Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες και μωράκια!

Greta, είσαι πολύ ταλαιπωρημένη βρε κορίτσι μου...ευτυχώς που ο μικρούλης είναι καλά και δε θα χρειαστεί νοσηλεία! Λίγο υπομονή ακόμη...Ο μεγάλος έχει ακόμα πυρετό? Υπάρχει μια ιωση, που η μύξα και ο βήχας επιμένουν για αρκετές μέρες, την πέρασε και ο δικός μου μπόμπιρας 15 μέρες πριν γεννήσω. Ανάρρωσε πλήρως μετά απο 20 μέρες, όμως δεν ήταν κάτι σοβαρό...έπρεπε να κάνει τον κύκλο του...

Kashmam, και εμείς βάλαμε πιπίλα απο πολύ νωρίς! Η παιδίατρος μου είπε πως αφού την ηρεμεί, καλά κάναμε! Δεν είδα να υπάρχει πρόβλημα με τον θηλασμό, σχετικά με σύγχιση θηλών...

Εμένα η μικρή όλη τη μέρα σχεδόν άυπνη! Αποκοιμιέται στο στήθος, τη βάζω στην καλαθούνα...ξυπνάει! Αγκαλιά, υπνάκος, τη βάζω στην καλαθούνα...ξυπνάει! Τα μάτια της το απόγευμα ήταν κόκκινα απο την αϋπνία και εγώ κομμάτια απο την κούραση... Τι αντοχές έχει ένα τόσο δα πλασματάκι?

Mairy lou, πώς είναι ο γίγαντας?

Πολλά φιλιά και καλό ξημέρωμα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Estel τελικά πηρα τον παιδίατρο κ μ ειπε οχι πιπίλα μονο στήθος! :(

Πιπίλα μετα τις 25 μερες ζωής της!

Greta κοριτσι μ τι ζόρι τραβάς;!;! Πω πω περαστικά σας!! Κάνε κουραγιο μάνα!

KMwEp3.png

Εμπειρες μανες τηνβοηθεια σας,μηπως κανω κατι λαθος..ομικρος,τρωει πιο συχνα τελευταια,θελει ναπιπιλαει ολη την ωρα κ δεν κοιμαται μονος σχεδον καθολου..ακουστε το προγραμμα: ξυπνα,τρωει λαιμαργα,τον σταματαω να ρευτει αλλα νευριαζει,οποτε συνεχιζουμε...μετα αρχιζει το πιπιλισμα κ να καταπινει λιγο..τον βαζω να ρευτει κ αρχιζει να τεντωνεται κ θελει να τον βαζω να αεριστει η να κανει καοα..σφιγγεται,κοκκινιζει κβκλαιει..δυσκοιλιος δεν ιναι,δεν ξερω γιατι κανει ετσι..τον αλλαζω μετα κ παλιωστηθος,διοτι ολο κ κατι θα ξαναφαει..αν αποκοιμηθει ειμαστε τυχεροι,αλλα συνηθως το ματι γαριδα κ τη νυχτα,μετα απο ενα θηλασμο (στο μεταξυ εχει πέρασει μια ωρα) με αποτελεσμα να εχω εξαντληθει κ ο μικρος να καταληγει ειτε πανω στον αντρα μου για να κοιμηθουμε η παλι στηθος..τωρα που μιλαμε,τρωει απο τις 12,τον αλλαξα,αγκαλια κ τον ακουμπαω στο καλαθι κ κλαιει..τα νευρα μου..μπιμπερομανες,τα ζειτε αυτα,η το μωρο κοιμαται μετα το φαι;;

F4oIp2.png

LITTLESTAR κι εγώ ακριβώς τα ίδια περνάω, ειδικά το απόγευμα και το βράδυ. Κοιμάται στο στήθος και αγκαλιά και μόλις την ακουμπάω στο κρεβάτι αρχίζει τα μουγκρητα. Μην ανησυχείς είναι φυσιολογικό. Εμένα δεν το κάνει συνέχεια. Μπορεί να γίνεται αυτό δύο τρεις μέρες και μετά είναι πιο ήσυχη, και μετά ξανά τα ίδια. Απλά θέλει γερά νεύρα και υπομονή, όσο περνάει ο καιρός θα αραιωσουν τα γεύματα.

b5DEp3.png

Κορίτσια εμένα για κολικοι μ ακούγονται αφού λέτε κιολας για απογευμα κ νύχτα...

Κ εμείς ετσι προχθές άμα μια ωρα στο στήθος κ δεν έπινε πιπιλίζε κατα βάση, έσκουζε μουγκριζε γκρίνιαζε έκλαιγε... Την έβαζα στο στήθος την έπαιρνε ο ύπνος μολις την άφηνα ξυπνούσε κ πάλι τα ιδια!

