Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κ απο μας! Την προηγούμενη εβδομαδα δν προλαβαινα να γράψω γτ σαραντισαμε κ σχεδόν καθε μέρα ήμασταν έξω! Εν τ μεταξύ το μωρό εχει κοντό χαλινο (το πετσακι κατω απο τη γλώσσα ) κ θα χρειαστεί να γίνει ενα μικροχειρουργειο μολις γίνει 6 μηνών! Πολυ ρούχο χρειάζεται πάντως για ν βγάλεις βόλτα 2 μωρά! Με έφαγαν τα πλυντήρια! Πάντως βασικό πρόβλημα παραμένει το που να πας με δυο μωρά για ν ευχαριστηθουν κ ν μην σ βγει η πίστη! Ο παιδότοπος αποκλείεται λόγω ιώσεων!

Απο χθες παλι δν προλαβαίνω ν γράψω γτ εχω τη μεγάλη με 39+ πυρετό! Εχω χεςτει πάνω μ μν κρυώσει το μικρό κ προσπαθώ όσο γίνεται ν ειναι μακριά τ ενα απο το αλλο κ πλένομαι συνέχεια όταν παίρνω αγκαλιά τη μεγάλη, αλλα φαντάζομαι ετσι δν σώζεται η κατάσταση... Εν τω μεταξύ ταλαιπωρείται κ αυτη, δν τρώει κλπ.... Ασε π τσακωνόμαστε κ με τον άντρα μ απο την ένταση κ το άγχος μας!

Τελικά Γκρέτα ΚΑΛΑ κανεις κ φοβάσαι... Την πατήσαμε με τις βόλτες κ κοντεύει Απρίλιος ρε γμτ!!!!

Στα γρήγορα Αθηνα μην έχεις καθολου τύψεις! Ξεκίνησες το θηλασμο με ενα στήθος απο οτι θυμάμαι κ μπράβο σ π τα κατάφερες κ ως τώρα! Αν δν είχες προσπαθήσει οκ, αλλα καθε αλλο!

Kashman καλά π με .... Αναζήτησες! Τα είπα κ ηρέμησα!

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Αααα δεν μ τα λέτε καλα... Γιατι μολις βγαίνετε βολτα τα μεγάλα σας αρρωσταίνουν;!;!

Αρχίζω κ φοβάμαι κ εγω... Κ ρε γμτ περιμένω πως κ πως ν σαραντησω κ να παμε όλοι μαζι βολτα!

Α ρε boulitsa είδες; Επικοινωνούμε... Τηλεπαθητικα!

Σειρά της βασως τωρα! Βάσω...Βασούλα...π εισαι;;;

KMwEp3.png

Καλημερα απο εμας!

boulitsa περαστικα και εύχομαι να μην κολλησει ο μπεμπης σου ειλικρινα.

Δεν μπορεις να κανεις κατι ειναι αναπόφευκτα ολα πια.το μονο που μπορεις να κανεις ειναι μολις ανεβασει πυρετο να παει στου παππουδες μεχρι να αναρρώσει. Για εμενα αυτο ηταν δυσκολο.

Ενα θα σου πω εχουμε πανω απο μηνα με μυξες(για το μωρο μιλαω)ορο καθε μερα πολλες φορες την ημερα.βαρεθηκα!!!!!!!

Αθηνά μου μην στεναχωριεσαι μπραβο σου που προσπαθησες!!Πες μας τι σας ειπε η παιδιατρος..

kashmamΠροσεχε που πηγαινεις τον μεγαλο και ευχομαι και σε εσενα να μην αρρωστησουν ειδικα τωρα που ο μεγαλος θα παει παιδικο..

Εγω αρχισα ηδη να σκεφτομαι οτι ΔΕΝ θα τον παω παιδικο..Αυτο που τραβαω θα το τραβαω ολο τον χειμώνα και με τα δυο και ειλικρινα ουτε μπορω ουτε θελω!

Του χρονου παιδικος που θα ειναι τεσσάρων χρονων και το μωρο θα ειναι μπομπιρακι τότε.. Τωρα μου φαινεται οτι θα ρισκαρω πολλά...

