Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

μάλλον όλες είστε σε διακοπές ε?

Άντε κάντε και καμιά βουτιά για μένα :(

Δεν ξέρω αν φταίνε οι ορμονες (μιας και είμαι και γενικά ευσυγκίνητη :tongue:)

αλλά από χτες το βράδυ με έχει πιάσει μια μίρλα και μια κατήφεια... σήμερα το πρωι πχ κάτι διάβαζα στο internet (για μια γυναίκα που την έσφαξαν στο κέντρο της Αθήνας) και πήγα στην τουάλεττα (είμαι και στη δουλειά(!)) και έκλαιγα για ένα τέταρτο...

Ελπίζω να περάσει σύντομα γιατί ... ούτε εγώ δεν με αντέχω σε αυτό το mood!

vtgian αυτή τη βδομάδα (αύριο?) δεν έχεις την αυχενική σου;;;

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια!Αυριο εχω και εγω την αυχενικη μου, για να δουμε!Εντμεταξυ ανυπομονω κια για τα αποτελεσματα κυστικης ινωσης του αντρα μου...

Ετοιμαζεται να βρεξει εδω και αυτο με χαροποιει!!Να δροσισει λιγο,μια και με την ζεστη απο τοτε που εμεινα εγκυος δεν την παλευω καθολου...ονειρευομαι τη Σιβηρια!!:rolleyes:

F4oIp2.png

Καλησπερα κοριτσια.

Δεν σας εχω διαβασει δυστυχως.σημερα το πρωι γυρισαμε αρον αρον γιατι γυρω στις 5 το πρωι ο λικρος ψηνοταν και εγω το ζωον δεν ειχα παρει αντιπυρετικα μαζι..δεν ξερω πως τα ξεχασα.φαρμακεια κλειστα .τρελαθηκα.ξυπνησα τον αντρα μου και φυγαμε.ο πυρετος δεν πεφτει με τιποτα.ο παιδιατρος ειπε μαλλον ιωση υπαρχει επιδημια.γενικα κυκλοφορουν γαστρεντεριτιδες και πολλα αλλα.ο αντρας μου γλιστρισε και επεσε προχθες και εμεινε απο την μεση του.εχει θεμα γενικα.δεν μπορει να κουνηθει! τι να σας πω!!!! μαυρες διακοπες!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

πωπω greta μου, τι να πω, ας σταματήσουν τα κακά εκεί, περαστικά σας.... :-(

εν τω μεταξύ εχθές σας σκεφτόμουν, κάποια από το cafe ελεγε τις προάλλες ότι δεν ήθελε να κάνει κάποιο εμβόλιο στο παιδί της για να μην κολλήσει η ίδια.... Τώρα το ίδιο φοβάμαι κ εγώ.... Κάναμε στη μικρή τη Δευτέρα το εμβόλιο για ανεμοβλογιά, ερυθρά, παρωτίτιδα και ιλαρά. Η παιδίατρος μας είπε ότι είναι το μόνο εμβόλιο που περνάμε στο παιδί τους ίδιος τους ιούς ζωντανούς και υπάρχει περίπτωση να αρρωστήσει το παιδί και να κάνει πυρετό σε 5-6 μέρες... Ρώτησα έτσι τυπικά την παιδίατρο αν λόγω εγκυμοσύνης κινδυνεύω σε περίπτωση που η μικρή ψιλοαρπάξει και μου λέει "δεν τις έχεις περάσει αυτές τις αρρώστιες". αν όχι, τότε φυλάξου, θα έχεις πρόβλημα.... Ρώτησα τη μαμά μου και μου είπε ότι έχω περάσει ιλαρά και ανεμοβλογιά.... Στην εξέταση της ερυθράς φαίνεται ότι μάλλον έχω αντισώματα, αλλά βγήκε και λίγο περίεργη η εξέταση όσον αφορά τις τιμές και δεν είναι σίγουρο. Επίσης, παρωτίτιδα στάνταρ δεν έχω περάσει...

Κορίτσια, έχω φρικάρει... :-(:sad::-(

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Διαφημίσεις

boulitsa εγω το ελεγα.μονο τις ανεμοβλογιας του εχω κανει.το mmr που της εκανες δεν του το εχω κανει ακομα.δεν θελω.και θα κανω τουλάχιστον αλλον εναν χρονο.η ερυθρα ειναι πολυ επικυνδυνη αν την κολλησεις στην εγκυμοσυνη.αλλα αν σου βγηκαν αντισωματα τοτε εισαι οκ.εγω την εχω περασει.αλλα δεν εχω περασει τις υπολοιπες.μην ανησυχεις.μονο προσεχε γιατι σε 10 μερες ισως σου ανεβάσει πυρετο.λογικα πρεπει να στο ειπε η παιδιατρος.