Εχθες πάλι πολυ καλα από τις 20:30-6:30 κοιμόταν ήσυχα ξυπνούσε έτρωγε κοιμόταν!

Θέλει πολυ υπομονή οταν έχουν κολικούς!! Κ γερά νεύρα!!!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Εγραψα ενα ολοκληρο κατεβατό και σβήστηκε,ελεος!

Οχι τιποτα αλλα δεν προλαβαινω ουτε να φαω κυριολεκτικα γιατι σημερα εφυγε και η μαμα μου και ειμαι με δυο αρρωστα παιδια.

Τα νεα μας:Ο μεγαλος καλυτερευει αλλα αργα και σταθερα..θα μας παρει πολυ καιρο η αναρρωση ενω ο μικρος σημερα τρωει λιγο καλυτερα μπορω να πω,απλα καταλαβαινεται μεχρι να περασει τελειως στο μωρο εγω δεν εχω ησυχια ειμαι μονιμα με εναν πονοκεφαλο απ την πιεση και το αγχος.Ειλικρινα λεω θα σκασω καμμια ωρα.Ξερω τι θα μου πειτε και δικιο εχετε αλλα ειναι δυσκολα με ενα νεογέννητο αρρωστο.

Mairy lou μου σας διαβαζω κοριτσι μου αλλα δεν εχω προλαβει να γραψω.Ευχομαι να ειναι η τελευταια φορα που παθαινετε κατι κακο να φυγει η παλιο λοιμωξη!Σε φιλω!

estel οχι δε εχει πυρετο ευτυχως αν και κρατησε πεντε εικοσιτετράωρα φαντασου.Τοσο βλεπω να μας περνει και εμας.διαθεση και ορεξη εχουν επανελθει αλλα ενας βηχας και κατι μυξες.....τι να σου πω!!!!!!

Πιπιλα έδωσα και εγω το εχω γραψει και δεν ειχαμε κανενα πρόβλημα. Αν δε του δωσω πιπιλαει δαχτυλο οποτε προτιμω πιπιλα.

little Δεν κανεις απολυτως τιποτα λαθος.ετσι ηταν ο μεγαλος μου και ετσι θα ειναι και το μωρο.ειναι ζορι η φαση αυτη αλλα σκεχου οτι δεν εισαι μονη σου...Εκατομμύρια γυναικες περνανε τα ιδια.Και εγω πιστευω οτι εχει και κολικους.Υπομονη και υπομονη τιποτα αλλο δεν μπορεις να κανεις.

Τα υπολοιπα κοριτσια πως ειναι?τα μωρακια σας?

kashmam σε παραδεχομαι.Το πες και το κανες και εσυ μαζι με εμενα.εδω εμεις σταθερη αξια γραφουμε καθε μερα!!!

Τελικα οι δευτερο μανουλες γραφουν πια στο καφε,οι πρωτο μανουλες με ενα παιδι και δεν γραφουν.....

Κοριτσακια οσες διαβάζεται θα επανελθετε μην αγχωνεστε ειναι πιο δυσκολη η πρωτη φορα η αληθεια ειναι.Ελπιζω να μην μου παρεξηγηθει καμμια αστειευομαι φυσικα!

Σας φιλω προς το παρον καλο μας βράδυ..

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Gretaki περαστικα και σε σας ρε παιδι μου. Αντε να σηκωσετε και λιγο κεφαλι. Ξερω εφυγε η μανουλα και ειναι λιγο καπως αλλα θα ανακαμψετε σιγα σιγα λιγη υπομονη θελει

Μπηκα για να γραψω κατι που καθομουν και σκεφρομουν μολις τωρα!

Χαρειτε αυτες τις στιγμες κοριτσια και μην αγχωνεστε για πολλα!!Θα περασουν γρηγορα και μετα θα μετανοιωνετε!!Εγω αυτη τη φορα τα ζω ολα στα αποκορύφωμα!!! Ειμαι πολυ ευτυχισμενη!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Greta,kashmam έχετε δικιο(!) δεν ξερω για τις άλλες πρώτο μαμάδες εγω παντως τα εχω δει όλα! Κι αν δεν έμπαινα από κιν ούτε που θα προλάβαινα να μπω νομοζω(!)

