Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλε ακόμα δεν μ τελείωσαν τα λοχεία...

παρεπιπτοντως καπου διάβασα για τα λοχεία οτι αν εκει π ειναι καφέ σαν να τελειώνουν ξαναγίνουν κόκκινα σημαίνει οτι κουρασαμε πολυ τον οργανισμό μας... Κ σε μενα έτυχε να εχω πολλές μερες καφέ κ ξαφνικά πάλι κόκκινο για καμία μερα αλλά δεν θυμαμαι αν είχα κουραστεί... Μήπως έτυχε σε κάμια σας κ το παρατήρησε κιολας;

Σε μένα (τελείωσανε πια) έγινε 2 φορές αυτο που περιγράφεις. Τωρα κούραση ... Ναι μπόλικη είχα τωρα αν ηταν περισσότερη ή λιγότερη από τις άλλες μερες δεν μπορω να το πω με σιγουριά ...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα σας!

Προσπαθώ να γράψω μέρες αλλά κάτι συμβαίνει απ το κιν μου και με πετάει εξω

Τα νέα μας τα ίδια.το μωρο με μυξα ,ο μεγαλος χοροπηδουσε στον καναπέ χθες και έπεσε στο μπράτσο με το μάτι.έχει γίνει μωβ και έχει πρηστεί.Όπως στις ταινίες που τρώνε μπουνιές.είναι ακριβως έτσι.ο παιδιατρος είπε δεν είναι ανησυχητικό αλλά εγώ έχασα δέκα χρόνια απ την ζωή μου.Δεν μπορω να τον βλέπω έτσι πονάει η καρδιά μου γιατί ήμουν δίπλα του και δεν μπορουσα να κάνω τίποτα γιατί θηλαζα το μωρο..

Άλλο θέμα τώρα το μωρο το βράδυ κλαίει παρα πολύ σε ση!είο που προχθες μελανιασε και δεν ανεπννεε.εμείς με τον άντρα μου τρελαθηκαμε.κάθε μέρα ίδια ωρα το ιδο πραγμα,.εκεί που θηλάζει δεν θέλει αλλο .επίσης είδα βλέννα στις κενώσεις του.Αλλά παρατηρησαμε οτι με το που θηλάζει(έχω και υπέρ παραγωγη) έχει τρομερή γκρίνια και κλαίει.έκανε και λιγα πράσινα μέσα στα κακά του που αυτί δείχνει κολικους αλλά εγώ φοβάμαι για δυσανεξία η αλλεργία στα αγελαδινα.ο Παιδιατρος ΠΑΛΙ είπε δεν είναι κάτι..

Τόσο άγχος τέτοια τρέλα λες και πρώτη φορά έγινα μαμά.Γουλιτσες βγάζει και παλινδρόμηση έχουμε δηλαδή και κανβ το εξης θηλάζω απ το ενα στήθος σε κάθε γεύμα.

Κορίτσια ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω.Επίσης πρεπει να κάνουμε και το πρωτο μας εμβόλιο αλλά δεν θέλω να επιβαρυνω κ άλλο τον οργανισμό του με το πενταπλο.ελπίζω μπας και φύγει η μυξα τουλαχιστον,ειδικα το βράδυ έχει παρα πολύ.

boulitsa πως είστε?

Αθηνά δηλαδή τα πάτε καλά με τον θηλασμό?τι θα κανεις?Ή μικτή διατροφή?

kashmam αυτό με τα λοχεια το επαθα και εγώ πολλεεες φορες.

Τώρα έχω καθαρίσει

Κιλά είμαι στα 69 πρεπει να φύγουν αλλά 3να επανελθω στα πριν εγκυμοσύνης και το ιδανικό θα ηταν να πάω στα 62!Πολύ θα ήθελα!

Σας αφήνω προς το παρον γιατί ο γιος μου θέλει το ταμπλετ του να δει Πεπα!(έλεος με την πεπα)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα!!

Greta ρε κοριτσι μ γλυκό, δεν κανεις έναν αγιασμό στο σπιτι σας λέω εγω... Τι ειναι ολα αυτα; Ολα τα στραβά κ ανάποδα επάνω σας; Ειναι δυνατόν;

Εχεις ταλαιπωρηθεί απίστευτα! Χαρά στο κουραγιο σ! Εγω δεν θ το άντεχα!!

Σκατοκαιρος! Από δευτερα ομως... Άνοιξη! Ετσι λένε...

KMwEp3.png

Εγω πάλι μια διάθεση στα πατώματα...

Χωρίς ιδιαίτερο λόγο. μ έλειψε η κουμπαρά μ π μένει Χαλκιδική κ η βαφτίστηρα μ! Θελω πολυ να πάω!!!! Αλλά επειδή η φίλη μ εχει δυο παιδάκια κ ο μεγάλος παει σχολείο αν έχουν μύξα δεν θ μπορέσω να πάω να δώσω τα πασχαλινά δωράκια...

