Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια μου!

Βασω μου ναι το βρηκες! ειμαι για μπανιο! δεν σας εχω διαβασει κοριτσακια μου ακομα.ευτυχως εχω λιγο ιντερνετ στο κιν μου και θα μπαινω που και που!

Θα κανω βουτιτσες και για σας! φιλω εαας και τις κοιλιτσες σας! και παρεπιμπτοντως η δικια μου ειναι σαν μπαλονι φουσκωσα αποτομα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσακια μου!

Βασω μου ναι το βρηκες! ειμαι για μπανιο! δεν σας εχω διαβασει κοριτσακια μου ακομα.ευτυχως εχω λιγο ιντερνετ στο κιν μου και θα μπαινω που και που!

Θα κανω βουτιτσες και για σας! φιλω εαας και τις κοιλιτσες σας! και παρεπιμπτοντως η δικια μου ειναι σαν μπαλονι φουσκωσα αποτομα!

Μπράβο κορίτσι μου, κάνε βουτιές και για εμάς! Φιλάκια πολλά! :cool:

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημέρα!

Εμείς κρατιόμαστε ακόμα για μπάνιο. Άμα έχεις μάθει στις παραλίες της Χαλκιδικής δύσκολα μπαίνεις στις κοντινές της Αττικής. Όταν μετακόμισα Αθήνα το 2003 μου λένε οι φίλοι μας, πάμε για μπάνιο. Ενθουσιάστηκα και εγώ. Με πάνε Βάρκιζα. Πέρα από το ότι μου φάνηκε εξωφρενικό να πληρώσω είσοδο για την παραλία, δε καταδέχτηκα ούτε στην άμμο να πατήσω!

Η κοντινότερη αξιοπρεπής παραλία είναι 60 χλμ μακριά, που να τρέχω μες τη ζέστη... Άλλωστε σε μερικές μέρες θα είμαι στην αγαπημένη μου Χαλκιδική και θα ευχαριστηθώ μπανάκια με το παραπάνω. Για εμάς του Θεσσαλονικείς καλώς ή κακώς "σαν τη Χαλκιδική δεν έχει!" ;););) Συγκρίνονται μόνο με Μεσσηνία και Κρήτη. Το Ιόνιο είναι άλλο πράγμα! Οι Κυκλάδες προσωπικά δε μου αρέσουν γιατί είναι κατάξερα όλα!

Από συμπτώματα, πάνω κάτω τα ίδια. Πρησμένο έντερο και πολλά ρεψίματα. Τις τελευταίες 2 μέρες πλησιάζουν προς εμετό αλλά ευτυχώς μέχρι στιγμής την έχω γλυτώσει. Επίσης κοιμάμαι συνέχεια. Εξάντληση ρε παιδί μου. Σηκώθηκα με το ζόρι να πλύνω κάτι ρούχα (αν και προθυμοποιήθηκε ο καλός μου) αλλά δεν άντεχα άλλο στο κρεβάτι!

Η φίλη μου που σας έλεγα πήγε χθες για την αυχενική, όλα καλά, μάλλον κορίτσι. Θα κάνει ωστόσο και harmony τεστ για να αποφύγει την αμνιοπαρακέντηση και να είναι πιο ήσυχη για σύνδρομα.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Γεια σας κοριτσια!Ουφ και νομιζα οτι ειμαι απο τις λιγες που εχουν ακομα ανακατωσουρες..τωρα χτυπησε και η υπνηλια,τελειααα!:rolleyes::rolleyes:

Ειμαι 11w3d και περιμενω την Πεμπτη την αυχενικη μου..

Εντωμεταξυ το εχει καμμια σας να μην μπορει να χωνεψει?Το τι ρεψιμο ριχνω δεν περιγραφεται..και μετα το φαγητο, σαν να εχω φαει τουβλα νιωθω...

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!Ουφ και νομιζα οτι ειμαι απο τις λιγες που εχουν ακομα ανακατωσουρες..τωρα χτυπησε και η υπνηλια,τελειααα!:rolleyes::rolleyes:

Ειμαι 11w3d και περιμενω την Πεμπτη την αυχενικη μου..

