Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Greta μου εμείς στον γιο π ειχε κολικούς πολλούς κολικούς κάθε μερα κλάμα ασταμάτητο την ημέρα π ηταν να σαραντησουμε ειχε από το πρωι μέχρι κ το βράδυ ασταμάτητο κλάμα! Πήγαμε, σαραντησαμε κ την αλλη μερα...ένας αγγελος! Κ είχαμε δοκιμάσει κ αυτές τις σταγόνες infacolic...σκατα τπτ δεν κάνανε!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας γεια σας!

Ε ναι λοιπόν σήμερα ειναι ιστορική μέρα!

Ο μπέμπης κ η μάμα του ξεμυτίσαν από το σπιτι! Καλά μια βόλτα εδώ στο πάρκο δίπλα μας αλλα κ πάλι... ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ :D

Κατα τα αλλα χτες κοιμηθήκαμε μονο αγκαλιά στη μάμα κ το μπαμπά ενώ σήμερα φυσικά ειναι όλη μέρα αγγελουδι(!) θα καλό περάσουμε πάλι το βραδυ :/

Tsufp2.png0RVqp2.png

ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΗΜΕΡΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ 4.440 ΒΑΛΑΜΕ 600 ΓΡΑΜ.ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΆΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ..ΒΕΒΑΙΑ Η ΜΑΜΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ.. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ ΠΑΡΩ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΓΑΛΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΛΟ,ΜΗΠΩΣ Κ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟΣ Ο ΕΜΕΤΟΣ...ΦΟΒΑΜΑΙ,ΔΕΝΘΕΛ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΩ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ..ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΑΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ...

F4oIp2.png

Βλεπω ιστορική μερα για ολες μας χαχα!!!

Και εμεις βγηκαμε κοριτσια στο τετραγωνο γυρω απ το σπιτι!!!!!!!!!!ο μικρος στον μαρσιπο(μου τσακισε την πλατη)και ο μεγάλος με την μαμα μου χερι χερι....

Ειμαστε καλα ευτυχως αλλα στον μπεμπη βαζω προληπτικά ορο ακομα!Ευχομαι να μην ξανα αρρωστησουμε μεχρι τον χειμωνα(πολλα θελω ε?)

Ηρθαμε σπιτι τα εκανα μπανιο και τα δυο και βαλαμε φακες να φαμε.

Εν τω μεταξυ λειπει και εμας ο μπαμπας με την δουλεια του απ την Τεταρτη και θα ερθει Δευτερα οποτε εχω την μαμα μου εδω ευτυχώς και ειναι ωραίααα

Απο προγραμμα με τον μπεμπη σκ@τα!!!Οσο μεγαλωνει χαλαει!Δεν καθεται μονος στο πορτ μπεμπε ξυπναει,το βραδυ 10 με 12 εχουμε κολικους

Και μετα κοιμαται στις 3.εκτος και αν τον εχω μαζι μου στο κρεβατι,τοτε ειναι αγγελουδι ξυπναει να πιει και παλι νανι!Σημερα τον ξανα εβαλα στο πορτ μπεπε και κατεληξα να τον κουναω για να κοιμηθει..

Εχω απογοητευτει γιατι νομιζα οτι θα ειναι αλλιως πιο ηρεμος αλλα παλι τα ιδια βλεπω εκτος και αν αλλαξει δια μαγειας αλλα δεν το νομιζω.....

Καλο σ/κ να εχουμε

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κοριτσια καλησπερα!!!εχω καιρο να δψσω σημεια ζωης!! Τα βρηκα λιγο σκουρα αρχικα με τη μικρη μου κοιμαμε ενα 3ωρο το βραδυ και μετα καθε μια ωρα θηλασμος!! Εχει και η δικη μου ΓΟΠ.. Και βρεφικη ακμη!!! Καλο κουραγιο κοριτσια!!! Φαση ειναι θα περασει :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

N1nUp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα!!!εχω καιρο να δψσω σημεια ζωης!! Τα βρηκα λιγο σκουρα αρχικα με τη μικρη μου κοιμαμε ενα 3ωρο το βραδυ και μετα καθε μια ωρα θηλασμος!! Εχει και η δικη μου ΓΟΠ.. Και βρεφικη ακμη!!! Καλο κουραγιο κοριτσια!!! Φαση ειναι θα περασει :)

Κ μεοις κ γοπ κ ακμη!!το βραδυ μετα τις δεκα εχουμε γευμα ανα τριωρο..αλλα η ολη φαση μας παιρνει τουλάχ,μια ωρα...

Κοριτσια κ σε σας για να αποκοιμηθουν θελουν αγκαλια η στθος;εμενα μονο ετσι,ξυπνιος δεν παιζειβνα κατσει ησυχα...

