Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΜΟΡΦΑ!!!

αργησα αλλα τα καταφερα να μπω. να ζησουν σε ολες τα μωρακια σας γερα και καλοτυχερα να ειναι να τα καμαρωσετε οπως ποθειτε.

γεννησα και γω το μικρο μου γοριλακι 3415 και 53 ποντους. αναποδα αποφασισε να βγει ετσι για να κανει εντυπωση και βγηκε με τον κωλο..... εριξε επιτοπου και ενα κατουρημα στο γιατρο ετσι για το καλως σας βρηκα ρε αδερφε και ολα καλα.

απο τοτε ξενυχτι τρελο κοιμαμαι ορθια κυριολεκτικα γιατι εχει αποφασισει οτι το στηθος της μανας ειανι και γαμω τα μαξιλαρια και οταν ακουμπαμε σεντονακι και κρεβατι ερχετε ο εξορκιστης!!!!!

το καλυτερο απο ολα ειανι οτι εχουμε αλεργια στο αγελαδινο γαλα και ετσι πινουμε ενα ειδικο γαλατακι μονο 25 ευρω το κουτι...... εχουμε φτασει τα 120 γραμμαρια και ας ειμαστε μονο ενος μηνος. καλα τον λεω γω γαργαντουα σε λιγο θα φαει κοκορετσι και σπληναντερο. οσον αφορα το θηλασμο οτι καναμε καναμε τωρα μονο παρηγορια βρισκει που να φτασει το γαλα. εγω εχω κοψει τα παντα απο φαγητο κοτοπουλα και φιδε ολα τ α αλλα εχουν γαλα βουτηρα ιχνη γαλακτος και ολα τα συναφη. το μονο θετικο ειναι οτι εχασα ολα τα κιλα μονο δυο μεινανε.....

αυτα τα νεα μας προς το παρων....

ευχομαι ολες να ειστε καλα!

σας φιλω

b1Iqp2.png

PnR7p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kelly να σου ζησει!!!

Δεν υπάρχει ελπίδα για το αριστερο θελω να βάλω τα κλάμματα από χτες 5 ώρες νηστικό να κλαίει κ να οδύρεται αλλα το αριστερο με θηλή-χωρίς θηλή ούτε να το δει..,

Δοκίμασα να βγάλω με θηλαστρο με το ζόρι βγήκαν 10ml

Το δεξι να στάζει στο μεταξύ... Θελω να βάλω τα κλάμματα...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Kelly να σου ζησει!!!

Δεν υπάρχει ελπίδα για το αριστερο θελω να βάλω τα κλάμματα από χτες 5 ώρες νηστικό να κλαίει κ να οδύρεται αλλα το αριστερο με θηλή-χωρίς θηλή ούτε να το δει..,

Δυστυχως δε μπορω να σε βοηθησω ρε κοριτσι σε κατι, μιας και δεν περασα καν απο την διαδικασια θηλασμου. Γιατι ομως μπορει να το κανει αυτο? Ρωτησες τον γιατρο σου?

By the way αλλαξες το αβαταρ σου ή εμενα μου φαινεται?

Α ρε Αθήνα γμτ πολυ στεναχωριεμαι!!!

Αρα εχεις ψευδοθηλη κ δεν εκανε δουλεια ε;

Για δοκίμασε διαφορετική στάση... Μήπως και!

Κοριτσι μ τι αλλο να σ πω δεν ξερω... Μήπως αν δεις κανένα σύμβουλο θηλασμού να σ πει τι να κανεις;

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

και γω μονο απο το δεξι τον ταιζω το αριστερο εκτος απο το οτι δε μπορει να το πιασει δεν εχει και γαλα πλεον. εκλεισε το περιπτερο.

κοριτσια μου εγω εξ αρχης εδινα και ξενο γαλα. και δε το μετανοιωνω καθολου και ξερω ποσο τρωει και τον βαζω και στο στηθος ετσι για να παρει και αντισωματα. με τις ποσοτητες που θελει αυτος ηταν αδυνατον να το ελενξω διαφορετικα και εβγαζα και με θηλαστρο το δικο μου αλλα τι να σου κανουν 80 γραμμαρια..... αν δεν αντεχετε αλλο δεν υπαρχει λογος να σπασετε τα νευρα σας ουτε να κλαιτε . κακο και στον ευατο σας κανετε αλλα και στο μωρο σας.

