Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Enseignante κ εγω μέχρι εκει γύρω σκέφτομαι να θηλασω... Τον αρχίσουν να μπαίνουν οι στέρεες τροφές λέω να αρχίσω να αποθηλαζω σιγα σιγα όποτε μέχρι τον έβδομο ελπίζω να εχω αποθηλασει τελείως. Ετσι λέω τωρα... Μέχρι να φτάσουμε τους 6-7 μήνες ποιος ξέρει πως θ εξελιχθούν τα πραγματα...

Αλλά από φίλες μ π θήλαζαν ετσι κ καπου εκει γύρω ή ακόμα κ αργοτερα σταμάτησαν τον θηλασμό δεν ανέφεραν κατι για το μπιμπερό να μην το δέχονται τα μωρά...

Καλημέρα κι από μένα εγώ ιδανικά θα ήθελα μέχρι τον χρόνο να θηλάσω αλλά δεν το βλέπω να με αφήνουν από το πρήξιμο οι γύρω μου. :| Θα φανεί στην πορεία βέβαια δεν προεξοφλώ τίποτα. Μήπως ξέρεις να μου πεις πότε περίπου κάνουν το κοινωνικό χαμόγελο; Αυτό για τον σαραντισμό που λες δεν το ήξερα και να σου πω δεν το εφάρμοσα κιόλας.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι εννοείς "πρήξιμο";

Αν θέλεις να θηλασεις οσο θέλεις κλείσε τα αυτιά σ κ μην ακούς κανέναν!!!

Τωρα για το κοινωνικό χαμόγελο δεν θυμαμαι ποτέ το κανουν πάντως η μικρη μολις ακούει τον μεγαλο πάντα χαμογελάει...

Θα το ψάξω κ θα σ πω...

KMwEp3.png

Άλλαξα το τικεράκι μου :) Θα προσπαθήσω να κλείσω κι εγώ τα αυτιά μου μπενάκης και βγαινάκης. Αχ kashmam πρέπει να είναι τέλεια να έχεις τα 2 παιδάκια σου εδώ εγώ με το 1 το βλέπω και λιώνω. Είναι υπέροχες οι μεγάλες οικογένειες. Σας εύχομαι τα καλύτερα και σε σένα και σε όλα τα κορίτσια του thread.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Ειναι πολυ όμορφα αλλά κ ζόρικα μερικές φορές! Οταν μεγαλώσει η μικρη έστω να φτάσει 6 μηνών θα ειναι πιο εύκολα κ πιο όμορφα τα πραγματα πιστεύω! Το ηθελα πολυ το δευτερο παιδάκι αλλά το έκανα περισσότερο και για να μην ειναι μόνος τ ο μεγάλος γιατι τον έβλεπα τον καημένο που βαριόταν μόνος τ... Κ ήθελε παρέα!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Μεγαλωνουμε κ μεις,αλλα προγραμμα δεν βαζουμε..τελικος στοχος θηλασμου οι σαραντα μερες..κοριτσια,ειμαι φριχτη μανα που στο ξυπνημα των εξι με οχτω το πρωι,καπου εκει μεσα, το αφηνω να γκρινιαζει γιατι δεν την παλευω να σηκωθω απο το κρεβατι;φοβαμαι οτι δεν μπορω να βαλω ενς προγραμμα,δεν εινει νορμαλ να ειμαστε σχεδον μιαμιση ωρα απο την στιγμη που αρχιζει ο θηλασμος μεχρι να αποκοιμηθει,να θηλαζει το πολυ ενα τεταρτο κ μετα να πρεπει να τον γυρναω απο τη μια κ την αλλη διοτι σφιγγεται κ προσπαθει ναε αεριστει!!Προσπαθω να μην αποκοιμιεται αλλα δεν γινεται κ μετα στο καλαθι ξυπνα κ παλι απο την αρχη...τα νευρα μου,η ωρα να περνα κ να αναρωτιεμαι αν με το ξενο γαλα παλι δεν θα κοιμαται στην κουνια κ μηπως θελει παλι στηθος..δεν ξερωτι να κανω..

