Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αθηνα μ ηταν τεράστιο κ δεν ήξερα αν μπορω να το κανω copy paste εδω όποτε εβαλα το link και ελπίζω να σε βοηθήσει.

Thx παω να το διαβάσω!!!

Salomisofia καλώς ήρθες κ με το καλό να μεγαλώσουν τα παιδάκια σου!!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλησπέρα κοριτσαρες τι κανετε; Εμείς αυτή τη στιγμή ταιζομαστε και θα κοιμηθούμε για βράδυ.

Έχουμε γκρίνια τις τελευταίες μέρες όταν θέλουμε να κοιμηθούμε. Αναστατώνει τον κόσμο. Δεν του έχω βάλει πιπιλα και σκέφτομαι μήπως είναι μια λύση. Την Τετάρτη σαραντιζουμε και θα έρθει και η γιατρός μας και θα την ρωτήσω. Κατά τα άλλα είμαστε καλά!

Επιπλέον σκέφτομαι μια φορά στο τόσο να του δίνω το δικό μου σε μπουκάλι, μήπως χρειαστεί κάποια στιγμή να βγω μόνη έξω. Θα κάνω το πείραμα την Τετάρτη και βλέπουμε!!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

S'euxaristw poli!! Den exoume akoma imerominia gia eksitirio, eixame polla skampanevasmata. Molis pou arxisame to gala prosfata kai akoma kanoniko mpimpero den piasame, xreisimopoioume ta nosokomeiaka pou einai gia na mathoun na roufane/katapinoun! Paw mia fora tin imera kai taizw kai kathomai ekei gia kamia dio wres meta mazi tous.

Fovamai oti tha klaine kai egw tha koimamai tou kalou kairou otan tha erthoun spiti!! :tongue: Eseis thilazete oles??

Εγω θηλαζω ναι!

Δυστυχως έτσι ειναι αυτη η φαση με σκαμπανεβάσματα αλλα θα ερθει ο καιρος που θα ερθουν σπιτακι σας!

Και δεν υπάρχει περιπτωση να κλαινε και να μην ξυονας πιστεψε με......:tongue:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

kashmam αυτος ο παιδιατρος ειναι ο δικος σας?ο Παπαβεντσης?Εχω διαβασει ολα του τα αρθα απο την πρωτη εγκυμοσυνη μου και το οτι θηλασα αποκλειστικά το οφείλω και σε αυτον!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Και δεν υπάρχει περιπτωση να κλαινε και να μην ξυονας πιστεψε με......:tongue:

Το προσυπογράφω κι εγω αυτό :tongue:

Να κλάψει το μωρο κ να μην ξυπνήσεις δεν παίζει!! Κι εγω είμαι (ημουν; ) απο τους ανθρώπους που πέφτουν σε....χειμερία νάρκη στον ύπνο τους δεν τους ξυπνάει τπτ!! :tongue:

Εγω μισό-θηλάζω... Δλδ προσπαθώ να θηλάζω αλλά εδώ κ 10 μερες περίπου εχω διαφορά θέματα κ εχω δώσει κ συμπλήρωμα... Οπότε περίπου 50-50 είμαι... Κανω κάποιες προσπάθειες μήπως αναστρέψιω την κατάσταση κ ... Βλέπουμε ! Προσπαθώ να είμαι αισιοδοξη!!

Nasia ούτε εγω εχω δώσει πιπίλα και εχω κι εγω παρόμοια θέματα με κλάμματα και οδυρμούς μήπως ειναι φαση;; Μανούλες μεγαλύτερων μωρων;;;

Εξαφανίζολ πάλι άρχισε το Ουα!!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!

Εγω εδωσα πιπιλα και ησυχασα!τελος!

Δευτερα παιδια=πιπιλα!κανονας!

Δεν αντεχω αλλη γκρινια ειλικρινα τον ηρεμει

Το λαθος που εκανα στον μεγαλο και δεν προσπαθησα να την παρει δεν το ξανακανω.Τα ηρεμει γενικα στους κολικους στην οδοντοφυΐα σε οτι κ αν εχουν

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα ανοιξιάτικη μερα!!!

Greta ναι αυτός ειναι ο Παιδιατρος μας πολυ καλός!! Ειναι κ σύμβουλος θηλασμού κ αν θέλεις να θηλασεις σε βοηθάει πολυ! Εμένα αυτο π μ άρεσε ειναι πως οταν τ ειπα οτι κουράστηκα με το θηλασττρο κ θελω ν το κόψω δεν με έπρηξε για τον θηλασμό... Κ επίσης δεν μ έδωσε το χάπι π κόβει το γάλα γιατι μ ειπε φέρνει ζαλάδες κ τετοια κ μ λεει εισαι κ μόνη σ μην τύχει κ τον εχεις αγκαλια κ ζαλιστεις κ απλά μ ειπε σιγα σιγα ν μειώσω τις αντλήσεις κ ολα ηταν οκ!

Αθηνα μ πες μ αν σε βοήθησε καθολου...

KMwEp3.png

Εγω αποθηλασα αποτομα!

Δεν τον ξανα εβαλα στο στηθος και εβγαζα λιγο με το θηλαστρο ισα ισα να ανακουφιζομαι.Το μαρτυριο ηταν 3μερες μετα σταματησε να με ενοχλει.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα κορίτσια και καλή μας εβδομάδα ούτε εγώ της δίνω πιπίλα κάνω άσχημα λέτε;

Για τα δοντάκια αργότερα λέω να της δίνω από εκείνα τα παιχνίδια οδοντοφυίας.

Να ρωτήσω εσείς από orchestra έχετε αγοράσει έχει ποικιλία ή να πάω να ψωνίσω σε κανά jumbo;;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...