Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλημέραααα

Τι κάνετε? Εμείς με μυξα φυσικα!!!Λιγο υπνηλια λιγο μριωμενη ορεξη λιγο τα νευρα μου εγω ευχομαι να περάσει συντομα!

Ουτε εγω κοιμαμαι την ημερα ουτε οταν κοιμαται ο μεγαλος.Και το μωροτο ξυοναει συνεχεια κ εμενα.

kashmamψωνισες καλοκαιρινα??τι καλα!!!!θελω και εγωωωω

Εν τω μεταξυ το βραδυ κοιμομαστε ολοι μαζι στο κρεβατι δεν ξερω πως τα καταφερνουμε.το μωρο γκρινιαζει αν δεν ειναι μαζι μου.Δυσκολο μωρο το βλεπω.Καλα μου ειπε ο παιδιατρος οτι θα καλο περασω...

Θηλασαμε οποτε φευγω να κοιμηθω και λιγο ακομα

Μουυυτς

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!! Τι κανετε; Κοιμήθηκε λίγο ο μικρός, ξάπλωσα και εγώ και βρήκα ευκαιρία να γράψω!

Όλη τη βδομάδα είχε μια γκρίνια, δεν μπορούσε να κοιμηθεί! Ένα τέταρτο στην κούνια και ξυπναγε, ήθελε στήθος, κοιμόταν και αντε πάλι από την αρχή. Μέχρι να εξαντληθεί και να κοιμηθεί. Κλείσαμε και τον πρώτο μήνα και βλέπω αλλαγές στο παιδάκι μου!!!

Little παιδευεται πολύ ο μικρούλης... ο παιδίατρος τι σας έχει συμβουλεψει;

Kashmam πως τα κατάφερες με τον θηλασμό και βγηκατε; Ζήτησε όση ώρα ήσασταν έξω; Εγώ το σκέφτομαι πολύ να βγω :(

Greta είστε καλύτερα;

Γκρινια η κλαμα;ΕΤΣΙ Κ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΠΟΝΑ..

F4oIp2.png

Γκρινια η κλαμα;ΕΤΣΙ Κ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΠΟΝΑ..

Καλησπερα!!!

Γκρίνια όχι κλάμα. Μέρα με τη μέρα είμαστε καλύτερα. Τώρα τον κοιμιζω για βράδυ.

Να σας ρωτήσω... Τα παιδάκια σας τρώνε μετά από συγκεκριμένες ώρες; Γιατί εμένα μπορεί να φάει και μετά από λίγο να ξαναθελει.. Ψιλοαγχωνομαι ότι δεν θα μπούμε ποτέ σε πρόγραμμα.

H παιδίατρος μου είπε ότι είναι πολύ λαιμαργος και όποιες ανησυχίες έχουμε είναι επειδή τρώει πολύ.

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Καλησπερα!!!

Γκρίνια όχι κλάμα. Μέρα με τη μέρα είμαστε καλύτερα. Τώρα τον κοιμιζω για βράδυ.

Να σας ρωτήσω... Τα παιδάκια σας τρώνε μετά από συγκεκριμένες ώρες; Γιατί εμένα μπορεί να φάει και μετά από λίγο να ξαναθελει.. Ψιλοαγχωνομαι ότι δεν θα μπούμε ποτέ σε πρόγραμμα.

H παιδίατρος μου είπε ότι είναι πολύ λαιμαργος και όποιες ανησυχίες έχουμε είναι επειδή τρώει πολύ.

Κ μεις ειμαστε φαγανοι,κανενα προγραμμα κ αγχωνομαικ εγω..ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΑΓΚΑΛΙΑ ΟΡΘΙΟΣ Κ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ..ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΚΟΜΑΘΕΙ;;

F4oIp2.png

Καλημέρα!!

Δεν νομίζω ότι τα έχουμε κακομαθει, ποιο παιδί σε αυτή την ηλικία κοιμάται μόνο του; Στην αγκαλίτσα μας αισθάνονται σιγουρια. Οι οδηγίες της μαιας και της παιδιατρου είναι να βάζουμε το παιδί στο στήθος και να το κάνουμε αγκαλίτσα όποτε θέλει. Τώρα θα δείξει...

