Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!!

Μπαίνω σας διαβάζω και όποτε προλαβαίνω σας γράφω... έχετε δίκιο. Οι πρωτομάνες νομίζω τα έχουν δει όλα.

Greta μου περαστικά σας... τι τραβας και εσύ βρε κορίτσι μου??? και μετά λέμε εμείς για αυτά που περνάμε!

Εγώ με τον θηλασμό, δεν ξέρω να σας πω πως τα πάω. Το δεξί μου στήθος τρέχει γάλα, σε αυτό βάζω και θηλή σιλικόνης γιατί δεν είχα στην αρχή θηλή. Βέβαια τώρα έχει ψιλοσχηματιστεί και τον βάζω και βλέπω ότι σήμερα πιάνει. Όταν τρώει από αυτό αδιάζει και το αισθάνομαι ελαφρύ. Άρα πιστεύω ότι πάμε καλά!!!! Από το αριστερό πιάνει μια χαρά.

Χθες η παιδίατρος τον είδε μια χαρά. Έχει φτάσει τα 3500 κιλά και έχει ψηλώσει αρκετά.

Εμενα σήμερα με έχουν πιάσει κάτι πόνοι στην κοιλιά και δυσκολεύομαι να πάω τουαλέτα. Μήπως οι κολικοί πιάνουν εμένα???? Ισχύει αυτό που λένε??

Πάω να πλύνω το μπάνιο πριν ξυπνήσει!!!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Μπαίνω σας διαβάζω και όποτε προλαβαίνω σας γράφω... έχετε δίκιο. Οι πρωτομάνες νομίζω τα έχουν δει όλα.

Greta μου περαστικά σας... τι τραβας και εσύ βρε κορίτσι μου??? και μετά λέμε εμείς για αυτά που περνάμε!

Εγώ με τον θηλασμό, δεν ξέρω να σας πω πως τα πάω. Το δεξί μου στήθος τρέχει γάλα, σε αυτό βάζω και θηλή σιλικόνης γιατί δεν είχα στην αρχή θηλή. Βέβαια τώρα έχει ψιλοσχηματιστεί και τον βάζω και βλέπω ότι σήμερα πιάνει. Όταν τρώει από αυτό αδιάζει και το αισθάνομαι ελαφρύ. Άρα πιστεύω ότι πάμε καλά!!!! Από το αριστερό πιάνει μια χαρά.

Χθες η παιδίατρος τον είδε μια χαρά. Έχει φτάσει τα 3500 κιλά και έχει ψηλώσει αρκετά.

Εμενα σήμερα με έχουν πιάσει κάτι πόνοι στην κοιλιά και δυσκολεύομαι να πάω τουαλέτα. Μήπως οι κολικοί πιάνουν εμένα???? Ισχύει αυτό που λένε??

Πάω να πλύνω το μπάνιο πριν ξυπνήσει!!!!

Ε λοιπον μου το ελεγε η μαμα μου και εμεινα με το στομα ανοιχτο.

Η μαμα μου λοιπον μου ειπε οτι τα δευτερα παιδακια δεν εχουν και εχει η μαμα.Και η αληθεια ειναι οτι εμενα ποναει πολυ η κοιλια μου ενω ο μπεμπης ααααν εχει εχει για κανα δυωρο και οχι καθε μερα

Και παλι δεν μου δημιουργει προβλημα σε σχεση με τον μεγαλο που υποφεραμε ολοι ενα τριμηνο εδω μπορω να σας πω πως ειναι ενα τιποτα!!!

Αρα μηπως ισχυει τελικα?????????

(Εγω δεν το ειχα γραψει λεω θα με παρουν με τις πετρες :tongue::tongue::tongue:)

Χαιρομαι που τα πατε καλα με τον θηλασμο,μπραβο σας!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ε λοιπον μου το ελεγε η μαμα μου και εμεινα με το στομα ανοιχτο.

