Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Που σαι ρε panatheo καλως ηρθες!!

Εμεις την ημερα θηλαζουμε ανα 2-2.5 ωρες αλλα το βραδυ κανει εναν μεγαλο υπνο 5-5.5 ωρες κ μετα αλλους 2 υπνους τριωρους. Το θεμα ειναι οως την ημερα πειναει στο 2 ωρο κ την νυχτα στο 3 ωρο; μηπως την ημερα δεν πειναει απαραιτητα αλλα εγω της το δινω με το "ζορι" ? Αλλα παντα θ φαει το συνηθισμενο της 10λεπτο...δεν ξερω...οι εμπειρες ας μιλησουν!

Επισης... πως καταλαβαινουμε οτι εδραιωνεται ο θηλσμος?

Ουαου,πεντεμισι ωρες;;; οχι ρε,κ εμενα οντως πειναει ανς διωρο,αντε διομισι ωρες την ημερα..αφου τρωει σαν τρελος..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Estel χρόνια σας ποοοοοολλααααα!!

Greta δλδ οταν εδραιωθεί ο θηλασμός π λες οτι θα το καταλάβω επειδή θα σταματήσει να πρηζεται το στήθος, αρα οταν θ τρωει δεν θ ξεπρηζεται (αφού δεν θ πρηζεται) αρα δεν θ ειναι ανισα (εμένα π τρωει γεύμα κ στήθος);;;

KMwEp3.png

Little star ευτυχως αυτή μας βγήκε " κοιμισμένη"!!

Μακάρι ν συνεχιστεί ετσι γιατι προς το παρόν είμαι καλα κ ξεκούραστη.

Τωρα περιμένω πως κ πως ν παει ο μεγάλος παιδικό να εχω τα πρωινά την ησυχία μ κ αυτός να περνάει όμορφα!

Επίσης ποτέ σας επέτρεψε ο γιατρός σας να ξεκινήσετε γυμναστική; Εμένα μ ειπε στο τετράμηνο αλλά μ φάνηκε παρά πολυ!! Οχι τπτ αλλο αλλά το γυμναστήριο ειναι απέναντι ακριβώς κ λέω να το εκμεταλλευτώ ( αν μπορέσω)

KMwEp3.png

Στο δυωρο εννοω ξυπναει πχ στις 2 θηλαζει προσπαθω αν και νυσταζω συνηθως να δινω και τα δυο στηθη ωδτε να χορτασει καλα και να μην ξυπνησει.αλλα ειτε το ενα δωσω ειτε και τα δυο θα ξυπνησει.Μεχρι να φαμε να ρευτει πάει 2:30 στις 4:30 θα ξανα ξυπνησει.

Ελεος!!!!!!

Σταματησα και εγω να τον αλλαζω το βραδυ απο οταν σαραντισε.

Λενε οταν ενα μωρο στο δίμηνο-τριμηνο κοιμαται σερι αρκετες ωρες το βραδυ τοτε οι μανουλες είναι τυχερες. γιατι καπου εκει τα μωρακια ξεχωριζουν την ημερα απο την νυχτα.αρα το μωρακι σας θα κοιμαται το βραδυ...Εγω δινω λιγο χρόνο ακομα μπας και αλλαξει αλλιως προβλεπω αλλα 2χρονια αϋπνίας :P

Ο θηλασμος οταν εδραιωνεται φαινεται στο οτι σταματαει να πρηζεται το στηθος.εμενα δεν πρηζεται πια αλλα και εμενα τρεχει little οταν θηλαζω συντριβανακι και εμενα εχει πλακα

Δλδ απο τι ωρα μεχρι τι ωρα δεν τον αλλαζεις;εμενα τυχαινει κ χεζεται...τι να κανω..;σιγουρα δεν πειραζει τοσες ωρες;; αρα εχω ακομα ελπιδες για το ολονυχτιο υπνο.ε;μεχρι τον τριτο μγνα..ποτε εδραιωθηκε σε σενα;εμενα στο τριωρο ακομα πετρωνει...

