Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανούλες!

Και εγώ αυτό ήθελα να ρωτήσω Little_Star, πως διαπιστώσατε ότι είναι ΓΟΠ;

Εμείς χθες είχαμε παιδίατρο. Η μπέμπα έχει φτάσει 3800 και 55εκ. Είναι άψογη μας είπε η γιατρός και μου έδωσε το οκ να εμπλουτίσω τη διατροφή μου και με πράσινα και φρούτα (αμήν!).

Greta, όντως πολύ σημαντικό να τα κρατάμε όρθια ακόμα και μετά το ρέψιμο για 10 -15 λεπτάκια. Η δικιά μου θα ρευτεί ξανά σίγουρα. Αν την ξαπλώσω αμέσως μετά το πρώτο ρέψιμο, θα μου βγάλει σίγουρα γουλιές.

Επίσης δεν ξέρω αν συμβαίνει με τα δικά σας αλλά ποτέ δεν την αλλάζω με το που τα κάνει (και δεν εννοώ τσισάκια :roll: ). Αν τρέξω να την αλλάξω άμεσα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσει να τα κάνει την ώρα που την αλλάζω/πλένω. Οπότε περιμένω κανά 15 λεπτο να "ολοκληρώσει" και μετά πάμε για απολύμανση :) Α! Πόσο σωτήριο είναι τα απορρυπαντικά να έχουν dispenser!! Πήρα ένα της Pharmasept που είναι ένα λίτρο, το έχω μόνιμα στο νεροχύτη του μπάνιου και σώθηκα! Εσάς το μπάνιο σας αρέσει; Εμείς δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα. Άλλοτε χαιρόμαστε, άλλοτε υστεριάζουμε. Μάλλον δεν έχω βρει την κατάλληλη στιγμή για μπάνιο.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Το καταλαβα επειδη μετα απο 2-3 γουλιες πνιγοταν, κανει πως καθαριζει τον λαιμο του, σαν να εχει ξεραμενο λαιμο δλδ,κανει τοξο οταν τρωει, εκανε κατι ξαφνικες στριγγλιες εκει που ετρωγε...απο αυτα...

επισης παιζει τα σπυρακια του στο προσωπο να ειναι αλλεργια στα γαλακτοκομικα...

τωρα που μιλάμε, ο μικρος κοιμαται αλλα γκιρινιαζει στον υπνο του, μαλλον ποναει ο οισοφαγος..το επαντορεν παντως κατι εκανε, εχουμε μια βελτιωση 50% απο τωρα!ελπιζω να συνελθουμε!

F4oIp2.png

Επαθα πλακα τωρα γιατι και εμενα ετσι εκανε με τον λαιμο του και εμενα εχει σπυρακια.

Τωρα που αρρώστησε με την ρινίτιδα αυτο εκανε ουρλιαζε μολις ερχοταν το γαλα.

Αλλα δεν το.εκανε πριν...

Τωρα αγχωθηκα πολυ απο αυτα μοιαζουν..παντωςδεν ξερω αν το.καταλαβε η παιδιατρος η εσυ μονη σου αλλα οπως και να εχει σε συμβουλευω να κανεις εναν υπερηχο στο μωρο.

Βασω χθες 19:00-24:00 τον αλλαξα 7φορες.με το.που τον αλλαζα εκανε παλι κακα!Τα νευρα μουυυυ

Το μπανιο και εμας προς το.παρον μας τρομαζει σπανια μας αρεσει.

Εσεις ταξιδευεται αυριο ε???σας ζηλευωωω ν περασετε ομορφα πολυ!Η μεγαλη πως νοιωθει που εχει αδερφουλα?

Εμεις ειχαμε ανήσυχο βραδυ..ξεκινησανε τα αλματα ανάπτυξης :/ :/

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Και εμένα πολλές φορές κάνει ότι καθαρίζει τον λαιμό του αλλά δεν μου έχει κάνει ποτέ εμετό.... Ανησυχώ τώρα... Λέτε να έχουμε και εμείς τίποτα τέτοιο;

Σήμερα μας πήρε αίμα η παιδίατρος για τον θυρεοειδή...κλάμα ξεράθηκε στον ύπνο μετά! δόξα τω Θεό όλα καλά, βγηκαν καθαρές!!!

Εμείς κορίτσια αν είμαστε φαγωμενοι δεν κάνουμε κιχ στο μπάνιο! Το απολαμβανουμε κιόλας! Αν δεν είμαστε σηκώνουμε τον κόσμο! Όσο για τα κακά συνέχεια μου κάνει κι άλλα όταν τον πλένω :roll:

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Εμετο μου εκανε μονο την φορα που του εδωσα ξενο γαλα,ρουκετα! Τωρα ομως ολο πνιγεται, (καλα, εχω και υπερπαραγωγη γαλακτος..) γουλιες, κανει γκλουκ γκλουκ και δυσνασχετει...δεν χρειαζεται να κανω υπερηχο..μου ειπε η γιατρος οτι η γοπ ειναι αρκετα συνηθισμενη, αυτο που εχει ο δικος μου ειναι κρυφη γοπ, δλδ ανεβαινει το γαλα στον οισοφαγο αλλα δεν βγαινει εξω σε μορφη εμετου..