ΑΝ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.

αυτη ειναι η ταπεινη μου αποψη. ψυχραιμια. καντε την προσπαθεια σας οσο μπορειτε και το ξενο μια χαρα ειναι. δεν παθαμε και τιποτα εμεις που δεν θυλασαμε.... δυο μετρα κοπελαρες και κορμαρες βγηκαμε.... χαχαχχααχαχαχα λεμε τωρα..... για το κορμαρες..... το υψος καλα κρατει.... χαχαχαχ

ψυχραιμια λοιπον. και οσο αντεχετε...

b1Iqp2.png

PnR7p2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Quinsey τι έγινε βρε κορίτσι μου??? Και εμένα το δεξί δεν είχε θηλή και έβαλα σηλικόνης, τώρα μου την έχει σχηματίσει, αλλά τον καταλαβαίνω ότι κουράζεται σε αυτό το στήθος και δεν του πολυαρέσει. Μήπως τρέχει κάτι τέτοιο? Πάρε την γιατρό σου τηλ να σου πει τι άλλο μπορείς να κάνεις!

Greta πως είστε σήμερα ?? Ελπίζω καλύτερα! Και εμένα η μαμα μου φαρυγγίτιδα και σε καραντίνα, βέβαια δεν συγκρίνεται με τον μικρό σου!

Εμείς χθες ξυπνήσαμε 2 φορές , 2:30 και 6. Την τελευταία φορά ήταν τόσο ξεκούραστος που καθόταν με τον μπαμπά του μέχρι να σηκωθεί να ετοιμαστεί για την δουλειά.

Τα φιλιά μου σε όλα τα κορίτσια και τα μπεμπακια μας!!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Kelly να σου ζησει!!!

Υπάρχουν γυναίκες που θηλάζουν αποκλειστικά μόνο απο το 1 στήθος. Προσπάθησε να ηρεμήσεις, και αν δεν πιάσει απο το αριστερό μην πέσεις να πεθάνεις. Δίνε απο το δεξί, δοκίμαζε και το αριστερό και δες πως πάει απο βάρος κλπ. Μίλα και με τον παιδίατρο ή κάποιο σύμβουλο.

Συμφωνώ με την Kelly κ την εχω πει την άποψη μου πολλές φορές για τον θηλασμό καλός χρυσός αλλά αν δεν τα καταφέρνουμε δεν θα πέσουμε να πεθάνουμε κιολας...

Κ εγω έλεγα αν δεν τα καταφέρω δεν θ σκασω θ δώσω ξένο ή θα παρω θηλαστρο. Αλλά τα κατάφερα (βέβαια αγχώνομαι ποσο κ αν τρωει) αλλιώς... Μπουκάλι θα έδινα!

Αθήνα σίγουρα δεν σ λέω να το κόψεις! Σ λέω κάνε οτι θα σε βοηθάει να εισαι ΕΣΥ καλα κ ήρεμη!!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Να σας ζήσουν τα μωράκια σας! Είμαι κι εγώ μανούλα Φεβρουαρίου και σας διαβάζω αρκετά συχνά. Έχω κι ένα μεγαλύτερο παιδάκι και θηλαζαμε μέχρι τα δύο.

Μπήκα σφήνα στην παρέα σας μήπως μπορέσω να βοηθήσω την Αθηνά γιατί είχα ένα παρόμοιο θέμα με το στήθος όταν η μεγάλη μου ήταν πέντε μηνών.

Υπάρχει περίπτωση να έχεις μεγάλη ροή στο στήθος αυτό και να το ενοχλεί το μωρό όταν ξεκινάει να πίνει. Δοκίμασε να βγάζεις πρώτα λίγο με το χέρι σε μια πετσέτα και μετά να βάζεις το μωρό. Αν συμβαίνει αυτό μπορεί να έχεις υπερπαραγωγή και να πρέπει να δίνεις ένα στήθος ανά γεύμα για να σου μειωθεί. Αν κάνεις μια αναζήτηση στο forum θα βρεις πολλές σχετικές αναρτήσεις.

b5DEp3.png

Κορίτσια μου είναι δύσκολο να γράψω.Ο μεγαλος συνεχίζει με πυρετό έκανε και το απόγευμα χθες και το βράδυ και τα ξημερωματα και σήμερα το μεσημερι.Κλεισαμε 4 24ωρα

Το μωρο μυξες και φλεμματα τα οποία του δημιουργούν βήχα.

