Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βασω χαχα την φανταζομαι την πεθερα σου....καλα δεν εχει φρικαρει ακομα που βγαινεται πριν σαραντισετε?????

little μου και εμενα κανει ετσι μην ανησυχεις δεν ειναι τιποτα.Και εμενα εχει γοπ ελαφρια μαλλον δεν ξερω ευχομαι να μην μας δημιουργησει κατι σοβαροτερο.

Βασικα οταν εχουν γοπ το καλυτερο γι αυτα ειναι να θηλαζουν...Αλλα εγω το φανταζομαι τραγικα δυσκολο να μην τρως τιποτα!!!!!!!!!

Ασε που για να καθαρισει ο οργανισμός της μαμας απο τα γαλακτοκομικά θελει 2 εβδ και αλλες τοσες του μωρού αρα 4εβδομαδες(εχω διαβασει τα παντα απο την Αγλαΐα Παπαδημα για αυτο τα ξερω)

Εγω προσπαθω να μην πινω γαλα και να μην τρωω τυρια για τα αλλα μου ειναι δύσκολο ειλικρινα.

Α!Να τον θηλαζεις σε ορθια θεση βοηθαει τρομερα δεν το περιμενα.Μου το ειπε ο παιδιατρος και αν το κανω αυτο δεν βγαζει γουλιες ;)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Είναι όντως φυσιολογικά όλα αυτά Little star. Μιλούσα με μια φίλη μαια και μου έλεγε να μη ξεχνάμε ότι τώρα τα μπεμπακια φτιάχνουν, θέλουν το χρόνο τους να προσαρμοστούν, να πάρει το εντερο τη σειρά του, να μάθουν να κοιμούνται, να αρχίσουν να διακρινουν τη νύχτα από τη μέρα. Από τη στιγμή που το παιδί έχει κανονικές κενωσεις (κίτρινες και υδαρες) δεν κάνει ρουκετες αλλά απλά αναγωγες (γουλιες) τότε όλα είναι νορμάλ.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Ο μεγαλος ειχε τρομερο θεμα μεχρι 8-9(ισως και παραπανω δεν θυμάμαι) ρουκετες εβγαζε καμμια φοραελεγα στον παιδιατρο να κανουμε υπερηχο αλλα αυτος ανένδοτος ελεγε οχι!Και οντως περασε..

Εν τω μεταξυ τωρα που κανει έτσι μολις του ερχετε το γαλα στο στομα σκεφτηκα μήπως ειναι κατι λογ του γοπ(οισοφαγίτιδα?) αλλα η ποσοτητα που βγαζει ειναι πολυυυ λιγη σε σχεση με του μεγαλου!!!

Αθηνα τι με ζηλευεις????δεν θελω καν να βγω απ το σπιτι εχω ξενερωσει πολυ.Τώρα τρεμω στην ιδεα γιατι φοβαμαι οτι θα ξανα κολλήσουν τιποτα οπότε εχω παρει 2 σετ καινουτιες πιτζάμες :tongue::tongue::tongue:

Ο καιρος παντως θα ειναι ετσι χαλια ολη την εβδομαδα....

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Είναι όντως φυσιολογικά όλα αυτά Little star. Μιλούσα με μια φίλη μαια και μου έλεγε να μη ξεχνάμε ότι τώρα τα μπεμπακια φτιάχνουν, θέλουν το χρόνο τους να προσαρμοστούν, να πάρει το εντερο τη σειρά του, να μάθουν να κοιμούνται, να αρχίσουν να διακρινουν τη νύχτα από τη μέρα. Από τη στιγμή που το παιδί έχει κανονικές κενωσεις (κίτρινες και υδαρες) δεν κάνει ρουκετες αλλά απλά αναγωγες (γουλιες) τότε όλα είναι νορμάλ.

Αντε βρε Βασουλα μας ελλειψες :D

Και επισης να προσθεσω μετα απ το ρεψιμο γυρω στο δεκαλεπτο να τον κρατας ορθιο..μιλαμε τρελη διαφορα θα δεις

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Ή θ μπαίνω κ θ είμαι μόνη μ ή θα μπαίνω κ θα εχετε μαζευτεί ολες!!! Συνεννοημένες ήμαστε;;

Καλημερααα... Πως πάτε;;; Καλούτσικα από οτι βλεπω!!