F4oIp2.png

Little εισαι η καλύτερη μαμα!!! Αν δεν ήσουν δεν θα στεναχωριοσουνα...αν δεν ήσουν δεν θα έκανες τα πάντα για να ηρεμήσει το μωράκι σ... Αν δεν ήσουν δεν θα σπάραζε η καρδιά σ κάθε φορά π θ το άκουγες να κλαίει κ να πονάει!! Δεν θελω να διαβάζω τετοια λόγια κοπέλα μου!!

Αφού πίνει λες ενα τέταρτο κ την υπόλοιπη ωρα πιπιλαει ( καταλαβα καλα) γιατι δεν δίνεις πιπίλα αφού ειστε κ ενός μήνα μπορείς ν δώσεις! (Αν θέλεις)

Προγραμμα κοριτσι μ ειναι παααρα πολυ νωρίς... Θ το βαλει ομως σιγα σιγα μέχρι μ γίνει 2 μηνών θ ειναι ολο κ καλυτερα ο βραδινός ύπνος. Κοιμήσου όποτε κοιμαται... Άστο ν κοιμαται στην αγκαλια σ κ κοιμήσου κ εσυ...

Κάνε κουραγιο θα περάσουν ολα θα ηρεμήσετε όλοι σας!! Λίγο ακόμα!!

Ελπίζω να σε βοήθησα λιγάκι γιατι στενάχωριεμαι πολυ ρε κοριτσι μ!

KMwEp3.png

Little εισαι η καλύτερη μαμα!!! Αν δεν ήσουν δεν θα στεναχωριοσουνα...αν δεν ήσουν δεν θα έκανες τα πάντα για να ηρεμήσει το μωράκι σ... Αν δεν ήσουν δεν θα σπάραζε η καρδιά σ κάθε φορά π θ το άκουγες να κλαίει κ να πονάει!! Δεν θελω να διαβάζω τετοια λόγια κοπέλα μου!!

Αφού πίνει λες ενα τέταρτο κ την υπόλοιπη ωρα πιπιλαει ( καταλαβα καλα) γιατι δεν δίνεις πιπίλα αφού ειστε κ ενός μήνα μπορείς ν δώσεις! (Αν θέλεις)

Προγραμμα κοριτσι μ ειναι παααρα πολυ νωρίς... Θ το βαλει ομως σιγα σιγα μέχρι μ γίνει 2 μηνών θ ειναι ολο κ καλυτερα ο βραδινός ύπνος. Κοιμήσου όποτε κοιμαται... Άστο ν κοιμαται στην αγκαλια σ κ κοιμήσου κ εσυ...

Κάνε κουραγιο θα περάσουν ολα θα ηρεμήσετε όλοι σας!! Λίγο ακόμα!!

Ελπίζω να σε βοήθησα λιγάκι γιατι στενάχωριεμαι πολυ ρε κοριτσι μ!

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.. πιπιλα ψιλοπαιρνει,αλλα του φευγει απο το στομα κ μετα κλαιει..φαντασου αυτο ολη νυχτα,θα πρεπει να ειμαι συνεχεια σε ετοιμοτητα!!Aχ,αυτο το κοιμησου ουαν κοιμαται..το προσπαθω αλλα δυσκολο,εχω υπερενταση..τωρα καινε τα ματια μου..θα φαω κ ισως προλαβω να αραξω καμιαωρα..

F4oIp2.png

Little το ξερω οτι είναι δύσκολο να κοιμασαι όποτε κοιμαται κ μενα μ το λέγανε αλλά δεν με έπαιρνε ο ύπνος παντα, αυτο π λες κ εσυ είχα υπερένταση. Αλλά τουλάχιστον μολις κοιμαται μην πιάνεσαι αμεσως με δουλειές κλπ ξαπλωνε κ ΕΣΥ να ξεκουράζεσαι δες τηλεόραση, κοιτά το ταβάνι κατιτις τελοσπαντων...