Στο δια ταύτα μετά το ... Nervous breakdown των προηγούμενων ημερών κ αφού κοντέψαμε να σφαχτούμε εδώ μέσα γιατί ο άντρας μου επέμενε να δώσουμε ξένο κ εγω δεν ηθελα,ο μικρός να σηκώνει την πολυκατοικία στο πόδι νυχθημερόν εμένα με έπιασε άρνηση θηλάζω με το ζόρι κ αρνιόμουν να πιάσω μπιμπερό στο χέρι τελικά να μην τα πολυλογώ έφαγε 2μερες ΚΑΙ ξένο σφάχτηκα με κλάψαμε ηρέμησαμε κ το ...πήραμε από την αρχή κ το παλεύουμε..

Πριν λίγο τον έβαλα στο αριστερο κ κάθεται 20 λεπτά νόμιζα που πιπιλίζε μονο οποτε τον τράβηξα κ με τρελή χαρά είδα τη θηλή να ειναι γεμάτη γάλα :D κι ας μην ... Στάζει όπως το δεξι κ ... Φυσικά τον ξανά εβαλα συνεχίσει με αναπτερωμένη διάθεση :)

Σας εχω κ άλλη ερώτηση ομως(!) κοίταζα κατι σάιτ που λένε ότι τα λοχεία αποκτούν κιτρινωπά χρώμα γύρω στη 10η μέρα. Εμένα στη 16η κ παραμένουν κόκκινα (σαν τελευταίες μερες περιόδου) να ανησυχήσω;

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημερα-σπερα ;)

Αθηνά μου ποσο χαιρομαι μπραβο σας που τα καταφέρετε! Και να θυμασαι κατι:Μην εισαι εκνευρισμενη αγχωμενη γιατι το νοιωθει και δυσανασχετεί, αγχωνεται και εκεινο..Οσο δυσκολο κ αν ειναι το ξερω προσπαθησε να εισαι ηρεμη.(Τα λεω σε εσενα μπας και τα ακουσω και εγω)Αλλαξε χωρο,πηγαινε σε ενα δωματιο με χαμηλο φωτισμο, να εχει ησυχια, να του μιλας,και θηλαστε!

Οσο για την ερωτηση σου ειναι απολυτως φυσιολογικο αυτο που σου συμβαινει εγω ακομα εχω και τωρα ειναι κιτρινα ανοιχτα.Αντε να καθαρισουμε βαρεθηκα!!!!!!!!

Εμεις κοριτσια τα ιδια περιπου ειναι λιγο πιο ζωηρος αλλα θηλαζει λιγο.Και καποιες φορες ουρλιαζει κλαιει μολις κατεβαινει γαλα.Σημερα πηρα παλι τον παιδατρο και μου ειπε ειναι φυσιολογικα ολα,εχει ερεθιστει και ο λαιμος του και δεν μπορει να πιει.Εγω αγχωνομαι κλαιω δεν μου εχει ξανα συμβει.το στηθος τουμπανο ενα θηλαστρο της medela που εχω χειροκίνητο με ποναει και βγαζω με το χερι.Φοβαμαι θα μου μειωθει η παραγωγη σιγουρα και αυτος θα παρει τα πανω του και επειδη ειναι μεγαλο μωρο και εχει μεγαααλες αναγκες(το βλεπω στο πως πρηζεται το στηθος μου στο δυωρο,φανταστειτε ποσο τρωει) μηοως δεν θα τον καλυπτω...Δεν ειχα θεματα ποτε στον θηλασμο με τον μεγαλο..Φοβαμαι ρε κοριτσια.......

Βασω που ειστε?ειστε καλα???Γιατι δεν γραφεις?

Κοριτσια μπειτε απ το κινητο,εγω δεν θα προλαβαινα να μπαινω αν δεν εμπαινα απο κιν.

Σας αφηνω προς το παρον να "ρουφηξω"μυξες γιατι πνίγονται και τα δυο!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Gretaaaa σε βλεπω... Εισαι online... Χιχιχι!

Καλημέρα κοριτσαρες μου τι κανετε; Πως ειστε; Ποτέ ρε κορίτσια θα σαραντησω να βγωωωω;;

Μέχρι στιγμής τα καταφέρνω καλα... Αυριο θα παμε κ στον παιδίατρο να δω ποσο βάρος έβαλε κ μετα ξανά στις 30-40 μερες!

KMwEp3.png

Βρε kashmam που να πας μου λες??και εγω περιμενα τοσο καιρο να σαραντησω και να φτανει η μερα και εγω τρεμω στην ιδεα να βγω μεχρι να ζεστανει ο καιρος.

Δεν ξερετε τι τραβαω με το μωρο

Να προσεχετε πολυ,αυτο σας λεω μονο.δεν υπαρχει ενας που να μιλαω και να μην μου πει:Ειμαι αρρωστος!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...