Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Εγω αποθηλασα αποτομα!

Δεν τον ξανα εβαλα στο στηθος και εβγαζα λιγο με το θηλαστρο ισα ισα να ανακουφιζομαι.Το μαρτυριο ηταν 3μερες μετα σταματησε να με ενοχλει.

Γκρέτα μου συγγνώμη που ρωτάω αλλά το παιδάκι τόσο εύκολα το δέχτηκε σε τι ηλικία σταματήσατε τον θηλασμό;;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Greta μ η μόνη έννοια μ για οταν δώσω πιπίλα ειναι πως θα ξερω οτι δεν θα της χαλάω κανένα γεύμα; Δλδ τωρα όποτε γκρινιάζει την βάζω στο στήθος κ παντα τρωει πως θα ξερω οτι κάποια από ολες τις γκρίνιες θ ειναι για πιπίλα; Κ αφού παντα τρωει μήπως της κόψω κανένα γεύμα οταν θα της δώσω την πιπίλα; Γιατι αυτη γκρινιάζει πάνω κατω ανα 2-2,5 ωρες όποτε κ τρωει κ αν γκρινιάξει νωρίτερα θ ειναι γιατι θέλει να κοιμηθει κ μολις την βάλεις στον ώμο κοιμαται σε χρόνο ντε τε! Κ καπου εδω ειναι π σκεφτομαι μήπως να μην της δώσω από τωρα αλλά να περιμένω κανα δίμηνο τρίμηνο ή έστω οταν καταλάβω οτι με θέλει για πιπίλα; Τι λέτε οι έμπειρες;

KMwEp3.png

Καλοί κ οι κρίκοι οδοντοφυιας αλλά σαν την πιπίλα δεν υπάρχει!!! Σωτήριο πράγμα!!!

Salomisofia μου η πιπίλα σταδιακά δεν κόβεται... Μια κ έξω μονο!

Εδω εμάς π κλαίει ενα κ πεταγόμαστε εσεν π θ κλαίνε δυο;!;! Θα πετάγεται κ π γειτονας μαζι σας! Μωρε παρτα εσυ στο σπιτι με το καλό κ ας ξυπνάει κ ολόκληρο το τετράγωνο μαζι σας!!

KMwEp3.png

Makari vre koritsia to mono provlima mou na nai auto!

kashmam den exw ksanaginei manoula opote den kserw, alla sta paidia kserw oti mono ta arnitika koveis maxairi, ola ta alla prepei na ginonte stadiaka. Kathe 2-2misi wres poso troei omws?

Taisa moni mou simera afou o sizigos leipei kai me epiase enas panikos kai mia viasini pou taiza ton enan kai o allos eklaige! Alla entaksi ta katafera! :tongue: Emeis trwme kathe 3wro klapsoun den klapsoun.

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Salomisofia μ λέω μια κ έξω γιατι θα σ την ζητάνε την πιπίλα κ δεν θα ξεχνιούνται με τπτ!

Θηλάζει 10 λεπτα γεύμα κ στήθος! Την νύχτα κοιμαται 23:30-07:00 στις 7 τρωει κ μετα ξανά τρωει στο τρίωρο κ μετα άμα δυο με δυο μισή ωρες μέχρι να παει 23:30. Το θεμα ειναι οτι κάποιες φορές π ηταν ξύπνια κ πέρασαν 3,5 ακόμα κ 4 ωρες π ειχε να φάει κ δν γκρίνιαζε κ την εβαλα στο στήθος γιατι μ φάνηκαν πολλές οι ωρες π ειχε να φάει δεεεν έφαγε ίσα ίσα με έσπρωχνε κ οταν το έβαζα με το ζόρι μέσα δεν πιπιλίζε καν! Δεν ξερω...

Στον γιο με μπιμπερο κ εγω άμα τρίωρο τ έδινα είτε γκρίνιαζε είτε οχι κ παντα έπινε... Δεν εχω ξανά θηλάσει κ οι απορίες μ ειναι πολλές!!! Κ πλέον τις γράφω κ την Πέμπτη π έχουμε παιδίατρο θ τις ρωτήσω αλλά μέχρι τότε θελω κ τις απόψεις κ την βοήθεια σας!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Kalimera koritsia! Evgale ligo ilio epitelous edw! Evrexe kai eixe kategides olo to vradi!

