Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Τι κάνετε βρε κορίτσια;;;Είστε καλά;

Εμένα με είχαν πιάσει σήμερα τα περίεργα μου!!! Χθες έφαγα μπακαλιάρο πολύ ελαφριά μαγειρεμένο και ξετιναξε τον μικρό. Όλο το βράδυ βογγαγε μου έκανε και έναν ψιλοεμετο το πρωί και ήταν μέχρι το απόγευμα ανήσυχος!!! Αισθάνθηκα τόσο χάλια για ότι έπαθε, ότι του έκανα μεγάλο κακό και φταίω εγώ για όλα!! Ελπίζω σήμερα να είμαστε καλύτερα!

Εγώ δεν έχω βγει καθόλου χθες πήγαμε μέχρι τη μαμά μου να φάμε. Αν δεν κάνει καλό καιρό προβλέπω κοντά στο Πάσχα να βγαίνουμε πφφφφ.

Μην εχεις τύψεις.. Δεν λεει κανεις να μην τρως τιποτα δεν είναι στάνταρ,απλα δοκιμαζεις και αν τον πειραξει το αφηνεις για λιγο και ξανα προσπαθεις.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια γεια σας πως είστε εσείς και τα μωράκια σας; Εμένα η δικιά μου (φτου φτου να μην την ματιάσω) είναι μια χαρά αύριο θα κάνει το πρώτο της εμβόλιο. Από ψυχολογία εγώ δεν είμαι πολύ καλά. Σκέφτομαι πως δεν θα μου αρέσει καθόλου όταν θα πλησιάσει η ώρα του αποθηλασμού , σκέφτομαι τα οικονομικά μου που είναι μέτρια σκέφτομαι και την σχολή που την έχω αφήσει στο έλεος του Θεού. Γενικά δεν είμαι στα καλύτερα μου. Το μόνο ευχάριστο είναι πως το λουλουδάκι μου αρχίζει και γελάει όλο και περισσότερο και σιγά σιγά μεγαλώνει. Κι όσο την βλέπω να μεγαλώνει τόσο λιγότερο νοσταλγώ τις κλωτσιές της στην κοιλίτσα μου. Και μου φαίνεται περίεργο γιατί μόλις είχα γυρίσει από το μαιευτήριο νόμιζα πως θα μου λείπει πάντα η κοιλίτσα μου αλλά να που δεν μου λείπει πλέον τόσο. Ελπίζω να μην σας έπρηξα ή νταούνιασια. Θα έπρεπε να ποστάρω στις μανούλες Ιανουαρίου αλλά δεν ξέρω είπα ας ποστάρω εδώ. :?

Καλως την!!!!

Ετσι ενοιωθα και εγω στον πρωτο μου γιο.

Μου ελειπε η κοιλια εκλαιγα αλλα μετα μου περασε!

Θα σου πω αυτο που μου ειχε πει ο γυναικολόγος μου:

Τα παιδια δεν ειναι κτημα μας,τα κανουμε για να πατησουν εδω(μου εδειξε τον ομο του) και να πεταξουν οσο πιο μακρια μπορουν!Και χαλαρωσα..... :D

Την δευτερη φορα παρακαλαγα να γεννησω δεν την παλευα με την κοιλουμπα και δεν μου λείπει καθολου!

Εχω τον παιδαρο τωρα να μου χαμογελαει και να μου βγαζει ηχους....

Εσυ σπουδαζεις?Τι σπουδαζεις?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλως την!!!!

Ετσι ενοιωθα και εγω στον πρωτο μου γιο.

Μου ελειπε η κοιλια εκλαιγα αλλα μετα μου περασε!

Θα σου πω αυτο που μου ειχε πει ο γυναικολόγος μου:

Τα παιδια δεν ειναι κτημα μας,τα κανουμε για να πατησουν εδω(μου εδειξε τον ομο του) και να πεταξουν οσο πιο μακρια μπορουν!Και χαλαρωσα..... :D

Την δευτερη φορα παρακαλαγα να γεννησω δεν την παλευα με την κοιλουμπα και δεν μου λείπει καθολου!