Ασε τα συβτριβανια,εχωμετρησει κ 4..που να βγω ετσι εξω;;;

F4oIp2.png

Estel χρόνια σας ποοοοοολλααααα!!

Greta δλδ οταν εδραιωθεί ο θηλασμός π λες οτι θα το καταλάβω επειδή θα σταματήσει να πρηζεται το στήθος, αρα οταν θ τρωει δεν θ ξεπρηζεται (αφού δεν θ πρηζεται) αρα δεν θ ειναι ανισα (εμένα π τρωει γεύμα κ στήθος);;;

κ εγω γευμα κ στηθοε δινω,επειδη εχωπολυ γαλα..οποτε το στηθος μενει εξαωρο κ γιαυτο πρηζεται...δεν αντεχω αυτο το πραγμα..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

εμενα δεν πρηζεται πια.αυτο θυμαμαι οτι αθτο συμβαίνει οταν εδραιώνεται ο θηλασμος..

Little star θα σταματησει να πρηζεται καποια στιγμη.θα ρυθμιστει η παραγωγη.αλλα γιατι δεν δινεις και τα δυο?χορταινει με ενα?αν εδινες καιτα δυο μηπως και δεν σου ξυπναει τοσο συχνα.αλλα θα μου πεις και εγω που τα δινω και τα δυο παλι ξυπναει.Ειναι φαγανος κ εμενα.ο παιδίατρος μου ειπε ευτυχως που θηλαζεις γιατι θα ηθελες του κοσμου τα λεφτα για γαλα.Μακαρι να συνεχισω να τον καλυπτω.εγω ναι θηλαζω αποκλειστικά.

Αν κανε κακα τον κανω με μωρομαντηλο.αλλα σταματησε να κανει κακα το βραδυ.μετα τον πρωτο μηνα σταματανε να κανουν κακα στον υπνο τους.εγω αν τον αλλαξω τελευταία φορα στις 11 και δεν κανει κακα τον αλλαζω ξανα στις 7 το πρωι

tqpkp3.png

PzUbp3.png

εμενα δεν πρηζεται πια.αυτο θυμαμαι οτι αθτο συμβαίνει οταν εδραιώνεται ο θηλασμος..

Little star θα σταματησει να πρηζεται καποια στιγμη.θα ρυθμιστει η παραγωγη.αλλα γιατι δεν δινεις και τα δυο?χορταινει με ενα?αν εδινες καιτα δυο μηπως και δεν σου ξυπναει τοσο συχνα.αλλα θα μου πεις και εγω που τα δινω και τα δυο παλι ξυπναει.Ειναι φαγανος κ εμενα.ο παιδίατρος μου ειπε ευτυχως που θηλαζεις γιατι θα ηθελες του κοσμου τα λεφτα για γαλα.Μακαρι να συνεχισω να τον καλυπτω.εγω ναι θηλαζω αποκλειστικά.

Αν κανε κακα τον κανω με μωρομαντηλο.αλλα σταματησε να κανει κακα το βραδυ.μετα τον πρωτο μηνα σταματανε να κανουν κακα στον υπνο τους.εγω αν τον αλλαξω τελευταία φορα στις 11 και δεν κανει κακα τον αλλαζω ξανα στις 7 το πρωι

Ποτε εδραιωθηκε εσενα;δεν δινω κ τα δυο λογω υπερπαραγωγης...ποτε θα μπορουμε να παμε να βαψουμε μαλλι;;εναν καφε με μια φιλη;;ενα φαγητο κ ποτκ με φιλους;να μπορει το μωρο να κατσει με παππουδες..;εμενα ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΜΕΡ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ.

F4oIp2.png

Γεια σας γεια σας!

Ρε κορίτσια εμένα το στήθος δεν μου πετρωνει(!)

Από την άλλη βάζει βάρος το παιδι (25γρ τη μέρα περίπου) συμπλήρωμα παίρνει 65ml το βραδυ (στις 4 τα ξημερώματα που δεν την παλεύω) .