Salomisofia με μπιμπερο ταιζες; Δεν ξερω τα δίδυμα αλλά γινεται να ταΐζεις ταυτόχρονα ενα μπιμπερο στο ενα χέρι κ ενα στο αλλο;

Den kanei twra, giati akoma merikes fores roufane kai ksexnane na katapinoun kai prepei na prosexoume, parolo p to mpimpero einai eksidikeumeno. Otan me to kalo mathoun mou eipe kai i maia tha tous vazeis me ligo tin plati panw kai tha kratas mpimpera mexri na mathoun na kratane mona tous!

Koritsia oses exete deutera mwrakia posi diafora ilikias exoun?

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Salomisofia μ λέω μια κ έξω γιατι θα σ την ζητάνε την πιπίλα κ δεν θα ξεχνιούνται με τπτ!

Θηλάζει 10 λεπτα γεύμα κ στήθος! Την νύχτα κοιμαται 23:30-07:00 στις 7 τρωει κ μετα ξανά τρωει στο τρίωρο κ μετα άμα δυο με δυο μισή ωρες μέχρι να παει 23:30. Το θεμα ειναι οτι κάποιες φορές π ηταν ξύπνια κ πέρασαν 3,5 ακόμα κ 4 ωρες π ειχε να φάει κ δν γκρίνιαζε κ την εβαλα στο στήθος γιατι μ φάνηκαν πολλές οι ωρες π ειχε να φάει δεεεν έφαγε ίσα ίσα με έσπρωχνε κ οταν το έβαζα με το ζόρι μέσα δεν πιπιλίζε καν! Δεν ξερω...

Στον γιο με μπιμπερο κ εγω άμα τρίωρο τ έδινα είτε γκρίνιαζε είτε οχι κ παντα έπινε... Δεν εχω ξανά θηλάσει κ οι απορίες μ ειναι πολλές!!! Κ πλέον τις γράφω κ την Πέμπτη π έχουμε παιδίατρο θ τις ρωτήσω αλλά μέχρι τότε θελω κ τις απόψεις κ την βοήθεια σας!

Να σε ρωτησω κάτι?Πως κατά φέρνεις κ κοιμάται τόσο το βράδυ??Εμένα μάξιμουμ να φαει ανα 4ωρο...

F4oIp2.png

Salomisofia συγνώμη δεν ήξερα για τα ειδικά μπιμπερο...

Little έτυχα σε κοιμισμένο μωρό ευτυχως!!τρωει Κοιμαται κανα 8 σερί τρωει κ μετα ακόμα κανα τρίωρο κ ξυπνάμε, αλλά μετα οοοοολη την ημερα κοιμαται ΜΟΝΟ αγκαλια! Μονο στην μάμας μ το σπιτι την αφήνεις στο κρεβάτι κ συνεχίζει τον ύπνο της...τι ν πω; Αφού κοιμαται την νύχτα χαλάλι! Π θ παει θ στρώσει κ η μερα...

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Και εγώ αυτό ήθελα να ρωτήσω Kashmam πως κοιμάται τόσες ώρες!!!

Εμένα κοιμόταν στην αρχή 5ωρα το βράδυ αλλά τώρα άλλαξε και ξυπνάει στο 3ωρο..... :-( να δούμε θα αλλάξει πάλι;

Αύριο σαραντιζουμε φτιάχνει και ο καιρός και ελπίζω να βγούμε καμιά βόλτα!!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Καλημέρα!!! Και εγώ αυτό ήθελα να ρωτήσω Kashmam πως κοιμάται τόσες ώρες!!!

Εμένα κοιμόταν στην αρχή 5ωρα το βράδυ αλλά τώρα άλλαξε και ξυπνάει στο 3ωρο..... :-( να δούμε θα αλλάξει πάλι;

Αύριο σαραντιζουμε φτιάχνει και ο καιρός και ελπίζω να βγούμε καμιά βόλτα!!!

Κ συ αποκλειστικά θηλάζει?Χτες βγήκαμε την πρωτη μας καροτσαδα,σήμερα όχι,κρύο παλι...

F4oIp2.png

Γκρέτα μου συγγνώμη που ρωτάω αλλά το παιδάκι τόσο εύκολα το δέχτηκε σε τι ηλικία σταματήσατε τον θηλασμό;;

Αποθηλασα στους 14μηνες!Ευτυχως σχετικα ευκολα το ζητουσε λιγο αλλα το ξεχασε ευκολα.

Βεβαια του εμεινε χουι να βαζει το χερι στο στηθος μου μεχρι που γεννησα.Αυτο δυσκολετηκαμε πιο πολυ να το κόψουμε

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...