Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα μάνες!!!

Τι κάνετε?εμείς τα ίδια...

Δεν μπορουσα να γράψω απ το κινητό μου και μπήκα απ το ταμπλετ αφού βέβαια παρακάλεσα τον γιο μου να μου το δώσει

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα τσούπρες! :mrgreen:

Τι κάνετε; Εμείς έτσι κ έτσι νομιζω δεν πολύ παίρνουμε βάρος περιμένω την Τρίτη να δω τι θα πει κ η παιδίατρος που θα μας δει.

Την Πέμπτη παω κ στο γιατρό μου να δει ... Εμένα. Άντε να δούμε τι θα πει; Επανήλθα;;;;

Που αλήθεια δευτερομανες ερώτηση: πως... Πνίξετε το κουνέλι την πρώτη φορα μετα τη γεννά;; Δεν...φοβόσαστε; Εγω το ψιλό...τρέμω να πω την αλήθεια ότι θα πονάει κ τετοια (υποθέτοντας οτι θα βρεθεί...χρόνος με το γκρινιάρη φαταουλα στο σπιτι!! :) )

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

ΟΧι ακριβώς :)

Βασικά ανεβαίνω στη ζυγαριά κ τον κρατάω κ μετα τον αφήνω κ ξανάανεβαινω κ κάνω την αφαίρεση (την ίδια στιγμή της ημερασ κ ενώ τον εχω μολις αλλάξει κ ειναι αταιστος)

Ε τις 3 τελευταίες μερες μου τον βγάζει σαν να μην παίρνει βάρος (τις προηγούμενες τσιμπαγαμε 20-25γρ τη μέρα) σε συνδυασμό κ με το οτι ειναι πολύ ανήσυχος τελευταία εχω ένα άγχος οτι δεν τρώει καλά :/

Tsufp2.png0RVqp2.png

Μην τον ζυγιζεις!!!!

Απλα!!!!!!!!!!!Δεν υπαρχει κανενας λογος!Πρεπει να ζυγιζεται παντα στην ιδια ζυγαρια γιατι εχουν απόκλιση οι ζυγαριές και επισης δεν περνουν καθε μερα βαρος..

Αν το πεις στον παιδίατρο σου αυτο θα σου πει να μην το ξανακανεις.

Μην μπαινεις στην διαδικασια αυτη γιατι μονο στον εαυτο σου κανεις κακο.

Τον μεγαλο τον μετρουσαμε καθε μηνα μεχρι 18μηνων που ερχοταν ο παιδιατρος για το εμβολιο.ποτε μονη μου.

Επισης το φαγητο του δεν το μετρουσα ΠΟΤΕ!

Στο μωρουλι θα πατω αλλη μια τον παιδιατρο στο σπιτιγια το πρωτο εμβολιο.Δεν εχω την δυνατοτητα να τον παιρνω καθε μηνα(30? για ενα εμβολιο 2λεπτα και ενα ζυγιζμα δεν αξιζουν θεωρω) θα πηγαινω στο κεντρο μανας του παιδιου.Για ζυγιζμα οκ αλλα δεν τα εξεταζουν εκει ρε γαμωτο:(

Ξεφυγα απ το θεμα Αθηνά μου σορυ,μην τον ζυγιζεις.Θα δεις οτι εχει παρει βαρος οταν πας στον παιδίατρο

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αθήνα μου κ εγω το ιδιο θ σ πω μην τον ζυγίζεις! Μην μπαινεις σε αυτο το τρυπακι γιατι θα σκάσεις από το άγχος σ στο τέλος. Εχεις γάλα! Ανήσυχος μπορείς να ειναι για πολλούς λόγους μην παει το μυαλό σ απαραίτητα στο οτι δεν τρωει γιατι μπορει να κουραστείς στο τέλος κ να τον κοψεις τον θηλασμό χωρίς λόγο...

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Καλε παντού... Σε ολα τα κανάλια οταν μιλάνε για αυτόν κατω στη λεζάντα οταν γράφουν το όνομα τ στις ειδήσεις με ενα "ν" το γράφουν... Κ μ εχει σκαλωθει στον εγκέφαλο!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...