Greta μεγαλο ζόρι τραβάς πως την παλεύεις;; Περαστικά σας ρε κοριτσι μ επιτέλους!! Τι αλλο να πω; Σαραντησες ε;; Ζηλεύω...

Οσο για τα τζιν... Στα εγκυμοσύνης κ εγω! Βολικοτατα! Περισσότερο βολικά από οταν είχα την κοιλουμπα κ με τσατιζε οτι την ακουμπούσε!

Κοιλιά οχι μονο πλαδαρή αλλά κ με την καφέ γραμμή από τον αφαλό κ κατω κ σκούρος καφέ κ ο αφαλος... Χάλια μαύρα!!

Κ εγω διψάω πολυ αλλά από φαγητό δεν εχω κ πολυ όρεξη να πω την αλήθεια!

KMwEp3.png

Greta ευτυχώς δε λέει τίποτα γιατί τυχαίνει και η παιδίατρος έβλεπε και τα άλλα εγγόνια της, της έχει εμπιστοσύνη και αφού μας έδωσε αυτή το οκ, περισσεύει :D

:lol::lol::lol::lol::lol:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

kashmam δεν δινω πιπιλα απο χθες και συνέχεια τον εχω στο στηθος...νομιζω παμε καλυτερα, μην βιαστω ομως να χαρω..

Επρεπε να μας δεις πριν ο μεγαλος κακα το μωρο εκλαιγε ο κιμας καιγοταν!!!που να πρώτο παω???????????

Και εγω εκανα καφε γραμμη τους δυο τελευταίους μηνες!

Ελεος?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Ναι ρε συ κ εγω τελευταίο μήνα την απέκτησα!

Χαχαχαχαχα κ εγω σήμερα την είχα την αλλη κρεμασμένη στον ώμο να κοιμαται κ καθάριζα κρεμμύδια πατάτες καρότα να κανω φασολάκια. Το δύσκολο κομμάτι μ ηταν οταν έπρεπε να ψιλοκοψω το κρεμμύδι κ αυτή γλιστρούσε κόντεψε να μ πέσει...

KMwEp3.png

Κ ρωταω γιατι εγω δίνω γεύμα κ στήθος όποτε το ενα στήθος ειναι γεμάτο φουσκωτό κ το αλλο οταν τελειώνει να πίνει η μικρη κ εχει αδειάσει, ειναι ξεφουσκωτο κ μικρό κ παει ετσι μια το ενα μια το αλλο. Κ αναρωτιέμαι θα ειναι ετσι για οσο θηλάζω; Δλδ το καλοκαίρι με ανοιχτές μπλούζες ακόμα κ μαγιώ θα είμαι με ενα βυζι φουσκωμένο κ ενα ξεφουσκωτο;; Κ φαινεται πολυ έντονα! Ειδικά το αριστερο οταν γεμίζει φαινεται από χιλιόμετρο!!

KMwEp3.png

Κ ρωταω γιατι εγω δίνω γεύμα κ στήθος όποτε το ενα στήθος ειναι γεμάτο φουσκωτό κ το αλλο οταν τελειώνει να πίνει η μικρη κ εχει αδειάσει, ειναι ξεφουσκωτο κ μικρό κ παει ετσι μια το ενα μια το αλλο. Κ αναρωτιέμαι θα ειναι ετσι για οσο θηλάζω; Δλδ το καλοκαίρι με ανοιχτές μπλούζες ακόμα κ μαγιώ θα είμαι με ενα βυζι φουσκωμένο κ ενα ξεφουσκωτο;; Κ φαινεται πολυ έντονα! Ειδικά το αριστερο οταν γεμίζει φαινεται από χιλιόμετρο!!

Κι εγώ έτσι το κάνω αλλά το λιγότερο είναι το ότι το ένα θα φουσκώνει το άλλο όχι εμένα με απασχολεί η πτώση τους :P

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Κλαιω lol::lol::lol::lol::lol:

Και μενα το αριστερο ειναι μεγαλύτερο και ακομα και τωρα φαινεται διαφορα φαντασου το καλοκαιρι...........

Εγω εδινα και τα δυο σε καθε γευμα τωρα ειναι κρεμασμενο στο βυζι

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...