πιει,τωρα τπτ...να παρω το καλμα;

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...