Βασούλαπου εισαι κοριτσακι?ελπιζω να ειστε καλα!

Οι υπολοιπες τι κανετε?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Χαιρετώ τις μανούλες Φεβρουαρίου εγώ κοντεύω να τα παίξω όχι με την κορούλα μου αλλά με το ότι δεν με αφήνουν τα σόγια στην ησυχία μου ειδικά οι γονείς μου κουβαλιούνται κάθε μέρα να δουν το μωρό. Δεν μπορώ να πάω ούτε μέχρι το σούπερ μάρκετ και το σπίτι είναι πραγματικό πεδίο μάχης. Ας μου πει κάποιος ότι θα ξυπνήσω και θα έχω ένα σπίτι γεμάτο με τρόφιμα και σιδερωμένα ρούχα. :mad:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Enseignante κοριτσι μ αφού έρχονται π έρχονται οι γονείς χωστους να κανουν καμία δουλεια! Χαχαχαχα

Ειστε κοντα 2 1/2 μηνών ε πως ειναι;; Τι κάνετε όλη την ημέρα;

Μας βλέπει πλέον κανονικά βγάζει κραυγούλες θηλάζει αυτά. Μωρέ εγώ δεν μπορώ τον κόσμο στο σπίτι μου θέλω την ησυχία μου. Εσείς πως πάτε;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Αχ η αλήθεια ειναι οτι ούτε εγω θελω κόσμο κ αν έρχονται τους διώχνω οταν βαρεθώ ή με πρήξουν! Ευτυχως εμένα επειδή η μαμα μ την πάτησε ετσι όπως ΕΣΥ οταν ειχε εμένα κ την αδερφή μ κ γενικότερα... Τωρα σε εμένα δεν έρχονται άντε να έρθουν μια φορά την εβδομάδα αφού ο μπαμπάς μ την παρακαλάει να έρθει μόνος τ κ δεν τον αφήνει! Χαχαχαχα

KMwEp3.png

Αχ η αλήθεια ειναι οτι ούτε εγω θελω κόσμο κ αν έρχονται τους διώχνω οταν βαρεθώ ή με πρήξουν! Ευτυχως εμένα επειδή η μαμα μ την πάτησε ετσι όπως ΕΣΥ οταν ειχε εμένα κ την αδερφή μ κ γενικότερα... Τωρα σε εμένα δεν έρχονται άντε να έρθουν μια φορά την εβδομάδα αφού ο μπαμπάς μ την παρακαλάει να έρθει μόνος τ κ δεν τον αφήνει! Χαχαχαχα

kashmam μου είσαι από τις τυχερές εμένα είναι 67 και 68 οι γονείς μου και δεν μπορώ να τους πηγαίνω κόντρα είναι και λίγο παλιάς κοπής. Με τον θηλασμό πως τα πας;; Εμείς δεν έχουμε ωράριο τρώμε όποτε να'ναι ότι ώρα να'ναι αλλά μου αρέσει. Κι εσύ κοριτσάκι δεν έχεις;;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Ε ενταξει μην νομίζεις είναι λιγο εκνευριστικό γιατι κ οταν έρχονται κάθονται λιγο κ φεύγουν κ μ την δίνει ώρες ώρες π βιάζονται συνεχεια!

Με τον θηλασμό καλα τα παμε αυτή θηλάζει άνα 2-3 ώρες την ημέρα κ το βράδυ κοιμαται πολυ ( ν μην την ματιάσω) όποτε αφού ειναι ήρεμη κ δεν γκρινιάζει ούτε οταν ξυπνάει υποθέτω οτι χορταίνει... 2/4 έχουμε παιδίατρο κ ευελπιστώ να εχει παρει το βάρος π θελω δλδ 1250 γρ κ το λέω αυτο γιατι στην αρχή έπαιρνε 50 γρ την ημερα ο Παιδιατρος ειχε πει οτι τα κορίτσια παίρνουν 25-30 γρ την ημερα αρα εμείς ήμασταν πολυ καλα όποτε θελω ν συνεχίσει ν παίρνει πολυ βάρος για να ησυχάσω κ εγω! Γιατι ενα άγχος το εχω αλλά προσπαθώ ν το καταπολεμησω!