Κουραγιο κ πάλι κουραγιο!!

Να σε ρωτήσω μήπως εχετε κολικούς;

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Ελπίζω να καταφέρω να ολοκληρώσω αυτό το μήνυμα, γιατί έχω ξεκινήσει να γράφω τόσες φορές και σταματάω γιατί όλο κάτι γίνεται!

Διαβάζω βέβαια τα μηνύματά σας και χαίρομαι που όλα τα μωράκια είναι καλά (Greta εσείς νομίζω τωρα πια θα έχετε ξεπεράσει τις αρρώστιες).

Εμείς τις βόλτες μας τις έχουμε κάνει και ας μην κλείσαμε 40 ημέρες. Η παιδίατρος μας είπε ότι αν ο καιρός είναι καλός, μόνο καλό κάνει στα μωρά να βγαίνουν έξω. Εννοείται όχι σε κλειστά μέρη με πολύ κόσμο αλλά μια βόλτα στη γειτονιά, σε ένα κοντινό πάρκο και τέτοια. Η δικιά μας πάντως με το που μπαίνει στο αυτοκίνητο ξεραίνεται στον ύπνο. Την Πέμπτη μάλιστα πάμε και ταξίδι Θεσσαλονίκη αεροπορικώς για μία εβδομάδα!

Από διατροφή, κρατάμε το ίδιο σχήμα, την θηλάζω και δίνω σχεδόν πάντα και συμπλήρωμα. Τις τελευταίες 2 ημέρες καταφέραμε να το βράδυ να μη ζητάει συμπλήρωμα και να κοιμάται για 1,5-2 ώρες αλλά πρέπει να έχει προηγηθεί μαραθώνιος θηλασμού. Από την άλλη, μία φορά που χρειάστηκε να βγούμε χωρίς την μπέμπα, με έσωσε ότι άφησα μπουκάλι στη πεθερά μου και το τάισε. Την Τρίτη έχουμε παιδίατρο να δούμε πως τα έχουμε πάει μετά από ένα μήνα! Ακόμα πάντως δεν έχω ξεκαθαρίσει αν θέλω να θηλάζω αποκλειστικά ή όχι. Η μικρή πάντως την ζητάει την επαφή με το στήθος και δεν θέλω να της το κόψω. Από την άλλη ο αποκλειστικός θηλασμός μου φαίνεται βουνό αυτή τη στιγμή γιατί στην περίπτωσή μας τουλάχιστον, θα πρέπει να είμαι συνέχεια με το παιδί αγκαλιά. Επίσης, ακόμα δεν έχω βρει θέση που να με βολεύει και εμένα στον θηλασμό και η πλάτη μου έχει σακατευτεί.

Η μπέμπα πάντως είναι καλόβολη μη τη ματιάσω. Υστερία την πιάνει μόνο τα απογεύματα και αυτό γιατί για κάποιο λόγο θέλει πολύ περισσότερο φαγητό!

Αυτό με το στήθος που τρέχει με το κλάμα του παιδιού ή όταν θηλάζουμε στο άλλο, είναι απολύτως φυσιολογικό και έχει να κάνει με την επίδραση που έχει ο θηλασμός στον εγκέφαλό μας. Η ροή γάλακτος ενεργοποιείται από πολλά πράγματα, αφή (χεράκι του παιδιού στο στήθος αλλά και οπτικό ερέθισμα ή ακουστικό!). Επίσης πολλές έχουμε πόνους σαν περιόδου όταν θηλάζει το μωρό, λέγονται υστερόπονοι και είναι συσπάσεις που κάνει η μήτρα

Πάντως εσείς που τα καταφέρνετε και θηλάζετε αποκλειστικά (και σας ζηλεύω) ειλικρινά δεν βρίσκω το λόγο να αφήνετε τον περίγυρο να σας επηρεάζει. Η απάντηση είναι μία. Κάνω το καλύτερο για το παιδί μου, επιστημονικά αποδεδειγμένο. Για όποιον έχει αντιρρήσεις, να τις κρατήσει για τον εαυτό του.

