Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

kashmam εμενα δεν πρήζεται πια.αλλα εχει αυξησει την παραγωγη με αποτέλεσμα τωρα να θηλαζει μονο απ το ενα στηθος και παλι βγαζει τρελες γουλιες..και το αλλο τουμπανιαζει.σιγουρα θα μειωθει η παραγωγη θα ρυθμιστει παλι στα νεα δεδομενα!

Μην αγχωνεσαι αυτο γινεται συνεχεια το μωρο ρυθμιζει μονο του αλλα ισως να τα εκοβες τα χάπια τωρα?γυρω στην 6η εβδ εδραιωνεται ο θηλασμος

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Greta μ την Πέμπτη έχουμε γιατρο κ θα τ κανω την ιδια ερωτηση να δω τι θ μ πει. Βασικά λογικά θ μ πει κ να τα κόψω εφόσον την Τρίτη σαραντιζω κιολας.

Εχω τρελό άγχος αν τρωει καλα κ ποσο τρωει κ αν βάζει κιλα το παιδί! Μ εχει σπάσει τα νεύρα ολο αυτο το άγχος! Προσπαθώ να το αποβάλλω αλλά μπααα... Μέχρι κ να το κόψω κ να δώσω ξένο για να είμαι σίγουρη σκέφτηκα αλλά μετα λέω αποστείρωση; Απαπαπα θα αργω κιολας μέχρι να το φτιάξω κ θα ξυπνάει ολο τον κόσμο αυτη, θα βαριέμαι κιολας να σηκώνομαι. Ειναι κ τα οφέλη τ θηλασμού... Π με κανουν κ το ξανά σκεφτομαι

KMwEp3.png

Greta μ την Πέμπτη έχουμε γιατρο κ θα τ κανω την ιδια ερωτηση να δω τι θ μ πει. Βασικά λογικά θ μ πει κ να τα κόψω εφόσον την Τρίτη σαραντιζω κιολας.

Εχω τρελό άγχος αν τρωει καλα κ ποσο τρωει κ αν βάζει κιλα το παιδί! Μ εχει σπάσει τα νεύρα ολο αυτο το άγχος! Προσπαθώ να το αποβάλλω αλλά μπααα... Μέχρι κ να το κόψω κ να δώσω ξένο για να είμαι σίγουρη σκέφτηκα αλλά μετα λέω αποστείρωση; Απαπαπα θα αργω κιολας μέχρι να το φτιάξω κ θα ξυπνάει ολο τον κόσμο αυτη, θα βαριέμαι κιολας να σηκώνομαι. Ειναι κ τα οφέλη τ θηλασμού... Π με κανουν κ το ξανά σκεφτομαι

Η αποστείρωση είναι δράμα αν δεν μπορούσα να θηλάσω θα τα είχα παίξει είναι απίστευτα βαρετή διαδικασία. Αλλά εντάξει να δω όταν θα πρέπει να της μαγειρεύω που θα πρέπει να αποθηκεύω κι εκεί φαγήτο.Τελοσπάντων. :rolleyes:

Κορίτσια εμένα η δικιά μου αν την σκεπάζω τινάζει την κουβερτούλα με τα πόδια της δεν θέλει ούτε κάλτσες λέτε να της μείνει το χούι;; Τα φορμάκια που είναι μέσα όλα τα δέχεται (πάλι καλά).

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλε μολις μπουν οι τροφές τέρμα η αποστείρωση!!! Τουλάχιστον ο δικός μας Παιδιατρος ετσι μ ειχε πει στον γιο κ ετσι έκανα. Όντως πολυ βαρετή η αποστείρωση την ένιωσα καλα στον γιο αφού δεν θήλασα καθολου έπινε το γάλα π έβγαζα με θηλαστρο όποτε αποστειρώνα κ τα του θηλαστικού κ τα μπιμπερο κ τις πιπίλες... Αστα!!

Εδω δεν τις δίνω πιπίλα για να μην εχω να αποστειρώνω ούτε αυτήν! Αχαχαχαχχαχα

Με βόλεψε πολυ ο θηλασμός υελικα

KMwEp3.png

Καλε ποια αποστειρωση?????

