Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Αααα βλεπω σήμερα μαζευτήκαμε πολλές!!

Greta μην στεναχωριέσαι βρε κοπέλα μ άδικα για να σ λεει ο Παιδιατρος θα επανέλθει, αρα θα επανέλθει! Κ θ στην αυξήσει ο μικρός την παραγωγή "ζήτηση κ προσφορά" δεν λένε; Αρα γιατι αγχώνεσαι για το γάλα;

Εμείς καλα μέχρι στιγμής δεν λέω πολλα να μην το γρουσουζέψω...αλλά καλα!! Σήμερα μονο δεν μπορουμε να χεσουμε κ σφίγγομαστε ξανάσφιγγομαστε αλλά κακά πουθενα...

Από κιλα κ κοιλιά πως τα πάτε;;;

Από κιλα είμαι μείον 10 κ μένουν αλλά 3 για να φτάσω όσα ήμουν αλλά κ περισσότερα να χαθούν δεν με χαλάει καθολου!! Από κοιλιά πάλι ειναι μικρούλα οχι εντελώς αλλά πολυ πλαδαρή...

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αθήνα μου, μόνη μ βγήκα με τον μικρό!

Δλδ τα πας μια χαρά με τον θηλασμό εεε;;; Χαίρομαι πολυ!!

Οσο για τα γραμμάρια...μπορει την μια εβδομάδα να σ πήρε 140 αλλά την αλλη να σ παρει 300 όποτε μην αγχώνεσαι τσάμπα! ( τα λέω για να τα ακούω κ εγω).

εμείς τελικά δεν πήγαμε την Παρασκευή για ζύγισμα ελπίζω να μπορέσει ο αντρας μ να παμε αυριο... Έπεσε κ ο άφαλος μας την Τρίτη π μας πέρασε κ θελω να τον δει κ αυτόν...

KMwEp3.png

Ενα ενα τα γράφω ρε γμτ...

Boulitsa κ μενα ολο το προγραμμα π ειχε φτιάξει 3 χρόνια τωρα πήγε στράφι!! Πλέον μεσημέρι δεν κοιμαται (αλλά να σ πω την αλήθεια με βολεύει γιατι το βράδυ πέφτει ξερός) κ το φαγητό από το πρωινό μέχρι το βραδινό εχει παει λίγο πίσω στις ώρες (αλλά οχι οτι μένει νηστικός απλά εχει μετακινηθεί καμία ωρα μιάμιση) ευτυχως το βράδυ δεν ξυπνάει (βασικά δεν προλαβαίνει να κανει κιχ η μικρη κ βρίσκεται ηδη στο στήθος (τελικά μεγάλη ευκολία ο θηλασμός)!

Ελπίζω μετα το Πάσχα π θα ξεκινήσει πάλι παιδικό να επανέλθουμε στο αρχικό μας προγραμμα...

KMwEp3.png

Οσο για τα γραμμάρια...μπορει την μια εβδομάδα να σ πήρε 140 αλλά την αλλη να σ παρει 300 όποτε μην αγχώνεσαι τσάμπα! ( τα λέω για να τα ακούω κ εγω).

Δεν θα πω τέλεια αλλά το παλεύουμε... Το μεταμεσονυκτιο γευμα δεν έχει στρώσει και θέλει συμπλήρωμα (είμαι κι εγώ κουρασμένη είναι κι αυτός, δεν έχω και την υπομονή της μέρας...).. Ενίοτε και το τωρινό (περιμένω ανα πάσα στιγμή το "ουά" από ... τώρα και μέσα στην επόμενη ώρα) χρειάζεται λίγα ml συμπλήρωμα αλλά όχι πάντα...

Το αριστερό παραμένει εμφανώς χειρότερο από το δεξί ( το νιώθω και πιο "άδειο" στη σύγκριση) αλλά το προσπαθούμε!