Little_star και με τη formula τα ίδια μπορεί να έχεις. Α. δεν ξέρεις αν ο μικρός σου θα τρώει γρήγορα ( η δικιά μου πάντως τον θέλει τον χρόνο της, κάνουμε διαλείμματα, αλλιώς βαρυστομαχιάζει και βγάζει γουλιές ακόμα και αν ρευτεί. Β. πονάκια και αέρια έχουν όλα, είτε θηλασμός είτε formula. Τώρα φτιάχνει το εντερικό τους άρα αναπόφευκτη η γκρίνια τους.

Αθηνά, εγώ μέχρι και χθες 29 ημέρες μετά τον τοκετό, ακόμα έχω κόκκινο. Είχα ρωτήσει τον γιατρό μου και μου είπε ότι μπορεί να υπάρχουν μέρες που δεν έχω τίποτα, άλλες που να έχω πολύ, άλλες που το χρώμα να είναι ανοιχτό ροζ ή κίτρινο ή καφετί και μετά πάλι τα ίδια. Υπάρχουν γυναίκες που στις 10 μέρες δεν έχουν τίποτα και άλλες που κρατάει 40 μέρες γεμάτες. Ο γιατρός μου πάντως μου είπε να πάω για εξέταση + Τεστ Παπ μετά από 60 ημέρες.

Αυτό το θηλασμός-πιπίλισμα-λαγοκοιμάμαι-μόλις με αφήσουν κάτω ξυπνάω και γκρινιάζω τελικά το έχουν όλα (και η δικιά μου επίσης).

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Τι κάνετε βρε κορίτσια; Πραγματικά το να σας γράψω εχει καταντήσει πολυτέλεια, οι ρυθμοί ειναι ακόμα τρελοί....

Σας Ζηλεύω εσάς π βγαίνετε, εγω αυτη τη φορά είπα ν τηρήσω τις 40 μερες λόγω ιώσεων κ εχω σκοπό το άλλο σκ ν παμε για ευχή κ βόλτα. Εχω σκάσει δν παει αλλο, ευτυχώς στέλνω την μικρη για βόλτα που κ που γτ τη λυπάμαι... Εν τω μεταξύ θυμάμαι οτι στη μικρη ο Πάπας μας είχε ρωτήσει πως θα τη βγάλουμε κ το είπε μέσα στην ευχή. Εμείς ακόμα τσακωνόμασταν κ για αυτό κ για πολλα αλλα, το κλίμα ειναι κάπως - δν ξέρω αν φταίνε οι ορμόνες μ η το οτι ο σύζυγος δν εχει κατανόηση για το τι περνάω στ σπίτι. Υποθέτω η αλήθεια ειναι κάπου στη μέση, αλλα το θέμα τ ονόματος πρέπει ν λυθεί κ δν υπάρχει καλο υπόβαθρο για ειρηνική συζήτηση....

Συν τοις αλλοις, πάνω π μ τελείωσαν τα λοχεια, απο την Πέμπτη εχω περίοδο με πολυ αίμα όπως κ στην κόρη μ αδιαθέτησα στις 38 μερες, τώρα στις 33! Tragic!!! Κ αυτό ενώ θηλαζω αποκλειστικά!

Με τον μικρό παμε καλά, τη φρίκη την τρώω όταν κλαίει αυτός κ η μικρη ζηλεύει κ λέει αστον ν με πάρεις αγκαλιά! Καταλήγω ν τους παίρνω μαζί η εναλλάξ, δλδ μολις ηρεμήσει το ενα το αφήνω κ παίρνω το αλλο κλπ! Η μικρη εχει χαλάσει το οποίο προγράμμα είχαμε με φαγητό κ ύπνο κ δν ξέρω τι να κάνω, την εχω χαλαρά, δν την πιέζω, γτ καταλαβαίνω το σοκ π περνάει.