Εχω τον παιδαρο τωρα να μου χαμογελαει και να μου βγαζει ηχους....

Εσυ σπουδαζεις?Τι σπουδαζεις?

Αν δεις στο προφίλ μου λέει ότι είμαι καθηγήτρια γαλλικών και ήμουν δηλαδή μέχρι πριν μείνω έγκυος άρα σπουδάζω γαλλική φιλολογία αν και έχω διάφορα άλλα πτυχία μου έχει μείνει αυτό του ΕΚΠΑ. Βρε Γκρέτα προσπαθώ να μην πέφτω πάνω στο παιδί και σκέφτομαι δεν μπορείς να το θηλάζεις μέχρι να γίνει 20 χρονών αλλά δεν ξέρω μετά με πιάνει ένα παράπονο ένα σφίξιμο στην καρδιά. Και πέρα από τον θηλασμό δεν μπορώ να την αφήσω εκτός από τον μπαμπά της σε κανέναν άλλον αισθάνομαι ανασφάλεια. Μήπως είμαι εμμονική και δεν το έχω πάρει είδηση; :?

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλημερα απο μενα.Χτες καλλον αρχισαμε κολικους,το απογευμα εκανε τετοιο κλαμα που τα παιξαμε με τον συζυγο..σε συνδυεσμο με τη γοπ ηταν δραμα..δωσαμε ντεπον κ ηρεμησε...σημερε κελε ειμαετε εκομε,μην μας ματιασω..αυριο σαραντιζουμε κ θα παμε εκκλησια,η πρωτη μας εξοδος,επιτελους..με τα κιλα πως τα πατε;εγω ειμαι στασιμη εδω κ δυο βδομαδες,στα 64 απο τα 75 που ειχα φτασει..ισως επειδη τσακισω μουστοκουλουρα κ ψωμι..ε,με την αποχη απο τα γαλακτοκομικα τι αλλο να τσιμπολογαω;;

F4oIp2.png

Αν δεις στο προφίλ μου λέει ότι είμαι καθηγήτρια γαλλικών και ήμουν δηλαδή μέχρι πριν μείνω έγκυος άρα σπουδάζω γαλλική φιλολογία αν και έχω διάφορα άλλα πτυχία μου έχει μείνει αυτό του ΕΚΠΑ. Βρε Γκρέτα προσπαθώ να μην πέφτω πάνω στο παιδί και σκέφτομαι δεν μπορείς να το θηλάζεις μέχρι να γίνει 20 χρονών αλλά δεν ξέρω μετά με πιάνει ένα παράπονο ένα σφίξιμο στην καρδιά. Και πέρα από τον θηλασμό δεν μπορώ να την αφήσω εκτός από τον μπαμπά της σε κανέναν άλλον αισθάνομαι ανασφάλεια. Μήπως είμαι εμμονική και δεν το έχω πάρει είδηση; :?

Δεν σε θεωρω καθοοοολου υπερβολικη!!!

Εισαι πολυ νορμαλ μην αγχωνεσαι....

Εγω δεν εχω σε κα-νε-ναν!!!!Ειδες??μαλλον εγω ειμαι η υπερβολικη!:tongue::tongue:

Δεν ειχα προσεξει στο προφίλ σου οτο σπουδαζεις,μπραβο σου τι να πω!Ειναι δυσκολο να τα συνδιασεις αλλά σιγουρα οχι ακατόρθωτο!

Για τα οικονομικα αστο καλυτερα..η φτωχεια φερνει γκρινια λενε και εχουν ΤΟΟΟΣΟ δικιο!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα απο μενα.Χτες καλλον αρχισαμε κολικους,το απογευμα εκανε τετοιο κλαμα που τα παιξαμε με τον συζυγο..σε συνδυεσμο με τη γοπ ηταν δραμα..δωσαμε ντεπον κ ηρεμησε...σημερε κελε ειμαετε εκομε,μην μας ματιασω..αυριο σαραντιζουμε κ θα παμε εκκλησια,η πρωτη μας εξοδος,επιτελους..με τα κιλα πως τα πατε;εγω ειμαι στασιμη εδω κ δυο βδομαδες,στα 64 απο τα 75 που ειχα φτασει..ισως επειδη τσακισω μουστοκουλουρα κ ψωμι..ε,με την αποχη απο τα γαλακτοκομικα τι αλλο να τσιμπολογαω;;

Και εμεις ρε γαμωτο τον τελευταίο καιρο ξεκινησαμε κολικους και παλι οχι καθε μερα και ενα δυωρο το πολυ.μακαρι να φυγουν γρήγορα!