Εντωμεταξυ το εχει καμμια σας να μην μπορει να χωνεψει?Το τι ρεψιμο ριχνω δεν περιγραφεται..και μετα το φαγητο, σαν να εχω φαει τουβλα νιωθω...

Έτσι ακριβώς νιώθω και εγώ! Η μόνη λύση που έχω βρει είναι να τρώω συχνά αλλά λίγο. Έτσι το στομάχι μου δε βαραίνει και νιώθω ότι χωνεύω καλύτερα. Διαφορετικά με το ρέψιμο δεν την παλεύω. Ο άντρας μου με δουλεύει ότι το παιδί ξεκίνησε από τώρα να μιλάει :oops::oops::oops:

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλησπέρα κοριτσάρες αυτό με το ρεψιμο το εχω κ εγώ θαρρείς κ ρεύεται κανένας ελέφαντας! Κ εγώ τρώω κάθε 2ωρο κ απο λίγο αλλά μόνο μακαρόνια ή πατάτες κ ψωμί κάθε πρωί. Μόνο αυτά!

Έχει 2-3 μέρες που κάθε πρωί κανω εμετό αλλά απο την μια το μεσημέρι κ μετά το στομάχι ειναι καλύτερα! Λίγο το βράδυ βαραίνει η κοιλιά αλλά παλευετε! Υπομονή!

Την μια με παίρνει απο κάτω την άλλη αντέχω αλλά πολύ κλάμα ρε κορίτσια όλο κλαίω!!

KMwEp3.png

Καλησπέρα κοριτσαρες μου!!

Εμενα δεν μου κανει εντυπωση το ρεψιμο..το ειχα και στον μικρο.ειδα και επαθα να το στματησω ακομα και μετα την γεννα! ο άντρας μου το τι δουλεμα μου ριχνει εντααααξει....δεν λεγονται εδω!!

εμεις περναμε ωραια αλλα πολυ κουραση ρε κοριτσια.ο μικρος ξυπναει απ το χαραμα.δεν την παλευω αλλο.νυσταζω και εχω νευρα γιατι δεν κοιμαμαι..οσο να ναι και να βοηθανε οι αλλοι εγω δεν εζω εμπιστοσυνη.αδηστε που μονο εγω τον κανω καλα.με το φαγητο με ολα!

Βασω ειναι ωραια απο κει πανω που λες! πρωτα ο Θεος λεγαμε του χρονου να παμε οι 4 μας! αντε να κανουμε μαζι μπανακια αν πατε και εσεις ;)

Μεσσηνία ειναι η συνειφαδα μου απο χθες και ειναι ικανοποιημενη!

Τα συμπτωματα καλα κρατουν και μενα! τα ιδια αναγουλες δυσπεψια ναυτιες και οντως το μυστικο ειναι μικρα και συχνα γευματα!!!

Και τελευταιο νομιζω οτι εχω νιωσει το μωρο!!!! ο γιατρος με κοροιδεψε αλλα αν το παμε υπερηχογραφικα αυριο κλεινω την 14η εβδ.τον μικρο τον ενοιωσα την 16η..λενε οτι στην δευτερη το νοιωθεις πιο πριν γιατι ξερεις πως ειναι...εγω ειμαι σιγουρη οτι δεν ειναι το εντερο! λετε???

Καλο βραδυ απο μενα! φιλουρες :* :*

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα κορίτσια που είστε καλε;

Τι κάνατε εχθές; Εμείς πήγαμε για μπάνιο εγώ δεν έκανα δεν ήμουνα καλά έκαναν όμως μπαμπάς κ γιος! Κορίτσια έχετε ακουστά την κατάθλιψη εγκυμοσυνης;νομίζω οτι την εχω...

KMwEp3.png

Καλημέρα κορίτσια που είστε καλε;

Τι κάνατε εχθές; Εμείς πήγαμε για μπάνιο εγώ δεν έκανα δεν ήμουνα καλά έκαναν όμως μπαμπάς κ γιος! Κορίτσια έχετε ακουστά την κατάθλιψη εγκυμοσυνης;νομίζω οτι την εχω...

Καλημέρα και από μένα! Έλα βρε κοπέλα μ, μην σε παίρνει από κάτω.... Θα δεις, σύντομα θα νιώσεις καλύτερα και θα καμαρώνεις την κοιλίτσα σ.... Αφού κ μόνη σ το λες ότι είσαι λίγο καλύτερα...