Να έχει εδραιωθεί ο θηλασμός δεν παίζει ειναι πολύ νωρίς άρα; !;!

Έστελ να χαίρεστε τον κούκλο σας! Χρόνια του πολλά!!

Εμεις κορίτσια είχαμε καλό ύπνο σήμερα οποτε επαναλάβαμε το ...pattern :) "φασκιωθηκαμε" μπήκαμε στο καρότσι κ... Βόλτα στο πάρκο δίπλα :)

Να δούμε αν ηταν...τυχαίο γεγονός ή μας βοηθάει ο καθαρός αέρας :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Εδραίωση σημαίνει περίπου παραγωγή που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του παιδιού. Αυτό συμβαίνει 5-6 εβδομάδες μετά τον τοκετό αν το μωρό παίρνει σταθερά 200γρ βάρος τις δύο-τρεις τελευταίες εβδομάδες (για τις πρώτες τρεις μπορεί η πρόσληψη να είναι χαμηλότερη).

Αν εδραιώσεις την παραγωγή, μπορείς να συνεχίσεις το θηλασμό για όσο διάστημα θέλεις. Αν δεν υπάρξει εξωτερική παρέμβαση (συνήθως από λάθος οδηγίες παιδιάτρου) η παραγωγή θα προσαρμόζεται συνεχώς στις ανάγκες του παιδιού χωρίς πρόβλημα!

Απο την Αγλαΐα Παπαδήμα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Οι αναγκες τους αλλαζουν συνεχεια.γι αυτο εχουμε και τα άλματα αναπτυξης.

Εμεις αρρωστησαμε και 3-4 μερες δεν επινε μερικες δορες εβγαζα γαλα αλλες όχι ειμαστε και σε αλμα και ειναι καθε 1,5 ωρα στο στηθος την ημερα εδω και 3μερες περιπου.το στηθος μου κρέμεται ειλικρινα.αλλα δεν αγχωνομαι σιγουρα θελει να αυξησει παραγωγη.

Και με τους ρυθμους αυτους σε 2-3μερες θα εχει αυξηθει.

Γυρω στις 5εβδομαδες εδραιωθηκε εμενα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

little μου μπορει να θηλασεις καλα και απ τα δυο στηθη και ενα δυωρο το χεις χαλαρα..για ποιο πολλα στο 6μηνο που θα μπει γευμα αλλα και παλι λενε τα φρουτα δεν αντικαθιστούν το γαλα.ο θηλασμος ειναι το κυριως γευμα.εγω παλι διαφωνω.

Χαλαρωσα με τα γευματα.αν και επειδη δεν δουλευα ο μικρος με ειχε εδω και θηλαζε συνεεεεεεχεια

Η ξαδέρφη μου ομως που ξεκινησε δουλεια στους 8μηνες δεν ειχε θεμα.το μωρο θηλαζει πρωι βραδυ μονο.θηλαζουν 14μηνες

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Επιτέλους έχουμε Ίντερνετ!!!!

Καλησπέρα σας!!!

Τι κανετε; Πως περνάτε την ημέρα σας;;

Εμείς καλα! Μας έμειναν δυο βδομαδουλες κ μετα θα πάω μια μεγαααλη βολτα πρώτα πρώτα στα jumbo!!!

KMwEp3.png

Greta ο θηλασμός δεν ειναι σαν να ταΐζεις με μπιμπερό; Καλα αν κατάλαβες τι ειπα θ εισαι θέα!

Κ τωρα τι εννοώ... Ο γιος π έπινε με μπιμπερο οταν μπήκανε οι στέρεες σιγα σιγα αντικαταστάθηκε το γεύμα γάλα με μπιμπερο πρώτα με τα φρούτα μετα με το μεσημεριανό κ τέλος με το απογευματινό κ πίναμε γάλα μονο πρωι κ βράδυ. Δεν γινεται ετσι κ με το θηλασμό;

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...