Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Greta ο θηλασμός δεν ειναι σαν να ταΐζεις με μπιμπερό; Καλα αν κατάλαβες τι ειπα θ εισαι θέα!

Κ τωρα τι εννοώ... Ο γιος π έπινε με μπιμπερο οταν μπήκανε οι στέρεες σιγα σιγα αντικαταστάθηκε το γεύμα γάλα με μπιμπερο πρώτα με τα φρούτα μετα με το μεσημεριανό κ τέλος με το απογευματινό κ πίναμε γάλα μονο πρωι κ βράδυ. Δεν γινεται ετσι κ με το θηλασμό;

Σε εμας δεν ηταν ετσι...και συνηθως δεν ειναι ετσι...

Ετρωγε το φαγητο του και ζητουσε στηθος να κοιμηθει να ξεδιψασει χιλιους λογους......αν δουλευεις και δεν εισαι εκει οκ δεν θα ζητησει αλλα αν το χει ευκαιρο θα ζητησει!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ετρωγε το φαγητο του και ζητουσε στηθος να κοιμηθει να ξεδιψασει χιλιους λογους......αν δουλευεις και δεν εισαι εκει οκ δεν θα ζητησει αλλα αν το χει ευκαιρο θα ζητησει!

Συγγνώμη Γκρέτα μου πως το ζητάνε 6 μηνών λένε μεμέ;;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Greta ο θηλασμός δεν ειναι σαν να ταΐζεις με μπιμπερό; Καλα αν κατάλαβες τι ειπα θ εισαι θέα!

Κ τωρα τι εννοώ... Ο γιος π έπινε με μπιμπερο οταν μπήκανε οι στέρεες σιγα σιγα αντικαταστάθηκε το γεύμα γάλα με μπιμπερο πρώτα με τα φρούτα μετα με το μεσημεριανό κ τέλος με το απογευματινό κ πίναμε γάλα μονο πρωι κ βράδυ. Δεν γινεται ετσι κ με το θηλασμό;

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Συγγνώμη Γκρέτα μου πως το ζητάνε 6 μηνών λένε μεμέ;;

Ε οχι 6μηνων τι να μιλησει??!!μιλαω για αργοτερα.δειχνουν οτι θελουν να θηλασουν.εγω καταλαβαινω απο τωρα φαντασου 6μηνων.τον περνω αγκαλια και γυρναει προς το στηθος, βγαζει ηχους...

Μπουνιτσα χερακι στο στομα,φαντασου 7-8μηνων

Ο μεγαλος 9μηνων το ειπε το ζητησε καθαρα εκανα σαν τρελη εγω γιατι χαρηκα..

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Ααααα δλδ εγω π σκέφτομαι να αποθηλασω οταν θ μπούνε οι τροφές κ δεν δουλεύω θ τα βρω σκούρα;

Δεν νομιζω αλλα λενε ειναι καλυτερα να μην αποθηλαζεις καλοκαιρι.Εγω το ξερω το εχω ακουσει αλλα μου εκανε εντύπωση οταν μου το ειπε η γειτόνισσα μου της οποίας η θεια ειναι παιδιατρος.την ειχε συμβουλευσει πως αν θελει να αποθηλασει καλυτερα να μην το κανει καλοκαιρι.και εκεινη αποθηλασε Μάιο, εναν μηνα πριν χρονισει η κορη της.

Εγω θελω να θηλασω εναν χρόνο και επειδη θα ειναι χειμωνας σιγουρα θα το κρατησω λιγο παραπανω για τις ιωσεις κτλ...(αν ειναι και ο μεγαλος παιδικο ειδικα)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Να μην απόθηλασω καλοκαίρι γιατι; Για την ζέστη κ για το οτι θ διψάει κ θα θέλει στήθος;

Αφού βάζεις κ νεράκι μολις μπουν οι τροφές. Εκτός κ αν δεν εννοείς αυτόν τον λόγο.

Η αλήθεια ειναι οτι 6 μηνών δείχνουν ξεκάθαρα τι θέλουν κ μπορείς να συνεννοηθείς!

KMwEp3.png

Ξερω γω ρε γαμωτο και η μαμα μου που ειναι μολις 47 ετων δεν ειναι και μεγαλη μου ελεγε οχι καλοκαιρι τωρα τι να σου πω...

Εγω βαρεθηκα κουραστικα στο σπιτι θελω να βγω και ειλικρινά δεν ξερω ποτε ειμαι ασφαλες με το μωρο..οταν κανουμε εμβολιο?οταν μεγαλώσει κ αλλο??

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Greta μ από οτι άκουσα από Τετάρτη κρυώνει ο καιρός. Το Σάββατο θ εχει πολυ ωραίο καιρό αλλά οι την κυριακη πάλι σκατουλες χαλάει... Όποτε υποθέτω οταν εχει μερες σαν του Σαββατοκύριακου (εχθες κ προχθές) θα μπορουμε άνετα να τα βγάζουμε βολτα. Να τα βλέπει κ ο ήλιος!!!