F4oIp2.png

Εγω θηλαζω καθε δυωρο το βραδυ σαν ζομπι εχω γινει.φυσικά και εμενα γκρινιαζει και κοιμαται στο στηθος

Αλλα ρε κοριτσια μου χαμογελαει και μου περνανε ολα!!!Ερωτας μιλάμε δεν πιστευα οτι θα ξανανοιωσω ετσι...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Οταν λετε διωρο η ανα ωρα,δλδ ξυπναει να φαει στις 4 κ μετα στις 5?στο ενδιαμεσο δν προλαβαινετε να κοιμηθειτε να υποθεσω,σωστα?πανα αλλαζετε?εγω απο τις 11 το βραδυ κ μεχρι το πρωι στις 9,μου εχει 4 γευματα,τον κανω με μωρομαντηλα η αφρο κ στις 9 ξεκιναμε πλυσιμο κανονικο..φοβαμαι μην παραξυπνησει κ δν κοιμαται μετα..στο γευμα στις 3 το πρωι (στο περιπου) δν κανω αλλαγμα,δν την παλευω..

F4oIp2.png

Εγω θηλαζω καθε δυωρο το βραδυ σαν ζομπι εχω γινει.φυσικά και εμενα γκρινιαζει και κοιμαται στο στηθος

Αλλα ρε κοριτσια μου χαμογελαει και μου περνανε ολα!!!Ερωτας μιλάμε δεν πιστευα οτι θα ξανανοιωσω ετσι...

Εχεις εδραιωσει θηλασμο?εχεις πετρωματα?εγω φουλ ακομα,κ συντριβανακια..κ εκει που συντριβανι ειχε μονο το δεξι,τωρα κ το αλλο γμτ..χαμογελανε ακομα ασυναισθητα ε?

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Που σαι ρε panatheo καλως ηρθες!!

Εμεις την ημερα θηλαζουμε ανα 2-2.5 ωρες αλλα το βραδυ κανει εναν μεγαλο υπνο 5-5.5 ωρες κ μετα αλλους 2 υπνους τριωρους. Το θεμα ειναι οως την ημερα πειναει στο 2 ωρο κ την νυχτα στο 3 ωρο; μηπως την ημερα δεν πειναει απαραιτητα αλλα εγω της το δινω με το "ζορι" ? Αλλα παντα θ φαει το συνηθισμενο της 10λεπτο...δεν ξερω...οι εμπειρες ας μιλησουν!

Επισης... πως καταλαβαινουμε οτι εδραιωνεται ο θηλσμος?

KMwEp3.png

Στο δυωρο εννοω ξυπναει πχ στις 2 θηλαζει προσπαθω αν και νυσταζω συνηθως να δινω και τα δυο στηθη ωδτε να χορτασει καλα και να μην ξυπνησει.αλλα ειτε το ενα δωσω ειτε και τα δυο θα ξυπνησει.Μεχρι να φαμε να ρευτει πάει 2:30 στις 4:30 θα ξανα ξυπνησει.

Ελεος!!!!!!

Σταματησα και εγω να τον αλλαζω το βραδυ απο οταν σαραντισε.

Λενε οταν ενα μωρο στο δίμηνο-τριμηνο κοιμαται σερι αρκετες ωρες το βραδυ τοτε οι μανουλες είναι τυχερες. γιατι καπου εκει τα μωρακια ξεχωριζουν την ημερα απο την νυχτα.αρα το μωρακι σας θα κοιμαται το βραδυ...Εγω δινω λιγο χρόνο ακομα μπας και αλλαξει αλλιως προβλεπω αλλα 2χρονια αϋπνίας :P

Ο θηλασμος οταν εδραιωνεται φαινεται στο οτι σταματαει να πρηζεται το στηθος.εμενα δεν πρηζεται πια αλλα και εμενα τρεχει little οταν θηλαζω συντριβανακι και εμενα εχει πλακα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Σας διαβάζω, αλλά δεν προλαβαινω να γράψω...

Η μικρή εχει ξεκινήσει κολικούς. Ατελείωτες ώρες στο στήθος για παρηγοριά! Ακμή έχουμε και εμείς και ασχημαίνει λίγο τη μουρίτσα μας!

Χθες είχε γενέθλια ο μπόμπιρας, έγινε 2 χρονων! Κάναμε μια μικρή μάζωξη, χωρίς πιτσιρίκια, και η μικρή έκανε επίσημη εμφάνιση φορώντας φόρεμα, καλσον και κορδέλα! είχε πολύ πλάκα!

Σας αφήνω, η μικρή ενώ θήλαζε τα.... σέρβιρε!

Φιλιά και καλό βράδυ!

Πλεον εγινα ειδικη στον γρηγορο υπνο ακομα και με θηλασμο ανα μια ωρα προλαβενω να κοιμηθω μερικα λεπτα!

Little το βραδυ και γω με μωρομαντηλα την καθαριζω .. Το χειροτερο ειναι εκει που την αλαζω νυσταγμενη εγω με το ενα ματι κλειστο να μου κανει τσισακια πριν προλαβω να κλεισω το πανακι και να πρεπει να αλαζω και τα ρουχαλακια της

[sIGPIC][/sIGPIC]

N1nUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...