Αχ... Καλοκαίρι!! Άντε που εισαι;!;! Βαρέθηκα τις βροχές κ το κρύο!!

KMwEp3.png

Καλημέρα!!!!

Κι έλεγα που είστε όλες;;

Γκρέτα καλά δεν μας λες με το θηλασμό μάλλον 50-50 με almiron μας λες περιστασιακά πετυχαίνουμε ένα γεύμα χωρίς συμπλήρωμα αλλα δεν ειναι κ ταρίφα... Προσπαθώ να αυξήσω παραγωγή κ με το θηλαστρο δεν...σκοτωνόμαστε κιόλας αλλα την τελευταία φορα ανεβήκαμε 10ml (από 30 στα 40 συνολικά)

Θα προσπαθήσω όσο μπορω μέχρι το εμβόλιο μας τουλάχιστον.

Τον βάζω σε κάθε γεύμα στο στήθος βέβαια άλλες φορές δείχνει να τρώει άλλες ούτε να το δει... Το παλεύουμε :)

Έχουμε κ γοπ βέβαια αλλα ελαφριά οποτε δεν κάνουμε κάτι είπε η γιατρός ..

Σήμερα παω κ στο γυναικολόγο να δούμε πως είμαστε. Αυτά αΠο εμάς φεύγω με...καλεί το καθήκον πάλι!!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κ απο μας! Καλά ειμαστε. Η μικρη είχε πυρετό μόνο για 24 ωρες κ μετα ολα καλά, δν το καταλαβαίνω αυτό, οτι κ αν ήταν πάντως ο μικρός τη γλίτωσε!

Εγω δν ειμαι πολυ καλά απο ψυχολογία.... Μ τη δίνει η Κλεισούρα, αλλα δν υπάρχουν κ πολλα ν κανεις με δυο μωρά κ αυτόν τον παλιόκαιρο...

Εν τω μεταξύ ο μικρός όλο στήθος θελει με αποτέλεσμα να τα νιώθω άδεια αν κ ακούω π καταπίνει... Δν νομίζω ν μην εχω αρκετό γαλα γτ ακούω π καταπίνει παρότι ειναι άδεια, αλλα κυριολεκτικά θελει οοοοολη την ώρα, κοιμαται πλέον ελάχιστα τη μέρα κ η μικρη ζηλεύει τρέλα! Αυτά απο εμάς, φιλία σε όλες!

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Boulitsa αυτός ο πυρετος π κρατάει μονο 1 μερα μας εχει τύχει κ εμάς (οχι τωρα με την μικρη, παλαιότερα) κ ούτε εγω το εχω ψάξει παραπανω έλεγα αφού πέρασε δεν με νοιάζει τι ηταν. Όντως περίεργο...

Εμείς κορίτσια εχθες πηγαμε Leroy Merlin μαζι με την μικρη, την εβαλα στον μαρσιπο κ πηγαμε! Στον μαρσιπο δεν βολεύονταν καθολου!! Ενώ ο γιος τραβούσε κατι ύπνους!!! Η κυρία μας μάλλον προτιμάει το καρότσι!

Επίσης εχθες πρόσεξα καλυτερα το κεφάλι της... Πααααρα πολυ νινιδα!!! Είχα δει π ειχε μπροστά κ εχθες το είδα ηταν οοοολο το κεφάλι!!

KMwEp3.png

Boulitsa αυτός ο πυρετος π κρατάει μονο 1 μερα μας εχει τύχει κ εμάς (οχι τωρα με την μικρη, παλαιότερα) κ ούτε εγω το εχω ψάξει παραπανω έλεγα αφού πέρασε δεν με νοιάζει τι ηταν. Όντως περίεργο...

Εμείς κορίτσια εχθες πηγαμε Leroy Merlin μαζι με την μικρη, την εβαλα στον μαρσιπο κ πηγαμε! Στον μαρσιπο δεν βολεύονταν καθολου!! Ενώ ο γιος τραβούσε κατι ύπνους!!! Η κυρία μας μάλλον προτιμάει το καρότσι!

Επίσης εχθες πρόσεξα καλυτερα το κεφάλι της... Πααααρα πολυ νινιδα!!! Είχα δει π ειχε μπροστά κ εχθες το είδα ηταν οοοολο το κεφάλι!!

KMwEp3.png

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε πως ειστε?

Boulitsa ευτυχως που την γλιτωσατε γιατι ειναι μεγαλη ταλαιπωρια να είναι και τα δυο αρρωστα!

kashmam τι κανεις για την νινιδα?εμεις ευτυχως δεν κάναμε. Οσο μπορεις να τα χτενιζεις με την βουρτσα την μαλακή.Θα φυγει dont worry!

Αθηνά μου για να αυξησεις παραγωγη δεν θα σε βοηθησει το θηλαστρο αν δεν ειναι νοσοκομειακό δυστυχως ολα τα αλλα ειναι αχρηστα.Αν οντως δεν εχεις κουραστεί και θες να τα καταφερεις ισως να νοικιαζες ενα και να επερνες και χαπιαε μαγια μπυρας.Κανουν πολυ καλη δουλεια εχω ακουσει.