Η μαμα μου λοιπον μου ειπε οτι τα δευτερα παιδακια δεν εχουν και εχει η μαμα.Και η αληθεια ειναι οτι εμενα ποναει πολυ η κοιλια μου ενω ο μπεμπης ααααν εχει εχει για κανα δυωρο και οχι καθε μερα

Και παλι δεν μου δημιουργει προβλημα σε σχεση με τον μεγαλο που υποφεραμε ολοι ενα τριμηνο εδω μπορω να σας πω πως ειναι ενα τιποτα!!!

Αρα μηπως ισχυει τελικα?????????

(Εγω δεν το ειχα γραψει λεω θα με παρουν με τις πετρες :tongue::tongue::tongue:)

Χαιρομαι που τα πατε καλα με τον θηλασμο,μπραβο σας!!!

Και εγώ το έχω ακούσει γι αυτό σας ρώτησα.. την αλήθεια μου καλύτερα να το περάσουμε εμείς παρά τα μικρουλάκια μας! Εγώ σήμερα αισθάνομαι μεγαλύτερους πόνους στην κοιλιά, θα δείξει τώρα!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Το εχω ακούσει κ εγω αυτο! Μακάρι να ισχύει κ να το περνάμε εμείς παρά τα μικρά μας!

Εγω οταν θηλάζω στην αρχή ένιωθα συσπάσεις τωρα νιώθω ενα χαζό συναίσθημα σαν να σφίγγεται το στομάχι μου... Πως να το εξηγήσω, οταν αντικρίζεις κατι που σε στεναχωρεί κ σε αγχώνει νιώθεις ενα σφίξιμο...ε αυτο!!

Επίσης παρατήρησα οτι οταν κλαίει η μικρη το στήθος μ αρχίζει να στάζει γάλα...

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Greta τι εννοείς τα ιδια; Νιώθεις κ αυτο το συναίσθημα; Κ οταν κλαίει ο μικρός σ τρέχει γάλα;

Γιατι εγω έλεγα οτι ίσως ένιωθα ετσι επειδή εχω συνεχεια μια μελαγχολία...δεν βοηθάει κ ο καιρός (εδω τουλάχιστον) μονο βροχή κ συννεφιά! Λίγο ήλιο ρε γμτ δεν βγάζει!!!

Αν κ άκουσα οτι όλος ο Μάρτιος ετσι θα παει...μέχρι κ χιόνια λένε!

KMwEp3.png

Κωλοκαιρος δεν λετε τιποτα..

kashmam μου τρεχει γαλα οταν κλαιει δεν ξερω γιατι.ισως επειδη ειναι χαλια και ειμαι και εγω..Ειλικρινα δεν ξερω.

Εμεις κοριτσια τα ιδια θελει να θηλασει δειχνει σημαδια πεινας αλλα με το που ερθει το γαλα οδύρεται. Εγω καταληγω να κλαιω ολη την ωρα.ευτυχως εχω την μαμα μου εδω.πηρα ξανα τον παιδιατρο αυτος μας λεει ολα μια χαρα εφ οσον δεν εχει πυρετο δεν μας ανησυχει.σε κανα διήμερο θα πρεπει να καλυτερευσει.

Εγω δεν αντεχω νατον βλεπω ετσι.

Το στηθος πετρα υποφερω βγαζω μετο χερι θα μου μειωθει και η παραγωγη δεν γινονται αυτα που ζω δεν υπάρχουν

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Α ρε Greta κάνε κουραγιο λίγο ακόμα κ θ περάσουν ολες οι αρρώστιες!! Κλάψε οσο θέλεις να ξέσπας!! Εγω κλαίω το βράδυ μολις κοιμηθούν κ τα δυο τότε μ πιάνει κ κλαίω!!

Θα αποζημιώθεις κοριτσι μ κάπως αλλιώς για ολα αυτα π περνάς!!

Little star άντε να σαραντησουμε να βγούμε καμία βολτούλα το τετράγωνο να ξεσκασουμε!!