Εμείς οταν επιτέλους σαραντησουμε θα την βάλω στον μαρσιπο (για σιγουριά οτι δεν θ κρυώνει) κ από πάνω θ κουμπωσω κ το μπουφάν όποτε λέω οτι θ ειναι καλα...

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Τι κάνετε βρε κορίτσια;;;Είστε καλά;

Εμένα με είχαν πιάσει σήμερα τα περίεργα μου!!! Χθες έφαγα μπακαλιάρο πολύ ελαφριά μαγειρεμένο και ξετιναξε τον μικρό. Όλο το βράδυ βογγαγε μου έκανε και έναν ψιλοεμετο το πρωί και ήταν μέχρι το απόγευμα ανήσυχος!!! Αισθάνθηκα τόσο χάλια για ότι έπαθε, ότι του έκανα μεγάλο κακό και φταίω εγώ για όλα!! Ελπίζω σήμερα να είμαστε καλύτερα!

Εγώ δεν έχω βγει καθόλου χθες πήγαμε μέχρι τη μαμά μου να φάμε. Αν δεν κάνει καλό καιρό προβλέπω κοντά στο Πάσχα να βγαίνουμε πφφφφ.

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Καλημέρα σας κοπελιές!!

Νεύρα σήμερα...πολλα νεύρα!!

Το θεμα ειναι ποιος θα την πληρώσει ο γιος ή ο μπαμπάς;;;

Αυτο τ πράγμα π νομίζουν οτι επειδή καθόμαστε σπιτι ήμαστε ξεκούραστες κ δεν έχουμε προβλήματα... Πως μ σπάει τα νεύρα!

Νομίζουν οτι μονο αυτοί έχουν;;;;; Ο καθένας εχει τα δικα τ προβλήματα μπορει για τον άλλον να ειναι ασήμαντα αλλά για μενα ειναι σημαντικά!! Ποσο δύσκολο να το κατανοήσουν!;!;!

KMwEp3.png

Καλημερα κ απο εμας!

Τι καλη-μερα δηλαδη σκ@τ@ απ το χαραμα.

Ο μικρος μου εκανε ρουκετα στις 4:30το πρωι εχει μαζι και μυξες αλλα θεωρησα τυχαια την ρουκετα αλλα πριν καμμια ωρα ξανα εκανε.ενταξει εχω φρικαρει και τα χω δει ολα.δεν γινεται να μου συμβαινουν αυτα.

Κανες δεν ηρθε επισκεψη και εμεις μια βολτα το τετραγνο καναμε.ειναι δυνατον.

Εχω απογοητευτει πολυ κοριτσια ειμαι πολυ στεναχωρημενη.

Ο παιδιατρος λεει το κανουν συνηθως οταν ηταν αρρωστα και ετρωγαν λιγο τα μωρα ξαφνικα αρχιζουν να τρωνε λαιμαργα αλλα το στομαχι δεν αντεχει.αλλα θα δουμε πως θα παει..

kashmam τι ζητας συγνωμη παιδι μου?

Εγω μονο γκρινιαζω η χειρότερη απο ολες ειμαι!

Αυτο που λες το εχουν ολοι γι αυτο μην αγχωνεσαι και μην στεναχωριεσαι

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κορίτσια γεια σας πως είστε εσείς και τα μωράκια σας; Εμένα η δικιά μου (φτου φτου να μην την ματιάσω) είναι μια χαρά αύριο θα κάνει το πρώτο της εμβόλιο. Από ψυχολογία εγώ δεν είμαι πολύ καλά. Σκέφτομαι πως δεν θα μου αρέσει καθόλου όταν θα πλησιάσει η ώρα του αποθηλασμού , σκέφτομαι τα οικονομικά μου που είναι μέτρια σκέφτομαι και την σχολή που την έχω αφήσει στο έλεος του Θεού. Γενικά δεν είμαι στα καλύτερα μου. Το μόνο ευχάριστο είναι πως το λουλουδάκι μου αρχίζει και γελάει όλο και περισσότερο και σιγά σιγά μεγαλώνει. Κι όσο την βλέπω να μεγαλώνει τόσο λιγότερο νοσταλγώ τις κλωτσιές της στην κοιλίτσα μου. Και μου φαίνεται περίεργο γιατί μόλις είχα γυρίσει από το μαιευτήριο νόμιζα πως θα μου λείπει πάντα η κοιλίτσα μου αλλά να που δεν μου λείπει πλέον τόσο. Ελπίζω να μην σας έπρηξα ή νταούνιασια. Θα έπρεπε να ποστάρω στις μανούλες Ιανουαρίου αλλά δεν ξέρω είπα ας ποστάρω εδώ. :?

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...