Εμεις σημερα ειμαστε λιιιιιιγο καλυτερα.ο πυρετος υπαρχει αλλα κατεβαινει με τα αντιπυρετικα.η γκρινια δεν περιγραφεται ομως!!!! εχω σαλταρει μιλαμε.συνεχεια ειμαι στο ποδι.εχω εξαντληθει τοσο που μερικες φορες ποναω κατω χαμηλα στην κοιλια.οσο για το μωρουλι μου το νοιωθω πια σιγουρευτικα!!!

το ουρεοπλασμα βγηκε οριακα θετικο.αλλος ενας κυκλος αντιβιωσης να ειμαστε σιγουροι και μαλλον δεν θα μας επηρεασει.

εσεις κοριτσακια πως τα πατε με την ζεστη? τα συμπτωματα υποχωρησαν καθολου?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα...

Τα υδροχοάκια

Marianna P.: 05/02/2015

Papagalia: 06/02/2015

greta: 08/02/2015

boulitsa: 12/02/2015

Little_Star: 17/02/2015

Τα ψαράκια

vtgian: 19/02/2015

Quinsey: 20/02/2015

aik: 22/02/2015

kashmam: 25/02/2015

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημερα κοριτσια!!!

εμεις ακομα με πυρετουλι :(

Αλλα ειμαστε και χαρουμενοι σημερα γιατι ο γιοκας μου κλεινει τα 2 σημερα!!!!

Αργοτερα θα κοψουμε και την τουρτα μας!

Τι κανετε εσεις?

Βασω πως περνας?Κοριτσακι και εσυ?? μπραβο!! μεχρι στιγμης υπερισχυουν τα κοριτσακια!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Τί κάνετε κορίτσια!!! Εγώ μια χαρούλα, αλλά μπαίνω λιγοτερο συχνά, γιατί με απασχολούν πολύ τα επαγγελματικά μου τον τελευταίο καίρο. Και νεύρα, πολλά νεύρα κορίτσια...

FEJKp3.png

zHIYp3.png

κορίτσια τι κάνετε? Πέρασε ο καιρός και την Κυριακή παντρευοβαφτιζόμαστε......

Είμαι πολύ χαρούμενη και ανυπομονώ! Άγχος δεν έχω, απλά εκκρεμεί μία πρόβα με το νυφικό και καμιά 80αριά μπομπονιέρες ακόμα να φτιάξω...

Κατα τα άλλα, τα νέα μας: Η μπουμπού ανέβασε το βράδυ 38,5 από το εμβόλιο που σας έλεγα και τώρα τα έχω κάνει πάνω μου μην είναι καμιά παρωτίτιδα που δεν την έχω περάσει.... Της δίνω ντεπόν και βλέπουμε...

Στη δουλειά σιγά σιγά οι περισσότεροι το κατάλαβαν από μόνοι τους ότι είμαι έγκυος (λόγω κοιλούμπας) και οι υπόλοιποι λογικά θα το μάθουν από τους άλλους, οπότε το είπα και στο διευθυντή χθες για να μην το μάθει από αλλού και ευτυχώς το πήρε καλά...

Στα καλά νέα: Πήρα άδεια για τις επόμενες 2 εβδομάδες και ευελπιστούμε να πάμε κάπου για λίγες μέρες μετά το γάμο, ανάλογα με τα οικονομικά μας....

Α, επίσης είμαι πια σίγουρη ότι νιώθω το μπέμπη 1-2 φορές τη μέρα....

Αυτά τα νέα μας, εσείς που χαθήκατε?

7qw0p2.pngbIK3p3.png

καλημέρα!!!!

boulitsa με το καλό η γαμοβάφτιση!!! Όλα καλά θα πάνε :D

εγώ έχω την αυχενική μου σήμερα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και να πω την αμαρτία μου είμαι...τρομοκρατημένη...

Ελπίζω να είμαι απλά υπερβολική first-time-mum και αύριο τέτοια ώρα να γελάω με τον εαυτό μου αλλά δεν μπορώ να ησυχάσω με τπτ... Να δω πως θα περάσει η ώρα μέχρι τις 5... :mad::???::?:|:-|:|:-|:?:?:?

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...