Το ποσο θελω να την βάλω στο καρότσι ν παρω κ τον άλλον από το χέρι κ να παμε βολτα δεν φαντάζεστε! Ο μπαμπάς μας λείπει οοοολη μερα!!

Άσχετο αλλά βρήκα όνομα για την μπεμπα...Αριάδνη... Μένει να συμφωνήσει κ ο αντρας μου!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

kashmam Καλησπέρα κι εμείς αυτό θέλαμε αρχικά αλλά καταλήξαμε σε άλλο αρχαιοελληνικό :) (είμαι από τις μανούλες Ιανουαρίου 2015 αλλά σας διαβάζω κι εσάς).

Από ύπνο πως τα πάτε εσείς; Εμένα το λουλουδάκι μου κοιμάται το πρωί και δυστυχώς χάνω την μέρα μου έτσι. Βέβαια όποτε βγαίνουμε βόλτα είτε με το καρότσι είτε με το αμάξι ξερνιέται στον ύπνο αλλά δεν γίνεται για ποικίλλους λόγους να βγαίνουμε συνέχεια. Σε 1 εβδομάδα γινόμαστε 2 μηνών. Το κοινωνικό χαμόγελο που λένε πότε το κάνουν βρε παιδιά;

Greta Γρήγορη ανάρρωση εύχομαι φέτος όλοι από κάτι κολλήσαμε εγώ 2 φορές τον λαιμό μου είχα μία πριν γεννήσω και μία πριν σαραντήσουμε. Ευτυχώς τώρα είμαι καλά. Δυστυχώς οι ιώσεις είναι ένα θέμα ειδικά αν υπάρχει και δεύτερο παιδί. Θα είσαστε περδίκι σύντομα. :wink:

Και σας έχω και άλλη ερώτηση δεν έχω δώσει μέχρι τώρα μπιμπερό όταν πάει 6 μηνών και αρχίσουμε στέρεες θα δέχεται το γάλα με μπιμπερό ή θα καταλήγω να το δίνω με σήριγγα; Αυτό το εκπαιδευτικό ποτηράκι που λένε κάνει δουλειά;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Enseignante έλεγα για αρετή αλλά στα μούτρα της μ έκατσε καλυτερα το Αριάδνη.

Μέχρι στιγμής από ύπνο καλα παμε από δω κ πέρα θα δείξει τον πραγματικό της εαυτό η καρδουλιτσα μ...

Εχει μια ωΡίτσα π ήρθε ο μπαμπάς μ κ πήρε τον μικρό να τον παει βολτα κ ηρέμησε το κεφάλι μου!! Επιτέλους θα ξεσκάσει λίγο το παλικάρι μου γιατι πραγματικά δεν ξερω ποσο ακόμα θα αντέξει μέσα στο σπιτι...

KMwEp3.png

Καλημέρα κοπελιές μου!!

Πως κοιμηθήκατε;; Τι κανουν τα μωράκια σας;;

Οι αρρωστουληδες πως πάνε;

Να σας ρωτήσω εσείς τηρείτε αυτα π λένε πριν σαραντησεις να μην έρχεται κόσμος στο σπιτι μετα την Δύση τ ηλίου κλπ;

Mairy Lou τι κανει ο γιγαντακος;;; ΕΣΥ κοπέλα μου πως εισαι;

KMwEp3.png

Enseignante κ εγω μέχρι εκει γύρω σκέφτομαι να θηλασω... Τον αρχίσουν να μπαίνουν οι στέρεες τροφές λέω να αρχίσω να αποθηλαζω σιγα σιγα όποτε μέχρι τον έβδομο ελπίζω να εχω αποθηλασει τελείως. Ετσι λέω τωρα... Μέχρι να φτάσουμε τους 6-7 μήνες ποιος ξέρει πως θ εξελιχθούν τα πραγματα...

Αλλά από φίλες μ π θήλαζαν ετσι κ καπου εκει γύρω ή ακόμα κ αργοτερα σταμάτησαν τον θηλασμό δεν ανέφεραν κατι για το μπιμπερό να μην το δέχονται τα μωρά...

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...