Θα δείξει, προσπαθώ να κάνω .. θετικές σκέψεις! Πάμε και όσο αντέξουμε/καταφέρουμε! Τα κλάμματα πάντως σίγουρα δεν βοήθησαν οπότε... :)

.. και το ουαα μόλις ακούστηκε οπότε εγκαταλείπω εσπευσμένα!!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

εμείς τελικά δεν πήγαμε την Παρασκευή για ζύγισμα ελπίζω να μπορέσει ο αντρας μ να παμε αυριο... Έπεσε κ ο άφαλος μας την Τρίτη π μας πέρασε κ θελω να τον δει κ αυτόν...

Kashmam δυστυχώς εγώ ενώ έχασα 15 κιλά αρχικά έχω μια τεράστια πείνα τώρα που θηλάζω κι έχω ξαναβάλει 2-3 κιλά μην σου πω στην εγκυμοσύνη τέτοια πείνα δεν την αισθανόμουν τώρα με τον θηλασμό δεν ξέρω γιατί πεινάω συνέχεια. Μα συνέχεια ομως. Η κοιλιά μου ενώ έχει φύγει κι εμένα είναι πλαδαρή κι έχω και μια ουλή κόκκινη που σιγά μην φύγει. Όσα κορίτσια θηλάζετε πεινάτε κι εσείς ή μόνο εμένα έχει βρει το κακό ;;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα σας και καλη εβδομαδα(ευχομαι να είναι για ολες μας)

Εμεις εδω στα ιδια την ημερα θηλαζουμε με το ζορι αλλα το βραδυ λες και δε συμβαινει τιποτα.Δε ξερω αν συμβαινει αυτο επειδη κοιμαται ουσιαστικα αρα κατι γινεται την ημερα.Σταματησα και την πιπιλα(αν και ο παιδιατρος μου ειπε δεν υπαρχει θεμα γιατι εφ οσον πειναει θα φαει αρα δεν τον μπερδευει η πιπιλα) απο χθρε και ααα αυτος βυζι εγω.

Ειμαι και μονη μου σημερα καιδεν μπορω να κανω τιποτα.τον περνει ο υπνος τον βαζω στο πορτ μπεμπε κλαιει και χερακι μπουνιτσα στο στομα και δεν καταλαβαινω αν πειναει η αν θελει πιπιλα.

Τι μας εκανε μια ιωση..ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα δεν φανταζομουν οτι θα αρρωστησει ποσο μαλλον αυτα που τραβαω τωρα..

Εν τω μεταξυ ο μεγαλος δεν ειναι ακομα καλα μετα απο 10μερες :shock: και αυτο με κανει να λεω μηπως οντως ειναι πολυ αρρωστος και ειναι μια φαση που θα περασει??Θα δειξει..

Απο κιλα μου μενουν γυρω στα 4-5 καιη κοιλια εχει πεσει πολυ απλα ειναι πλαδαρη γι αυτο και φαινεται ακομα λιγο αλλα θα σφιξει δεν με ανησυχει καθολου.Απο ορεξη τωρα με ολα αυτα τρωω με το ζορι δεν εχω καθολου λογω αγχους αλλα γενια νορμαλ εζω λιγο πιο πολυ οχι κατι ιδιαιτερο,διψαωπολυ θα ελεγα,λογικο!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Η λεξη πρόγραμμα δεν υπαρχει και σε μας.γινεται χαμος.εν τω μεταξύ κοιμαται μαζι μας ο μεγαλος αλλα δεν ξυπνουσε το βραδυ γιατι και εγω τσουπ στηθος τον μπεμπη αλλα τωρα που ειναι αρρωστα γινεται το.ελα.να δεις.Σημερα εβαλα ορο στο μωρο και αυτο ουρλιαζε,ε ξυπνησε ο μεγαλος και εγινε της τρελης γιατι εκεινη την στιγμη δεν επιανε στηθος και με το που ηρεμισε το μωρο εκανε χειροτερα ο μεγαλος....

Ζουμε μαγικες στιγμές....

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Α!ακμη και εμεις.Ειναι απ το τρίψιμο βασικα απ το γαλα μην ανησυχείτε:γαζουλα και φυσιολογικο ορο και θα φυγει οπως ηρθε..

little πως τα πατε κοροτσι μου?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Little_star ζούμε βίους παράλληλους μου φαίνεται...