Εσυ θηλαζεις αποκλειστικά? Και τι τρως?πες μου λιγο γιατι μ ενδιαφέρει να δοκιμασω λιγο καιρο και εγω αποχή.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Σπουδές;;; Γιαγιά ετών 47;;; Ώρε βαλθήκαμε πάλι να με κάνετε να νιώσω 100 χρόνων;;; :P

Γκρετουλα!!!! Αμάν βρε κορίτσι μου :( κουράγιο;; Τι να πω(!) είσαι μόνη ή έχεις Τουλ καμία βοήθεια;; Περαστικά ρε κοριτσακι ελπίζω να ειναι τυχαίο κ να ηρεμήσετε σιγά σιγά ... :(

Μου τη σπάει ο χαζό καιρός ξανά κλείστηκα σπιτι με είχε ανανεώσει τόσο η βόλτα το Σάββατοκυριακο!

Ο μικρός μας έχει κολικούς μάλλον κ το αππφευματοβραδυ ...σεληνιαζεται κ χτες ήμουν κ μόνη το απόγευμα μαρσιππος βλακωδώς δεν είχα παρει οποτε μου βγήκαν τα χέρια για να τον ηρεμήσω κ σήμερα ειναι γενικώς ανήσυχος μονο πάνω μου ηρεμεί οποτε πάλι τπτ δεν εχω κάνει με το ζόρι βάζω λιγο νερό κ πίνω (!)

Επίσης μάλλον έχουμε θεματάκι όλο βγάζουμε γάλα (ενίοτε κ 1ωρα αφού έχουμε τελειώσει το φαΐ!) κ δεν ξερω πως να τον βοηθήσω :(

Στα κιλά κ εγω στάσιμη δυστυχώς 10 πάνω από τα Προ εγκυμοσύνης 12 πάνω από τα Προ διακοπής καπνίσματος δεν θα τα χάσω ποτέ μάλλον :(

Κατα τα αλλα εχω να πω που ή που το μητρικό μου ένστικτο ...ξέχασε να ξυπνήσει ή που δεν ξερω τι κανένα θέμα δεν εχω να τον δώσω σε όποιον θέλει να τον κρατήσει (από παππούδες γιαγιάδες εννοώ όχι άσχετους προφανώς!) κ όσον αφορά την κοίλουμπα,από αυτά τα ορμονικά τύπου " θα νιώθεις περίεργα που τον ένιωθες από μέσα σου κ τωρα ειναι απέξω σου..." Κτλ

Ναι ΤΙΠΟΤΑ απολύτως ομως (!)

Ειμαι καλά γιατρέ μου ?!?!? :tongue:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Σορυ ερώτηση: γιατί τα κόψετε αυτά από τη διατροφή;;;

Εμένα μου είχαν Πει ότι δεν υπάρχει λόγος να κόψω τπτ "απλώς κ μονο" επειδή θελω να θηλάζω. Άμα μας προκύψει αλλεργία το συζητάμε...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Γεια σας από Θεσσαλονίκη, τελευταία μέρα σήμερα, αύριο φεύγουμε. Η μπέμπα ήταν καταπληκτική στο ταξίδι, θηλαζε, κοιμόταν και μόνο γκρινιαξε στο λεωφορείο από το αεροπλάνο για την πύλη που δεν μπορούσα να την θηλασω. Κατά τα άλλα, είχαμε τις αεροσυνοδούς από πάνω μας, αφού δεν μου το ματιασαν τυχερή είμαι! Ελπίζω και η επιστροφή να είναι έτσι.