Κατ αρχην απ την στιγμη που βαζουν χερι μεσα στο στομα αποστειρωση τελος!!!

Κατα δευτερον εμεις που εχουμε και αλλα παιδια ειναι ανωφελο!Εγω δεν την αποστειρωνω την πιπιλα.και οταν ρωτησα τον παιδιατρο μου ειπε:Θα ηταν χαζο να αποστειρωνες!

Ο μεγαλος ειναι μονίμως πανω στο μωρο και τα χερια του τον επιασα να του εχει βαλει στο στομα μια μερα.Περνει την πιπιλα και την βαζει στο στομα του και μετα παλι στο μωρο.Δεν τον προλαβαινω δεν υπάρχει,η μονη φραση που τον χαρακτηρίζει αυτον τον καιρο ειναι:Εχει ξεφυγει!!Δεν αντεχουμε αλλο με τον μεγαλο δεν ξερουμε πως να φερθουμε.Εχει πολλα ξεσπασματα.

Ξεφυγα παλι απ το θεμα εγω..

Οντως με τον θηλασμο και εγω βολευομαι τρομερα!

Ειμαι τεμπελα το χω ξαναπει!

Σημερα πηγαμε σουπερ με τους δικους μου γιατί λειπει ο αντρας μου ψωνισα μπηκα στο αμαξι(οπου τον κρατουσε ο μπαμπας μου)καθαρισα τα χέρια μου και τσουπ στηθος!Ηπιε,εβαλα μπρος και φυγαμε!Δεν ξερω τι θα εκανα αν δεν θηλαζα ,πως θα ταιζα?Δεν ξερω μου φαινεται βουνο!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Υ.Γ.

Καλα να βγαινεις με δυο παιδια εξω ειναι πολυ δυσκολο.Μονη μου δεν θα τα καταφερνα ακομα ουτε στις κουνιες ποσο μαλλον να οδηγαω μονη μου και με τα δυο μεσα!

Και το αλλο για μια βόλτα θες μαζι το μισο σπιτι δεν θελω να φανταστώ να πας διακοπες με δυο παιδια...............

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Υ.Γ.

Καλα να βγαινεις με δυο παιδια εξω ειναι πολυ δυσκολο.Μονη μου δεν θα τα καταφερνα ακομα ουτε στις κουνιες ποσο μαλλον να οδηγαω μονη μου και με τα δυο μεσα!

Και το αλλο για μια βόλτα θες μαζι το μισο σπιτι δεν θελω να φανταστώ να πας διακοπες με δυο παιδια...............

Τα τσουμπράκαλα για το ένα παιδί και είναι πολλά φαντάζομαι για τα δύο πόσα θα είναι αλλά ρε συ Γκρέτα δεν θα άλλαζα τίποτα για να μην έχω το κοριτσάκι μου τα παιδιά είναι το νόημα της ζωής μας :)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Δεν υπάρχει πραγματικα το συναισθημα!Οσο και να σε ταλαιπωρουν και ειλικρινα το ταλιμπανακι μου με ταλαιπωρει πολυ συν το νεογέννητο και παλι ομως μια αγκαλια του και σβηνονται ολα...(για λιγο:mrgreen::mrgreen::tongue:)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αθηνά μου για να αυξησεις παραγωγη δεν θα σε βοηθησει το θηλαστρο αν δεν ειναι νοσοκομειακό δυστυχως ολα τα αλλα ειναι αχρηστα.Αν οντως δεν εχεις κουραστεί και θες να τα καταφερεις ισως να νοικιαζες ενα και να επερνες και χαπιαε μαγια μπυρας.Κανουν πολυ καλη δουλεια εχω ακουσει.

Βασικα ο καλυτερος τροποςγια αυξηση παραγωης ειναι το μωρο σου.Δεν καθετε καθολου στο στηθος?Να τον εβαζες καθε 1,5 ωρα π.χ.?Σε μια εβδ θα εχει αυξηθει η παραγωγη σου.

Καλησπέρα όμορφες!!! Τι κάνετε;;

Εμείς πήγαμε για φαΐ στους πάππουδες κ ήρθαν κ οι άλλοι παππούδες κ παλαβωσαμε λιγο μας τρελάνανε αλλα γενικά καλά ήμασταν!!

