Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Σήμερα γίναμε 1 μήνα!!!

Καλημέρα!!!!

Αυριο σκεφτήκαμε με τον αντρα μ, να την θηλασω κ αμεσως ν φύγουμε οι τρεις μας (μπαμπάς μαμα γιος) να παμε βολτα κ να αφήσουμε την μικρη στην μαμα μ... Θα εχω ενα δίωρο βόλτας!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Greta τα δυο μας μείναμε...μήπως να ανταλαζαμε τηλέφωνα να τα λέγαμε από εκει;

Χαχαχαχαχχαχα

Χρονια σας πολλαααα να τα χιλιασετεεεεε

Ρε γαμωτο οντως εμεις μειναμε και δεν ειμαστε και κοντα!!:tongue::tongue::tongue:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

τρωει λιγο αποεκει που ετρωγε φουλ,κλαιει σπαρακτικα εκει που τρωει κγια πολληωρα,δεν μπορω να τονβοηθησω με τπτ κ κοιμαται εξαντλημενοσ...παιρνει επαντορεν,καμια βελτιωση ωςτωρα..

F4oIp2.png

τρωει λιγο αποεκει που ετρωγε φουλ,κλαιει σπαρακτικα εκει που τρωει κγια πολληωρα,δεν μπορω να τονβοηθησω με τπτ κ κοιμαται εξαντλημενοσ...παιρνει επαντορεν,καμια βελτιωση ωςτωρα..

Ταλαιπωρείται ο μικρουλης σου.ο παιδιατρος τι λεει?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα κούκλες!!!

Τι ωραία μεραααα... Άφησα την μικρη στην μαμα μ κ πήγαμε βολτα με τον μπαμπά μας κ τον γιο μας στα jumbo κ στα ικεα!! Ψώνισα κ λίγα πραγματάκια όμορφα καλοκαιρινά...άλλαξε η διάθεση μ!!!

Παρεπιπτόντως...επιχείρησα να μπω σε ενα τζιν μ... Τζίφος! Δεν κούμπωνε ούτε για πλάκα!

Αρα η ελπίδα μ έσβησε...

KMwEp3.png

:)

Καλημέρα κούκλες!!!

Τι ωραία μεραααα... Άφησα την μικρη στην μαμα μ κ πήγαμε βολτα με τον μπαμπά μας κ τον γιο μας στα jumbo κ στα ικεα!! Ψώνισα κ λίγα πραγματάκια όμορφα καλοκαιρινά...άλλαξε η διάθεση μ!!!

Παρεπιπτόντως...επιχείρησα να μπω σε ενα τζιν μ... Τζίφος! Δεν κούμπωνε ούτε για πλάκα!

Αρα η ελπίδα μ έσβησε...

Εγω που εχω αλα οχτωκιλα να χασω τι να πω;;;:roll:

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Μια ερώτηση σε όσες έχετε και μεγαλύτερο παιδάκι. Σας αφήνει να κοιμηθείτε λίγο την ημέρα όταν κοιμάται το μωρό? Εμένα ακόμα κι όταν είναι η μαμά μου εδώ να την απασχολήσει της ξεφεύγει και έρχεται τρέχοντας στο δωμάτιο και με ξυπνάει...

Εννοείται όταν είμαστε μόνες μας ούτε τη μπέμπα αφήνει να κοιμηθεί, τη χαϊδεύει, τη φιλάει και τσουπ το μάτι γαριδα η μικρή! :(

b5DEp3.png

Καλησπέρα!!! Τι κανετε; Κοιμήθηκε λίγο ο μικρός, ξάπλωσα και εγώ και βρήκα ευκαιρία να γράψω!

Όλη τη βδομάδα είχε μια γκρίνια, δεν μπορούσε να κοιμηθεί! Ένα τέταρτο στην κούνια και ξυπναγε, ήθελε στήθος, κοιμόταν και αντε πάλι από την αρχή. Μέχρι να εξαντληθεί και να κοιμηθεί. Κλείσαμε και τον πρώτο μήνα και βλέπω αλλαγές στο παιδάκι μου!!!

Little παιδευεται πολύ ο μικρούλης... ο παιδίατρος τι σας έχει συμβουλεψει;

Kashmam πως τα κατάφερες με τον θηλασμό και βγηκατε; Ζήτησε όση ώρα ήσασταν έξω; Εγώ το σκέφτομαι πολύ να βγω :(

Greta είστε καλύτερα;

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Greta Αθήνα σας βλεπω...

Happy οταν ήμουν ακόμη έγκυος με άφηνε να κοιμηθω... Τωρα με την μπεμπα μια μερα π με ξύπνησε ο αντρας μ πριν φύγει για δουλεια αλλά εγω αποκοιμήθηκα κ δεν σηκώθηκα κ ο γιος ηταν ξύπνιος κ έβλεπε παιδικά δεν ήρθε να με ενοχλήσει αλλά πιο πολυ εγω αισθάνθηκα λιγο άσχημα οταν ξύπνησα κ τον είδα μοναχουλη στο σαλόνι. Αλλά να σ πω την αλήθεια δεν μ έρχεται να κοιμηθω μέσα στη μερα...

Nasia μου την ημέρα θηλάζουμε άμα 2-2,5 ώρες όποτε πήγα λιγο νωρίτερα στη μαμα μ ώστε να είμαι εκει οταν θ την θηλασω για να μην χάσω καθολου χρόνο κ μολις τελειώσαμε φύγαμε αμεσως όποτε είχα ενα δίωρο άνετο... Αλλά μολις σαραντησουμε θ πηγαίνουμε όλοι μαζι παντού! Ολα τα μαγαζιά έχουν δωμάτια θηλασμού κ άμα λαχει τη θηλάζω κ στο αμάξι... Εύκολο μ φαινεται στη θεωρία, στην πράξη να δούμε!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...