Κ εμείς μια από τα ίδια.... Πήγαμε για μπάνιο χθες, αλλά αν και ήθελα, με έχει φοβήσει η γιατρός μου και δεν το ρισκάρω να μπω....:-(δεν με νοιάζει όμως, σκέφτομαι τον μπεμπούλη μου και δροσίζομαι....

Βρε κορίτσια έχει αρχίσει και μ' αρέσει τρελά η ιδέα του αγοριού... Ήδη θέλω να του αγοράσω ρούχα η τρελή... Θα πάρω εκδίκηση και από τον άντρα μου που όλο λέει ότι η μπουμπου του έχει αδυναμία επειδή της είναι πιο έυκολο το "μπαμπα":D... αν και μεταξύ μας σε εμένα έχει αδυναμία, όποιος και να την έχει, μόλις εμφανίζομαι σε μένα τρέχει, αλλά τον έχω αφήσει να χαίρεται....

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Διαφημίσεις

Και τελευταιο νομιζω οτι εχω νιωσει το μωρο!!!! ο γιατρος με κοροιδεψε αλλα αν το παμε υπερηχογραφικα αυριο κλεινω την 14η εβδ.τον μικρο τον ενοιωσα την 16η..λενε οτι στην δευτερη το νοιωθεις πιο πριν γιατι ξερεις πως ειναι...εγω ειμαι σιγουρη οτι δεν ειναι το εντερο! λετε???

Καλο βραδυ απο μενα! φιλουρες :* :*

Πες το βρε greta, από το στόμα μου το πήρες..... Κι εγώ το ίδιο αισθάνομαι και το έλεγα εχθές στον άντρα μου, αλλά δεν το λέω παραέξω, στάνταρ θα με δουλέψουν....:tongue:

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Καλημέρα κοριτσάρες!

2 μέρες έμειναν μέχρι την αυχενική και τις διακοπές και πρώτη φορά που οι διακοπές δεν είναι η πρώτη προτεραιότητα :D

Greta, εμείς είμαστε σταθεροί χρόνια στη Χαλκιδική, οπότε του χρόνου σας περιμένουμε, με τα μπλέντερ μας, τις φουσκωτές πισινούλες μας και άπειρες πάνες, να διακοπεύσουμε παρέα!

Greta & Boulitsa απ'ότι διαβάζω είναι συχνό το φαινόμενο στη 2η εγκυμοσύνη να νιώθεις το μωράκι νωρίτερα, οπότε εντύπωση δε μου κάνει. Ανυπομονώ για τη στιγμή που θα νιώσω και το δικό μου!

Kashman είναι πολύ πιθανό η κατάθλιψη που νιώθεις να είναι καθαρά και μόνο λόγω των ορμονών. Επίσης αν εξαντλείσαι από τους εμετούς είναι πολύ λογικό η διάθεσή σου να είναι κάθε άλλο παρά ανεβασμένη. Ακόμα και εγώ που γενικά έχω ελαφρά συμπτώματα, όταν είναι έντονα με πιάνει απελπισία και κάνω σκέψεις που δεν οδηγούν πουθενά.

Κάνε το εξής κόλπο. Αν κάποια στιγμή αισθανθείς καλά, απομονώσου σε κάποιο χώρο του σπιτιού, κλείσε τα μάτια σου και προσπάθησε να ανακαλέσεις την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σου. Προσπάθησε να στήσεις στο μυαλό σου τα πάντα εκείνης της στιγμής. Τα χρώματα, τις μυρωδιές, τους ανθρώπους, τα όμορφα συναισθήματα. Όταν φτάσει αυτή η εικόνα να είναι τελείως καθαρή στο μυαλό σου, τσίμπα με δύναμη το μικρό σου δάχτυλο (σχεδόν να πονέσεις).

Την επόμενη φορά που θα αισθανθείς άσχημα, τσίμπησε πάλι το ίδιο δάχτυλο. Η όμορφη εικόνα και οι σκεψεις θα κατακλύσουν το μυαλό σου και πάλι και θα σε αποσπάσουν από το άγχος. Είναι κάτι που έμαθα σε κάποιο σεμινάριο και σε εμένα τουλάχιστον δουλεύει!