Το άλλο θετικό είναι ότι αυξησαμε τον χρόνο ύπνου το βράδυ. Τελευταίο γεύμα στις 11.00 ξύπνησε στις 3.00, ταισα - άλλαξα μέχρι τις 4.30 λίγο γκρίνια και θηλασμό ξαπλωμενη μέχρι τις 5.00 και ξανά ξυπνησαμε στις 8.00 Αυτό γίνεται τις τελευταίες 3 μέρες, μακάρι να το κρατήσει. Επίσης ακολούθησα τη συμβουλή για μπάνιο όταν είναι χορτατη, βασικά θηλαζω, κάνουμε μπάνιο και μετά δίνω συμπλήρωμα και το ευχαριστιέται η ψυχή της.

Η κοιλιά μου όχι απλά δε μου λείπει, αλλά γίνεται να φύγει και αυτή η λίγη χαλάρωση που έμεινε; Επίσης, πείτε με γαιδουρα αλλά να τελειώνουμε με τα λοχεια να κάνουμε και κάνα σε :mrgreen:

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Helloooo ενταξει φυγαν τα νεύρα...

Αυτο με την κοιλιά... Δεν μ έλειψε δευτερόλεπτο!!

Σιγα σιγα μικραίνει κι αλλο αλλά εχει μείνει το ιδιο πλαδαρή!!

Αχ αυτο το σεχ... Κάθε βράδυ στον ύπνο μ το βλεπω!!! Κ μενα μ έλειψε πολυ!!

Κ ξέρετε κ τι αλλο μ έλειψε πολυ, ν κοιμηθω μπρούμυτα!!! Με ενοχλούν τα βυζια κ δεν μπορω να γυρίσω καθολου μπρούμυτα. Αλλά με ένα μαξιλάρι κάπως ανάμεσα στα πόδια γυρνάω οσο μπορω... Αλλά παντα οταν ξυπνάω βρίσκομαι ανάσκελα κ πονάει η μέση μ (κουσούρια της εγκυμοσύνης... Κ το ανάσκελα κ η μέση)!

Επίσης η καφέ γραμμή καλα κρατεί! Μονο τα κιλα χάνονται κ ξεπρηζομαι πιστεύω μέχρι να σαραντησω θ χωράω στα παλιά τζιν γιατι της εγκυμοσυνης μ πέφτει πλέον εκείνο π έβαζες την κοιλιά μέσα.

KMwEp3.png

Σνιφ θα κλάψω :(

Εγω να μπω στα προ εγκυμοσύνης ούτε για πλάκα κ το εγκυμοσύνης πέφτει. Με φόρμες θα τη βγάλω το πασχα να δω πως θα ρίξω κανάτια το μ. Σάββατο :tongue:

Είμαι λίγο στενοχωρημένη ο μπέμπης απο χτες γκρίνια ησύχασε πανω μου κ/ή στο θηλασμό αλλά με το που τον ακουμπαγα γκρίνια δείγμα οτι απλώς λαγοκοιμόταν , έρχεται ο άντρας μου ενώ μόλις τον εχω ταΐσει -αλλάξει κ φυσικά χαλάει τον κόσμο τον κρατάει αγκαλιά κ μου λέει να παω να ξεκουραστώ σε ενα τέταρτο έρχεται μέσα ο μπέμπης κοιμάται υπνο βαθύ μόνος του κ ο άντρας μου ετοιμαζεταινα φάει!

Χτες που είχε έρθει ο μπαμπάς μου το μεσημέρι πάλι τα ίδια με εμένα τίποτα με τον παππού σε μισή ώρα κοιμόταν του καλού καιρού :(:(

Εμένα δλδ τι με συνδύασε με φαΐ κ...ταλαιπωρία (αλλαγή πάνας-ρουχων) κ δεν μου χει εμπιστοσυνη;;;;:|

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημερα

Σας διαβασα αλλα δεν προλαβαινω να σχολιασω

Τα πρωινα ειναι πολυ δυσκολα και με τα δυο στο σπιτι.

Η κατασταση σε εμας σταθερη το μωρο μυξα παααλι ολη νυχτα με ορο και otrisalin κλαμα κακο,αϋπνία... Τα νευρα μου κοινώς!

Ευτυχως ερχεται ο μπαμπας μου και κάθετε μεχρι να ερθει ο αντρας μου.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...