Μια από τα ίδια 9 κιλά με το καλημέρα σας κ από τότε τπτ... Κ εχω αλλα 10 για να ειμαι στα Προ εγκυμοσύνης. Η κοιλιά ειναι εκει (πλαδαρή πολύ κ πρέπει να χάσω κι αλλα για να φύγει) εννοείται δεν χωράω σε κανένα παντελόνι ακομα)

Και ... Αυτά.

Καλημέρα :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Little_star ζούμε βίους παράλληλους μου φαίνεται...

Μια από τα ίδια 9 κιλά με το καλημέρα σας κ από τότε τπτ... Κ εχω αλλα 10 για να ειμαι στα Προ εγκυμοσύνης. Η κοιλιά ειναι εκει (πλαδαρή πολύ κ πρέπει να χάσω κι αλλα για να φύγει) εννοείται δεν χωράω σε κανένα παντελόνι ακομα)

Και ... Αυτά.

Καλημέρα :)

Ποσο θελω ν βαλω τα τζιν μου :(:(:(

Προς το παρον φοραω μονο πιτζάμες......

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Α καλά κι εγω μονο πιτζάμες φοράω αλλα είπα να κάνω μια δοκιμή τις προάλλες :tongue:

Μονο το εγκυμοσύνης μου κάνει για την ώρα κ τουλάχιστον ... Μου ειναι φαρδύ :P

Πωπω σαραντισατε!!! Ζηλεύω αυτές οι σχεδόν 3 εβδομάδες ακομα μου φαίνονται αιώνας!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημέρα!

Μόλις κοιμήθηκε η μπέμπα και πέτυχα το ακατόρθωτο, να την αφήσω κάτω και να συνεχίσει να κοιμάται! Αν είμαι τυχερή, έχω 1-2 ωρίτσες ελευθερίας μπροστά μου χα χα χα... Αλλά είναι τόσο γλυκούλα που δε θέλω να την αφήνω και μετά καταλήγω το απόγευμα με τη πλάτη κατεστραμένη.

Το βράδυ μας ήταν μέσα στη γκρίνια. Πονάει η κοιλιά της νομίζω, έχει αέρια και ήταν όλο γκμουχ-γκμουχ. Όσο κοιμόταν, ήθελε να είμαστε αγκαλιασμένες και να ακουμπάει στο στήθος μου.

Ακμή έχουμε και εμείς, όπως είπε η Greta, ορός και γαζούλα και καθάρισμα μετά το φαγητό.

Από κιλά τα έχω χάσει όλα και ίσως και 1 παραπάνω. Βασικά, από τότε που γέννησα τρώω με το ζόρι και έχω συχνά μέσα στην ημέρα ένα αίσθημα αηδίας προς το φαγητό. Δε ξέρω γιατί μου συμβαίνει αυτό. Δίψα ναι, μπόλικη.

Greta, εμένα η πεθερα μου τα πετάει απέξω απέξω για ευχές και τέτοια, αλλά παραμένω παγερά αδιάφορη χα χα..

Ωχ ο τυραννος ξυπνησε! Φευγω...

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Κ μενα κυριως στους βραδινους υπνους αγκομαχαει,μουγκριζει,καθαριζει τον λαιμο του...πολλη ανησυχια.τιειναι αυτο;καπου διαβαζα για γόπ κνα κοψω ολα τα γαλακτοκομικα.,ακομα κ τα κρυφα,,πχ τοστ με γαλοπουλα που τρώ καθε μερα..δεν παιζει αυτο,εχω καταντισει να τρεφομαι με δυο οραγματα...η παιδιατρος τα βρισκει νορμαλ αυτα που εχει...εγω απο την αλλη εχω κουραστει μετα απο καθε γευμα να τον βλεπω για πανω απο μιση ωρα να σφιγγεται κ να κλαιει για να αεριστει.μηπως η γιατρος ειναι αδιαφορη;;τι να κανω;;

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...