Μίλησε όμως και με το γυναικολόγο σου και πες τους πως αισθάνεσαι, είμαι σίγουρη ότι θα σου δώσει κάποιες συμβουλές.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για το κουραγιό που Μ δίνετε! Εύχομαι όντως όλα αυτά να ειναι απο το ζόρι π τραβάω! Την ήθελα παρά πολύ αυτήν την εγκυμοσυνη και δεν μπορώ να την χαρώ καθόλου.δεν με ενδιαφέρει που είμαι εγκυος σκέφτομαι μόνο ποτέ θα ηρεμήσω! Δεν θελω να παρεξηγηθώ κιόλας! Δεν μπορώ να χαμογελάσω με τπτ, ούτε με το ζόρι Μ βγαίνει. Ο άντρας Μ βαρέθηκε να βλέπει συνέχεια τα ίδια μούτρα έχει το πάτωμα ο γιος Μ ευτυχώς κάνει τεράστια υπομονή! Ο καημένος με παρακαλεί να παίξουμε και δεν μπορώ και εχω τύψεις!! Όλο κλαίω για τα πάντα! Θελω να φύγω να πάω διακοπές μήπως και ηρεμήσω αλλά αργούν ακόμα οι διακοπές μας...

KMwEp3.png

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για το κουραγιό που Μ δίνετε! Εύχομαι όντως όλα αυτά να ειναι απο το ζόρι π τραβάω! Την ήθελα παρά πολύ αυτήν την εγκυμοσυνη και δεν μπορώ να την χαρώ καθόλου.δεν με ενδιαφέρει που είμαι εγκυος σκέφτομαι μόνο ποτέ θα ηρεμήσω! Δεν θελω να παρεξηγηθώ κιόλας! Δεν μπορώ να χαμογελάσω με τπτ, ούτε με το ζόρι Μ βγαίνει. Ο άντρας Μ βαρέθηκε να βλέπει συνέχεια τα ίδια μούτρα έχει το πάτωμα ο γιος Μ ευτυχώς κάνει τεράστια υπομονή! Ο καημένος με παρακαλεί να παίξουμε και δεν μπορώ και εχω τύψεις!! Όλο κλαίω για τα πάντα! Θελω να φύγω να πάω διακοπές μήπως και ηρεμήσω αλλά αργούν ακόμα οι διακοπές μας...

κοριτσάκι μου, αυτό έλειπε να σε παρεξηγήσουμε.... Εδώ είμαστε όλες για να πούμε πράγματα που κανείς άλλος δεν καταλαβαίνει, παρά μόνο εμείς που τα περνάμε.... Εννοείται ότι λατρεύεις και το σποράκι σου και τον γιο σου.... Έρχονται ώρες που και η δικιά μου θέλει παιχνίδι και αγκαλιά και δεν αντέχω, μετά σφίγγω τα δόντια και όσο χάλια κι αν αισθάνομαι ασχολούμαι μαζί της γιατί με έχει ανάγκη όσο κι εγώ.... Δεν θα σου πω να μην έχεις τύψεις γιατί κι εγώ έχω αν και δεν θα έπρεπε.... Απλά κάνε ότι αντέχεις και σκέψου ότι τελειώνει το 1ο τρίμηνο και τα πράγματα θα πάνε αργά αλλά σταθερά προς το καλύτερο... Αλίμονο αν ντρεπόμαστε μεταξύ μας να πούμε αυτά που σκεφτόμαστε, τότε το καφέ δεν έχει λόγο ύπαρξης... Αν θες να πεις κάτι που δε λέγεται δημόσια στείλε μου και πμ, σε νιώθω.

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Που είστε ρε κορίτσια που χαθηκατε;

Εγώ τελικά έφυγα πήγα σε μια φίλη Μ στη Χαλκιδική να μείνω που έχει και 2 παιδάκια και με τον δικό Μ παίζουν τέλεια κ εγώ εχω παρέα κ ηρεμώ κάπως!

Boulitsa σε ευχαριστώ παααρα πολύ για τα γλυκά σ λόγια κ την συμπαράσταση όλων σας!!

Εσείς τι κάνετε πως είσαστε;

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...