KMwEp3.png

Λοιπόν θα πηγαίνουμε κάθε μέρα παιδίατρο ΤΕΛΟΣ!!!

Το παιδι μου κοιμάται μετα το θηλασμό κ το μπιμπερό που ετοίμασα για σιγουριά μένει να... Χαλάει στο κομοδινο(!)

Νταξει δεν παίρνω θάρρος αλλα έστω κ ένα γεύμα να πετύχω νίκη θα ειναι σε αυτή τη φάση!

Η παιδίατρος πάνω στο θέμα ηταν έτσι κ έτσι.. Αυτο που μου είπε ειναι να προσπαθήσω να διατηρήσω το θηλασμό (έστω κ κουτσουρεμένο) τουλάχιστον μέχρι να συμπληρώσουμε το 2ο μήνα κ κάνουμε το εμβόλιο μας. Ακομα κ λιγο ειναι καλύτερα από το καθόλου.. Δεν ειμαι σε μη αναστρέψιμη κατάσταση λέει αλλα δεν θα ειναι κ το πιο εύκολο αν εξακολουθώ να θελω να παλέψω για αποκλειστικό θηλασμό ούτε μπορεί να μου εγγυηθεί φυσικα κανεις.

Σίγουρα θα το παλέψω όπως κάνω κ τωρα απλώς προσπαθώ να αποβάλλω τα αισθήματα...άχρηστοσυνης που νιώθω γιατί σίγουρα δεν με βοηθάνε... Θα δούμε!

Κατα τα αλλα πήραμε 590γρ από τη γέννηση μας ( 750γρ από το κατώτατο που είχαμε πιάσει) καθώς κ 3ολοκληρους πόντους ύψος!! Ακολουθούμε καλά τις καμπύλες μας κ σε όλη την εξέταση τα πήγαμε περίφημα (αν κ φυσικα... Κατουρησαμε τη γιατρό-όχι που θα την αφήναμε!!!)

Αυτά από εμάς :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Ε ενταξει μην νομίζεις είναι λιγο εκνευριστικό γιατι κ οταν έρχονται κάθονται λιγο κ φεύγουν κ μ την δίνει ώρες ώρες π βιάζονται συνεχεια!

Με τον θηλασμό καλα τα παμε αυτή θηλάζει άνα 2-3 ώρες την ημέρα κ το βράδυ κοιμαται πολυ ( ν μην την ματιάσω) όποτε αφού ειναι ήρεμη κ δεν γκρινιάζει ούτε οταν ξυπνάει υποθέτω οτι χορταίνει... 2/4 έχουμε παιδίατρο κ ευελπιστώ να εχει παρει το βάρος π θελω δλδ 1250 γρ κ το λέω αυτο γιατι στην αρχή έπαιρνε 50 γρ την ημερα ο Παιδιατρος ειχε πει οτι τα κορίτσια παίρνουν 25-30 γρ την ημερα αρα εμείς ήμασταν πολυ καλα όποτε θελω ν συνεχίσει ν παίρνει πολυ βάρος για να ησυχάσω κ εγω! Γιατι ενα άγχος το εχω αλλά προσπαθώ ν το καταπολεμησω!

Να σε ρωτήσω εσένα περίοδος σου έχει έρθει ξέρεις πότε περίπου έρχεται αν θηλάζω αποκλειστικά;; Άσχετη η ερωτήση μου αλλά μου ήρθε :rolleyes:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλε ακόμα δεν μ τελείωσαν τα λοχεία...

παρεπιπτοντως καπου διάβασα για τα λοχεία οτι αν εκει π ειναι καφέ σαν να τελειώνουν ξαναγίνουν κόκκινα σημαίνει οτι κουρασαμε πολυ τον οργανισμό μας... Κ σε μενα έτυχε να εχω πολλές μερες καφέ κ ξαφνικά πάλι κόκκινο για καμία μερα αλλά δεν θυμαμαι αν είχα κουραστεί... Μήπως έτυχε σε κάμια σας κ το παρατήρησε κιολας;

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...