Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάρες καλό μήνα να έχουμε φτάνουμε στα μισά του '15 σιγά και σταθερά:rolleyes:

Δε μου λέτε βρε κορίτσια έχετε αγοράσει μπουφανάκι πιο ελαφρύ για τα μωρά σας τώρα που ανοίγει ο καιρός;; Επίσης τα δικά σας ιδρώνουν καθόλου;;

Καλά από διάθεση σήμερα δεν θέλω να βλέπω άνθρωπο θέλω να είμαι εγώ κι η κόρη μου.

kashmam Ο παιδίατρος σας πρέπει να είναι φοβερός είσαι τυχερή έχω διαβάσει αρκετά άρθρα του στην σελίδα του και είναι κατατοπιστικότατος.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Greta κοριτσι μ χαρά μ π σε βοήθησα!!

Salomisofia ναι ειναι πολυ καλός κ το βασικότερο δεν ειναι αγχώδης κ υπερβολικός!! Κ το ακόμα βασικότερο δεν περιμένω καθολου οταν πάω στο ραντεβού!!

Εγω πάλι όσον αφορά τα ψέματα πέραν τ οτι δεν τα λέω καλα κ πιάνομαι εύκολα δεν εχω και καμια καλή ιδέα... Όποτε ακυρώνεται για σήμερα...

KMwEp3.png

Αχαχαχαχχαχα κορίτσια με έσκασε η κόρη κ έδωσα πιπίλα! Τι σήμερα τι αυριο π θ πηγαίναμε παιδίατρο...; Στην αρχή την αναγουλιασε αλλά μετα π την έβαλε στο στόμα σαν να μην ήξερε πως να την πιπιλίζει κ συνεχεια της έβγαινε!την έδωσα γιατι τωρα τελευταία οταν ήθελε να κοιμηθει γκρίνιαζε πολυ κ ψαχνόταν (δεν πεινούσε σίγουρα!!!) όποτε για να μην δίνω βυζι για να αποκοιμηθεί αποφάσισα την πιπίλα... Έκανα καλα;;; Δεν με κανει απαράδεκτη το γεγονός οτι δ θελω να γίνει το βυζι μ πιπίλα ετσι;;;

KMwEp3.png

Αχαχαχαχχαχα κορίτσια με έσκασε η κόρη κ έδωσα πιπίλα! Τι σήμερα τι αυριο π θ πηγαίναμε παιδίατρο...; Στην αρχή την αναγουλιασε αλλά μετα π την έβαλε στο στόμα σαν να μην ήξερε πως να την πιπιλίζει κ συνεχεια της έβγαινε!την έδωσα γιατι τωρα τελευταία οταν ήθελε να κοιμηθει γκρίνιαζε πολυ κ ψαχνόταν (δεν πεινούσε σίγουρα!!!) όποτε για να μην δίνω βυζι για να αποκοιμηθεί αποφάσισα την πιπίλα... Έκανα καλα;;; Δεν με κανει απαράδεκτη το γεγονός οτι δ θελω να γίνει το βυζι μ πιπίλα ετσι;;;

Kale oxi giati na se kanei aparadekti, nomizw den prepei na ta skeftomaste etsi prepei na 'maste pio praktikes kai gia emas kai gia ta mwra! Diladi egw pou den thilazw kai tha dinw pipila tha einai aparadekto pou den tha kathomai me gemato mpimpero mexri na apokoimithoun?! Na min to skeftesai katholou!! Eksalou san manoula sigoura tha ksereis na ksexwrizeis pote einai apo peina kai pote einai gkrinia gia ipno!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Εγω μαλλον αχρηστη ειμαι,δεν ξερω να ξεχωρισω τι θελει...πως να παρει την πιπιλα,τι να κανω;προσπαθω κ το μπιμπερο κ δεν...να δω πως θα αποθηλασω...ε,ειμαι με τρελο αυχενικο!!!KAΛO MHNA!!

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Greta το ξερω οτι ο μικρός παίρνει την πιπίλα για τον μεγαλο σ εννοούσα π είχες πει οτι δεν την πήρε ποτέ.

Little μ καπου είχα διαβάσει οτι μπιμπερο καλυτερα ν δώσει κάποιος άλλος κ οχι μαμα...αν το δοκιμαζες;; Καλε τι φταις ΕΣΥ αν δεν δέχεται την πιπιλιτσα;;; Άκου εκει άχρηστη... Οοοχι!!!

KMwEp3.png

Little Star δεν παίρνουνε όλα τα μωρά πιπίλα. Η κόρη μου δεν πήρε πιπίλα, 2 φορές δοκίμασα και έκανε εμετό. Δεν πήρε ούτε μπιμπερό που τη θήλαζα, αλλά και εγώ σαν μωρό, παρόλο που έτρωγα από μπιμπερό, πιπίλα δεν ήθελα με τίποτα.

Καλο μήνα !!!

Γελάω γιατι τελικά τα μωράκια μας κάνουν ... Ο,τι θελουν! Εγω δεν θελω να δώσω πιπίλα κ μια φορα που έδωσα (μόνη στο σπιτι όλη μέρα κ κατα τις 10 το μωρό σε παράκρουση κατακόκκινο να σηκώνει τον κόσμο κανα τέταρτο) την...άρπαξε λες κ του έδωσα θησαυρό! Με... Φόβο του την πήρα μετα!

Εσεις πάλι θέλετε/θέλατε να δώσετε κ δεν την παίρνουν... Άμα ειναι αντιρρησίες από τωρα... Να δω τι θα γινει στο μέλλον!!! :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλησπέρα!

Και εμένα σήμερα το πρωί ήταν το κάτι άλλο! Τέτοιο κλάμα δεν είχε πάλι. Εκείνη την ώρα ήρθε και η παιδίατρος μας. Από ανάπτυξη είμαστε μια χαρά, 4750 γρ. βάλαμε 600 γρ σε 2 βδομάδες! Το θέμα μας είναι ότι πρέπει να αλλάξω τον τρόπο θηλασμού. Όταν είναι ξαπλωτος με 2 ρουφηξιες ξεσπαει σε κλάματα γιατί του ανεβαίνει το γάλα. Πρέπει να τον θηλάζω όρθιο :shock:

Μου πε να του δώσω πιπιλα. Τώρα το μεσημέρι 4 φορές συνεχόμενες κοιμήθηκε και μόλις τον έβαζα στην κούνια μετά από λίγο ξυπναγε. Έβαλα πιπιλα και κοιμήθηκε!! Στεναχωρηθηκα όμως.... αισθάνθηκα ότι του έδινα κάτι ξένο, γιατί έτσι;

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...