Όταν διαβάζω τις πρώτο μανούλες στην αρχή σκέφτομαι οτι τι ν πούμε κ εμείς με δυο η παραπάνω παιδιά, αλλα μετα θυμάμαι τα δικά μ, ποσο άγχος είχα κ το παίρνω πίσω. Δν ξέρω αν ισχύει κ για τις υπόλοιπες δεύτερο μανούλες, αλλΑ για μένα πιο δυκσολο ειναι ν διαχειριστώ τη μεγάλη παρά τον μικρό, ακόμα κ όταν εχει τους κολικους. Η κόρη μ πια χρειάζεται συνέχεια κάποιον ν παίζει μαζί της, ν την πηγαίνει τουαλέτα κλπ κ για ν φάει η ν κοιμηθεί θελει πολληηηηη υπομονή κ κουράγιο.

Αυτά, σας ζάλισα, καλή μας εβδομαδα!

7qw0p2.pngbIK3p3.png

boulitsa τα ειπες ολα!!

Βασω χαίρομαι που ειστε καλα.

kashmam πως τα πατε εσεις?

Εμεις τα ιδια..με τον θηλασμο χαλια ειμαι πολυ απογοητευμένη.με το ζορι θηλαζει,ο παιδιατρος λεει ειναι απ την ιωση θα επανελθει.εμενα δεν μου εχει ξανα τυχει.φοβαμαι οτι και να αλλαξει οπως λενε ολοι δεν θα τον χορταινω μηοως εχει μειωθει η παραγωγη.

Μην σας πριζω με τα ίδια γι αυτο δεν γραφω

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γκρετα υπομονη κοριτσακι!!! Θα περάσει που θα πάει!!!

Όσο για την παραγωγή γιατρός δεν είμαι αλλά άμα τα κατάφερα εγώ που επί 2 μέρες ... βασικά δεν θήλαζα γιατί και μόνο που δεν έπιανε το αριστερό με ... έπιανε εμένα υστερία ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να έχει θέμα εσύ με την παραγωγή... Μην σου λέω αυτά που μου έλεγες εσύ 5 ποστ πιο πάνω!!!

Θετική σκέψη και όλα θα φτιάξουν που θα πάνε!!!

kashmam βγήκες ε?? Γμτ θέλω κι εγώ αρχίζει να μου τη βιδώνει εδώ μέσα!! Λέω αύριο να επιχειρήσω μια βόλτα εδώ στο πάρκο δίπλα μου έτσι να πω ότι βγήκα από το σπίτι ρε αδερφέ!!!

Αν και το ότι το σκέφτομαι και μόνο (μέχρι την Παρασκευή που μας πέρασε ούτε καν) μάλλον σημαίνει ότι ... έγιαννα επιτέλους :tongue:

boulitsa,Βασω welcome back!!! Έλα να μπαίνουμε σε ρυθμούς σιγά σιγά!!! :D

Εγώ ... καλά με λέτε γενικώς, διάφορα διαδικαστικά έχω (σχετικά με τους 40ντισμούς και τις ... εκκλησιές που δεν ξέρω πώς θα ... διαχειριστώ την πεθερά που θα πέσει να πεθάνει που εγώ δεν παίζει να τρέχω για ευχές κα ιτα συναφή ) αλλά κατά τα άλλα ψιλοκαλά μας λες αυτές τις μέρες...

Τα γραμμάρια δεν τα βάζουμε όπως πρέπει νομίζω [ η γιατρός είπε γύρω στα 200 γραμμάρια την εβδομάδα και εμείς αυτή που μας πέρασε βάλαμε μόνο 140 ] αλλά θα το παρακολουθήσω και αυτή την εβδομάδα και βλέπουμε...

Στο μεταξύ εμφανίσαμε νεογνική ακμή γμτ και είμαστε λίγο λες και περνάμε πρόωρη εφηβεία ειδικά όταν ...σφιγγόμαστε και κοκκινίζουμε...

Θα περασει όμως λέει που θα πάει... :roll:

Αυτά από εμάς!

Άντε καλή εβδομάδα να έχουμε :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...