Βασικα ο καλυτερος τροποςγια αυξηση παραγωης ειναι το μωρο σου.Δεν καθετε καθολου στο στηθος?Να τον εβαζες καθε 1,5 ωρα π.χ.?Σε μια εβδ θα εχει αυξηθει η παραγωγη σου.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Όντως τα χάπια μαγιά Μπύρας κανουν πολυ καλή δουλεια!

Τα έπαιρνα κ στον γιο κ τωρα. Η ερωτηση μ ειναι η εξής που το σκεφτομουνα εχθες το βράδυ: εγω ξεκίνησα με 9 χάπια μαγιά Μπύρας 3 πρωι 3 μεσημέρι κ 3 βράδυ από την ημερα π βγήκα από την κλινική. Κ το στήθος μ ηταν πρησμένο μετα από κανα δυο βδομάδες (αν θυμαμαι καλα) δεν ηταν τοσο πρησμένο όποτε απόφασισα να κανω τα χάπια από 9, 12! Κ αμεσως πρήστηκε πάλι το στήθος. Μετα από καμια εβδομάδα πάλι δεν ηταν τοσο πρησμένο όποτε τα χάπια γίνανε 15 κ τωρα στις 5 εβδομαδες ζωής της μικρής γίνανε 18 πάλι γιατι το στήθος μ δεν ηταν τοσο πρησμένο κ μολις τα αύξησα πάλι το στήθος τούμπανο. Λέτε να προσπαθεί να εδραιωθεί ο θηλασμός κ εγω να μην τον αφήνω δλδ το στήθος μ να μην ηταν πρησμένο γιατι ο οργανισμός ειχε αρχίσει να παράγει οσο χρειαζόταν η μπεμπα κ εγω έπαιρνα παραπανω χάπι κ κατέβαζα περισσότερο γάλα κ ούτω καθεξής; Ή απλά σιγα σιγα δεν είχα γάλα κ έπαιρνα περισσότερα χάπια κ κατέβαζα; Γιατι ο Παιδιατρος μ ειπε να τα παίρνω μέχρι να σαραντησω κ μετα να τα σταματήσω. (Α! Δεν ρώτησα τον παιδίατρο για να αυξήσω τα χάπια, από μόνη μ το έκανα)

KMwEp3.png

Good morning girls (εξασκώ και τα αγγλικά μου :rolleyes: ) δε μου λέτε εσείς έχετε αγοράσει μάρσιπο αν ναι από ποια εταιρεία;; Σκέφτομαι να κάνω εξόρμηση στα mothercare τι γνώμη έχετε;; Συγχωρέστε με που γράφω συνέχεια στο δικό σας thread ελπίζω να μην σας κουράζω. Να πάρω λέτε μάρσιπο ή είναι πλέον αργά εφόσον η μπέμπα μου είναι 2,5 μηνών πλέον;;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Good morning κ σε σένα κοριτσι! Καλε τι ζητάς συγγνωμη;!; Χαρά μας να γινόμαστε πολλές!

Για μαρσιπο εγω εχω έναν mothercare π ο γιος βολεύονταν απίστευτα πολυ! Τωρα η κόρη ΚΑΘΟΛΟΥ! Όποτε δυο ειναι τα θέματα: μπορει να βολευτεί η μπεμπουλα σ μπορει ομως κ οχι. Κ επίσης τι έμεινε δυο μήνες κ μετα καλοκαίρι ζέστη καύσωνες θα σκάει μέσα στον μαρσιπο...κ αν κανει ζέστη από Μάιο τσάμπα θ το παρεις νομιζω...

Ετσι πιστεύω εγω...δεν το παίζω ξερολας να ξέρεις.

KMwEp3.png

Good morning girls (εξασκώ και τα αγγλικά μου :rolleyes: ) δε μου λέτε εσείς έχετε αγοράσει μάρσιπο αν ναι από ποια εταιρεία;; Σκέφτομαι να κάνω εξόρμηση στα mothercare τι γνώμη έχετε;; Συγχωρέστε με που γράφω συνέχεια στο δικό σας thread ελπίζω να μην σας κουράζω. Να πάρω λέτε μάρσιπο ή είναι πλέον αργά εφόσον η μπέμπα μου είναι 2,5 μηνών πλέον;;

Καλημερα κοριτσι!

Καλε τι να μας ενοχλεις?γραφε οποτε θελεις!!

Εγω εω δυο ring sling και ειναι θεϊκά θηλαζει και το μωρο κ ολας μεσα!Απλα ειναι λιγο αβολα μεχρι να τον συνηθισεις αλλα μετα ειναι λατρεία!

Και εω και ενα chicco τον κλασικο μαρσιπο.καλως ειναι αλλα τον εβγαλα βολτα εκει μια μερα και μου εσπασε την πλατη.ειλικρινα υπεφερα..

Ψαξ το καλα μην πεταξεις τα λεφτα σου..

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...