Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι και εμείς αποκλειστικό θηλασμό.

Πως ήταν η βόλτα σας; πως τα κατάφερες με τον θηλασμό;

Κ συ αποκλειστικά θηλάζει?Χτες βγήκαμε την πρωτη μας καροτσαδα,σήμερα όχι,κρύο παλι...

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Ωραια ηταν,με τον παππου μας..Με το θηλασμο,μάλλον δεν έχει εδραιωθεί ακόμα κ αρχίζω κ κουραζομαι..είμαστε 7μισι εβδομάδων,τι στο καλό??Το στήθος πετρώνει στο εξάωρο,δίνω στήθος ανα εξάωρο λόγω υπερπαραγωγής,κ ακόμα συντριβανακια...λέω το Σάββατο που κλείνουμε οχτώ βδομάδες. να αρχίσω ξένο σταδιακά..δεν αντ έχω αυτό το κάθε δυο ώρες την μέρα,υπόψιν θέλει μια ωρα να κοιμηθεί από τη στιγμη που ξεκινάει να θηλάζει,αρα δεν ξεκουραζομαι κ καθόλου..πιπιλα δεν παιρνει ενω πρισπαθω..τι να κάνω??

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εμενα περνει την πιπιλα.

Εγω επιθεματα φοραγα μεχρι την τελευταια μερα.παντα ετρεχε το αλλο στηθος οταν θηλαζα.και απ.οτι βλεπω το ιδιο και τωρα.υπαρχουν επιθεματα που πλενονται και ξαναχρησιμοποιουνται.απλα δεν ξερω που τα πουλανε.για εμενα που θελω να θηλασω αρκετο καιρο ειναι οτι πρεπει.εγω θελω συνεχεια.σουτιεν θηλασμού θα σου ελεγα ναι γιατι τα αλλα πως θα τα κατεβαζεις?θα χαλανε,εγω χαλασα αρκετα γιατι δεν φορουσα θηλασμου.τωρα δεν θα τα βγαλω.

little το θέμα ειναι να εισαι εσυ καλα!!Αν νομίζεις οτι δεν την παλευεις αλλο αποθηλασε..

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κοριτσια αν ειναι δυνατον.γυρισε ο αντρας μου απο ταξιδι με συναχι μπουκωμενος καταρροή με ιωση κοινώς!!!! Τον εβαλα στο σαλονι...εμενα με τρώει η μυτη και με γρατζουναει ο λαιμος!!Υπαρχει ιωση που να μην κολλησουμε?ολο τον χειμωνα δεν αρρωστησαμε καθολου και τωρα που εχω το μωρο λεμε να περασουμε οτι κυκλοφορει.Ενταξει αν αυτο δεν ειναι μουτζα τοτε τι αλλο ειναι??και προσεχω τοσο πολυ,γιατι ρε γαμωτο γιατι?

Μακαρι να μην κολλησει το μωρο ωστε το Σαββατο να καταφερουμε να κανουμε το πρωτο εμβολιο.τρεμει η ψυχη μου

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλή μερα!!!

Greta αυτα τα επιθέματα τα εχω εγω θα δω μετα την μάρκα(γιατι τωρα μέσα κοιμαται η μικρη) κ θα στη στειλω ( μπορω άραγε να την γραψω εδω? )

Καλα κ Χρυσα τα σουτιέν θηλασμού αλλά φαίνονται. Οτι μπλούζα ανοιχτή στο λαιμό φόρεσα από ολες φαινόταν. Τωρα το καλοκαίρι δλδ;;;

Α! Και πείτε οτι κανουμε μπάνιο στη θάλασσα, μετα πρέπει να πλένουμε με νερό το στήθος να φύγει το αλάτι για να θηλασουμε;;

KMwEp3.png

Περαστικά ρε συ κοριτσι μ στον αντρα σ! Λιγο στη απομόνωση ο καημένος αλλά για καλό θ ειναι... Καμια βιταμίνη άμα παίρνετε;; Κανει;; ΕΣΥ π τωρα νιώθεις σαν να αρρωσταινεις μήπως να έπαιρνες Panadol cold and flu ή τα comtrex cold (αν το γράφω καλα κ άμα επιτρέπονται στον θηλασμό ) μήπως κ την γλιτώσεις;

KMwEp3.png

Καλημέρα

Δεν επιτρεπονται οχι μονο ντεπον!τα cold and flu τα περνει ο σύζυγος.. Το μωρο φτερνιζεται και εχει παλι μυξες!

Τι τελεια μερα καθόμαστε στην βεραντα και πίνουμε καφε(εγω δλδ)αλλα παλι θα χαλασει ο καιρος

Τα σουτιεν οντως φαινονται απο ολες τις μπλούζες.

Για τον θηλασμο και την αλμυρα ειλικρινα δεν το χα σκεφτεί εγω θηλαζα κανονικα χωρις να πλυθω και δεν εδειξε να ενοχλείται ο μεγαλος

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...