Να κάνω τον σταυρό μου είχαμε ένα πολύ ωραίο βράδυ και ακόμα κοιμάται!!!!!!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Greta μου σειρά σ να πας για ψώνια!!!

Little star το παράξενο θ ηταν να τα αφήναμε στην κούνια κ να κοιμόντουσαν...η αγκαλια κ το περπάτημα ειναι το σίγουρο!! Δεν κακό μαθαίνουν ούτε μια στο εκατομμύριο!

KMwEp3.png

Καλημερα!

Δεν εχω χρονο να γραψω πολλα.

Ηθελα να γραψω οτι ειναι λαθος να σκεφτομαστε οτι καακομαθαινουν..μολις ηρθαν στην ζωη μονο εμας ξερουν γι αυτο και θελουν να ειναι πανω μας συνεχεια ειναι λογικο και αληθεια οταν σκεφτεστε ενα κακομαθημενο παιδι τι ηλικιας σας ερχετε στο μυαλο?μωρακι?δεν νομιζω.....:D

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Greta μου σειρά σ να πας για ψώνια!!!

Little star το παράξενο θ ηταν να τα αφήναμε στην κούνια κ να κοιμόντουσαν...η αγκαλια κ το περπάτημα ειναι το σίγουρο!! Δεν κακό μαθαίνουν ούτε μια στο εκατομμύριο!

Μαζα γραφαμε καλημερα κοριτσι πως ειστε?

Εγω εχω πεθερικα εδω παω να μαγειρεψω!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα...

Τι κάνετε;

Εγω δεν ειμαι κ πολύ καλά μάλλον μου κόβεται/κόπηκε το γάλα. Πέραν που το νιώθω άδειο (ειδικά το αριστερο) το παιδι όσο κ να κάτσει επάνω με το που απομακρύνεται αμέσως γκρινιάζει κ κλαίει κ δεν δείχνει ποτέ χορτάτο παρά μονο όταν του έφτιαξα ένα μπιμπερό κ ήπιε.

Δοκίμασα κ με θηλαστρο τωρα μετα από μισή ώρα παιδεμα το αριστερο έβγαλε την ....τρομακτική ποσότητα των 10ml κ μαζί με το δεξι ίσα που πιάσαμε τα 30ml.

Θα του το δώσω φυσικά (από το ολότελα) αλλα νομιζω τα σημάδια ειναι σαφή...

Δεν μας βλεπω ούτε την Κυριακή (40ζουμε) να φτάνουμε. Θα δω τι θα μου πει κ η παιδίατρος αυριο που θα πάμε να μας δει...

Ψιλό σκατα νιώθω αλλα προσπαθώ να μην με παρει από κατω τόσα παιδάκια μεγάλωσαν με ξένο γάλα (μέσα σε αυτά κι εγω κ ο άντρας μου) ας ειναι ένα ακομα κ το δικό μου ...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Αθηνα καλε τι στεναχωριέσαι εισαι σοβαρή; Αν όντως δεν εχεις γάλα κ δώσεις μπιμπερο τπτ το τρομερό δεν έγινε! Το σημαντικό ειναι οτι το παιδέυτικες κ κατάφερες να θηλασεις για σαράντα μερες! Το προσπάθησες! Αυτο μετράει!! Λιγο θα βαρεθείς την αποστείρωση αλλά ολα μια χαρά!!

Greta μου εμείς μια χαρά ευτυχως! Παιδικό ο μικρός 14/4 θα παει... Κ πάλι πριν παει θ παρω τηλ να ρωτήσω τι παίζει από αρρώστιες μην έχουνε κανένα κρούσμα! Εμάς η μικρη κοιμαται πααααρα πολυ σε σημείο π εχθες άρχισαμε να ανησυχούμε ειναι δυνατόν σε όπλο το 24 ωρο να μένει ξύπνια 4 ώρες;; Ή ετσι ειναι το φυσιολογικό ή εμείς θυμόμασταν τα καμώματα του γιου που δεν κοιμόταν κ μας έβγαλε την πιςτη κ μας φαινεται τωρα περίεργο.

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...