F4oIp2.png

Τουλάχιστον Little_Star από όσο ξέρω, η ΓΟΠ στα νεογνά κρατάει μόνο τους πρώτους μήνες και μετά υποχωρεί. Υπομονή κοπέλα μου... Επειδή είδα και τα θέματά σου στο parents για τον αποθηλασμό, τώρα που ξέρεις την αιτία που ο μπέμπης σου είναι ανήσυχος, αποφάσισες τι θα κάνεις;

Μη τρελαινόμαστε βρε κορίτσια, νεογνική ακμή έχει το 70% των μωρών, γουλιές βγάζουν τα περισσότερα (ειδικά αν δεν ρευτούν καλά) και τσιρίδες μπορεί να βάλουν για χίλιους δύο λόγους (φαγούρα, πιάσιμο...)

Nasia είμαι σίγουρη οτι αν κάνουμε μπάνιο μετά το φαγητό θα είναι ηρεμότατη. Αλλά κάπου διάβασα ότι δεν κάνει και γι'αυτό δεν το τόλμησα. Λες να;

Greta εγώ σήμερα πέταξα 3 πάνες. Δεν προλάβαινα να βάλω την πάνα από κάτω, τσούπ το σιντριβάνι!

Α! και επειδή το ξέχασα... Ραγάδες ευτυχώς δεν έκανα πουθενά. Η κοιλιά έχει επανέλθει στο 80% παραμένει λίγο πλαδαρή αλλά κοιλίτσα είχα πάντα, δε με νοιάζει. Για το στήθος όμως, είχαμε που είχαμε μια ανισότητα, τώρα θα έχουμε και πτώση, άσ'τα να πάνε! Ένα πρόσωπο μου έμεινε που οι ρυτίδες ευτυχώς είναι ελαχιστότατες, με την αϋπνία, βλέπω να το χάνω και αυτό. Χαλάλι της μπεμπούλας όμως :D

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Τι κάνετε όμορφες;;

Εγω τα εχω παίξει λιγο τις τελευταίες μερες είμαστε μέσα στη γκρίνια του πέσαν κ μαζεμένα κάποια πράγματα του μπαμπά μας στη δουλεια κ τα έφτυσε οποτε προσπαθούσα να τον ξαλαφρώσω να ξεκουραστεί κ ...πέσαν όλα πάνω μου ...

Πολύ γκρίνια έχουμε για όλα ΕΚΤΟΣ από το μπάνιο! Μέχρι να φτάσουμε στη βρύση κάνουμε σαματά αλλα μολις πέσει νεράκι πάνω μας μεταλλασσόμαστε σε αγγελουδια(!) τι να πω θα τον αφήνω να .... Μουλιάζει να ηρεμεί!:P

Κατα τα αλλα είμαστε κούκλοι (ναι ειμαι τελείως μάνα κουκουβάγια!!)

Ο μικρός δλδ.. Εγω εχω τα χάλια μου τα μαύρα (κ μαλλί που ειναι μονίμως μαζεμένο κ δεν εχω ισιώσει εδώ κ 3εβδομαδες!!! Ουαααα) αφού έβγαλα μια ... Selfie σήμερα κ ...τρόμαξα με το τι... Βλέπει για μάνα το παιδι μου(!) :(

Που θα Παει θα την βρω την ισορροπία μου κ εγω (!)

Το μοναδικό πράγμα που δεν εχω ευτυχώς ειναι ραγάδες! Οποτε ΑΝ καταφέρει να επανέλθει η κοιλιά μου ποτέ μάλλον θα ειμαι μια χαρά :)

Εργαζόμενες μια ερώτηση: λεφτά από ΙΚΑ κ ΟΑΕΔ ΜΕΤΑ τη γεννά πήρατε; Πήγατε εσεις ή στείλατε τον ευτυχή πατέρα με εξουσιοδότηση; Αν το 2ο το γράψατε στην εξουσιοδότηση; Κ που πήγατε για επικυρωση; Στην αστυνομία ή άλλου;

Tsufp2.png0RVqp2.png

Αθηνα γελαω μόνη μου :lol::lol::lol:

Κοιτα να δεις:Το οτι κανουμε μπανιο ειναι πολυτελεια(καλα εγω αν δεν ειναι καποιος εδω δεν παιζει να μπω ουτε για ντους) ποσο μαλλον το ισιωμα!

Επειδη και εγω εχω "κολλημα" το επιχείρησα μια μερα και το μετανιωσα..

Γιατι????Γιατι πολυ απλα δεν μπορεις να εχεις ελευθερα τα μαλλια σου!!!!!!!Αρα παλι κατεληξα σε κοτσο!

Οι δε selfie τραγικες επισης!!!

Εμεις εχουμε κολικουυυυυς

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αθηνα γελαω μόνη μου :lol::lol::lol:

Κοιτα να δεις:Το οτι κανουμε μπανιο ειναι πολυτελεια(καλα εγω αν δεν ειναι καποιος εδω δεν παιζει να μπω ουτε για ντους) ποσο μαλλον το ισιωμα!