Γκρέτα thx για τις συμβουλές! Η αλήθεια ειναι της avent εχω όχι νοσοκομειακό θα δω τι θα κάνω...

Στο στήθος κάθεται αλλα όχι καλά νομιζω... Δλδ στο δεξι κάθεται καλά (όπως πάντα ειναι κ καλύτερη η θηλή από κει) κ τον ακούω που ψιλό πίνει αλλα από το αριστερο...άλλες φορές ναι άλλες φορές όχι. Σίγουρα έχει κ λιγότερο γάλα από την αρχη δεν το ένιωσα ποτέ φορτωμένο... Το μεσημέρι πχ που ήμασταν στους γονείς δεν ησυχάζε με τπτ χωρίς μπιμπερό κ ας το παιδευα πόση ώρα... Τωρα στο απογευματινό γεύμα ήμασταν άνα 10' ποτέ δεξια ποτέ αριστερα για 45 λεπτά σερί κ τελικά ησυχάσαμε...

Η μαγιά Μπύρας μπορεί να βοηθήσει τωρα ή έπρεπε να είχα παρει από την αρχη; Να ψάξω αυτή τη lanes στο φαρμακείο ή οποία κ να πάρω το ίδιο ειναι;

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Kalispera manoules Fevrouariou! :D Egina kai egw prowra manoula fevrouariou stis 13/02! Elpizw na me dektite stin parea sas e?

Egw den exw akoma mwraki sto spiti giati gennithikan prowra, ostoso elpizw na parw mia idea gia to pws einai apo esas, etsi gia na proetoimazomai siga siga giati me exei piasei fovos! :tongue:

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Kalispera manoules Fevrouariou! :D Egina kai egw prowra manoula fevrouariou stis 13/02! Elpizw na me dektite stin parea sas e?

Egw den exw akoma mwraki sto spiti giati gennithikan prowra, ostoso elpizw na parw mia idea gia to pws einai apo esas, etsi gia na proetoimazomai siga siga giati me exei piasei fovos! :tongue:

Καλως ηρθες κοριτσακι εννοείται πως σε δεχομαστε!!!

Με το καλο να παρεις τα θαυματακια σου στο σπιτι σας!

Ποτε με το καλο?Απ το τικερακι σου καταλαβαινω σε 1μηνα περιπου,σωστα τα λεω?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλως ηρθες κοριτσακι εννοείται πως σε δεχομαστε!!!

Με το καλο να παρεις τα θαυματακια σου στο σπιτι σας!

Ποτε με το καλο?Απ το τικερακι σου καταλαβαινω σε 1μηνα περιπου,σωστα τα λεω?

S'euxaristw poli!! Den exoume akoma imerominia gia eksitirio, eixame polla skampanevasmata. Molis pou arxisame to gala prosfata kai akoma kanoniko mpimpero den piasame, xreisimopoioume ta nosokomeiaka pou einai gia na mathoun na roufane/katapinoun! Paw mia fora tin imera kai taizw kai kathomai ekei gia kamia dio wres meta mazi tous.

Fovamai oti tha klaine kai egw tha koimamai tou kalou kairou otan tha erthoun spiti!! :tongue: Eseis thilazete oles??

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Καλώς μας ήρθες!!!

Σ εύχομαι να παρεις τα αγγέλουδακια σ γρήγορα στο σπιτι!!!

Greta μου της lanes πηρα κ τις δυο φορές.

Αθηνα μου ο Γυναικολογος τωρα στην κόρη μ ειπε να παίρνω 9 χάπια την ημερα 3-3-3

Στον γιο κάποια στιγμή π πήγε να μ κοπεί (από βλακεία δικιά μ) για να την αυξήσω ο Παιδιατρος μ ειχε πει να παίρνω 21 χάπια 7-7-7 πρωι μεσημέρι βράδυ κ αμεσως αυξήθηκε η παραγωγή.

Αχ αν βρω ενα άρθρο τ παιδιάτρου μας να σ στειλω να διαβάσεις.

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...