Εγώ και η μαμά χαλιά,μπούκωμα καταρροή ,λαιμος χαλια

Αθηνα έχω διαβάσει τόσο πολύ για τον θηλασμό και ειλικρινά πέρα απ το να τηλεφωνησεις σε σύμβουλο γαλουχίας δεν έχω τι άλλο να σου πω.Σίγουρα θα σε βοηθήσει.Καταλαβαίνω πως μπορεί να νοιωθεις.Να σε ρωτησω,εφ όσον δεν τρέφεται απ το στήθος αυτό και δεν αδειάζει,πετρώνει?πριζεται?νοιωθεις δυσφορία?

kelly να σου ζησει :):)

happy να σου ζήσουν και εσένα τα παιδάκια σου καλως ήρθες στην παρέα μας!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα σε ολες!!

Greta πως τα πάτε κοριτσι μου;

Εμάς λογικά άρχισαν οι κολικοι... Ωχ Παναγία μου!

Βέβαια ενταξει παλευοταν κάποια στιγμή εκανε κ κακά κ ηρέμησε για λίγο ομως! Εγω την έβαζα στο στήθος οταν έβλεπα οτι δεν την παλευω αλλο να ακούω το κλάμα της αλλά έπινε λίγο πολυ λίγο γάλα κ κατα βάση πιπιλουσε! Άμα μια ωρα!! Μέχρι π σκέφτηκα οτι αφού δεν πεινάει κ θέλει να πιπιλαει να την δώσω πιπίλα κ πήγε ο αντρας μ κ αποστειρωσε μια αλλά τελικά μολις ήρθε με την πιπίλα η μικρη ηρέμησε κ κοιμήθηκε 6 ώρες σερί...

Ποια η γνώμη σας για την πιπίλα;; Ήμαστε 11 ημερών...

KMwEp3.png

Καλησπερα

Χαλια εμεις το μωρο απο χθες το βραδυ ολο υπνο θηλαζε το ενα στηθος με το ζορι δεν το άδειαζε. Δεν ξυπναγε καν σαν τις πρωτες μερες που ηρθαμε σπιτι.

Σημερα τραλαθηκα να κλαιω ολη μερα πηρα τον παιδίατρο και μου λεει ολα φυσιολογικα εφ οσον δεν κανει πυρετο.

Να γεμιζει το στηθος να βγάζω με το χερι γιατι το θηαστρο με ποναει να,τι να σας πω!

Τελικα πηγα Παιδων όπου ημουν σιγουρη οτι θα μας κρατησουν ετοίμασα και ρουχα εγω απ ολα.

Και τους φανηκε καλος ο μπεμπης,λαιμός αυτια ακροαστικα καλος.

Οποτε μας ειπαν εφ οσον τρωει(φυσιολογικο που τρωει πιο λιγο) και δεν εχει πυρετο δεν υπαρχει λογος να μας κρατησουν.

Το βραδυ τωρα σαν να ζωηρεψε,(ολη μερα πανω του να τον ξυπναω κ εκεινος τιποτα)βεβαια εχει και κολικους αλλα τοση μυξα δεν εχω ξαναδει.Ριχνω ορονστον εναν ρουφαω με την συσκευη στον αλλον.

Εχω φρικαρει ειλικρινα.υραβηξα τοσα.με τον μεγάλο και δε περιμενα οτι θα παω παλι στο Παιδων και με το μωρο..ειμαι αυπνη τοσες μερες πολυ λιγος υπνος αρρωστη συναχι μπουκωμα καταρροη πονο σε ολο μου το σωμα τι ν σας γραψω...

Τελος παντων αρκετα γκρινιαξα.λεω να ξαπλωσω μπας και κοιμηθω λιγοοο

kashmam δινω πιπιλα και ολα πανε μια χαρα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αχ ρε greta κοριτσι μου διαβάζω και στεναχωριεμαι ετσι που ταλαιπωρηστε!! Τι να πω !!! Παντως αφου περασατε κ απο γιατρο κ ολα καλα, μην ανησυχείς!

Καλο ξημερωμα και καλη ξεκουραση. Μην κλαις κ με στεναχωρεις κ μενα βρε!!!! ΕτσΙ οπως ειμαι αυτο το διαστημα, και το παραμικρό με επηρεάζει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...