Επειδη και εγω εχω "κολλημα" το επιχείρησα μια μερα και το μετανιωσα..

Γιατι????Γιατι πολυ απλα δεν μπορεις να εχεις ελευθερα τα μαλλια σου!!!!!!!Αρα παλι κατεληξα σε κοτσο!

Οι δε selfie τραγικες επισης!!!

Εμεις εχουμε κολικουυυυυς

Ακριβώς μα ακριβώς συμφωνώ !!!

Να προσθέσω οτι κ η τουαλέτα απαιτεί σχεδιασμο (να πάω όταν κοιμάται οικτος κ ν πάρω κ τη μεγάλη μαζί) !

Εχω φρικαρει, θελω να πάω βόλτα έστω μεχρι το περίπτερο ! Αλλα φοβάμαι μην κρυώσει κανένα κ το χιλιομετανιωσω!!!!!

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Διαφημίσεις

Καλα εγω δεν παιζει να μην τον παρω μαζι τον μεγαλο αλλιως τον ξεκανε τον μπεμπη.......

Αλλα και να μην θελω να τον παρω ερχετε απο μονος του!Δεν υπαρχει πια ιδιωτικότητα :tongue::tongue:

Στο μπανιο εχω παρεα παντα :lol:

Μεχρι να σαραντισω δεν ειχα διαθεση για εξω(μονο στο πατρικο μου εχω παει δυο φορες) ενω τωρα λυσσαω κοριτσια δεν αντεχω αλλο...Αλλα φοβαμαι τοσο μην αρρωστησουν παλι οποτε καθομαστε μεσα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Χαίρεται! Το κάνετε ;;

Εγω τα χω παίξει σήμερα ο μικρός δεν ησυχάζει με ΤΙΠΟΤΑ θέλει συνέχεια αγκαλιά και/ή βυζι!

Σαν αγελάδα νιώθω σήμερα όλη μέρα με το μικρό κολλημένο πάνω μου! Ένα μπάνιο έκανα κι αυτο με...χορωδία απέξω...

Ομολογώ δεν ξερω τι να κάνω δεν ησυχάζει ΠΟΤΕ...

Κ δεν ειναι ότι πεινάει πχ πριν έτρωγε ηταν γεμάτο το στομα με γάλα το έβλεπα κ παρολαυτα ...ούρλιαζε :(

Δεν έρχονται κ με οδηγιες Χρήσης τα σκασμένα να ξέρεις τι τους φταίει :(

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλησπερα καλησπεραααα!!!

Τι κανετε κοπελιες;;

Εμενα μ τελειωσε το ιντερνετ στο κιν οποτε περιμενω να ερθει ο αντρας μ να μπω απο το δικο τ αλλα την δευτερα θα ερθουν επιτελους να μας το συνδεσουν!!!!!

Εμεις μια γκρινια την εχουμε τα βραδυα κ εχω ξεμεσιαστει πηγαινε ελα με την μικρη στον ωμο για να κοιμηθει!!!

KMwEp3.png

Καλησπερα και απο εμας!

Βλεπω τα ιδια περναμε οι περισσότερες

Εμενα αντι να αλλαζει προς το καλυτερο εφ οσον 40σε(οπως λενε γιατι εγω δεν τα πιστευω αυτα)εγινε χειροτερος.Ενω τον θηλαζα και τον εβαζα στο κρεβατακι και κοιμοταν μονος του τωρα αυτο δεν παιζει απλα...Ολη την ωρα γκρινια και δεν παλευετε καθολου.Εχω και την μαμα για βοηθεια φανταστείτε να ημουν μονη με το μωρο ολη μερα πανω μου!!!!!!!

Την νυχτα δεν κοιμαται ενω νυσταζει κλείνουν τα ματια του και τα ανοιγει λες και καποιος του απαγορευει να κοιμαται ΕΛΕΟΣ

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γεια σας γεια σας ομορφιές!!

Τι κανετε; Πως ειστε σήμερα;

Greta πως πάνε τα παιδάκια σ;; Ξε-αρρωστησατε;

Εμείς περιμέναμε πως κ πως να ερθει το ΣΚ να χαρούμε τον μπαμπά μας αλλά τελικά σκατουλες... Τ βγήκε δουλεια Χαλκιδική κ για σήμερα κ για αυριο οοοολη την ημέρα...

Ετσι κ εμείς τα μαζέψαμε κ πήγαμε στους γονείς μ να περάσουμε την μερα μας γιατι μόνη μ 3 εβδομαδες τωρα εχω βαρεθεί την ζωή μ!!

Εχει κ λαϊκή ακριβώς κατω από το σπιτι των γονιών μ κ μολις τάισα κ κοίμισα την μικρη βγήκα μια βολταααα!! Θαρρείς κ βγήκα δεν ξερω κ γω που αισθάνθηκα!!! Κ έχουμε κ τέλεια μερα! Ηλιόλουστη κ ζεστη! Το κατα ευχαριστήθηκα!!!

Ποτέ θα ερθει το καλοκαιράκι;;;;

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...